PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σειριακος λεβιες(οχι σασμαν)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 06:26:40    Θέμα δημοσίευσης: σειριακος λεβιες(οχι σασμαν) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χω δει στο ιντερνετ.....κρατας το μαμα κιβωτιο και τροποποηεις να δουλευει με μοχλικο μπρος πισω....πως γιενται?εχει ασχοληθει κανεις η να αρχισουμε να το ψαχνουμε σε 106 παντως με πυργολεβιε μετραει πιστευω.οριστε μερικα παραδειγματα....

http://www.youtube.com/watch?v=pbr5TsLDLv8 απο πανω παει μπρος πισω καιαπο κατω αλλαζει τις ταχυτητες σε Η μορφη...

http://www.youtube.com/watch?v=OaQ-67cGrgM

και αυτος φαινεται οτι παταει συμπλεκτη και ειναι απλα ετσι ο λεβιες.

μηπως να αρχισουμε να το ψαχνουμε πως θα φτιαχτει?

http://www.youtube.com/watch?v=k2mGfeP5pj4 και αυτος το ιδιο...

αξιζει τι λετε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chiefjian (Ηλίας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Smart CDI

Ένταξη: 04 Νοέ 2010
Τόπος: Aσπρα Σπιτια Βοιωτιας-Χανια Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 07:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω οτι η τιμη του θα ειναι κοντα στο χιλιαρικο.... Crying or Very sad μακαρι να βγω ψευτης..!!

It's not the ride...it's the rider!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 07:57:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν αξιζει. εχω δει τετοιο σε golf και ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 11:53:51    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε για μένα αξίζει γνώμη μου φυσικά αφου απο την στιγμή που πατάς συμπλέκτη δεν έχει διαφορά παρά μόνο στην αίσθηση το μπρός πίσω δηλαδή!!

Πόσο να κερίζεις έτσι σε αλλαγές απο την στιγμή που το μόνο που κάνει είναι πιο μικρές κινήσεις ενω για αυτό υπάρχει το short shift που είναι πολύ πιο φτηνό!!

Το έχει πάρει ένασ φίλος μου σε γαλλικό 500 hp αλλα δεν είναι το ίδιο γιατί δουλευει και σαν σειριακό αλλά αμα θέλεις το κάνεις και χειροκίνητο!!
Τώρα σε αυτόν μπορεί να τον βολευει με τόσα άλογα αλλά και πάλι το πήρε μεταχειρησμένο 400 ευρόπουλα... Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 12:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=UBVm5QIYR3Q αυτο ειναι κατι διαφορετικο αλλα κ σε αυτο μενει ο συμπλεκτης.
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 12:58:18    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλόοο και αυτό!!!Βασικά είναι πιο ωραίο αισθητικά απο την άλλη την κουμούτσα!!!

άμα υπηρχε ρε γα**το στην κουμούτσα καμιά ντίζα όποτε τράβαγες η έσπρωχνες τον μοχλό να τράβαγε και την ντίζα του συμλέκτη θα ήταν ότι πρέπει!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 13:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=UBVm5QIYR3Q αυτο ειναι κατι διαφορετικο αλλα κ σε αυτο μενει ο συμπλεκτης.

Πολύ πιο ενδιαφέρον νομίζω κι εγώ...Περισσότερες πληροφορίες έχουμε...?
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 13:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι μονο αυτα που λεει στο βιντεο κ αν θυμαμαι κανει κανα 1000.
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 14:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα αυτα ωραια αλλα σκεφτηκε κανεις την μαμα citroen ? τις κοπελας μου το c2 εχει ηλεκτρικο επιλογεα και απλα οι αλλαγες του ειναι γα**τ3ς
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 14:57:59    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ειναι αυτό??
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 15:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα c2 sensodrive εχουν κιβοτιο σαν το δικο μας αλλα εχουν ηλεκτρικο επιλογεα σειριακο και ταχυτητες στο τιμονι.το θεμα ειναι στα ηλεκτρικα αν καποιος καταφερει να κανει αυτο το μαραφετι να δουλεψει
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 16:00:14    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα ειναι στο c2 τότε θα μπαίνει και στο δικό μας απλώς το θέμα είναι τι χρειαζόμαστε να αλάξουμε αν μπαίνει φυσικά και πόσο να κοστίζει....τουλάχιστον μεταχειρισμένο....

Αλλα αυτά είναι καλύτερα απο τον επιλογέα που έχουμε εμείς?σαν αλλάγή πρέπει να είναι καλό αλλά δεν χάνει απο πουθενά αλλού??θα μείνει ακριβώς το ίδιο και θα γίνονται πιο γρήγορα οι αλλαγές??
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 16:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα στο c2 βασικο ειναι οτι δεν υπαρχει συμπλεκτις (πεταλι) εγω ελεγα ΑΝ καποιος καταφερει να το κανει να δουλεψει με τον συμπλεκτι ,οι αλλαγες ειναι αρκετα γρηγορες,ειναι μεγαλη ταλεπορια στα ηλεκτρικα.αν δουλεψει θα εχει καλο αποτελεσμα
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 17:02:10    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα το έβαζα μόνο αν καταργούσαμε τον συμπλέκτη στην αλλαγή!!!
βασικά αν είχα ενα σειριακό με ον μοχλό χωρίς συμπλέκτη θα ήταν ότι πρέπει!!

Αλλά άμα είναι να μέινει ο συμπλέκτης δεν συμφέρει αν δεις πως αλάζω τις ταχύτητες τώρα είτε κανονικά ειτε χωρίς να αφήσω γκάζι!!!Παιστευω υπάρχουν αρκετοί με σειριακά χέρια!!!! Wink Wink Wink

Γιατί αν κάνω τώρα την αλλαγή σε 0.8 με 1 δευτερόλεπτο αν βάλω αυτό είτε τον σειριακό λεβιέ πιο πάνω αντε να κάνω 0.6!!!

Αλλο όμως το σειριακό που νομίζω πέφτει η αλλάγη στα 0.3 νομίζω!!
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 17:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακόμα και αν δουλέψει με νορμάλ Συμπλέκτη θα γίνει πουτ@ν@ το σασμάν μιας και δεν θα έχεις αίσθηση του ποτε ακριβώς θα έχει κουμπωσει η ταχύτητα με όλα τα πιθανά αποτελέσματα! ...και είμαι σίγουρος οτι κανείς δεν θα το συνηθήσει όπως το φανταζόμαστε άσε που θεωρώ οτι κάτι τέτοιο θα ήταν Χάλι μαυρο σε αίσθηση!

Y.Γ είσαι σίγουρος πως είναι ίδιο το σασμάν? επίσης δε νομίζω πως είναι κάτι απλό η τοποθέτηση του σε 206...!
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 18:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα δεν ειναι κατι απλο,και πολυ δυσκολα θα γινει αν γινει,ειναι κανονικοτατο σαζμαν σαν το δικο μας με δισκο πλατο απλα εχει απο πανω εναν ηλεκτρικο επιλογεα και ολα τα ηλεκτρικα συστηματα για το πεταλ της απομονοσης
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 18:34:51    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά θα έχει ασφάλεια όπως αυτός στο βιντεάκι που λέει οτι έχει ασφάλεια και δεν μπαίνει ταχύτητα δεν μπορείς να αλάξεις βασικά αν δεν εχει μπει η ταχύτητα καλά η δεν πάτησες καλά τον συμπλέκτη!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 18:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
τα c2 sensodrive εχουν κιβοτιο σαν το δικο μας αλλα εχουν ηλεκτρικο επιλογεα σειριακο και ταχυτητες στο τιμονι.το θεμα ειναι στα ηλεκτρικα αν καποιος καταφερει να κανει αυτο το μαραφετι να δουλεψει
Μ@μ@τ3ς δεν θα τις ελεγες πάντως...

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 18:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONHEART έγραψε:
Εγώ θα το έβαζα μόνο αν καταργούσαμε τον συμπλέκτη στην αλλαγή!!!
βασικά αν είχα ενα σειριακό με ον μοχλό χωρίς συμπλέκτη θα ήταν ότι πρέπει!!

Αλλά άμα είναι να μέινει ο συμπλέκτης δεν συμφέρει αν δεις πως αλάζω τις ταχύτητες τώρα είτε κανονικά ειτε χωρίς να αφήσω γκάζι!!!Παιστευω υπάρχουν αρκετοί με σειριακά χέρια!!!! Wink Wink Wink

Γιατί αν κάνω τώρα την αλλαγή σε 0.8 με 1 δευτερόλεπτο αν βάλω αυτό είτε τον σειριακό λεβιέ πιο πάνω αντε να κάνω 0.6!!!

Αλλο όμως το σειριακό που νομίζω πέφτει η αλλάγη στα 0.3 νομίζω!!
ότι και να κάνεις απο την στιγμή που πατάς συμπλέκτης καθυστερεις. Αν δεν ειναι ασυγχρόνιστο το σαζμάν δεν κάνεις δουλεία. Επίσης αν οδηγήσεις σειριακό σαζμάν με flat-shift θα καταλάβεις οτι ή αλλάγες που κάνεις σε συμβατίκο σαζμάν είναι απλα παιδίκες. Στο λέω αυτο χωρίς να θέλω να σε κατακρύνω. Και εγώ είχα 106 και άλλαζα χωρίς να αφήσω γκάζι και με τον συμπλέκτη ψηλά ψηλά ίσα ίσα να μην πατινάρει και μόλις οδήγησα σειριακό και άλλαξα με τερμα γκαζί τόσο απλά έμεινα Μ@Μ@Κ@Σ !!!

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 18:57:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
σιγουρα δεν ειναι κατι απλο,και πολυ δυσκολα θα γινει αν γινει,ειναι κανονικοτατο σαζμαν σαν το δικο μας με δισκο πλατο απλα εχει απο πανω εναν ηλεκτρικο επιλογεα και ολα τα ηλεκτρικα συστηματα για το πεταλ της απομονοσης
ισχύει αυτό αλλα απ'ότι θυμάμαι είναι πίκρα στο βάλε βγάλε μιας και θελει calibration συνέχεια. επίσης όλες οι εντολές περνάνε και μέσα απο την ECU του μοτέρ

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης