Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
garevn (Giannis) Μόλις έγραψα

207 rc 2009
Ένταξη: 01 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: Ampelokoipoi
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 01:41:32 Θέμα δημοσίευσης: Οι καμερες στη Λεωφ. Μαραθωνος! |
|
|
Ρε παιδες γνωριζουμε επισημα τι παιζει με αφτες τις καμερες που τοποθετιθηκαν περσι? Πραγματικα ειναι ολοκληρη ευθεια και πηγαινω με 90κμ!! μου σπαει τα νευρα φοβαμαι μην ερθει κανα ραβασακι σπιτι! Εγω εχω ακουσει τα παρακατω δεν ξερω αν γνωριζει κανεις κατι απισημα.
1) Ειναι καποιοι κατοικοι των περιοχων στα δικαστηρια και εχει διακοπει η λειτουργια των καμερων μεχρη να βγει αποφαση.
2) Λειτουργουν με φωτοκυταρρο και στα 120κμ+ σε τραβαει φωτογραφιουλα.
3) Οταν τις βαλανε αντεδρασαν οι κατοικοι σπασανε 2-3 καμερες και απο τοτε αποφασισαν να τις θεσουν εκτος λειτουργιας.
No skill Just luck |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 10:06:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να μην τρεχεις...
αρκετοι εχουν σκοτωθει ηδη στην Μαραθωνος
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rc 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 11:13:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μανθο σωστο αυτο που λες αλλα ρε φιλε εχουν βαλει στην αριστερη οριο 70κμ και στην δεξια 50κμ πλακα κανουνε?? Ο δρομος εχει καλη ασφαλτο λογο της ολυμπιαδας και ειναι σχεδον μια ευθεια μπορουσαν να βαλουνε 50κμ οριο οταν παιρνας απο τις κατοικημενες περιοχες μονο μην πεταχτει κανεις και μπορουσαν και 100κμ στην αριστερη και 70 δεξια
No skill Just luck |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 11:39:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τον εχω υποψιν μου στο δρόμο...
και το S "του βασίλη" στριβει με 170km/h χωρις να αλλαξεις λωρηδα...αλλα δεν ειναι εκει το 8εμα...
δυστυχως ειναι δημοσιος δρομος και οχι πιστα...
υ.γ. εκτος απο τις σταθερες καμερες στηνονται και με φορητα ρανταρ...οποτε εχε το νου σου... με εγραψαν περσι στις μεγαλες ευθεις προς Μαραθωνα με 80κατι km/h μιας και το οριο ειναι 60... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rc 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 11:58:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε πλακα κανεις εχω να παω απο εκει σχεδον ενα χρονο πηγαινω απο κηφισιας-λιμνη μαραθωνος και παω σχοινια που θελω. Αν πηγαινει κανεις για μπανιο ειναι καλος δρομος χωρις φαναρια, βλεπεις οραιο τοπιο και επισης δεν κυνδινευεις να σε γραψουνε!!!!
No skill Just luck |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 12:12:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το ωραιο τοπιο ρε φιλε που το ειδες;;; λες και εισαι στο σεραγεβο ενα πραγμα, τωρα που ειναι καμμενα ολα...
οι καμερες λειτουργουν κανονικοτατα και σε 20 μερες σου ερχεται σπιτι με αντικαταβολη... παραλαμβανεις την κληση και παραδιδεις το διπλωμα χερι με χερι... και την αλλη μερα πας ταμειο..
για κοιτα στην ακρη του δρομου ποσα σκυλια, γατες και αλεπουδες ειναι σκοτωμενα και πες μου τι θα κανεις αν σου πεταχτει και εισαι στα 180+...
μια γυρα να κανεις δευτερα πρωι μαζευεις ενα σωρο προφυλακτηρες και φρυδακια απο τους ατυχους του σ.κ...
και μην μιλησω για τους πακιστανους με τα ποδηλατα η τα μηχανακια που δεν φαινονται καθολου... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 13:02:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
garevn έγραψε: | Ρε πλακα κανεις εχω να παω απο εκει σχεδον ενα χρονο πηγαινω απο κηφισιας-λιμνη μαραθωνος και παω σχοινια που θελω. Αν πηγαινει κανεις για μπανιο ειναι καλος δρομος χωρις φαναρια, βλεπεις οραιο τοπιο και επισης δεν κυνδινευεις να σε γραψουνε!!!! |
επειδη τον εκανα αυτο το δρομο για ενα μηνα θελω να μου πεις για τα τακακια που θα αλλαξω σε λιγο καιρο (και μιλαμε οχι πλακομενος)....
Στη μαραθωνος εχει παντου καμερες και μια φορα πηγα δε πηγαινα με πολλα (100 ομως παιζει, θα τη φαω αραγε τη κληση?) αλλα διπλα μου περναγανε ολοι σφαιρα λες και πηγαινα με 20
Παντως οποιος ειναι γκαζιαρης ας μπει στην αττικη οδο να πατησει 110-120 αλλιως Σερρες Μεγαρα κοκ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 18:52:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
υπάρχουν 2 κάμερες στο ρεύμα προς Μαραθώνα και μία στο ρεύμα προς Αθήνα, τις 2 τις έχουν πυροβολήσει αλλά λειτουργούν ακόμα.
Λειτουργούν αν περάσεις τα 100km/h ανεξαρτήτου λωρίδας.
Στην λεωφόρο Μαραθώνος γίνονται πράγματι πολλά ατυχήματα αλλά κατά βάση όχι λόγο μεγάλης ταχύτητας αλλά παραβίασης του ερυθρού σηματοδότη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 19:55:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οπου ο ένας απέχη 5 μέτρα απο τον αλλον και ενω ο ένας διχνει πράσινο ο επομενος κοκκινο ΕΛΕΟΣ δλδ
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 01:28:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το μεγαλο λαθος που εχει γινει στη λεωφ Μαραθωνος ειναι οτι εχουν φτιαξει δρομο ταχειας κυκλοφοριας που περναει απο κατοικημενες περιοχες χωρις λωριδα εκτακτης αναγκης, αποτελεσμα ειναι πχ η γιαγιουλα που φρεναρει στα 20 χλμ το πολυ για να μπει στον σκλαβενιτη για ψωνια, φρεναρει απο τα 70 πχ στα 20 ολα τα αυτοκινητα που βρισκονται πισω της.
Σε αυτη την ιστοριουλα ενας να ειναι αφηρημενος προκαλει ατυχημα.
Το ιδιο συμβαινει αν ενα αυτοκινητο παθει λαστιχο βλαβη κλπ, ακινητοποιειται ουσιαστικα στην δεξια λωριδα του δρομου αφου Λ.Ε.Α. δεν υπαρχει πραγμα το οποιο ειναι φονικο, σκεφτειτε απλα να αλλαζατε λαστιχο στη δεξια λωριδα της Αθηνων Κορινθου και οχι στην ΛΕΑ ή σε καποιο παρκινγκ . . .
Αν παρατηρησετε υπαρχουν γκαραζοπορτες σπιτιων που μολις ανοιξουν βγαινει το αυτοκινητο στην δεξια λωριδα του δρομου .
Αφου λοιπον εγινε η πρωτη πραξη του εγκληματος, προχωρησαν στη δευτερη τοποθετοντας αρυθμιστα φαναρια μεταχειρισμενα ξηλωμενα απο δρομους των Αθηνων τα οποια λειτουργουν χωρις κανεναν ρυθμο και δεν εχουν την λειτουργια της "πρασινης θαλασσας" κοινως να μπορουν με εντολη να γινονται πρασινα ολα μαζι με αποτελεσμα στο Πικερμι πχ με λιγο παραπανω κινηση να μπλοκαρει ολος ο δρομος ενω πριν ή μετα το Πικερμι δεν υπαρχει ψυχη.Επισης φροντισαν να τα τοποθετησουν πανω σε κλειστες στροφες οπως αυτη στο Αλεξ πακ οπου ξαφνηκα οπως στριβουμε βλεπουμε κοκκινο φαναρακι, βλεπετε θελαμε δρομο ταχειας κυκλοφοριας σε κατοικιμενη περιοχη.
Τριτη πραξη η τοποθετηση ασφαλτοταπητα "αρπα κολα" πριν τους Ολυμπιακους που πλεον σε ορισμενες στροφες εχει φαγωθει και εχει γινει ωραιοτατος καθρεπτης να χτενιζομαστε.
Αφου λοιπον φτιαξαμε αυτον τον ασφαλη δρομο ξαφνηκα για καποιον περιεργο λογο τα τροχαια αυξηθηκαν δραματικα αντι να μειωθουν σε σχεση με την "παλια Μαραθωνος" ετσι αφου το Κρατος μας εχει παραδοσιακα κατασταλτικο χαρακτηρα δεν φτιαξαμε εστω ενα φυλλαδιο με σοκαριστικες φωτος απο ατυχηματα στη Μαραθωνος να τα μοιρασουμε στους οδηγους να δειτε πως θα ειχαν συνελθει, βλεπετε αυτα θελουν ορεξη αγαπη και φαντασια, απλα γεμισαμε τον τοπο καμερες.
Ετσι μειωνουμε τα εξοδα και εχουμε σιγουρα εσοδα.
Οι καμερες δουλευουν απολυτα εξακριβωμενα μετα τα 110 χλμ, τα προστιμα δεν ερχονται υποχρεωτικα μετα απο 20 μερες αλλά μπορει και πιο μετα.
Προσωπικα δεν προκειται να δωσω το διπλωμα μου πουθενα για τους παραπανω λογους και για πολλους αλλους,ετσι και ερθουν στο σπιτι θα τους πουν οτι λειπω στο εξωτερικο και ας ψαξουν να με βρουν εκει να μου παρουν το διπλωμα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo '98
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 01:35:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και αλλο ενα υπουλο φαναρι ειναι στην παλληνη μετα την ευθεια των everest στην δεξια στροφη πριν πιασεις την ευθεια της νομαρχιας... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stringofonias (Στέλιος) Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (16V) 1997
Ένταξη: 18 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 41 Τόπος: Ελλάς -Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2010, 19:50:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παίδες πραγματικά κάνω το πειραιά-ραφήνα και αντίστροφα 3 χρ'ονια τώρα, 8-10 φορές τον μήνα. Και πιστέψτε με τρέχω σαν τον παλαβό - την ξέρω απ'έξω την διαδρομή και τις στροφές. Με το Gilera Runner που έχω πάω σπασμένος με 120 όλη των ώρα - αλλάζω λωρίδες συνέχεια σφήνεσ κλπ αν με σταματήσουν τον ρούφηξα. Χαρτάκι δεν μου έχει έρθει ποτέ. Με το φίατ πάλι που είχα (το πεζό 4 μέρες το έχω μόνο) πήγαινα στις κατοικιμένες (Παλλήνη κλπ) με 80 μαξ και εκτός κατοικιμένων με 120-140. Και πάλι δεν ήρθε ραβασάκι ποτέ.
Φυσιολογικά μέσα σε 3 χρόνια δεν θα είχε έρθει κάτι;
Η ηλιθιότητα είναι ΑΝΙΚΗΤΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2010, 20:04:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Επισης φροντισαν να τα τοποθετησουν πανω σε κλειστες στροφες οπως αυτη στο Αλεξ πακ οπου ξαφνηκα οπως στριβουμε βλεπουμε κοκκινο φαναρακι, βλεπετε θελαμε δρομο ταχειας κυκλοφοριας σε κατοικιμενη περιοχη.
Τριτη πραξη η τοποθετηση ασφαλτοταπητα "αρπα κολα" πριν τους Ολυμπιακους που πλεον σε ορισμενες στροφες εχει φαγωθει και εχει γινει ωραιοτατος καθρεπτης να χτενιζομαστε.
|
φίλε θα διαφωνήσω μαζί σου για τον δρόμο. Το φανάρι είναι όντως σε άσχημο σημείο αλλά ο δρόμος είναι απο τους καλύτερους που έχω πετύχει. Συγκεκριμένα η συγγεκριμένη στροφή και απο αθήνα αλλά και προς αθήνα είναι απο τις αγαπημένες μου και μπαίνω φέτες. Και ναι τους έχω σκεφτεί τους κινδύνους και μπαίνω τρέχοντας με το μηχανάκι μόνο στην στροφή προς αθήνα(λογω περιορισμένης ορατότητας, και καλύτερου φρεναρίσματος στο μηχανάκι). Σε αυτό το σημείο φαίνεται χάλια αλλά δεν είναι
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo '98
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 18:38:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδαρε μηπως λεμε για αλλον δρομο???
γτ με τοσα φρεατια ειναι ολοκληρη η μαραθωνος ενα ματσο χαλια... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 19:15:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγώ μιλάω από το ύψος της ΕΡΤ μέχρι Ραφήνα και Νέα μάκρη που έχω πάει είναι μία χαρά ο δρόμος
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 07:58:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stamatis_vts έγραψε: | γτ με τοσα φρεατια ειναι ολοκληρη η μαραθωνος ενα ματσο χαλια...  |
α μπράβο..
ειδικά δεξιά λωρίδα πολλές φορές ο δρόμος είναι απλά τραγικός από τα φρεάτια όπου κάποια από αυτά έχουν "υποχωρήσει" αρκετά ώστε να σου κανουν ζημιά άμα πηγαίνεις με πολλα
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vanesa206 (Βανέσα) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v) xs 2004
Ένταξη: 28 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:05:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προχθές το βράδυ γύριζα απο Νέα Μάκρη προς Αθήνα με ταχύτηα περίπου 110 χλμ.και κάπου στο Ν.Βουτσά ξαφνικά έγιναν όλα πορτοκαλί...τελικά έχει συμβεί σε κάποιον απο εδώ?Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που ακούω,έχει εμπειρία κάποιος?Μπορεί απλά να άστραψε το φλάς αλλά να μη βγήκε η φωτογραφεία? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:39:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε εκεινο το σημειο λογω σχολειο (μην το ψαχνεις με το τι ωρα ηταν...) εχει οριο ταχυτητας 30... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vanesa206 (Βανέσα) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v) xs 2004
Ένταξη: 28 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:45:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λίγο αργότερα όμως που πέρασε ένας φίλος με 90 απο το ίδιο σημείο δεν έγινε κάτι.Το οτι άναψε το φλάς σε εμένα σημαίνει πως σίγουρα έχει βγεί η φωτογραφεία?Άν ναι το πρόστιμο ποιό είναι τελικά? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:47:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι αλλά η κάμερα είναι, αν δεν κάνω λάθος, ρυθμισμένη να καταγράφει τους παραβάτες αρκετά παραπάνω (105χλμ/ω).
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|