PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ελαστικά supersport
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32, 33, 34  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 11:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 11:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κλαίω... Laughing Laughing Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 11:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι υπερβάλλουμε ώρες ώρες.

Με εμπρός R1R και πίσω Z212 έκανα ταξίδι Β.Ιταλία και συνάντησα αρκετές βροχές, και πρωϊνές θερμοκρασίες στους 10 βαθμούς.

Κανένα πρόβλημα με νορμάλ οδήγηση. Δεν είδα ποτέ απρόβλεπτο γλίστρημα ή υδρολίσθηση, ούτε στο βουνό (στροφοδιαδρομές που περιλαμβάνονταν στο τοπικό ράλλυ Άλμπα), ούτε σε καμπές της οτοστράντα με 130.
Και μην μου πείτε για την ιταλική άσφαλτο, γιατί σε αρκετά σημεία ήταν "γυαλιστερή" σαν τη δική μας.

Αντίστοιχη εικόνα και στους ελληνικούς δρόμους. Σημειωτέον, το αυτοκίνητο μου δεν έχει ίχνος ηλεκτρονικού βοηθήματος πάνω του.

Τα R1R τα ξαναέβαζα για κάθε μέρα.

Το μόνο μείον για μένα είναι ότι περιορίζουν την άνεση + ότι κόβουν ελαφρά τις επιδόσεις.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2010, 12:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Νομίζω ότι υπερβάλλουμε ώρες ώρες.

Με εμπρός R1R και πίσω Z212 έκανα ταξίδι Β.Ιταλία και συνάντησα αρκετές βροχές, και πρωϊνές θερμοκρασίες στους 10 βαθμούς.

Κανένα πρόβλημα με νορμάλ οδήγηση. Δεν είδα ποτέ απρόβλεπτο γλίστρημα ή υδρολίσθηση, ούτε στο βουνό (στροφοδιαδρομές που περιλαμβάνονταν στο τοπικό ράλλυ Άλμπα), ούτε σε καμπές της οτοστράντα με 130.
Και μην μου πείτε για την ιταλική άσφαλτο, γιατί σε αρκετά σημεία ήταν "γυαλιστερή" σαν τη δική μας.

Αντίστοιχη εικόνα και στους ελληνικούς δρόμους. Σημειωτέον, το αυτοκίνητο μου δεν έχει ίχνος ηλεκτρονικού βοηθήματος πάνω του.

Τα R1R τα ξαναέβαζα για κάθε μέρα.

Το μόνο μείον για μένα είναι ότι περιορίζουν την άνεση + ότι κόβουν ελαφρά τις επιδόσεις.

Τα R1R , οπως αλλωστε κ τα Parada , δεν ειναι ημισλικ , απλα σπορ ελαστικα δρομου.
Αρα , αυτο ελειπε να ειχες προβλημα με καποιο απ'αυτα σε βροχη Wink
Αυτο που ειπα εγω παραπανω ειναι πως τα Yoko ειναι πολυ καλυτερα απο τα Toyo , σε ολους τους τομεις.

Η ιταλικη ασφαλτος μπορει σε καποια σημεια να μοιαζει με τη δικη μας , αλλα ακομα κ η χειροτερη autostrada της δεν εχει καμια σχεση με την καλυτερη δικια μας... Laughing

Υπερβολη (για ελληνικα δεδομενα) θα ηταν να πει κανεις (εγω Wink ) οτι τα semi (888 , 048 κ cup) πανε ταπα ακομα κ σε καταρρακτωδη βροχη σε σωστη ασφαλτο... , ακομα κ επαρχιακου δικτυου (εξωτερικο) , με ταχυτητες γερμανικης autobahn... .
Κ ομως...ειναι αληθεια.

Βεβαια με τα ελληνικα δεδομενα...καλυτερα οταν βρεχει , τα semi να μενουν σπιτι Wink

Υ.Γ. Κανενα καλοκαιρινο ελαστικο δεν αποδιδει σωστα κατω απο θερμοκρασιες των 8-10 βαθμων.

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 12:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισχυει αυτο που λες ΠΟανο για την βροχη, αρκει ν α μην βρεις πουθενα λιμναζοντα νερα...
Κατα τα αλλα πατανε πολυ καλα και στο βρεγμενο, αφου ειναι σχετικά μαλακά και ζεσταίνονται αρκετά εύκολα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 12:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Τα μαλλιά σου θα γίνουνε από μόνα τους ξανθά μόλις αποκτήσεις 345 σετ ζάντες με ελαστικά από τις πίστες όλου του κόσμου (από χθες ψάχνει να βρει την τετράδα που στούκαρε ο Webber γιατί είδε σε slow motion ότι είχε λιγο ψωμί ακόμα). Σε αντίθεση με τον MikeRR Fujitsu που λόγω του ότι ο Ξανθομπούμπουρας δεν του αγοράζει τίποτα αλλά συνέχεια του κάνει συνδυασμούς με τις ζάντες του κοντεύει να χάσει ότι μαλλί του έχει μείνει.

pleon kai me volvogation stis zantes toy
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 12:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Ισχυει αυτο που λες ΠΟανο για την βροχη, αρκει ν α μην βρεις πουθενα λιμναζοντα νερα...
Κατα τα αλλα πατανε πολυ καλα και στο βρεγμενο, αφου ειναι σχετικά μαλακά και ζεσταίνονται αρκετά εύκολα...

Νικολα αν δεις που πατουσαμε γυρω απο το Ring (κ μεσα ειχε αλλα οχι μεγαλες λιμνες) θα αναθεωρησεις οπως κ γω... Laughing
Οι δε Αγγλοι... ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ λεμε!!! (συνηθισμενοι θα ελεγα...) .
Στο στεγνο λες "τα κουλαδια" μιας κ ναι μεν πανε πολυ σβελτα , αλλα οχι διχως αυριο... , αλλα στη βροχη , πανε ακριβως με τον ιδιο ρυθμο!!! Laughing
(οπου εκει λες...οκ , κατι ξερουν Cool )

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 12:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nai και μετα μαζευεις τα τροπετα 20-20
οταν ειχα ανεβει που ριχνε καρεκλες (σε σημειο που κλεισανε πιστα και για αμαξια) μετρησα πανω απο 20ολικες τα πιο πολλα πορσικα
και αρκετα απο αυτα με ααγλικες πινακιδες

αραγε τους κανουν αλκοτεστ πριν οδηγησουν
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2010, 12:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
nai και μετα μαζευεις τα τροπετα 20-20
οταν ειχα ανεβει που ριχνε καρεκλες (σε σημειο που κλεισανε πιστα και για αμαξια) μετρησα πανω απο 20ολικες τα πιο πολλα πορσικα
και αρκετα απο αυτα με ααγλικες πινακιδες

αραγε τους κανουν αλκοτεστ πριν οδηγησουν

Laughing Laughing Laughing
Ναι,αλλα μεχρι να βγουν,πανε καλα Wink
Ασε δε που λιγο να το παρατραβηξεις,ειδικα με βροχη,εφυγες πολυ ευκολα εκει.
Αυτο που θελω να πω ειναι πως σε σωστο δρομο , με semi θα πας πολυ πιο γρηγορα απ'οτι με πολιτικο λαστιχο,οσο κ αν σας φαινεται περιεργο.
Τα ορια ειναι πολυ ψηλοτερα κ αν δεν υπερβαλλεις,δεν εχεις θεμα.
Απλα η αισθηση που παιρνεις,ακριβως επειδη εχεις προσφυση ειναι πως δεν πας αρκετα γρηγορα. (ενω με τα δρομισια νομιζεις οτι "πετας" κ πας κομματια...) .

Υ.Γ. Επισης τα περισσοτερα απο τα porschικα που βλεπεις κ φευγουν , ειναι επειδη φρεναρουν σε τελειως λαθος σημεια... . Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Νοέ 2010, 11:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες, πρώτη φορά μετά από αρκετές επισκέψεις σε πίστα (Μέγαρα, τις περισσότερες, και μόνο μια Σέρρες) δε χρησιμοποίησα ημισλίκ, αλλά τα R1-R μου, που χρησιμοποιώ και καθημερινά. Η εντυπώσεις μου ήταν παραπάνω από καλές. Συγκριτικά, δε, με τα 888, δεν αισθάνθηκα καθόλου μειονεκτικά, αλλά σε αυτό προφανώς παίζει ρόλο το γεγονός ότι όλα τα 888 που είχα, κατά καιρούς, ήταν αρκούντως μεταχειρισμένα. Τα R1-R, αντίθετα, δεν έχουν υποστεί τόσο πολύ και πολλή σκληρή χρήση. Αυτό, πάντως, που ήταν ανέλπιστο για μένα, ήταν το γεγονός ότι μετά από 3 γεμάτα 15λεπτα, προφανώς όχι συνεχούς σκισίματος, αλλά σωστής κατανομής χρόνου, δλδ 2-3 γρήγοροι γύροι, ακολουθούμενοι από 1 ήρεμο, δεν εμφάνισαν καθόλου ανομοιόμορφη φθορά, αλλά μόνο αυτά τα σκαλοπατάκια εκεί που οι αυλακώσεις είναι εγκάρσιες στο ελαστικό. Σε ό,τι αφορά την απόδοσή τους, σε καμία στιγμή δεν αισθάνθηκα να μειώνεται, και η πτώση ρυθμού μου ήταν για προληπτικούς λόγους - προσέχουμε για να έχουμε. Συνολικά νομίζω, μετά από τη χτεσινή μου εμπειρία, ότι το R1-R είναι αυτό που περιμένεις να είναι. Ελαστικό δρόμου, με σαφώς περισσότερες δυνατότητες, ήσυχο σε καθημερινή χρήση, σε αντίθεση με το 888, και με πολύ μεγάλες δυνατότητες στην πίστα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sinanai στις Δευ 15 Νοέ 2010, 19:20:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Νοέ 2010, 12:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες;

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Νοέ 2010, 13:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστα τα λες κωστη, απλα με τα ημισλικ ενδεχομενως να εισαι 1 κατω στα μεγαρα

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 19:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Σωστα τα λες κωστη, απλα με τα ημισλικ ενδεχομενως να εισαι 1 κατω στα μεγαρα

Συμφωνώ με αυτό που λέει ο Σπύρος.
Μ' ενα καλό σέμι, μόνο και μόνο απο το φρενάρισμα κερδίζεις αρκετά.

Αν σκεφτόμουν ότι τα r1r έχων τον σκελετό τον 888 τότε ίσως έχουν στον ήλιο μοίρα σε σχέση με τα άθλια t1-r.

Γενικότερα για χρήση πίστας πέρα απο το γκρι ιδιαίτερο σημαντικό είναι να μην φθείρονται τα ελαστικά και σε αυτό συμβάλλει θετικά ο σκελετός του ελαστικού και το σκληρό πλαινό. Φαίνεται απ' αυτά που λες Κωστή πως το r1r είναι μια καλή περίπτωση.

Για να δούμε τι λενε και το γιοκο AD08...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 19:58:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα T1-R τα βρίσκω εκπληκτικά γι' αυτό που είναι. Για καθημερινή μετακίνηση, και καμιά σβέλτη βόλτα. Τα R1-R είναι κλάσεις ανώτερα, σε επίπεδο απόδοσης σε ανεβασμένους ρυθμούς, με τα όποια μειονεκτήματα επιφέρει η χάραξή τους. Τα AD08, λογικά κινούνται παράλληλα με τα R1-R, όπως και τα Hankook Ζ-212. Πάντως για αυτοκίνητο με στοχευμένη χρήση σε trackdays, τα semisliks είναι μονόδρομος. Δεν αξίζει κάτι λιγότερο.

Πως λέμε "Ζεμιζλjίκ, γιατί μου αξίζει". Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 20:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

σε τι διασταση?
http://www.yokohamatire.com/tires/spec.aspx?tire=ADVAN%20NEOVA%20AD08

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 20:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

σε τι διασταση?
http://www.yokohamatire.com/tires/spec.aspx?tire=ADVAN%20NEOVA%20AD08

http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m53b0s99p59601

Δεν βγάζεις άκρη με την γιοκο, ούτε τα παράντα 195/50/15 ηταν σε κατάλογο.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 20:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαινει και σε αυτη!
http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m53b0s99p59601

YΓ. απιστευτο, ποσταραμε με το Γιαννη ιδιο λινκ ιδια ωρα!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2010, 20:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2010, 10:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι να δοκιμασω και τα regal μπας και μπορεσω να χρησιμοποιησω τις chrono περισσοτερες απο 1-2 φορες το χρονο.
Τα regal τα εχει φιλος και σε καθημερινη χρηση ειναι μια χαρα.
Μαγουλιαζουν λιγο παραπανω βεβαια αλλα για λαστιχο καθημερινο + πιστα νομιζω θα κανει τιμια τη δουλεια του.
+ επισης το χαμηλο κοστος αγορας του σε διασταση 195-50-15.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2010, 11:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πόσταρε κάνα λινκ, Πάνο. Για τι μοντέλο λες και σε τι τιμή;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32, 33, 34  Επόμενη
Σελίδα 5 από 34

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης