Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nasoss Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI
Ένταξη: 26 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: athina
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 22:47:12 Θέμα δημοσίευσης: IMARTON PIA!!!!!!!!! |
|
|
[b] eime eksorgismenos me tin asidosia pou derni ores ores tin peugeot.kai gia na eksigoume:edo kai kana 10imero akouga kati san triksimo mprosta pio poli apo ti thesi tou sinodigou kai skeftomouna oti malon tha eine to psalidi,e, leo skliri anartisi forao 6 pontous hamiloma exei, malon tha eine sta teleutea tou,pou kai pali den dikiologite afou xaliki na do strivo deksia,telos panton pao sti peugeot (panourgias)kai afou to kitai kala vgeni diagnosi oti theli alagma oloi i kremargiera,kai auto dioti ekane mposika.rotao ton mastora ean fteo ego,kai mou apantai oti den exei na kani me emena kai einai kathara thema tis peugeot,itan elatomatika apo tin arhi kai eprepe na mou to alaksoun,diladi to kseran ala tsimoudia.den eprepe na anakalesi i peugeot na ta ftiaksi?ego diladi tora pou tha vro 750E!!!!!! gia to kathara sfalma dikotis tis peugeot?kai den milao gia polaplasiastes,valvida relladi,k.t.l. IMARTON PIA!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 23:50:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πιο 206 έχεις;;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 08:19:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: IMARTON PIA!!!!!!!!! |
|
|
nasoss έγραψε: | [b] eime eksorgismenos me tin asidosia pou derni ores ores tin peugeot.kai gia na eksigoume:edo kai kana 10imero akouga kati san triksimo mprosta pio poli apo ti thesi tou sinodigou kai skeftomouna oti malon tha eine to psalidi,e, leo skliri anartisi forao 6 pontous hamiloma exei, malon tha eine sta teleutea tou,pou kai pali den dikiologite afou xaliki na do strivo deksia,telos panton pao sti peugeot (panourgias)kai afou to kitai kala vgeni diagnosi oti theli alagma oloi i kremargiera,kai auto dioti ekane mposika.rotao ton mastora ean fteo ego,kai mou apantai oti den exei na kani me emena kai einai kathara thema tis peugeot,itan elatomatika apo tin arhi kai eprepe na mou to alaksoun,diladi to kseran ala tsimoudia.den eprepe na anakalesi i peugeot na ta ftiaksi?ego diladi tora pou tha vro 750E!!!!!! gia to kathara sfalma dikotis tis peugeot?kai den milao gia polaplasiastes,valvida relladi,k.t.l. IMARTON PIA!!!!!!! |
Nάσο αν ήταν προβληματικό, ακόμα και μετά εγγύησης θα πρέπει να στο αλλάξουν. Αν δεν μπορούν να στο περάσουν σε εγγύηση θα σου κάνουν "εκπτωση" από 100% άντε μέχρι 80%.
Για πίεσέ τους
Αν θές οποιαδήποτε βοήθεια εδώ είμαστε
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
peugeot206cc (akis) Μέλος

308
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:07:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: IMARTON PIA!!!!!!!!! |
|
|
Έχω ένα φίλο με 206CC και του έβγαλε κρεμαγιέρα μέσα σε 5 μήνες. Τελικά κάτι πρέπει να παίζει με τις κρεμαγιέρες. Το αυτοκίνητο το πήρε Νοέμβριο του 2002.
Peugeot for ever |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:40:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ λέω να το πάς και σε άλλη αντιπροσωπεία να πάρεις τη γνώμη τους και αν είναι όντως έτσι να τους $%^&^@$&4 ΣΚΙΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!! 
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lia206cc (Λιάνα) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 25 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 268
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:58:32 Θέμα δημοσίευσης: Re: IMARTON PIA!!!!!!!!! |
|
|
peugeot206cc έγραψε: | Έχω ένα φίλο με 206CC και του έβγαλε κρεμαγιέρα μέσα σε 5 μήνες. Τελικά κάτι πρέπει να παίζει με τις κρεμαγιέρες. Το αυτοκίνητο το πήρε Νοέμβριο του 2002. |
Ωωωωωωωωωωωχ !!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nasoss Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 16:29:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PAIDIA, OMASTORAS ITAN KATIGORIMATIKOS,MAZI ME TA ALA,POLAPLASIASTES,VALVIDA RELADI, KREMAGIERA, EINAI PROVLIMATA STANDAR.TOPA TO MEGALO EROTIMA EHEI OS EKSIS,AS POUME O POLAPLASISTIS KAI NA TON ALAKSI KAPIOS AMESOS META APO KAPIO XRONIKO DIASTIMA PALI HALAI DILADI TO PROVLIMA EINE MONIMO,DEN EXEI TELIOMO,DILADI KSANA KAI KSANA TO ALAZIS,ARA EINE MONIMA ELATOMATIKO,KAI KANIS SE OSA SINERGIA EXO ROTISI DEN MOU EHEI PEI OTI, KSERIS MOLIS TO ELAKSOUME TERMA THA ISIHASIS,OLOI MOU LENE OTI ARGOTERA PALI EKEI THA EIME,GIA EMENA AYTO EINE APARADEKTO!!!!!!!!TOULAHISTON GIA TIN KREMARGIERA THA TIN ALKSO MIA FORA,APO OTI MOU IPAN,ETSI THELO NA ELPIZO.......... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 16:40:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nasoss έγραψε: | PAIDIA, OMASTORAS ITAN KATIGORIMATIKOS,MAZI ME TA ALA,POLAPLASIASTES,VALVIDA RELADI, KREMAGIERA, EINAI PROVLIMATA STANDAR.TOPA TO MEGALO EROTIMA EHEI OS EKSIS,AS POUME O POLAPLASISTIS KAI NA TON ALAKSI KAPIOS AMESOS META APO KAPIO XRONIKO DIASTIMA PALI HALAI DILADI TO PROVLIMA EINE MONIMO,DEN EXEI TELIOMO,DILADI KSANA KAI KSANA TO ALAZIS,ARA EINE MONIMA ELATOMATIKO,KAI KANIS SE OSA SINERGIA EXO ROTISI DEN MOU EHEI PEI OTI, KSERIS MOLIS TO ELAKSOUME TERMA THA ISIHASIS,OLOI MOU LENE OTI ARGOTERA PALI EKEI THA EIME,GIA EMENA AYTO EINE APARADEKTO!!!!!!!!TOULAHISTON GIA TIN KREMARGIERA THA TIN ALKSO MIA FORA,APO OTI MOU IPAN,ETSI THELO NA ELPIZO.......... |
Εγώ το λέω αλλά μόνο εγώ το ακούω...
Σε καμμία άλλη χώρα (διασταυρωμένο από τα διάφορα Club) δεν έχουν εμφανιστεί τόσοι πολλοί προβληματικοί πολλαπλασιαστές.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων αν αλλάξει ... Βενζινάδικο, λύνονται και τα προβλήματα.
Δεν θα έπερεπε να σας ανυσηχεί αυτό;
Απλά θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα των εδώ συνεργείων να αλλάζουν τόσο εύκολα πολλαπλασιαστή χωρίς να είναι σίγουροι ότι ευθύνεται αυτός!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nasoss Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 21:58:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ase re taso,ego pio poli eho aganaktisi me tous mihanikous pou ehoume edo, pou den asholountai me to mizon thema.skasilatous,pera vrehi, oi aloi plironoun....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 23:08:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα ο πολλαπλασιαστης εχει κλεισει 3 χρονια με προβλημα - ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Απλα οταν ειναι για εκκινηση χρειαζεται λιγο παραπανω γκαζι γιατι αλλιως dead...
Τρωει λιγο δισκο, ισως χανω και λιγο σε επιδοσεις αλλα δεν γ***εται.. Απ'το να τον βαλω και να αλλαζω καθε λιγο και λιγακι αστον απανω και αμα βγει ποτε κανας καλυτερος, τον βαζουμε..
Αληθεια πολλαπλασιαστες απο ανεξαρτητους κατασκευαστες δεν υπαρχουνε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 10:31:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nasoss έγραψε: | ase re taso,ego pio poli eho aganaktisi me tous mihanikous pou ehoume edo, pou den asholountai me to mizon thema.skasilatous,pera vrehi, oi aloi plironoun....... |
Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο! Αυτό είπα και εγώ πιο πάνω αλλά με λίγο πιο ήπιο τρόπο, ότι δηλαδή το θεωρώ "μεγάλη ανευθυνότητα".
Τα τρεχαματάκια μου τα είχα και εγώ με την φλάτζα για όποιον τα είχε διαβάσει....
Με ενοχλεί αφάνταστα που πλέον στις αντιπροσωπείες (όχι μόνο της Peugeot αλλά όλων των εταιριών) δεν κάθονται να ασχοληθούν με κάποιο πρόβλημα, αλλά ότι λένε τα διαγνωστικά το αλλάζουν. Ομως τα μηχανήματα δεν γνωρίζουν την αρχική αιτία της βλάβης. Απλώς επιδυκνείουν αυτό που χάλασε. Αν η αιτία παραμένει θα ξαναχαλάσει και σόι πάει το Βασίλειο....
Μάλιστα με την γνώση που όλοι λίγο πολύ αποκτήσαμε επειδή ασχοληθήκαμε με αφορμή αυτό το Forum θεωρώ ότι οι γνώσεις μου πάνω στο αυτοκίνητό μου ίσως να υπερβαίνουν τις γνώσεις από τον μέσο "νεαρό" που βάζουν στις αντιπροσωπείες να κάνει τις αλλαγές.
Αυτό έχει αποδειχτεί αρκετές φορές που περιγράφω βλάβη ή ακόμα και μηχανολογικά και με κειτούν σαν χάνοι....
Ελεος.....
(μήπως πλησιάζει η ώρα να ανοίξουμε δικό μας συνεργείο????..... )
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 19:50:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: | Εμενα ο πολλαπλασιαστης εχει κλεισει 3 χρονια με προβλημα - ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ Απλα οταν ειναι για εκκινηση χρειαζεται λιγο παραπανω γκαζι γιατι αλλιως dead...
Τρωει λιγο δισκο, ισως χανω και λιγο σε επιδοσεις αλλα δεν γ***εται.. Απ'το να τον βαλω και να αλλαζω καθε λιγο και λιγακι αστον απανω και αμα βγει ποτε κανας καλυτερος, τον βαζουμε..
Αληθεια πολλαπλασιαστες απο ανεξαρτητους κατασκευαστες δεν υπαρχουνε? |
Βρε παιδια ποιος σας ειπε οτι τον αλλαζουμε καθε λιγο και λιγακι?
Εγω απο την στιγμη που τον αλλαξα δεν ξαναειχα προβλημα εδω και Εναμισι χρονο.Δεν μπηκε ο ιδιος αλλα βελτιωμενο μοντελο και ολα αυτα δωρεαν παρολο που ειχε περασει η εγγυηση
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nasoss Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάϊ 2003, 21:25:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mporis na mas peis ti marka sou valane?exei simasia. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 04:01:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | nasoss έγραψε: | PAIDIA, OMASTORAS ITAN KATIGORIMATIKOS,MAZI ME TA ALA,POLAPLASIASTES,VALVIDA RELADI, KREMAGIERA, EINAI PROVLIMATA STANDAR.TOPA TO MEGALO EROTIMA EHEI OS EKSIS,AS POUME O POLAPLASISTIS KAI NA TON ALAKSI KAPIOS AMESOS META APO KAPIO XRONIKO DIASTIMA PALI HALAI DILADI TO PROVLIMA EINE MONIMO,DEN EXEI TELIOMO,DILADI KSANA KAI KSANA TO ALAZIS,ARA EINE MONIMA ELATOMATIKO,KAI KANIS SE OSA SINERGIA EXO ROTISI DEN MOU EHEI PEI OTI, KSERIS MOLIS TO ELAKSOUME TERMA THA ISIHASIS,OLOI MOU LENE OTI ARGOTERA PALI EKEI THA EIME,GIA EMENA AYTO EINE APARADEKTO!!!!!!!!TOULAHISTON GIA TIN KREMARGIERA THA TIN ALKSO MIA FORA,APO OTI MOU IPAN,ETSI THELO NA ELPIZO.......... |
Εγώ το λέω αλλά μόνο εγώ το ακούω...
Σε καμμία άλλη χώρα (διασταυρωμένο από τα διάφορα Club) δεν έχουν εμφανιστεί τόσοι πολλοί προβληματικοί πολλαπλασιαστές.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων αν αλλάξει ... Βενζινάδικο, λύνονται και τα προβλήματα.
Δεν θα έπερεπε να σας ανυσηχεί αυτό;
Απλά θεωρώ μεγάλη ανευθυνότητα των εδώ συνεργείων να αλλάζουν τόσο εύκολα πολλαπλασιαστή χωρίς να είναι σίγουροι ότι ευθύνεται αυτός! |
μαλλον η περιπτωση του βενζιναδικου υπαγεται στην κατηγορια με τις χαλασμενες τρομπες βενζινης στην οποια ανηκει το 106 μου και πολλα ακομα 106 και saxo στα οποια επι εποχης 1997-2000 αλλαζαν τον ψεκασμο ολοκληρο (και βεβαια παλι υπηρχε προβλημα ωσπου οι καλοι και αγιοι συντακτες απο τους 4τ εκαναν εναν αγωνα αντοχης στις σερρες και τελικα βρεθηκε οτι ολα αυτα τα χρονια ηταν η τρομπα
εδω μιλαμε οτι εγω το πηγα (206) με συμπτωματα τυπου αμαξι νεκρο απο ρευμα που να μην ανοιγουν ουτε οι κλειδαριες και τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΙΣ LION HELLAS αλλαξαν τον πολ/στη και τα μπουζι
οτι οταν πατας το κουμπι νανοιξουν οι κλειδααριες για να μπεις τους διεφυγε βεβαια οτι δεν ειναι αναμενο ακομα ταμαξι
και τελικα οπως διαπιστωθηκε απο αλλο συνεργειο ηταν μια φισα ξεσυνδεμενη.οτι αμαξι μπενει στην πεζο παει για πολλ/στη πλεον πρωτα.και τρακαρισμενο να το πας πολλ/στη αλλαζουν.
nasso
οχι μονο ναπαιτησεις εκπτωση αλλα ναπειλησεις για δικαστηρια για εσκεμμενη ενεργεια και παραβλεψη που μπορει να στοιχιζε την σωματικη σου ακεραιοτητα.απλα δεν παιζουν με ορισμενα πραγματα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 23:14:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nasoss έγραψε: | mporis na mas peis ti marka sou valane?exei simasia. |
O ελαττωματικος ηταν SAGEM.To ιδιο πρεπει να ειναι και ο καινουργιος αλλα βελτιωμενο μοντελο.Θα δω μηπως γραφει πουθενα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 XS evo2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 08:11:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: |
μαλλον η περιπτωση του βενζιναδικου υπαγεται στην κατηγορια με τις χαλασμενες τρομπες βενζινης στην οποια ανηκει το 106 μου και πολλα ακομα 106 και saxo στα οποια επι εποχης 1997-2000 αλλαζαν τον ψεκασμο ολοκληρο (και βεβαια παλι υπηρχε προβλημα ωσπου οι καλοι και αγιοι συντακτες απο τους 4τ εκαναν εναν αγωνα αντοχης στις σερρες και τελικα βρεθηκε οτι ολα αυτα τα χρονια ηταν η τρομπα |
Κοίτα να δείς που θα βρούμε και άκρη....
Μετά τις περιπτώσεις με την τρόμπα καυσίμου, την ψιλλοαλάξανε βάζοντας και ένα "μονιμο" φίλτρο και από τότε η τρόμπα δουλεύει κανονικά!
Από τότε που το κάνανε όμως αυτό αρχίσαν να αλλάζουν πολλαπλασιαστές, Map Sensor, Εγγεφάλους, γιατί τα κακομοίρικα τα αυτοκινητάκια μας καίνε γαλότσες, πέτρες, ψάρια και ότι άλλο έχουνε μέσα τα βενζινάδικα....
Οι Αστάθειες, τα σβησίματα και τα ψιλοπροβληματάκια με χαμηλές στροφές μου μυρίζουν καθαρά βενζίνη...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 10:34:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | (μήπως πλησιάζει η ώρα να ανοίξουμε δικό μας συνεργείο????..... ) |
Από 'δω το πας, από 'κει το πας, στο τέλος θα το κάνουμε και αυτό...... 
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 14:38:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Ntinos έγραψε: |
μαλλον η περιπτωση του βενζιναδικου υπαγεται στην κατηγορια με τις χαλασμενες τρομπες βενζινης στην οποια ανηκει το 106 μου και πολλα ακομα 106 και saxo στα οποια επι εποχης 1997-2000 αλλαζαν τον ψεκασμο ολοκληρο (και βεβαια παλι υπηρχε προβλημα ωσπου οι καλοι και αγιοι συντακτες απο τους 4τ εκαναν εναν αγωνα αντοχης στις σερρες και τελικα βρεθηκε οτι ολα αυτα τα χρονια ηταν η τρομπα |
Κοίτα να δείς που θα βρούμε και άκρη....
Μετά τις περιπτώσεις με την τρόμπα καυσίμου, την ψιλλοαλάξανε βάζοντας και ένα "μονιμο" φίλτρο και από τότε η τρόμπα δουλεύει κανονικά!
Από τότε που το κάνανε όμως αυτό αρχίσαν να αλλάζουν πολλαπλασιαστές, Map Sensor, Εγγεφάλους, γιατί τα κακομοίρικα τα αυτοκινητάκια μας καίνε γαλότσες, πέτρες, ψάρια και ότι άλλο έχουνε μέσα τα βενζινάδικα....
Οι Αστάθειες, τα σβησίματα και τα ψιλοπροβληματάκια με χαμηλές στροφές μου μυρίζουν καθαρά βενζίνη... |
καλα εννοειται οτι ολα αρχιζουν και ολα τελειωνουν απο την βενζινη που βαζουμε στην ελλαδα.μιλαμε ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ διακυμανσεις στην ποιοτητα που δεν ξερω αν φενονται στα βελτιωμενα 206 μιας που το δικο μου εχει και λιγα χιλιομετρα και βαζω super αμολυβδη απο την αρχη και δεν παρατηρω διαφορες ακομα,αλλα στο 106 ρε παιδια που εχει και ιστορικο με κακες βενζινες μιλαμε καταλαβαινω πλεον και τον ακριβες λογο αραιωσης.πρεπει να το δειτε για να το πιστεψετε.σαν να σου μιλαει το αμαξι και να σου λεει που πηγες και εβαλες βενζινη παλι....και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να εμπιστευεσαι κανεναν αφου ΠΑΝΤΟΥ υπαρχει κακη ποιοτητα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
racing-girl (Γεωργία) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line
Ένταξη: 08 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 30 Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2003, 03:56:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως εμφανίζεται το πρόβλημα με τον πολλαπλασιαστή? Τον τελευταίο καιρό δεν ξεκινάει αμέσως το 206, πρέπει να έχω αρκετή ώρα το κλειδί στην τελευταία σκάλα και πάλι μπορεί να μην γίνει ανάφλεξη και να χρειαστεί και δεύτερη προσπάθεια.Σκεφτόμουν μήπως χρειάζονται αλλαγή τα μπουζί γιατί πρόβλημα μίζας το αποκλείω να είναι.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2003, 10:59:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
racing-girl έγραψε: | Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως εμφανίζεται το πρόβλημα με τον πολλαπλασιαστή? Τον τελευταίο καιρό δεν ξεκινάει αμέσως το 206, πρέπει να έχω αρκετή ώρα το κλειδί στην τελευταία σκάλα και πάλι μπορεί να μην γίνει ανάφλεξη και να χρειαστεί και δεύτερη προσπάθεια.Σκεφτόμουν μήπως χρειάζονται αλλαγή τα μπουζί γιατί πρόβλημα μίζας το αποκλείω να είναι.. |
στο δικό μου εμφανιστηκε ως εξης:
είχα το αμαξι 3-4 μερες παρκαρισμενο και ακουνητο και οταν πηγα να βαλω μπρος δεν επαιρνε!
με τα πολλα πολλα και αφου το "εσκισα" στις μιζιες -χωρις να ξερω τι γινεται - το αφησα.
το μεσημερι προσπαθησα ξανα και πηρε μπρος αλλα δεν κραταγε το ρελαντι.
μετα απο 5-6 δευτερολεπτα εσβηνε.
το παλεψα να το κρατησω με 1η και γκαζι και καπως κρατησε .. το πηρα λοιπον και το πηγα στον ηλεκτρολογο ο οποιος αποφανθηκε πως ο παλλ/στης ηταν καμενος και ετσι το αμαξι δουλευε με 2 αντι για 4 κυλινδρους! αλλαχτηκε , και αλλαχτηκαν και 2 μπουζι που ηταν για κλάματα.
αυτα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|