PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οδική συμπεριφορά 206 1,6 και 206CC 1,6
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nasos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Piraeus

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2003, 17:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:
TZAG έγραψε:
Αλοίμονο, το ίδιο αυτοκίνητο οδηγούμε! Very happy
Αλλά θα αλλάζατε προφίλ χωρίς να αλλάζατε διάσταση Question (π.χ. 195/55/15 -> 195/50/15)

Να αλλάξουμε για να κερδίσουμε τι ;
Να γίνει πιο άμεσο ; Η έλλειψη αμεσότητας δεν είναι προκύπτει από τα λάστιχα αλλά από την ανάρτηση και είναι τόσο μεγάλη που δεν θα δείς καμία βελτίωση εάν μικρύνεις το προφίλ.
Το μόνο κέρδος θα είναι ότι θα κοντύνεις λίγο τις σχέσεις.

Από ιδία πείρα με το προηγούμενο αυτοκίνητό μου, με τα ίδια αμορτισέρ/ελατήρια (bilstein sprint/vogtland) και 3 αλλαγές από 195/50/15 σε 195/45/15 και πάλι πίσω, μπορώ να πω πως με τα 45άρια η αμεσότητα ήταν έτη φωτός καλύτερη.

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Περικλής 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTI

Ένταξη: 19 Μάϊ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 01:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλοι του club δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσω αλλά μπορώ να σας πω τη γνώμη μου για το 206GTI (το οποίο έχω) σε σχέση με το 206cc 2.0lt το οποίο οδήγησα πρόσφατα (ένα από τα δημοσιογραφικά της Lion).Το cc όντως υστερεί σε ακαμψία και αυτό φαίνεται σε δρόμους με κατσαρό οδόστρωμα και σε κλειστές στροφές με το πόδι στο πάτωμα.Επίσης το cc έχει λίγο πιο φιλική ουρά η οποία όμως στις καμπές με πολλά km δίνει την αίσθηση πως θα ξεκολλήσει.Η άνεση με τα 45άρια είναι πολύ χειρότερη στην πρόσφυση δεν παρατήρησα σπουδαία διαφορά.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2003, 22:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περικλής έγραψε:
Φίλοι του club δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσω αλλά μπορώ να σας πω τη γνώμη μου για το 206GTI (το οποίο έχω) σε σχέση με το 206cc 2.0lt το οποίο οδήγησα πρόσφατα (ένα από τα δημοσιογραφικά της Lion).Το cc όντως υστερεί σε ακαμψία..

Δεν υφίσταται θέμα ακαμψίας μεταξύ του απλού 206 και 206CC. Τη στιγμή που το ένα είναι κλειστό με συμπαγή οροφή, και το άλλο coupe/cabrio με αναδιπλούμενη οροφή! Σύγκριση να γίνεται μεταξύ ομοίων πραγμάτων κι όχι συνωνυμιών.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάϊ 2003, 23:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:
TZAG έγραψε:
Αλοίμονο, το ίδιο αυτοκίνητο οδηγούμε! Very happy
Αλλά θα αλλάζατε προφίλ χωρίς να αλλάζατε διάσταση Question (π.χ. 195/55/15 -> 195/50/15)

Να αλλάξουμε για να κερδίσουμε τι ;
Να γίνει πιο άμεσο ; Η έλλειψη αμεσότητας δεν είναι προκύπτει από τα λάστιχα αλλά από την ανάρτηση και είναι τόσο μεγάλη που δεν θα δείς καμία βελτίωση εάν μικρύνεις το προφίλ.
Το μόνο κέρδος θα είναι ότι θα κοντύνεις λίγο τις σχέσεις.

Γιατί τα καινούργια GOODYEAR EAGLE F1 (GS-3) βγαίνουν μόνο σε 195/50/15. Για αυτό και μόνο.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC 1.6 16V 2002
Bridgestone Potenza RE720 (205/45/16)
Χαμήλωμα: 3 – 3,5 (Ελατήρια H&R 1 κλικ πίσω)
6 μηνών με 16.600 χλμ

Δεν ξέρω αν είμαι πολύ μεγάλο ψώνιο αλλά διαφωνώ κάθετα με την άποψη ότι το CC δεν προσφέρεται για σπορ οδήγηση. Δεν είναι βέβαια για κόντρες (αν θέλαμε τέτοια θα αγοράζαμε άλλο εργαλείο)... Δυστυχώς δεν έχω οδηγήσει το «μανίσιο» CC. Το πήρα απ’ την αντιπροσωπεία με τις αλλαγές που αναγράφονται παραπάνω.

Κρατήματα: ΑΨΟΓΟ! Μπορεί να μην έχω λάβει μέρος σε δεξιοτεχνία ή αγώνες αλλά το στυλάκι οδήγησής μου το χαρακτηρίζω σπορ. Το ζόρισα πολλές φορές το αμάξι και το αποτέλεσμα ήταν: Τσαφ-Τσουφ το τρένο περνά: ΤΟΥΥΥΤΟΥΥΥΥΤΤΤ!!! Προσπαθώ ματαίως να του πετάξω κώλο (πράγμα που κατάφερνα εύκολα κάποτε με Rallye) αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτα! Προφανώς (σε σχέση μ’ αυτά που γράψανε οι λοιποί CCδες του club) οι αλλαγές σε λάστιχο, διάσταση και χαμήλωμα ήταν καθοριστικές.

Ανάρτηση: Σε λίγες μέρες μπαίνω για servise... θα σας πω σε τι κατάσταση βρίσκονται. Εγώ τις νιώθω πάντως μια χαρά. Μπορεί να έχω κάποιες «αναταράξεις» στις λακκούβες, ωστόσο προτιμώ λίγη ταλαιπωρία και φασαρία παραπάνω προκειμένου να αισθάνομαι τα λάστιχά μου και να «διαβάζω» το δρόμο. Η αλλαγή σε «ανάρτηση -κούτσουρο» είναι στα σχέδιά μου, αλλά όταν οι μανίσιες βγουν game over.

Φρένα: Αν δεν έτριζαν τα ρημάδια τα τακάκια θα ήμουν ικανοποιημένη. Δεν είναι φαγωμένα αλλά θα αντικατασταθούν το συντομότερο. Μάλλον και οι δίσκοι. Φρενάρω σχετικά νωρίς, οπότε η «μαλακή» αίσθηση δεν με χαλάει. (Σε 206 colorline που οδήγησα πρόσφατα, με το παραμικρό κολλάς παρμπρίζ!)

Λάστιχα: Πολύ ικανοποιημένη απ’ τα Potenza αν και θέλουν αρκετό χρόνο για ζέσταμα. Σε στεγνό: αυτόματος πιλότος... σε δρόμο με σωστή κλίση βρίσκει γραμμή μόνο του. Στο χιόνι: 4x4 (Μάρτυρες τα παιδιά στο 2ο Touring) Σε βρεγμένο: Καλό κράτημα, αλλά λόγω πρότερου ανέντιμου βίου (βγήκα 1 φορά με rover σε βροχή, και τώρα φοβάμαι να φτάσω στα όρια πρόσφυσης. Σε σλικ άσφαλτο Shockedπόλη: τρελό σπινάρισμα (αλλά χωρίς να χάνει γραμμές). Ευτυχώς που έχω ABS και δεν καβάλησα τον pduke όταν πλακώθηκε στα φρένα σε κόκκινα στην Θεσσαλονίκη (δεν στο είχα πει αυτό ε; ) Laughing Laughing Laughing

Τιμόνι: Πολύ καλή απόκριση. Νόμιζα ότι είναι συνάρτηση των παραπάνω αλλά το χαρακτηρίζουν βαρύ όλοι οι CCδες οπότε... Μέχρι να μάθω τα κρατήματα ένοιωθα ανασφάλεια σε ευθείες με 190 χλμ και άνω, αλλά τώρα μπορώ να «παίξω» το τιμόνι άνετα και σ’ αυτές τις ταχύτητες.

Ακαμψία: Δεν ένοιωσα ποτέ «ρυμουλκούμενο» σε στροφιλίκια όπως αναφέρει ο φίλος overgr. Και ξαναμανά: Τσαφ-Τσουφ το τρένο περνά: ΤΟΥΥΥΤΟΥΥΥΥΤΤΤ!!! Όταν είναι ανοιχτό βέβαια γίνεται λίγο «Κομανέτσι» κι αυτό γιατί δεν διστάζω να τα χώσω, παρόλο που το cabrio είναι για χαΛΛΛαρές βόλτες!!! Λογικό... Η ίδια αίσθηση δημιουργείται στο παρκάρισμα όταν υπάρχει ψηλότερο επίπεδο, το οποίο πρέπει να καβαλήσω πλάγια για να μην βρω προφυλακτήρα.

Κινητήρας: Overgr, απαράδεκτο δεν θα τον χαρακτήριζα. Για τα αλόγατά του μια χαρά το βρίσκω! Τι να περιμένει κανείς από ένα «βολτίσιο» αμάξι. Όντως δεν τραβάει κάτω απ’ τις 3.500 (καθότι λίγο υπέρβαρο) και όντως πρέπει να του πιεις το αίμα... (εκείνος ο κόφτης μου αν είχε στόμα...). Εγώ δηλώνω ικανοποιημένη πάντως, αφού στο δρόμο έχω να κάνω κυρίως με βαριεστημένους οικογενειάρχες 1.4άρηδες. Στα φτιαγμένα υποχρεωτικά πας πάσο (εκτός αν γνωρίζεις τι φοράει & ότι δεν ξέρει να οδηγεί). Παρά το «σκίσιμο» ο κινητήρας δεν δείχνει να ταλαιπωρείται ιδιαίτερα... μόνο στην Εγνατία (που σε πάει αναγκαστικά σε τερματισμό κοντέρ) ανεβάζω θερμοκρασία πάνω απ’ τα 115 στις 5.500 – λογικό κι αυτό για διαδρομή «τσίτα» γκάζια για πάνω από 1 ώρα.

Κιβώτιο: Απολύτως ικανοποιημένη απ’ την 3η μου που τα κάνει όλα!!! Αρπάζει απ’ τα χαμηλά και προσφέρει τίναγμα-απογείωση!!! 1η και 2α πολύ κοντές (βαράω πάντα κόφτη). Πλήρης απογοήτευση η 4η. Πρέπει να κάνεις γρήγορη αλλαγή για να πιάσει αξιοπρεπείς στροφές. Αν είσαι λίγο αφηρημένος οι στροφές πέφτουν κατακόρυφα λες και ρουφάει ο κινητήρας «πατσαβούρι». Η 5η έχει καλή καμπή αλλά τη βρίσκω λίγη... πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να προσπαθεί να βάλει 6η ... Shocked

overgr έγραψε:

Οδική Συμπεριφορά
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ
Αρκετά καλό και ευθύβολο στην Εθνική οδό, μπορεί άνετα και ταξιδεύει με 180+. Εκεί το βοηθάει η καλή αεροδυναμική του, και συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά. Παραμένει πολύ καλό ακόμα και μετα τα 200 (κοντερίσια).

ΠΟΛΗ
Καλό, και και λίγο απότομο κάποιες φορές

ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΟΛΤΑ (π.χ. παραλιακή)
Πολύ καλό

ΧΩΣΙΜΑΤΑ (π.χ. λιμανάκια - συνοικιακές πλατείες κ.λ.π.)
Δεν λέει τίποτα! Απλώς υπερστροφικό, αλλά με έναν αρρωστημένο τρόπο - ουδεμία σχέση με πραγματική σπορ συμπεριφορά.

Θα συμφωνήσω μόνο στο θέμα της εθνικής ... για τα υπόλοιπα έχω εντελώς διαφορετική άποψη:

Πόλη: Καλό γιατί είναι απότομο, απόλυτο, στρίβει εκπληκτικά στο επόμενο τετράγωνο χωρίς κωλιές και επιτρέπει τρελές προσπεράσεις κοιμισμένων οδηγών. Αρνητικό σημείο: η κατανάλωση

Γρήγορη Βόλτα: Τι είναι αυτό; (καμιά φορά αναγκάζομαι να το «παίξω» άνετη που βολτάρει όταν γεμίζει τον καθρέφτη μου καμιά μούρη από Subaru & λοιπά επικίνδυνα οχήματα)

Χωσίματα: Όλα τα λεφτά!!! Ειδικά σε πολύ στενό δρόμο με άγρια στροφιλίκια και 3η που όπως είπαμε τα κάνει όλα!!!

Τελικά, μάλλον το CC «έκατσε» καλά στο στυλ οδήγησής μου. Μήπως το λατρεύω;;; Laughing Laughing Laughing !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lia μου, έχω διαβάσει το post σου 3 φορές & ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι το έχει γράψει γυναίκα!!! Μπράβο σου Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Lia μου, έχω διαβάσει το post σου 3 φορές & ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι το έχει γράψει γυναίκα!!! Μπράβο σου Wink

Αν μου κάνεις πλάκα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Laughing
Αν το εννοείς: ΚΙ ΕΓΩ Σ' ΑΓΑΠΩ !!! Love
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 13:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Σε σλικ άσφαλτο Shockedπόλη: τρελό σπινάρισμα (αλλά χωρίς να χάνει γραμμές). Ευτυχώς που έχω ABS και δεν καβάλησα τον [b]pduke όταν πλακώθηκε στα φρένα σε κόκκινα στην Θεσσαλονίκη (δεν στο είχα πει αυτό ε; ) Laughing Laughing Laughing

[

Αυτό το είχα δεί εγώ!Είμασταν όλοι μαζί και βγέναμε από την πόλη για να πάτε για Περτούλι!Ε λιάνα έτσι δεν είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 13:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
lia206cc έγραψε:
Σε σλικ άσφαλτο Shockedπόλη: τρελό σπινάρισμα (αλλά χωρίς να χάνει γραμμές). Ευτυχώς που έχω ABS και δεν καβάλησα τον pduke όταν πλακώθηκε στα φρένα σε κόκκινα στην Θεσσαλονίκη (δεν στο είχα πει αυτό ε; ) Laughing Laughing Laughing

Αυτό το είχα δεί εγώ!Είμασταν όλοι μαζί και βγέναμε από την πόλη για να πάτε για Περτούλι!Ε λιάνα έτσι δεν είναι?

Μπουχαχαχα Laughing Laughing Laughing Ακριβώς !!! Laughing Laughing Laughing
Με συγχωρείτε για την έκφραση που ακολουθεί:
Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΚΛ*ΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ !!! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 13:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί Λιάνα όταν πηγαίναμε στο μαγαζί να βρούμε τα παιδιά δεν είχε κ..........???
Ή στο γυρισμό που πετύχαμε όλους εκείνους τους φτιαγμένους???
Αν ήμασταν μόνοι μας θα γινόταν καλός τζερτζελές!!!!
Τζούλια μην νευριάσεις!!!
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 13:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Γιατί Λιάνα όταν πηγαίναμε στο μαγαζί να βρούμε τα παιδιά δεν είχε κ..........???
Ή στο γυρισμό που πετύχαμε όλους εκείνους τους φτιαγμένους???
Αν ήμασταν μόνοι μας θα γινόταν καλός τζερτζελές!!!!
Τζούλια μην νευριάσεις!!!

Don't worry!!! τώρα έχει συνολικά 3 ταξίδια σαν συνοδηγός μου. Καλά πάει η εκπαίδευση (τουλάχιστον δεν τσιρίζει σε προσπεράσεις τσίμα-τσίμα ανάμεσα σε νταλίκες) Laughing Laughing Laughing Άσε που άρχισε να ξεσαλώνει με τον "πάνθηρά" της Wink Τον ξεμπούκωσε για τα καλά !!!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 13:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι έτσι κάνεις καλή δουλειά!!!Άντε να τρέχω και εγώ λίγο όταν θα είμαι μαζί της !!!
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 16:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
lia206cc έγραψε:
Σε σλικ άσφαλτο Shockedπόλη: τρελό σπινάρισμα (αλλά χωρίς να χάνει γραμμές). Ευτυχώς που έχω ABS και δεν καβάλησα τον pduke όταν πλακώθηκε στα φρένα σε κόκκινα στην Θεσσαλονίκη (δεν στο είχα πει αυτό ε; ) Laughing Laughing Laughing

Γιαααααα μισό λεπτό... Αυτό το είχες δεί ή κόντεψες κι εσύ να στουκάρεις πάνω μου; εεεεεεεε;;;
(φαντάζεσαι ξεφτίλα;
Confused 3 ασημί 206 το ένα καβάλα στο άλλο: XS πάνω σε CC κι αυτό αγκαλιά με τον Grand Tουρίστα) Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 23:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
lia206cc έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Γιαααααα μισό λεπτό... Αυτό το είχες δεί ή κόντεψες κι εσύ να στουκάρεις πάνω μου; εεεεεεεε;;;
(φαντάζεσαι ξεφτίλα;
Confused 3 ασημί 206 το ένα καβάλα στο άλλο: XS πάνω σε CC κι αυτό αγκαλιά με τον Grand Tουρίστα) Laughing Laughing Laughing

Χε χε!!!Εγώ το φανάρι το είδα πολύ πιο πριν από τον Πάνο και εκτός από το ότι φρέναρα μπήκα δεξιά και γελούσα με τα χάλια σας που δεν μπορςείτε να δείτε ένα φανάρι!!!
Είχατε χεστεί(συγνώμη για την έκφραση)!!!Από την χαρά σας που φεύγατε για εκδρομή! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 07:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
lia206cc έγραψε:
lia206cc έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
lia206cc έγραψε:

(φαντάζεσαι ξεφτίλα;

Χε χε!!!Εγώ το φανάρι το είδα πολύ πιο πριν από τον Πάνο και εκτός από το ότι φρέναρα μπήκα δεξιά και γελούσα με τα χάλια σας που δεν μπορςείτε να δείτε ένα φανάρι!!!
Είχατε χεστεί(συγνώμη για την έκφραση)!!!Από την χαρά σας που φεύγατε για εκδρομή! Very happy

Ο Πάνος προλάβαινε να περάσει... απλά προτίμησε να μας περιμένει: "καραβάνι - 206club" Wink
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 18:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
lia206cc έγραψε:
lia206cc έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
lia206cc έγραψε:

(φαντάζεσαι ξεφτίλα;

Ο Πάνος προλάβαινε να περάσει... απλά προτίμησε να μας περιμένει: "καραβάνι - 206club" Wink

Έτσι έτσι!!! Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
alexbo1 (Alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 XT 1.6 16V 5θυρο

Ένταξη: 10 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 21:11:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγώ πάντως με το "Πεζουλί"(206ΧΤ 1.6lt 16V (5θυρο!)) μου εχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Δυστυχώς ως φοιτητής δεν έχω ακόμη την οικονομική άνεση να το "αναβαθμίσω" Embarassed Embarassed . Εντούτοις οι επιδόσεις του το έχουν βγάλει "ασπροπροσωπο" Laughing Laughing . Στην Αθήνα είναι αρκετά οικονομικό (για τα κυβικά του σε σχέση των διαφόρων συμφοιτητών μου Cool ),
ενώ στην Εθνική αν και δεν το έχω ανοιξει πολύ (μεχρι 160 και κάτι ψιλά Exclamation ), οι επιδόσεις του μου φανήκαν αρκετά καλές και μου έδιναν την ανεση να παραμένω αριστερά για αρκετή ώρα χωρις να μου κορνάρουν και να αναβοσβήνουν τα φώτα Very happy Very happy
Στους επαρχιακούς δρόμους το προσπερασμα βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα μου φανηκε παιχνιδάκι αφού οι επιταγχύνσεις του ήταν εκπληκτικές. Φυσικά μετά τις 3500σαλ ήταν Evil κόλαση Evil Exclamation Exclamation Exclamation
Οσον αφορά τα υπολοιπα χαρακτηριστικά δεν μπορώ να έχω αποψη (ειμαι "μικρουλης" στο club των οδηγών) αλλά για τον "απειρο" οδηγό θα πρότεινα το 206 1.6 σαν αυτοκίνητο και πολης και "εξοχης".... κτλ
Αυτά...προς το παρόν Wink

alexbo1
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Φεβ 2004, 11:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβάζοντας τις παρατηρήσεις των φίλων κατόχων 206cc έχω να σημειώσω τα εξής:

1. Ακαμψία
Απόλυτα λογικό οι διαφορές μεταξύ ενός κλειστού hothatch κι ενός ανοιχτού ψευδο-roadster να είναι έντονες. Ωστόσο τα γενικότερα σχόλια για την ακαμψία του cc -πάντα συγκρινόμενο με αντίστοιχα αυτοκίνητα- είναι θετικά.

2. Οδική Συμπεριφορά
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί το 206 γενικά να διαθέτει υπερστροφικό (αν και ασφαλέστατο) στήσιμο, ωστόσο δεν είναι αυτό που λέμε αποτελεσματικό. Πολύ απλά γιατί το αυτοκίνητο δεν πάει με τα "τέσσερα", κάτι που κάνει το Rallye. Απλώς από υποστροφή περνάει απευθείας στην υπερστροφή (το Rallye δεν υποστρέφει σχεδόν ποτέ). Διασκεδαστικό μεν, αλλά όχι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Με δεδομένους τους πολύ ελαστικούς συνδέσμους του μπροστινού υποπλαισίου, η συμπεριφορά και η αίσθηση γίνεται ακόμη πιο χαλαρή. Αυτά τα σχόλια ισχύουν για το κλειστό 206, σκέψου λοιπόν ότι θα τονίζονται λογικά σε ένα ίδιο αυτοκίνητο "χωρίς οροφή".
Πάντως ούτως ή άλλως σε αυτό το θέμα το 206 βρίσκεται αρκετά μπροστά από το μέσο όρο της κατηγορίας του (χάνοντας μόνο από το Clio κατ' εμέ).

3. Κινητήρας/Σχέσεις
Από όλα τα μοντέλα που φορούν τον εν λόγω κινητήρα το πιο αποτελεσματικό από πλευράς επιδόσεων είναι το κλειστό 206. Όταν ξεπεράσεις τα 1.100 κιλά (αναλογία δηλαδή 10 κιλά/ίππο) παύουν να εμφανίζονται τα σπορ χαρακτηριστικά του και οι μακριές σχέσεις πνίγουν την απόλυτα ικανοποιητική ροπή του, τονίζοντας τα -κακά- χαρακτηριστικά των πολλών βαλβίδων.
Βέβαια έχω την εντύπωση ότι η τελική σχέση του κιβωτίου του cc είναι κατά τι κοντύτερη από την αντίστοιχη του κλειστού 206.

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 00:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως πήρα το 2.0 γιατί πλέον έφυγε το τρισκατάρατο τεκμήριο απο τη μέση. Ακόμα είμαι στην πρώτη αναγνωριστική εβδομάδα και ίδωμεν. Το 2.0 φοράει μαμα 205/45/16 με Goodyear F1 Eagle που θεωρητικά είναι κορυφαία ελαστικά , στα πρώτα 300χλμ δεν με έχουν πείσει αλλά είναι νωρίς ακόμα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μέχρι τις 4 χιλ στροφές (στρώσιμο γαρ) βγάζει σχεδόν τα ίδια χλμ στις αντίστοιχες στροφές με το 1.4 που είχα πριν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 01:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μέχρι τις 4 χιλ στροφές (στρώσιμο γαρ) βγάζει σχεδόν τα ίδια χλμ στις αντίστοιχες στροφές με το 1.4 που είχα πριν!

Μικρές οι διαφορές (αναλογία στροφών/ταχύτητας) συγκριτικά με την διαφορά του μοτέρ.Ο χρόνος που τα βγάζει όμως,αλλάζει δραματικά... Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης