PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

IMARTON PIA!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nasoss 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI

Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 22:47:12    Θέμα δημοσίευσης: IMARTON PIA!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[b] Mad eime eksorgismenos me tin asidosia pou derni ores ores tin peugeot.kai gia na eksigoume:edo kai kana 10imero akouga kati san triksimo mprosta pio poli apo ti thesi tou sinodigou kai skeftomouna oti malon tha eine to psalidi,e, leo skliri anartisi forao 6 pontous hamiloma exei, malon tha eine sta teleutea tou,pou kai pali den dikiologite afou xaliki na do strivo deksia,telos panton pao sti peugeot (panourgias)kai afou to kitai kala vgeni diagnosi oti theli alagma oloi i kremargiera,kai auto dioti ekane mposika.rotao ton mastora ean fteo ego,kai mou apantai oti den exei na kani me emena kai einai kathara thema tis peugeot,itan elatomatika apo tin arhi kai eprepe na mou to alaksoun,diladi to kseran ala tsimoudia.den eprepe na anakalesi i peugeot na ta ftiaksi?ego diladi tora pou tha vro 750E!!!!!! gia to kathara sfalma dikotis tis peugeot?kai den milao gia polaplasiastes,valvida relladi,k.t.l. IMARTON PIA!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 23:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιο 206 έχεις;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 08:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: IMARTON PIA!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasoss έγραψε:
[b] Mad eime eksorgismenos me tin asidosia pou derni ores ores tin peugeot.kai gia na eksigoume:edo kai kana 10imero akouga kati san triksimo mprosta pio poli apo ti thesi tou sinodigou kai skeftomouna oti malon tha eine to psalidi,e, leo skliri anartisi forao 6 pontous hamiloma exei, malon tha eine sta teleutea tou,pou kai pali den dikiologite afou xaliki na do strivo deksia,telos panton pao sti peugeot (panourgias)kai afou to kitai kala vgeni diagnosi oti theli alagma oloi i kremargiera,kai auto dioti ekane mposika.rotao ton mastora ean fteo ego,kai mou apantai oti den exei na kani me emena kai einai kathara thema tis peugeot,itan elatomatika apo tin arhi kai eprepe na mou to alaksoun,diladi to kseran ala tsimoudia.den eprepe na anakalesi i peugeot na ta ftiaksi?ego diladi tora pou tha vro 750E!!!!!! gia to kathara sfalma dikotis tis peugeot?kai den milao gia polaplasiastes,valvida relladi,k.t.l. IMARTON PIA!!!!!!!

Nάσο αν ήταν προβληματικό, ακόμα και μετά εγγύησης θα πρέπει να στο αλλάξουν. Αν δεν μπορούν να στο περάσουν σε εγγύηση θα σου κάνουν "εκπτωση" από 100% άντε μέχρι 80%.

Για πίεσέ τους Wink

Αν θές οποιαδήποτε βοήθεια εδώ είμαστε

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
peugeot206cc (akis)
Μέλος
Μέλος

308

Ένταξη: 25 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: IMARTON PIA!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα φίλο με 206CC και του έβγαλε κρεμαγιέρα μέσα σε 5 μήνες. Τελικά κάτι πρέπει να παίζει με τις κρεμαγιέρες. Το αυτοκίνητο το πήρε Νοέμβριο του 2002.

Peugeot for ever
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω να το πάς και σε άλλη αντιπροσωπεία να πάρεις τη γνώμη τους και αν είναι όντως έτσι να τους $%^&^@$&4 ΣΚΙΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!! Evil Evil Evil Evil

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: IMARTON PIA!!!!!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:
Έχω ένα φίλο με 206CC και του έβγαλε κρεμαγιέρα μέσα σε 5 μήνες. Τελικά κάτι πρέπει να παίζει με τις κρεμαγιέρες. Το αυτοκίνητο το πήρε Νοέμβριο του 2002.

Ωωωωωωωωωωωχ !!! Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 16:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PAIDIA, OMASTORAS ITAN KATIGORIMATIKOS,MAZI ME TA ALA,POLAPLASIASTES,VALVIDA RELADI, KREMAGIERA, EINAI PROVLIMATA STANDAR.TOPA TO MEGALO EROTIMA EHEI OS EKSIS,AS POUME O POLAPLASISTIS KAI NA TON ALAKSI KAPIOS AMESOS META APO KAPIO XRONIKO DIASTIMA PALI HALAI DILADI TO PROVLIMA EINE MONIMO,DEN EXEI TELIOMO,DILADI KSANA KAI KSANA TO ALAZIS,ARA EINE MONIMA ELATOMATIKO,KAI KANIS SE OSA SINERGIA EXO ROTISI DEN MOU EHEI PEI OTI, KSERIS MOLIS TO ELAKSOUME TERMA THA ISIHASIS,OLOI MOU LENE OTI ARGOTERA PALI EKEI THA EIME,GIA EMENA AYTO EINE APARADEKTO!!!!!!!!TOULAHISTON GIA TIN KREMARGIERA THA TIN ALKSO MIA FORA,APO OTI MOU IPAN,ETSI THELO NA ELPIZO..........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 16:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasoss έγραψε:
PAIDIA, OMASTORAS ITAN KATIGORIMATIKOS,MAZI ME TA ALA,POLAPLASIASTES,VALVIDA RELADI, KREMAGIERA, EINAI PROVLIMATA STANDAR.TOPA TO MEGALO EROTIMA EHEI OS EKSIS,AS POUME O POLAPLASISTIS KAI NA TON ALAKSI KAPIOS AMESOS META APO KAPIO XRONIKO DIASTIMA PALI HALAI DILADI TO PROVLIMA EINE MONIMO,DEN EXEI TELIOMO,DILADI KSANA KAI KSANA TO ALAZIS,ARA EINE MONIMA ELATOMATIKO,KAI KANIS SE OSA SINERGIA EXO ROTISI DEN MOU EHEI PEI OTI, KSERIS MOLIS TO ELAKSOUME TERMA THA ISIHASIS,OLOI MOU LENE OTI ARGOTERA PALI EKEI THA EIME,GIA EMENA AYTO EINE APARADEKTO!!!!!!!!TOULAHISTON GIA TIN KREMARGIERA THA TIN ALKSO MIA FORA,APO OTI MOU IPAN,ETSI THELO NA ELPIZO..........

Εγώ το λέω αλλά μόνο εγώ το ακούω...

Σε καμμία άλλη χώρα (διασταυρωμένο από τα διάφορα Club) δεν έχουν εμφανιστεί τόσοι πολλοί προβληματικοί πολλαπλασιαστές.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων αν αλλάξει ... Βενζινάδικο, λύνονται και τα προβλήματα.

Δεν θα έπερεπε να σας ανυσηχεί αυτό;

Απλά θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα των εδώ συνεργείων να αλλάζουν τόσο εύκολα πολλαπλασιαστή χωρίς να είναι σίγουροι ότι ευθύνεται αυτός!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nasoss 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 21:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ase re taso,ego pio poli eho aganaktisi me tous mihanikous pou ehoume edo, pou den asholountai me to mizon thema.skasilatous,pera vrehi, oi aloi plironoun.......
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 23:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα ο πολλαπλασιαστης εχει κλεισει 3 χρονια με προβλημα - ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Laughing Απλα οταν ειναι για εκκινηση χρειαζεται λιγο παραπανω γκαζι γιατι αλλιως dead...

Τρωει λιγο δισκο, ισως χανω και λιγο σε επιδοσεις αλλα δεν γ***εται.. Απ'το να τον βαλω και να αλλαζω καθε λιγο και λιγακι αστον απανω και αμα βγει ποτε κανας καλυτερος, τον βαζουμε..

Αληθεια πολλαπλασιαστες απο ανεξαρτητους κατασκευαστες δεν υπαρχουνε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 10:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasoss έγραψε:
ase re taso,ego pio poli eho aganaktisi me tous mihanikous pou ehoume edo, pou den asholountai me to mizon thema.skasilatous,pera vrehi, oi aloi plironoun.......

Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Αυτό είπα και εγώ πιο πάνω αλλά με λίγο πιο ήπιο τρόπο, ότι δηλαδή το θεωρώ "μεγάλη ανευθυνότητα".

Τα τρεχαματάκια μου τα είχα και εγώ με την φλάτζα για όποιον τα είχε διαβάσει.... Rolling eyes

Με ενοχλεί αφάνταστα που πλέον στις αντιπροσωπείες (όχι μόνο της Peugeot αλλά όλων των εταιριών) δεν κάθονται να ασχοληθούν με κάποιο πρόβλημα, αλλά ότι λένε τα διαγνωστικά το αλλάζουν. Ομως τα μηχανήματα δεν γνωρίζουν την αρχική αιτία της βλάβης. Απλώς επιδυκνείουν αυτό που χάλασε. Αν η αιτία παραμένει θα ξαναχαλάσει και σόι πάει το Βασίλειο....

Μάλιστα με την γνώση που όλοι λίγο πολύ αποκτήσαμε επειδή ασχοληθήκαμε με αφορμή αυτό το Forum θεωρώ ότι οι γνώσεις μου πάνω στο αυτοκίνητό μου ίσως να υπερβαίνουν τις γνώσεις από τον μέσο "νεαρό" που βάζουν στις αντιπροσωπείες να κάνει τις αλλαγές. Shocked

Αυτό έχει αποδειχτεί αρκετές φορές που περιγράφω βλάβη ή ακόμα και μηχανολογικά και με κειτούν σαν χάνοι.... Shocked

Ελεος.....

(μήπως πλησιάζει η ώρα να ανοίξουμε δικό μας συνεργείο????..... Rolling eyes Laughing Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 19:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Εμενα ο πολλαπλασιαστης εχει κλεισει 3 χρονια με προβλημα - ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Laughing Απλα οταν ειναι για εκκινηση χρειαζεται λιγο παραπανω γκαζι γιατι αλλιως dead...

Τρωει λιγο δισκο, ισως χανω και λιγο σε επιδοσεις αλλα δεν γ***εται.. Απ'το να τον βαλω και να αλλαζω καθε λιγο και λιγακι αστον απανω και αμα βγει ποτε κανας καλυτερος, τον βαζουμε..

Αληθεια πολλαπλασιαστες απο ανεξαρτητους κατασκευαστες δεν υπαρχουνε?

Βρε παιδια ποιος σας ειπε οτι τον αλλαζουμε καθε λιγο και λιγακι?
Εγω απο την στιγμη που τον αλλαξα δεν ξαναειχα προβλημα εδω και Εναμισι χρονο.Δεν μπηκε ο ιδιος αλλα βελτιωμενο μοντελο και ολα αυτα δωρεαν παρολο που ειχε περασει η εγγυηση

Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 21:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mporis na mas peis ti marka sou valane?exei simasia.
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 04:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
nasoss έγραψε:

Εγώ το λέω αλλά μόνο εγώ το ακούω...

Σε καμμία άλλη χώρα (διασταυρωμένο από τα διάφορα Club) δεν έχουν εμφανιστεί τόσοι πολλοί προβληματικοί πολλαπλασιαστές.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων αν αλλάξει ... Βενζινάδικο, λύνονται και τα προβλήματα.

Δεν θα έπερεπε να σας ανυσηχεί αυτό;

Απλά θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα των εδώ συνεργείων να αλλάζουν τόσο εύκολα πολλαπλασιαστή χωρίς να είναι σίγουροι ότι ευθύνεται αυτός!

μαλλον η περιπτωση του βενζιναδικου υπαγεται στην κατηγορια με τις χαλασμενες τρομπες βενζινης στην οποια ανηκει το 106 μου και πολλα ακομα 106 και saxo στα οποια επι εποχης 1997-2000 αλλαζαν τον ψεκασμο ολοκληρο (και βεβαια παλι υπηρχε προβλημα ωσπου οι καλοι και αγιοι συντακτες απο τους 4τ εκαναν εναν αγωνα αντοχης στις σερρες και τελικα βρεθηκε οτι ολα αυτα τα χρονια Laughing ηταν η τρομπα

εδω μιλαμε οτι εγω το πηγα (206) με συμπτωματα τυπου αμαξι νεκρο απο ρευμα που να μην ανοιγουν ουτε οι κλειδαριες και τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΙΣ LION HELLAS αλλαξαν τον πολ/στη και τα μπουζι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
οτι οταν πατας το κουμπι νανοιξουν οι κλειδααριες για να μπεις τους διεφυγε βεβαια οτι δεν ειναι αναμενο ακομα ταμαξι Laughing Laughing Laughing
και τελικα οπως διαπιστωθηκε απο αλλο συνεργειο ηταν μια φισα ξεσυνδεμενη.οτι αμαξι μπενει στην πεζο παει για πολλ/στη πλεον πρωτα.και τρακαρισμενο να το πας πολλ/στη αλλαζουν.
nasso
οχι μονο ναπαιτησεις εκπτωση αλλα ναπειλησεις για δικαστηρια για εσκεμμενη ενεργεια και παραβλεψη που μπορει να στοιχιζε την σωματικη σου ακεραιοτητα.απλα δεν παιζουν με ορισμενα πραγματα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 23:14:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nasoss έγραψε:
mporis na mas peis ti marka sou valane?exei simasia.

O ελαττωματικος ηταν SAGEM.To ιδιο πρεπει να ειναι και ο καινουργιος αλλα βελτιωμενο μοντελο.Θα δω μηπως γραφει πουθενα...

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 08:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:

μαλλον η περιπτωση του βενζιναδικου υπαγεται στην κατηγορια με τις χαλασμενες τρομπες βενζινης στην οποια ανηκει το 106 μου και πολλα ακομα 106 και saxo στα οποια επι εποχης 1997-2000 αλλαζαν τον ψεκασμο ολοκληρο (και βεβαια παλι υπηρχε προβλημα ωσπου οι καλοι και αγιοι συντακτες απο τους 4τ εκαναν εναν αγωνα αντοχης στις σερρες και τελικα βρεθηκε οτι ολα αυτα τα χρονια Laughing ηταν η τρομπα

Κοίτα να δείς που θα βρούμε και άκρη.... Very happy

Μετά τις περιπτώσεις με την τρόμπα καυσίμου, την ψιλλοαλάξανε βάζοντας και ένα "μονιμο" φίλτρο και από τότε η τρόμπα δουλεύει κανονικά!

Από τότε που το κάνανε όμως αυτό αρχίσαν να αλλάζουν πολλαπλασιαστές, Map Sensor, Εγγεφάλους, γιατί τα κακομοίρικα τα αυτοκινητάκια μας καίνε γαλότσες, πέτρες, ψάρια και ότι άλλο έχουνε μέσα τα βενζινάδικα....

Οι Αστάθειες, τα σβησίματα και τα ψιλοπροβληματάκια με χαμηλές στροφές μου μυρίζουν καθαρά βενζίνη...

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 10:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
(μήπως πλησιάζει η ώρα να ανοίξουμε δικό μας συνεργείο????..... Rolling eyes Laughing Laughing Laughing )

Από 'δω το πας, από 'κει το πας, στο τέλος θα το κάνουμε και αυτό...... Very happy

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 14:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ntinos έγραψε:

Κοίτα να δείς που θα βρούμε και άκρη.... Very happy

Μετά τις περιπτώσεις με την τρόμπα καυσίμου, την ψιλλοαλάξανε βάζοντας και ένα "μονιμο" φίλτρο και από τότε η τρόμπα δουλεύει κανονικά!

Από τότε που το κάνανε όμως αυτό αρχίσαν να αλλάζουν πολλαπλασιαστές, Map Sensor, Εγγεφάλους, γιατί τα κακομοίρικα τα αυτοκινητάκια μας καίνε γαλότσες, πέτρες, ψάρια και ότι άλλο έχουνε μέσα τα βενζινάδικα....

Οι Αστάθειες, τα σβησίματα και τα ψιλοπροβληματάκια με χαμηλές στροφές μου μυρίζουν καθαρά βενζίνη...

καλα εννοειται οτι ολα αρχιζουν και ολα τελειωνουν απο την βενζινη που βαζουμε στην ελλαδα.μιλαμε ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ διακυμανσεις στην ποιοτητα που δεν ξερω αν φενονται στα βελτιωμενα 206 μιας που το δικο μου εχει και λιγα χιλιομετρα και βαζω super αμολυβδη απο την αρχη και δεν παρατηρω διαφορες ακομα,αλλα στο 106 ρε παιδια που εχει και ιστορικο με κακες βενζινες μιλαμε καταλαβαινω πλεον και τον ακριβες λογο αραιωσης.πρεπει να το δειτε για να το πιστεψετε.σαν να σου μιλαει το αμαξι και να σου λεει που πηγες και εβαλες βενζινη παλι....και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευεσαι κανεναν αφου ΠΑΝΤΟΥ υπαρχει κακη ποιοτητα.

Επιστροφή στην κορυφή
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2003, 03:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως εμφανίζεται το πρόβλημα με τον πολλαπλασιαστή? Τον τελευταίο καιρό δεν ξεκινάει αμέσως το 206, πρέπει να έχω αρκετή ώρα το κλειδί στην τελευταία σκάλα και πάλι μπορεί να μην γίνει ανάφλεξη και να χρειαστεί και δεύτερη προσπάθεια.Σκεφτόμουν μήπως χρειάζονται αλλαγή τα μπουζί γιατί πρόβλημα μίζας το αποκλείω να είναι..
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2003, 10:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως εμφανίζεται το πρόβλημα με τον πολλαπλασιαστή? Τον τελευταίο καιρό δεν ξεκινάει αμέσως το 206, πρέπει να έχω αρκετή ώρα το κλειδί στην τελευταία σκάλα και πάλι μπορεί να μην γίνει ανάφλεξη και να χρειαστεί και δεύτερη προσπάθεια.Σκεφτόμουν μήπως χρειάζονται αλλαγή τα μπουζί γιατί πρόβλημα μίζας το αποκλείω να είναι..

στο δικό μου εμφανιστηκε ως εξης:
είχα το αμαξι 3-4 μερες παρκαρισμενο και ακουνητο και οταν πηγα να βαλω μπρος δεν επαιρνε!
με τα πολλα πολλα και αφου το "εσκισα" στις μιζιες -χωρις να ξερω τι γινεται - το αφησα.
το μεσημερι προσπαθησα ξανα και πηρε μπρος αλλα δεν κραταγε το ρελαντι.
μετα απο 5-6 δευτερολεπτα εσβηνε.
το παλεψα να το κρατησω με 1η και γκαζι και καπως κρατησε .. το πηρα λοιπον και το πηγα στον ηλεκτρολογο ο οποιος αποφανθηκε πως ο παλλ/στης ηταν καμενος και ετσι το αμαξι δουλευε με 2 αντι για 4 κυλινδρους! αλλαχτηκε , και αλλαχτηκαν και 2 μπουζι που ηταν για κλάματα.
αυτα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης