Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kostasvti (kost@s) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 25 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 316 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 18:48:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:05:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostasvti έγραψε: | Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα... |
Ναι στο ντουλαπάκι θα το βάλω σίγουρα για το usb. Δε με πειράζει. Δεν θα αλλάζω usbάκια όταν οδηγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εγκατάσταση του bluetooth που παίρνει σαν έξτρα και από που θα περάσουν όλα αυτά τα καλώδια..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:13:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | kostasvti έγραψε: | Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα... |
Ναι στο ντουλαπάκι θα το βάλω σίγουρα για το usb. Δε με πειράζει. Δεν θα αλλάζω usbάκια όταν οδηγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εγκατάσταση του bluetooth που παίρνει σαν έξτρα και από που θα περάσουν όλα αυτά τα καλώδια..  |
Η αληθεια ειναι οτι η καλωδιωση ολη σου φαινεται βουνο και δεν θελεις να φαινονται ολα τα κλαωδια φατσα φορα. Δεν ξερω στα δικα μας αλλα στο golf το κιτακι του bluetooth βγηκε στο τασακι!! οπου αλλου φαινεται το καλωδιο..
υ.γ δεν φανταζεσαι τι καλωδιο παιζει πισω απο την εταζερα του golf!!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:16:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι μου φαίνεται βουνό και δεν έχω ιδέα από που θα περάσει..Αν είναι να ξηλώσω όλα τα πλαστικά,ταμπλό κτλ για να το φέρω από την άλλη πλευρά βράστα..Θα αφήσω μόνο το usb στο ντουλαπάκι...Ισχύει οτι δεν μπορείς να σηκώσεις αλλιώς το τηλέφωνο εκτός από το κουμπάκι στο bluetooth? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:19:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:21:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostasvti έγραψε: | Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ! |
Thanks! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:21:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | kostasvti έγραψε: | Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ! |
Thanks! |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 19:26:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έκανα μια ερώτηση για το xcarlink στη συγκεκριμένη εταιρία για το τρόπο με τον οποίο μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνο από το bluetooth. Δηλαδή μπορείς μόνο από το κουμπάκι της συσκευής ή και από τα χειριστήρια στο τιμόνι π.χ ή από το κινητό. Και μου απάντησε το εξής:
Hi there
Thank you for your enquiry. Most radios will enable you to answer the call by holding down the "fast forward" button on the steering controls/head unit in order to answer the call.
Please let me know if you have any further queries.
Kind Regards
Russell
Ενθαρρυντικό αυτό μιας και θα φτάνει μόνο να περάσεις το καλώδιο με το μικρόφωνο που έχει σαν προέκταση κάπου κοντά σου έτσι ώστε να ακούγεσαι και όχι όλο το bluetooth κουτάκι με το κουμπάκι και το μικρόφωνο που έχει πάνω.Σκέφτομαι να το παραγγείλω.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 21:57:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ αόριστη απάντηση...
Ειδικά το "most radios" ... πολύ αόριστο.
Το email πήγε Αμερική ή Αγγλία;
Αν πήγε Αμερική, πολύ πιθανό να μην έχουν ιδέα για τα Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:03:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι είναι λίγο αόριστη η αλήθεια είναι.. Αγγλία πήγε.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:07:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν μπορούσαν να σου πουν ακριβώς για την λειτουργία του bluetooth στο 207;
Ίσως να τους ζήταγες το εγχειρίδιο εγκατάστασης σε pdf μορφή. Μπορείς να τους πεις ότι το ζητάει να το δει ο local dealer επειδή αυτός θα το εγκαταστήσει. Βάλε μέσα και την εγγύηση και θα ψαρώσουν...
Θεωρώ ότι έτσι θα στο στείλουν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:24:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μάλλον θα έχουν ένα κοινό εγχειρίδιο για όλα φαντάζομαι, αλλά εγώ το ζήτησα να δούμε τι παίζει. Αν και μάλλον θα μου στείλουν, αν το στείλουν, αυτό με το σχεδιάγραμμα και τα καλώδια που μπαίνουν πίσω από το radio cd.
Δε νομίζω να στείλουν κάτι πιο συγκεκριμένο..
Πάντως αν δεν το δοκιμάζω δε νομίζω να βγάλω άκρη με αυτούς. Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρουν να απαντήσουν με λεπτομέρειες πώς δουλεύει σε κάθε αμάξι..Απλά το ότι δουλεύει..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:40:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οντως πολυ αοριστη η απαντηση τους μιας και το εγχειρηδιο δεν αναγραφει τιποτα τετοιο. Θα μου πεις το vag δεν εχει χειριστηρια στο τιμονι, αλλα το manual εχει οδηγιες εγκαταστασης για πολλους τυπους αυτοκινητων... Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις απλα μπορει να ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:41:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν πράγματι είναι τόσο αόριστα τα περί εγκατάστασης, εγώ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αγοράς. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:48:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συμφωνω, για ναι ειναι απολυτως ξεκαθαρα τα πραγματα για το τι θα κανεις οταν το παραλαβεις (εγκατασταση) ρωτησε τους πιο συγκεκριμενα για τον τυπο του αυτοκινητου και της πηγης γιατι οπως σου ειπα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο ολο το καλωδιομανι
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 22:46:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι λιγο διαστημικο αλλα εγω τα ψιλοφοβαμαι οπως σου εχω πει γιατι οι μπροστινοι φρεναρουν αποτομα... τελικα το εβαλες το μπλε δοντι?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 23:15:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπα δεν το έχω πάρει. Σκέφτομαι τις καλωδιώσεις, βαριέμαι τη διαδικασία με τα ξηλώματα κτλ και δε ξέρω από που θα περάσει τι και το τρενάρω..
edit: Πάντως στο φρενάρισμα το καθρευτάκι δε μπορεί να πάθει κάτι. Είναι από πίσω το μαμά και το κρατάει... Παίζει να φαίνεται τεράστιο απλά...Είναι 28cm.. Κοντέυει να φτάσει τον Steve..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 21:41:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | edit: Πάντως στο φρενάρισμα το καθρευτάκι δε μπορεί να πάθει κάτι. Είναι από πίσω το μαμά και το κρατάει... Παίζει να φαίνεται τεράστιο απλά...Είναι 28cm.. Κοντέυει να φτάσει τον Steve..  |
Ο καθρεφτης σιγουρα δεν θα παθει τιποτα!! εγω θα κολλησω στον μπροστα αμα βλεπω φωτακια του κιτ να περνανε στιν καθρεφτη!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 22:18:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|