PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οι καμερες στη Λεωφ. Μαραθωνος!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
garevn (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc 2009

Ένταξη: 01 Ιούλ 2009
Τόπος: Ampelokoipoi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 01:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Οι καμερες στη Λεωφ. Μαραθωνος! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδες γνωριζουμε επισημα τι παιζει με αφτες τις καμερες που τοποθετιθηκαν περσι? Πραγματικα ειναι ολοκληρη ευθεια και πηγαινω με 90κμ!! μου σπαει τα νευρα φοβαμαι μην ερθει κανα ραβασακι σπιτι! Εγω εχω ακουσει τα παρακατω δεν ξερω αν γνωριζει κανεις κατι απισημα.

1) Ειναι καποιοι κατοικοι των περιοχων στα δικαστηρια και εχει διακοπει η λειτουργια των καμερων μεχρη να βγει αποφαση.

2) Λειτουργουν με φωτοκυταρρο και στα 120κμ+ σε τραβαει φωτογραφιουλα.

3) Οταν τις βαλανε αντεδρασαν οι κατοικοι σπασανε 2-3 καμερες και απο τοτε αποφασισαν να τις θεσουν εκτος λειτουργιας.

No skill Just luck
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 10:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να μην τρεχεις...
αρκετοι εχουν σκοτωθει ηδη στην Μαραθωνος

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
garevn (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 11:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο σωστο αυτο που λες αλλα ρε φιλε εχουν βαλει στην αριστερη οριο 70κμ και στην δεξια 50κμ πλακα κανουνε?? Ο δρομος εχει καλη ασφαλτο λογο της ολυμπιαδας και ειναι σχεδον μια ευθεια μπορουσαν να βαλουνε 50κμ οριο οταν παιρνας απο τις κατοικημενες περιοχες μονο μην πεταχτει κανεις και μπορουσαν και 100κμ στην αριστερη και 70 δεξια

No skill Just luck
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 11:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον εχω υποψιν μου στο δρόμο...
και το S "του βασίλη" στριβει με 170km/h χωρις να αλλαξεις λωρηδα...αλλα δεν ειναι εκει το 8εμα...

δυστυχως ειναι δημοσιος δρομος και οχι πιστα...

υ.γ. εκτος απο τις σταθερες καμερες στηνονται και με φορητα ρανταρ...οποτε εχε το νου σου... με εγραψαν περσι στις μεγαλες ευθεις προς Μαραθωνα με 80κατι km/h μιας και το οριο ειναι 60... Shocked Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
garevn (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 11:58:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε πλακα κανεις εχω να παω απο εκει σχεδον ενα χρονο πηγαινω απο κηφισιας-λιμνη μαραθωνος και παω σχοινια που θελω. Αν πηγαινει κανεις για μπανιο ειναι καλος δρομος χωρις φαναρια, βλεπεις οραιο τοπιο και επισης δεν κυνδινευεις να σε γραψουνε!!!!

No skill Just luck
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 12:12:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ωραιο τοπιο ρε φιλε που το ειδες;;; λες και εισαι στο σεραγεβο ενα πραγμα, τωρα που ειναι καμμενα ολα... Crying or Very sad
οι καμερες λειτουργουν κανονικοτατα και σε 20 μερες σου ερχεται σπιτι με αντικαταβολη... παραλαμβανεις την κληση και παραδιδεις το διπλωμα χερι με χερι... και την αλλη μερα πας ταμειο.. Rolling eyes
για κοιτα στην ακρη του δρομου ποσα σκυλια, γατες και αλεπουδες ειναι σκοτωμενα και πες μου τι θα κανεις αν σου πεταχτει και εισαι στα 180+...
μια γυρα να κανεις δευτερα πρωι μαζευεις ενα σωρο προφυλακτηρες και φρυδακια απο τους ατυχους του σ.κ...
και μην μιλησω για τους πακιστανους με τα ποδηλατα η τα μηχανακια που δεν φαινονται καθολου... Exclamation

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 13:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

garevn έγραψε:
Ρε πλακα κανεις εχω να παω απο εκει σχεδον ενα χρονο πηγαινω απο κηφισιας-λιμνη μαραθωνος και παω σχοινια που θελω. Αν πηγαινει κανεις για μπανιο ειναι καλος δρομος χωρις φαναρια, βλεπεις οραιο τοπιο και επισης δεν κυνδινευεις να σε γραψουνε!!!!

επειδη τον εκανα αυτο το δρομο για ενα μηνα θελω να μου πεις για τα τακακια που θα αλλαξω σε λιγο καιρο (και μιλαμε οχι πλακομενος)....

Στη μαραθωνος εχει παντου καμερες και μια φορα πηγα δε πηγαινα με πολλα (100 ομως παιζει, θα τη φαω αραγε τη κληση?) αλλα διπλα μου περναγανε ολοι σφαιρα Shocked λες και πηγαινα με 20 Exclamation
Παντως οποιος ειναι γκαζιαρης ας μπει στην αττικη οδο να πατησει 110-120 αλλιως Σερρες Μεγαρα κοκ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 18:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχουν 2 κάμερες στο ρεύμα προς Μαραθώνα και μία στο ρεύμα προς Αθήνα, τις 2 τις έχουν πυροβολήσει αλλά λειτουργούν ακόμα.

Λειτουργούν αν περάσεις τα 100km/h ανεξαρτήτου λωρίδας.

Στην λεωφόρο Μαραθώνος γίνονται πράγματι πολλά ατυχήματα αλλά κατά βάση όχι λόγο μεγάλης ταχύτητας αλλά παραβίασης του ερυθρού σηματοδότη.
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Αύγ 2010, 19:55:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπου ο ένας απέχη 5 μέτρα απο τον αλλον και ενω ο ένας διχνει πράσινο ο επομενος κοκκινο ΕΛΕΟΣ δλδ

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 01:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μεγαλο λαθος που εχει γινει στη λεωφ Μαραθωνος ειναι οτι εχουν φτιαξει δρομο ταχειας κυκλοφοριας που περναει απο κατοικημενες περιοχες χωρις λωριδα εκτακτης αναγκης, αποτελεσμα ειναι πχ η γιαγιουλα που φρεναρει στα 20 χλμ το πολυ για να μπει στον σκλαβενιτη για ψωνια, φρεναρει απο τα 70 πχ στα 20 ολα τα αυτοκινητα που βρισκονται πισω της.
Σε αυτη την ιστοριουλα ενας να ειναι αφηρημενος προκαλει ατυχημα.
Το ιδιο συμβαινει αν ενα αυτοκινητο παθει λαστιχο βλαβη κλπ, ακινητοποιειται ουσιαστικα στην δεξια λωριδα του δρομου αφου Λ.Ε.Α. δεν υπαρχει πραγμα το οποιο ειναι φονικο, σκεφτειτε απλα να αλλαζατε λαστιχο στη δεξια λωριδα της Αθηνων Κορινθου και οχι στην ΛΕΑ ή σε καποιο παρκινγκ . . .
Αν παρατηρησετε υπαρχουν γκαραζοπορτες σπιτιων που μολις ανοιξουν βγαινει το αυτοκινητο στην δεξια λωριδα του δρομου .
Αφου λοιπον εγινε η πρωτη πραξη του εγκληματος, προχωρησαν στη δευτερη τοποθετοντας αρυθμιστα φαναρια μεταχειρισμενα ξηλωμενα απο δρομους των Αθηνων τα οποια λειτουργουν χωρις κανεναν ρυθμο και δεν εχουν την λειτουργια της "πρασινης θαλασσας" κοινως να μπορουν με εντολη να γινονται πρασινα ολα μαζι με αποτελεσμα στο Πικερμι πχ με λιγο παραπανω κινηση να μπλοκαρει ολος ο δρομος ενω πριν ή μετα το Πικερμι δεν υπαρχει ψυχη.Επισης φροντισαν να τα τοποθετησουν πανω σε κλειστες στροφες οπως αυτη στο Αλεξ πακ οπου ξαφνηκα οπως στριβουμε βλεπουμε κοκκινο φαναρακι, βλεπετε θελαμε δρομο ταχειας κυκλοφοριας σε κατοικιμενη περιοχη.
Τριτη πραξη η τοποθετηση ασφαλτοταπητα "αρπα κολα" πριν τους Ολυμπιακους που πλεον σε ορισμενες στροφες εχει φαγωθει και εχει γινει ωραιοτατος καθρεπτης να χτενιζομαστε.
Αφου λοιπον φτιαξαμε αυτον τον ασφαλη δρομο ξαφνηκα για καποιον περιεργο λογο τα τροχαια αυξηθηκαν δραματικα αντι να μειωθουν σε σχεση με την "παλια Μαραθωνος" ετσι αφου το Κρατος μας εχει παραδοσιακα κατασταλτικο χαρακτηρα δεν φτιαξαμε εστω ενα φυλλαδιο με σοκαριστικες φωτος απο ατυχηματα στη Μαραθωνος να τα μοιρασουμε στους οδηγους να δειτε πως θα ειχαν συνελθει, βλεπετε αυτα θελουν ορεξη αγαπη και φαντασια, απλα γεμισαμε τον τοπο καμερες.
Ετσι μειωνουμε τα εξοδα και εχουμε σιγουρα εσοδα.
Οι καμερες δουλευουν απολυτα εξακριβωμενα μετα τα 110 χλμ, τα προστιμα δεν ερχονται υποχρεωτικα μετα απο 20 μερες αλλά μπορει και πιο μετα.
Προσωπικα δεν προκειται να δωσω το διπλωμα μου πουθενα για τους παραπανω λογους και για πολλους αλλους,ετσι και ερθουν στο σπιτι θα τους πουν οτι λειπω στο εξωτερικο και ας ψαξουν να με βρουν εκει να μου παρουν το διπλωμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 01:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αλλο ενα υπουλο φαναρι ειναι στην παλληνη μετα την ευθεια των everest στην δεξια στροφη πριν πιασεις την ευθεια της νομαρχιας... Crying or Very sad

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
stringofonias (Στέλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (16V) 1997

Ένταξη: 18 Αύγ 2010
Τόπος: Ελλάς -Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2010, 19:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες πραγματικά κάνω το πειραιά-ραφήνα και αντίστροφα 3 χρ'ονια τώρα, 8-10 φορές τον μήνα. Και πιστέψτε με τρέχω σαν τον παλαβό - την ξέρω απ'έξω την διαδρομή και τις στροφές. Με το Gilera Runner που έχω πάω σπασμένος με 120 όλη των ώρα - αλλάζω λωρίδες συνέχεια σφήνεσ κλπ αν με σταματήσουν τον ρούφηξα. Χαρτάκι δεν μου έχει έρθει ποτέ. Με το φίατ πάλι που είχα (το πεζό 4 μέρες το έχω μόνο) πήγαινα στις κατοικιμένες (Παλλήνη κλπ) με 80 μαξ και εκτός κατοικιμένων με 120-140. Και πάλι δεν ήρθε ραβασάκι ποτέ.

Φυσιολογικά μέσα σε 3 χρόνια δεν θα είχε έρθει κάτι;

Η ηλιθιότητα είναι ΑΝΙΚΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
stringofonias (Στέλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2010, 20:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Επισης φροντισαν να τα τοποθετησουν πανω σε κλειστες στροφες οπως αυτη στο Αλεξ πακ οπου ξαφνηκα οπως στριβουμε βλεπουμε κοκκινο φαναρακι, βλεπετε θελαμε δρομο ταχειας κυκλοφοριας σε κατοικιμενη περιοχη.
Τριτη πραξη η τοποθετηση ασφαλτοταπητα "αρπα κολα" πριν τους Ολυμπιακους που πλεον σε ορισμενες στροφες εχει φαγωθει και εχει γινει ωραιοτατος καθρεπτης να χτενιζομαστε.

φίλε θα διαφωνήσω μαζί σου για τον δρόμο. Το φανάρι είναι όντως σε άσχημο σημείο αλλά ο δρόμος είναι απο τους καλύτερους που έχω πετύχει. Συγκεκριμένα η συγγεκριμένη στροφή και απο αθήνα αλλά και προς αθήνα είναι απο τις αγαπημένες μου και μπαίνω φέτες. Και ναι τους έχω σκεφτεί τους κινδύνους και μπαίνω τρέχοντας με το μηχανάκι μόνο στην στροφή προς αθήνα(λογω περιορισμένης ορατότητας, και καλύτερου φρεναρίσματος στο μηχανάκι). Σε αυτό το σημείο φαίνεται χάλια αλλά δεν είναι

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 18:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδαρε μηπως λεμε για αλλον δρομο???
γτ με τοσα φρεατια ειναι ολοκληρη η μαραθωνος ενα ματσο χαλια... Embarassed

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
stringofonias (Στέλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 19:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ μιλάω από το ύψος της ΕΡΤ μέχρι Ραφήνα και Νέα μάκρη που έχω πάει είναι μία χαρά ο δρόμος

Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 07:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
γτ με τοσα φρεατια ειναι ολοκληρη η μαραθωνος ενα ματσο χαλια... Embarassed

α μπράβο..
ειδικά δεξιά λωρίδα πολλές φορές ο δρόμος είναι απλά τραγικός από τα φρεάτια όπου κάποια από αυτά έχουν "υποχωρήσει" αρκετά ώστε να σου κανουν ζημιά άμα πηγαίνεις με πολλα

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
vanesa206 (Βανέσα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v) xs 2004

Ένταξη: 28 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχθές το βράδυ γύριζα απο Νέα Μάκρη προς Αθήνα με ταχύτηα περίπου 110 χλμ.και κάπου στο Ν.Βουτσά ξαφνικά έγιναν όλα πορτοκαλί...τελικά έχει συμβεί σε κάποιον απο εδώ?Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που ακούω,έχει εμπειρία κάποιος?Μπορεί απλά να άστραψε το φλάς αλλά να μη βγήκε η φωτογραφεία?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε εκεινο το σημειο λογω σχολειο (μην το ψαχνεις με το τι ωρα ηταν...) εχει οριο ταχυτητας 30...
Επιστροφή στην κορυφή
vanesa206 (Βανέσα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16v) xs 2004

Ένταξη: 28 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λίγο αργότερα όμως που πέρασε ένας φίλος με 90 απο το ίδιο σημείο δεν έγινε κάτι.Το οτι άναψε το φλάς σε εμένα σημαίνει πως σίγουρα έχει βγεί η φωτογραφεία?Άν ναι το πρόστιμο ποιό είναι τελικά?
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 11:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλά η κάμερα είναι, αν δεν κάνω λάθος, ρυθμισμένη να καταγράφει τους παραβάτες αρκετά παραπάνω (105χλμ/ω).

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης