PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

sos.... νοθεία....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 06:01:02    Θέμα δημοσίευσης: sos.... νοθεία.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν.... Έβαλα βενζίνη σε βενζινάδικο shell στην Πάτρα... Όλα καλά μέχρι που άρχισε να κάνει διακοπές το αυτοκίνιτο σε χαμηλές στροφές... Μετά το πρόβλημα επεκτάθηκε στο ρελαντί του το οποίο ώρες ώρες έπαιζε λες και έχω τίποτα κανίβαλους εκκεντροφόρους... Αφού άναψε antipolution fault και το κλασσικό λαμπάκι του κινιτήρα στο καντράν μου πήγα στο μάστορά μου για να δώ τι έγινε... Μου σβήνει το σφάλμα και μου λέει να πάω να βάλω καθαρή βενζίνη... Πάω και βάζω v power racing... Δούλεψε καλά μέχρι που ξαναάναψε το σφάλμα και το λαμπάκι και ξαναάρχισε να κάνει διακοπές και στο ρελαντί να μήν είναι σταθερό (ώρες ώρες στο ρελαντί κουνιόταν και ολόκληρο το 206)... Ξαναπάω,ξανασβήνω το σφάλμα και ξαναέβαλα 100ρα βενζίνη άλλα 20 ευρώ..... Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνιτο στις ψηλές στροφές δουλεύει κανονικά... Στις χαμηλές κάνει κάποιες διακοπές και όταν πατάω γκάζι δεν αποκρίνεται... Ενώ όταν το αφήνω στο ρελαντί.... Νομίζω από το ταρακούνημα ότι κάποιος κύλινδρος δεν δουλεύει....Και όταν από το ρελαντί πατήσω γκάζι αργεί πάρα πολύ να ανεβάσει ενώ το ανέβασμα θα συνοδευτεί από διακοπές και σκασίματα στην εξάτμιση τύπου evo6 tommy makinen.....

Εγώ τώρα τί κάνω??

Τί να πάω να πώ στη shell και πώς να αποδείξω ότι η βενζίνη μου ήταν από αυτούς??

Ποιές είναι οι πιθανές ζημιές που μπορεί να έχει το αυτοκίνιτο και τί να κοιτάξω πρώτα??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 06:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ά!!!!!! Το antipolution και το λαμπάκι ακόμα υπάρχουν και είναι αναμμένα...... :/

Επιστροφή στην κορυφή
poliviosfp (pol)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 309 1.4 (8V) 1992

Ένταξη: 14 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 09:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για αρχή να μας πεις ποιό βενζινάδικο ήτανε να μην ξαναπατήσουμε. Δεν γίνεται να τραβήξετε τη βενζίνη που έχει μέσα με κάποιο τρόπο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 10:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλαπλασιαστή έχεις αλλάξει? Αν έχει ο μηχανικός σου κάντε μια τράμπα να δεις πώς δουλεύει.

Και κατα δεύτερον καθαρισμα στα μπέκ. Στο μικρό 1.4 τελικά αφού γύρησα από χωριό με τα ίδια συμπτόματα με ένα καθάρισμα έστρωσε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 14:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και φιλτρο βενζινης απαραιτητα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Chris_206_90hp (Xristos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(16v)xt (2004)

Ένταξη: 22 Απρ 2005
Τόπος: Salonica

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 15:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα για πολλαπλασιαστής μου φαίνεται ενας γνωστός είχε το ίδιο πρόβλημα και ήταν ο πολλαπλασιαστής ,τα 1.4 16v δεν έχουν δυστυχως φίλτρο βενζίνης άλλα και απο βενζίνη να ήταν θα είχε στρώσει αλλιώς άδειασμα το ρεζερβουάρ και γέμισμα ξανά και ο θεός βοηθός!
Επιστροφή στην κορυφή
BILLY. (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6(16v) XS (2003)

Ένταξη: 16 Οκτ 2007
Τόπος: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 16:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατανάλωσε όλη τη βενζίνη που έχεις στο ντεπόζιτο. Όχι μόνο μέχρι το λαμπάκι αλλά μέχρι να σβήσει αν σε παίρνει. Μέτα βάλε βενζίνη από άλλο βενζινάδικο. Είναι περιττό να βάζεις racing. Δεν κερδίζεις τίποτα. Αν στο ξανακάνει άλλαξε τα μπουζί και τον πολλαπλασιαστή. Επίσης σου προτείνω να κάνεις ένα καθάρισμα στην πεταλούδα από τυχών βρωμιές όπως και στον maf.
Άμα συνεχίζει κάνε καθαρισμό στα μπέκ. Εάν οφείλεται σε κακή βενζίνη μπορεί να έχει προσβάλει τον αισθητήρα λ. Δεν μας είπες τι μήνυμα λάθους έβγαλε το διαγνωστικό.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 16:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιο αξιοπιστο
ΜΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ
βγαλε σωληνακι απο κατω ή αν δε ξερεις βαλε μια αντλια στο ρεζερβουαρ και βγαλε την
ασε οσο λιγοτερη γινεται στο τεποζιτο και μετα φουλαρε το με καλη
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 16:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει ταπα στο κατω μερος του ρεζερβουαρ γιαυτο τον λογο αν δεν κανω λαθος

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 16:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτως ή άλλως ρεζέρβα είμαι πάλι..... Έχω κάψει απίστευτη ποσότητα βενζίνης μήπως και στρώσει.... Οκ μπορεί όλη τη μέρα να είναι κομπλέ.... Αλλά άν το πιάσει.... δεν σταματάει.... Confused
Όπως εχθές που έκανα ανάβαση-κατάβαση πιτίτσας, και πάτρα-αίγιο-πάτρα και δεν έκανε κιχ.... Μόλις το άφησα να δουλέψει λίγο ρελαντί μόνο του όμως..... ξύπνησε το τέρας ασταθές ρελαντί,διακοπές κλπ κλπ και όλα αυτά τα ωραία.... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
BILLY. (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 17:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δέν μας λές πιο ήταν το μήνυμα που έβγαλε ο εγκέφαλος. Τώρα έχεις πάλι λαμπάκι?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 17:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antipolution fault....
Ναι το λαμπάκι είναι ακόμα αναμμένο....

Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 17:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιο shell ηταν?

Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 19:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
antipolution fault....
Ναι το λαμπάκι είναι ακόμα αναμμένο....

Κωδικό βλάβης είδες στο διαγνωστικό;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
BILLY. (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 19:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το antipollution fault είναι αυτό που σου έδειξε η οθόνη στο ταμπλό. Το διαγνωστικό του μηχανικού δεν λέει antipollution fault. Λέει έναν κωδικό ο οποίος μεταφράζεται στο εξάρτημα το οποίο έχει πρόβλημα. Αntipollution fault μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στον αισθητήρα λ ή στην ανάφλεξη ή στο καύσιμο ή ψάξε γύρευε. Θα έπρεπε να σου πει ότι το διαγνωστικό έδειξε πχ. πρόβλημα στον αισθητήρα λ.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 21:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είδα το διαγνωστικό αλλά λογικά δεν θα έδειξε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρουμε πιστεύω γιατί άν είχε κάποιο πρόβλημα κάποιο εξάρτημα θα με είχε ειδοποιήσει ο μηχανικός μου...... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Φεβ 2011, 22:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
Δεν είδα το διαγνωστικό αλλά λογικά δεν θα έδειξε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη ξέρουμε πιστεύω γιατί άν είχε κάποιο πρόβλημα κάποιο εξάρτημα θα με είχε ειδοποιήσει ο μηχανικός μου...... Confused

Για μένα Απο την στιγμή που σου έχει κρατήσει την βλάβη δες τον Κωδικό!!!
Ακόμα και αν είναι Απο κακή βενζίνη στο λέει ο εγκέφαλος!!! Έχει συγκεκριμένο Κωδικό!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2011, 19:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να κανει οπως λες τοτε παιζει να την εχει μισο ακουσει απο τ ακακα καυσημα ο πολλαπλασιαστης σου..εμενα το εκανε απο γεμισμα σε βενζιναδικο shel στην πατρα (τυχαιο) και αφ ενος μεχρι να φτασω αθηνα ειχα καψει οτι ποσοτητα ειχα βαλει στην πατρα και μολις κρυωσε και ξανα εβαλα μπρος δουλέυε τρικυλινδρα... για τσεκα το....ενδεικτικα σου λεω οτι το μπουζι υου 3ου κυλινδρου ειχε μεινει χωρις κεφαλι απο την κακη καυση και δεν ελυνε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2011, 20:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φύσα και μια τον map γιατι κάποτε παλιά στο texas είχα ενα 206 ενός φίλου με προβλήμα βενζίνης και μόλις φυσηξαμε τον map εστρώσε... Wink

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2011, 20:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές ήμουν τόσο ρεζέρβα που στην οθονίτσα δεν έδειχνε ότι έχω να κάνω άλλα χιλιόμετρα.... Έκανα 25 χιλιόμετρα επιπλέον όμως... Στο ρεζερβουάρ δεν πρέπει να είχε μείνει πάνω από μισό λίτρο βενζίνης... Έβαλα από άλλο βενζινάδικο σήμερα το πρωί και όλη μέρα μόνο μία φορά έπαιξε λίγο το ρελαντί.... Μάλλον καλυτερεύει.... Μέσα στη βδομάδα θα πάω να μου σβήσουν το σφάλμα και να ρωτήσω τον κωδικό του...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης