PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106β - Τοποθετηση καρμπιρατέρ σε 106?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

Ένταξη: 07 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 20:41:09    Θέμα δημοσίευσης: 106β - Τοποθετηση καρμπιρατέρ σε 106? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθώς χάζευα στο Internet σε κάποιο ξένο forum έπεσε το μάτι μου σε μετατροπές με καρμπιρατέρ στα 106 τελικά έψαξα περισσότερο και είδα ότι αρκετά ραλλακια αγωνιστικά η βολτισια είχαν κάνει αυτή την μετατροπή η ψάχνανε πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα.
Υπάρχει κάποιος καρμπιρατερας να μας πει τις επιδόσεις του η γενικά κάποια γνώμη ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 22:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο στην φωτο δεν ειναι καρμπυρατερ,ειναι 4πεταλουδο απο μηχανακι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 00:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπόν είναι καρμπιρατέρ 100% και μάλιστα απότι θυμάμαι η από gsxr η από cbr 750 η από r6 στο ebay μάλιστα έχω βρει αρκετά με 50$ δολάρια τετράδες υπάρχει και η περίπτωση να βάλεις weber αλλα είναι πιο ακριβά
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 00:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, φίλος, έχουνε ψεκασμό...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 00:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου τι να σου πω από μηχανές δεν έχω ιδέα πάντως απότι διάβασα για την μετατροπή ρίχνεις την πίεση τις βενζίνης οποτε υποθέτω ότι είναι καρμπιρατέρ μιας και δεν μπορούν να τρέξουν στην ίδια πίεση με τα μπεκακια ...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα ειναι καρμπυρατερ φυσικης ροης και υποπιεσης...δεν εχεουν καν αντλια...
Αυτο που ενδεχομενως να γινεται ειναι να προσαρμοσεις ψεκασμο χρησιμοποιοντας το τετραπεταλουδο σαν εισαγωγη αερα και μονο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 16:11:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

4πεταλουδο απο GSXR 600 ειναι...
Αν διαβαζατε το αναλογο topic του Cyber στο 106 Rallye UK,θα ξερατε. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 12:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον και σχετικά φτηνή λύση γύρο στα 300-500$
απότι κατάλαβα πρέπει να ταιριάζει γάντι στο 1.3 μιας και είναι μονοmpεκο(από άποψη αποδόσης)
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 12:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολυ καλη λυση αλλα θελει και αναλογο ανταπτορα που αν δεν σου βγει σωστος,αστο,γμα το... Confused
Οι αγγλοι φτιαχνουν συνηθως σωληνωτους ανταπτορες αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα ροης.
Επιστροφή στην κορυφή
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 13:12:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε pug μήπως ξέρεις πάνω κάτω πόση απόδοση έχει η συγκεκριμένη πατέντα?
πάντως αποσο ξέρω το συγκεκριμένο θέμα δεν το ξέρουν αρκετοί γιατί σε όσους το είχα πει μου λέγανε τι λες ...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 13:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα,αν γινει σωστη εφαρμογη,δεν υστερει καπου σε σχεση με ενα 4πεταλουδο του εμποριου με μια μικρη εξαιρεση οσο αφορα το μηκος των χωνιων που στα μηχανακια ειναι μικρο μιας και ανεβαζουν 12-14αρες...
Οποτε το θεμα της ροπης ειναι λιγο λαχειο,αρκει βεβαια να εχεις την συνεση να διαλεξεις αρκετα μικρα σωματα για να "ζυγισεις" λιγο την κατασταση.
Απο εκει και περα ειναι θεμα παρελκομενων και ρυθμισεων αν και στην προκειμενη περιπτωση του 16v μοτερ που εχεις εσυ,δεν βλεπω ουσιαστικο λογο να καταληξεις σε κατι τετοιο μιας και υπαρχουν ετοιμα κιτακια με σωστες αναλογιες/διαστασης σε αρκετα λογικες τιμες για αυτο το οποιο παιρνεις. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 20:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλά ρωτάω γιατί όπου νάνε περνώ τον δικό μου rallo και σκέφτομαι να το δοκιμάσω μιας και θα είναι κάτι μη συνηθισμένο, μιλάω για το 1.3 το 8v το s 1 .Πάντως έχω ακούσει ότι έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε saxo εδώ ελλάδα τώρα δεν έχω ακούσει κάτι παραπάνω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 21:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν προκειται να παραμεινεις στο 1300αρι μοτερ,μην το δοκιμασεις καν...
Δεν ειναι μοτερ που του λειπει αερας ή που η εισαγωγη του δεν παρεχει αναλογες ποσοτητες.
Αλλα του λειπουν... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 21:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποτε το ξεχνάω... Καλός. πάντως είχα μια περιέργεια να το δοκιμάσω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 21:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω ειχα περιεργεια αλλα δεν αξιζει...
Αν οδηγησεις ποτε 205 Rallye ή AX Sport με 4αδα θα καταλαβεις γιατι. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
touge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.3 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 21:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης