PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Bluetooth car kit
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 18:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα...

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Τοποθετησαμε στο vag ενος φιλου μου το xcarlink adaptor απο ebay, και ειναι πολυ καλο και πολυ ευκολη η τοποθετηση του, καψαμε μια ασφαλεια αλλα δεν εχει σημασια! Γνωμη μου αν το παρεις βαλτο σε σημειο μη ορατο οπως το ντουλαπακι γιατι η διπλης οψης που σου στελνουν στο πακετακι η οποια και να παρεις απο εμποριο θα σου φυγει στην πρωτη λακουβα...

Ναι στο ντουλαπάκι θα το βάλω σίγουρα για το usb. Δε με πειράζει. Δεν θα αλλάζω usbάκια όταν οδηγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εγκατάσταση του bluetooth που παίρνει σαν έξτρα και από που θα περάσουν όλα αυτά τα καλώδια.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
kostasvti έγραψε:

Ναι στο ντουλαπάκι θα το βάλω σίγουρα για το usb. Δε με πειράζει. Δεν θα αλλάζω usbάκια όταν οδηγώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι η εγκατάσταση του bluetooth που παίρνει σαν έξτρα και από που θα περάσουν όλα αυτά τα καλώδια.. Rolling eyes

Η αληθεια ειναι οτι η καλωδιωση ολη σου φαινεται βουνο και δεν θελεις να φαινονται ολα τα κλαωδια φατσα φορα. Δεν ξερω στα δικα μας αλλα στο golf το κιτακι του bluetooth βγηκε στο τασακι!! οπου αλλου φαινεται το καλωδιο..

υ.γ δεν φανταζεσαι τι καλωδιο παιζει πισω απο την εταζερα του golf!!!!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:16:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι μου φαίνεται βουνό και δεν έχω ιδέα από που θα περάσει..Αν είναι να ξηλώσω όλα τα πλαστικά,ταμπλό κτλ για να το φέρω από την άλλη πλευρά βράστα..Θα αφήσω μόνο το usb στο ντουλαπάκι...Ισχύει οτι δεν μπορείς να σηκώσεις αλλιώς το τηλέφωνο εκτός από το κουμπάκι στο bluetooth?
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Θα σε γελασω Γιωργο το βαλαμε και εμεις εκει για αυτον ακριβως το λογο γιατι υποθεσαμε οτι μονο με το κουμπακι κανεις δουλεια, αλλιως θα το θαβαμε στο ντουλαπακι! Δεν ξερω απο κει και περα πρεπει να ειναι θεμα ρυθμισης κινητου. Σε καποια κινητα ενεργοποιειται η απαντηση αυτοματα μετα απο καποια μπιπ!

Thanks!
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2010, 19:21:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
kostasvti έγραψε:

Thanks!

Wink

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 19:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκανα μια ερώτηση για το xcarlink στη συγκεκριμένη εταιρία για το τρόπο με τον οποίο μπορείς να σηκώσεις το τηλέφωνο από το bluetooth. Δηλαδή μπορείς μόνο από το κουμπάκι της συσκευής ή και από τα χειριστήρια στο τιμόνι π.χ ή από το κινητό. Και μου απάντησε το εξής:

Hi there

Thank you for your enquiry. Most radios will enable you to answer the call by holding down the "fast forward" button on the steering controls/head unit in order to answer the call.

Please let me know if you have any further queries.

Kind Regards

Russell

Ενθαρρυντικό αυτό μιας και θα φτάνει μόνο να περάσεις το καλώδιο με το μικρόφωνο που έχει σαν προέκταση κάπου κοντά σου έτσι ώστε να ακούγεσαι και όχι όλο το bluetooth κουτάκι με το κουμπάκι και το μικρόφωνο που έχει πάνω.Σκέφτομαι να το παραγγείλω..
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 21:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ αόριστη απάντηση...

Ειδικά το "most radios" ... πολύ αόριστο.

Το email πήγε Αμερική ή Αγγλία;

Αν πήγε Αμερική, πολύ πιθανό να μην έχουν ιδέα για τα Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι είναι λίγο αόριστη η αλήθεια είναι.. Rolling eyes Αγγλία πήγε..
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορούσαν να σου πουν ακριβώς για την λειτουργία του bluetooth στο 207;

Ίσως να τους ζήταγες το εγχειρίδιο εγκατάστασης σε pdf μορφή. Μπορείς να τους πεις ότι το ζητάει να το δει ο local dealer επειδή αυτός θα το εγκαταστήσει. Βάλε μέσα και την εγγύηση και θα ψαρώσουν...

Θεωρώ ότι έτσι θα στο στείλουν...
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον θα έχουν ένα κοινό εγχειρίδιο για όλα φαντάζομαι, αλλά εγώ το ζήτησα να δούμε τι παίζει. Αν και μάλλον θα μου στείλουν, αν το στείλουν, αυτό με το σχεδιάγραμμα και τα καλώδια που μπαίνουν πίσω από το radio cd.

Δε νομίζω να στείλουν κάτι πιο συγκεκριμένο..

Πάντως αν δεν το δοκιμάζω δε νομίζω να βγάλω άκρη με αυτούς. Το πιο πιθανό είναι να μην ξέρουν να απαντήσουν με λεπτομέρειες πώς δουλεύει σε κάθε αμάξι..Απλά το ότι δουλεύει.. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως πολυ αοριστη η απαντηση τους μιας και το εγχειρηδιο δεν αναγραφει τιποτα τετοιο. Θα μου πεις το vag δεν εχει χειριστηρια στο τιμονι, αλλα το manual εχει οδηγιες εγκαταστασης για πολλους τυπους αυτοκινητων... Δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις απλα μπορει να ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πράγματι είναι τόσο αόριστα τα περί εγκατάστασης, εγώ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αγοράς.
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 22:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω, για ναι ειναι απολυτως ξεκαθαρα τα πραγματα για το τι θα κανεις οταν το παραλαβεις (εγκατασταση) ρωτησε τους πιο συγκεκριμενα για τον τυπο του αυτοκινητου και της πηγης γιατι οπως σου ειπα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο ολο το καλωδιομανι

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 22:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παρακάτω τι σας λέει? Laughing

bluetooth mirror

και βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=-uHnNqFHzig&feature=player_embedded
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 22:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Το παρακάτω τι σας λέει? Laughing

bluetooth mirror

και βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=-uHnNqFHzig&feature=player_embedded

ειναι λιγο διαστημικο αλλα εγω τα ψιλοφοβαμαι οπως σου εχω πει γιατι οι μπροστινοι φρεναρουν αποτομα... τελικα το εβαλες το μπλε δοντι?

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 23:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα δεν το έχω πάρει. Σκέφτομαι τις καλωδιώσεις, βαριέμαι τη διαδικασία με τα ξηλώματα κτλ και δε ξέρω από που θα περάσει τι και το τρενάρω.. Very happy

edit: Πάντως στο φρενάρισμα το καθρευτάκι δε μπορεί να πάθει κάτι. Είναι από πίσω το μαμά και το κρατάει... Παίζει να φαίνεται τεράστιο απλά...Είναι 28cm.. Κοντέυει να φτάσει τον Steve.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 21:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
edit: Πάντως στο φρενάρισμα το καθρευτάκι δε μπορεί να πάθει κάτι. Είναι από πίσω το μαμά και το κρατάει... Παίζει να φαίνεται τεράστιο απλά...Είναι 28cm.. Κοντέυει να φτάσει τον Steve.. Laughing

Ο καθρεφτης σιγουρα δεν θα παθει τιποτα!! εγω θα κολλησω στον μπροστα αμα βλεπω φωτακια του κιτ να περνανε στιν καθρεφτη!!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 22:18:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης