PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 VS συχρονου γιαπωνεζικου αυτοκινητου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 16:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

baggo επειδη ειχε φιλος τετοιο ταπερ με χοντατα φουλ εξατμιση με χταποδι και εισαγωγη το ειχε μετρησει φωτεινελη 230κατι.
και ηταν 1100κατι κιλα

αν κατσει διπλα του ιμπιζα κουπρα που με k3s φουλ πρωτο σταδιο αλλα σωστο σταδιο παει στο τερμα της τη τουρμπινα 230και κατι ψηλα (κρυτωνας ρουλεζζζζζ) και με δεδομενη ροπη και οτι ειναι καπου 50-80κιλα κατω δεν εχει ελπιδα το ταπερ

εδω γκολφ 4 agu me ayta Που λεω και ηταν 1.5 καροτσι πισω απο σταση μαλιστα (ειχε βεβαια μπλοκε και 18αρια οποτε ξεκιναγε δε ηταν σπινιαριστρα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 16:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειπα να μιλησεις στι θεμα στριψιμο με τα εβο κ τα φοκους που φορανε quaife απο τη μανα τους.κ τα συγκρινει με τα κουπρα Laughing
πολυ θα χαρω φιλε μου παναγιωτη να κλεισουμε ενα ραντεβου,οταν ερθεις ελλαδα,για σερρες,εγω με το μηχανακι μου κ εσυ με κατι που εχεις στο μυαλος σου,μιας κ θα ειναι πιο αργο απο το κουπρα σου.πιστευω ο τοπος να ειναι καταλληλος κ για τους 2,κ να ειναι κ υπερ σου,μιας κ τα αυτοκινητα στριβουν με περισσοτερα κμ απο τις μηχανες,οπως ειπες.γιατι θα ειναι αδικια να διαλεξουμε εναν δρομο με καλη ασφαλτο,κ ανοιχτα κοματια,κ οχι κομματια που χρησιμοποιουν για αναβασεις τα αυτοκινητα Wink

κ για να μη παρεξηγουμε,τον βολβο τον φωναξα,γιατι πιστευω οτι σε πιστα λιγο δυσκολο να τον περνουσες με το κουπρα,οχι οτι δε μπορεις να στριψεις οπως ο τακης,αλα πολυ απλα ειναι μεγαλη η ροπη(καπου στα 35 κιλα αποτι θυμαμαι)οποτε... Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 16:42:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
baggo επειδη ειχε φιλος τετοιο ταπερ με χοντατα φουλ εξατμιση με χταποδι και εισαγωγη το ειχε μετρησει φωτεινελη 230κατι.
και ηταν 1100κατι κιλα

αν κατσει διπλα του ιμπιζα κουπρα που με k3s φουλ πρωτο σταδιο αλλα σωστο σταδιο παει στο τερμα της τη τουρμπινα 230και κατι ψηλα (κρυτωνας ρουλεζζζζζ) και με δεδομενη ροπη και οτι ειναι καπου 50-80κιλα κατω δεν εχει ελπιδα το ταπερ

εδω γκολφ 4 agu me ayta Που λεω και ηταν 1.5 καροτσι πισω απο σταση μαλιστα (ειχε βεβαια μπλοκε και 18αρια οποτε ξεκιναγε δε ηταν σπινιαριστρα)

Wink

Τερμα k03s ασε πως παει Laughing , οχι αυτα με τα 230κατι...
"Κοβεται" με vf34... , κ τα 2 στο δικο μου εριχναν 6-8 καροτσες μεχρι τα 200...
Το δικο μου με τη σειρα του...σε μαμα cupra εριχνε 10+ Laughing

That's all history , αλλα καλο ειναι καποια πραγματα που ειναι γνωστα απο πρωτο χερι να λεγονται κ οχι ο,τι ακουσε ο καθενας , τι κλαιει κ ποτε κ λοιπες αυτοκινητο-ιστοριες Laughing

Υ.Γ. Πανο μια μικρη διορθωση μονο , το χαμηλο προφιλ δεν βοηθαει στην εκκινηση , καθε αλλο μαλιστα Embarassed

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 16:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ03s τερμα παει 230 κ τερμα σφιγμενη την waste gate παει στα 237 με οτι καλυτερο.οσο γιαυτο που λες οτι κυνηγαει vf34 υπαρχει ενα με μαμα σωθηκα κ ουτε το καινουριο κουπρα με 400 αλογα(τερμα δλδ) δε το πιανει Wink
μου θυμιζει τελευταια φορα που κατεβηκαμε αθηνα κ ηρθε ενα παλικαρι με ιμπιζα κουπρα 1.8 τερμα κ03s κ ηθελε να ανοιξει με το audi TT του κολητου που ηταν S3 set up.η διαφορα????20+ πισω το κουπρα κ παραπωνεθηκε οτι εχασε αλλαγη 5ης,οταν μεχρι τοτε ειχε φαει 15 κενα Wink το θεμα κοντρα κ γενικα με τα γκρουπ βαγκ τα εχουμε φαει με το κουταλι,μιας κ η παρεα ολη εχει στην κατοχη της απολων των ηδων τα βαγκ,ειτε 1.8αρια ειτε 2λιτρα,με οτι σετ απ μπορεις να φανταστεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 16:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
εγω ειπα να μιλησεις στι θεμα στριψιμο με τα εβο κ τα φοκους που φορανε quaife απο τη μανα τους.κ τα συγκρινει με τα κουπρα Laughing
πολυ θα χαρω φιλε μου παναγιωτη να κλεισουμε ενα ραντεβου,οταν ερθεις ελλαδα,για σερρες,εγω με το μηχανακι μου κ εσυ με κατι που εχεις στο μυαλος σου,μιας κ θα ειναι πιο αργο απο το κουπρα σου.πιστευω ο τοπος να ειναι καταλληλος κ για τους 2,κ να ειναι κ υπερ σου,μιας κ τα αυτοκινητα στριβουν με περισσοτερα κμ απο τις μηχανες,οπως ειπες.γιατι θα ειναι αδικια να διαλεξουμε εναν δρομο με καλη ασφαλτο,κ ανοιχτα κοματια,κ οχι κομματια που χρησιμοποιουν για αναβασεις τα αυτοκινητα Wink

κ για να μη παρεξηγουμε,τον βολβο τον φωναξα,γιατι πιστευω οτι σε πιστα λιγο δυσκολο να τον περνουσες με το κουπρα,οχι οτι δε μπορεις να στριψεις οπως ο τακης,αλα πολυ απλα ειναι μεγαλη η ροπη(καπου στα 35 κιλα αποτι θυμαμαι)οποτε... Wink

Σερρες δυστυχως δεν εχω ανεβει ποτε!! (Στην πιστα εννοω , γιατι απο την πολη εχω περασει...πριν απο 15 χρονια... Embarassed ) (μας εφαγε η ξενιτια ρε γα**το... Sad )

Δεν το εχω στο μυαλο μου , απλα πλεον ο,τι εχουμε στην οικογενεια ειναι πιο αργο απο το x cupra μου , γι'αυτο κ το ειπα ετσι. (οχι ειρωνικα...) Embarassed

38 κιλα ηταν η ροπη του κ 252... , μετρημενα ομως οχι απο μενα αλλα απο το παιδι που ανταλλαξαμε εγκεφαλους κ εξατμιση πριν το δωσω... , (μιας κ προτιμω να τα καιω σε βενζινη , παρα να δω ποιος την εχει μεγαλυτερη Wink )

Στην πρωτη μου επαφη με τα Μεγαρα (με το cupra "μαμα") ειχα κανει 1.15 , ενω αλλες 2 φορες που περασα , μπηκα για drift Laughing (με βροχη κ τελειωμενα λαστιχα) .

Δεν πιστευω οτι μπορω να κανω καλυτερο χρονο απο τον Παναγιωτη στα Μεγαρα , ουτε καν εγω με caterham κ κεινος με το 206 του Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
κ03s τερμα παει 230 κ τερμα σφιγμενη την waste gate παει στα 237 με οτι καλυτερο.οσο γιαυτο που λες οτι κυνηγαει vf34 υπαρχει ενα με μαμα σωθηκα κ ουτε το καινουριο κουπρα με 400 αλογα(τερμα δλδ) δε το πιανει Wink

Μου στελνεις ενα πμ με το χρωμα του , γιατι ισως μιλαμε για το ιδιο Laughing κ με το παιδι ειμαστε φιλοι. (Κοιτα που θα βγουμε κ συγγενεις στο τελος Laughing Razz )

[quote="bagosgt"] το θεμα κοντρα κ γενικα με τα γκρουπ βαγκ τα εχουμε φαει με το κουταλι,μιας κ η παρεα ολη εχει στην κατοχη της απολων των ηδων τα βαγκ,ειτε 1.8αρια ειτε 2λιτρα,με οτι σετ απ μπορεις να φανταστεις Wink

Μια απ'τα ιδια Laughing
Οποτε ο,τι κ να σου πω το ξερεις ηδη σε συγκρισεις αναμεσα σε 2wd κ 4wd vag Wink

Θα χαρω πολυ παντως να τα πουμε απο κοντα!! (οταν με το καλο...)

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:02:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φορουσες waste gate forge?γιατι η γνησια δεν μπορει να κρατησει τοσο κ χαλαρωνει μετα απο αρκετα κμ.αν φορουσες waste gate μπορει να δικαιολογησει καποια περισσοτερη δυναμη που βγαζει αλλα αν ειχες την γνησια waste gate,τοτε μαλλον το δυναμομετρο ηταν λιγακι γεναιοδωρο(χωρις παρεξηγηση)... Wink
οσο για το στριψιμο,ο τακης ειναι ενα απο τα καλυτερα,πιστευω,που μπορει να εκπροσωπησει το psclub Wink οπως κ ο μανθος,κ μερικοι αλλοι που μου διαφευγουν κ δε θελω να με παρεξηγησουν που τους ξεχναω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καινουριο ειναι ανθρακι κ του φιλου μαυρο Smile κ εννοειτε να τα πουμε οταν κατεβεις,αυτος ειναι κ ο σκοπος του κλαμπ να μεγαλωνει η παρεα Wink εμεις πανω απο την γεφυρα κ ο τακης απο κατω που θα εχει στριψει λαθος Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
φορουσες waste gate forge?γιατι η γνησια δεν μπορει να κρατησει τοσο κ χαλαρωνει μετα απο αρκετα κμ.αν φορουσες waste gate μπορει να δικαιολογησει καποια περισσοτερη δυναμη που βγαζει αλλα αν ειχες την γνησια waste gate,τοτε μαλλον το δυναμομετρο ηταν λιγακι γεναιοδωρο(χωρις παρεξηγηση)... Wink
οσο για το στριψιμο,ο τακης ειναι ενα απο τα καλυτερα,πιστευω,που μπορει να εκπροσωπησει το psclub Wink οπως κ ο μανθος,κ μερικοι αλλοι που μου διαφευγουν κ δε θελω να με παρεξηγησουν που τους ξεχναω Wink

Οχι , δεν φορουσα. Embarassed
Ουτε το παιδι που το δυναμομετρησε δε νομιζω να φορουσε.
Wastegate ειχα στη μαμα θεση ρυθμισμενη. (ποτε δεν εσφιξα)

Ε ναι , προφανως καποιος απο τους 2 ηταν γενναιοδωρος (δυναμομετρο 'η ο χρηστης του) Razz , μιας κ αν θυμαμαι καλα το οριο του χαρτη της k03s ειναι καπου στα 210 αλογα , κ σε ολο τον υπολοιπο κοσμο , για απο κει κ πανω αλλαζουν μπινα...

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
εμεις πανω απο την γεφυρα κ ο τακης απο κατω που θα εχει στριψει λαθος Laughing

Laughing Laughing Laughing
Πρεπει να μαθει να στριβει αυτο το παιδι... Razz
Θα του μαθω εγω , οχι στο δρομο ομως...σε ασφαλες περιβαλλον... στα Μεγαρα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με 235-35-18 μισελεν σπορτ μπλοκε και αναρτηση και ιμπιζα ξεκιναει Laughing
σε καλη ασφαλτο οχι βουτα

τακης και μεγαρα δυστυχως εχουν αποκτησει ενα τριτο εραστη που κινδυνευει να χαλασει τη σχεση τους και λεγεται ΠΟΥΤΑΝΑ ΦΡΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ???????????????????
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:14:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΕ ΚΣΕΦΤΟΜΑΙ ρε μαλ**α πανο νιρμπουρινγκ διπλα στους καμμενους με τα σκαραβακια να μιλανε για πως τους ξεκολλησε στη ουφεμπανζουχεραλες και εσυ να λες γα**το επρεπε να εχω σφιξει τη waste Να βγαλει 280....
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 17:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
με 235-35-18 μισελεν σπορτ μπλοκε και αναρτηση και ιμπιζα ξεκιναει Laughing
σε καλη ασφαλτο οχι βουτα

τακης και μεγαρα δυστυχως εχουν αποκτησει ενα τριτο εραστη που κινδυνευει να χαλασει τη σχεση τους και λεγεται ΠΟΥΤΑΝΑ ΦΡΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ???????????????????

Ασε...σε καλη ασφαλτο ειπα να κανω μια φορα κ γω εκκινηση εδω στην Αυστρια κ νομισα προς στιγμην οτι θα τεθουν τα ημιαξωνια σε τροχια γυρω απο τη γη... , οποτε δεν το ξαναεκανα Laughing

Τωρα που μου θυμησες το θεμα με τα φρενα σου , εχω κ γω κατι παρομοιο κ θα το ποσταρω αμεσως στο αναλογο τοπικ (το ποσταρα το πρωι στο citroen-o-club μηπως κ βρεθει λυση...) .

volvos έγραψε:
ΣΕ ΚΣΕΦΤΟΜΑΙ ρε μαλ**α πανο νιρμπουρινγκ διπλα στους καμμενους με τα σκαραβακια να μιλανε για πως τους ξεκολλησε στη ουφεμπανζουχεραλες και εσυ να λες γα**το επρεπε να εχω σφιξει τη waste Να βγαλει 280....

Laughing
Πολυ κριμα που δεν εζησα Ring με το cuprακι μου Sad

Ασχετο αλλα μιας κ μιλησες για σκαραβαιους Very happy , ενα βραδυ (πολυ αργα , χωρις κινηση) πατουσαμε σε ολη τη Βουλιαγμενης (εγω γυναικα κ cupra) με ενα ασπρο GT3 RS κ πινακιδες ΔΟΚ.
(Οχι...δεν το περασα Razz )

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 21:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
ετσι για την ιστορια επειδη για μενα το 106 rallye 1600 122 αλογα ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα που βγηκανε ποτε στην κατηγορια και οχι μονο. Η γιαπωνεζοι το ζηλεψανε πολυ και ξερετε στην δικια τους πιατσα τι λεγανε οταν τελειωνανε τις συγκεντρωσεις τους παμε να φαμε κανα Γαλλικο ουτε ιταλικο ουτε γερμανικο γιατι ξερουνε οτι κυκλοφορουν Rallye πολυ δυνατα που τρομοκρατουν τους Γιαπωνεζους. Δεν θελω να φερω παραδειγματα αρκετοι απο εμας ζησαμε της καλες εποχες κοντρες στην βουτα Very happy και ζουμε βεβαια και εαν σκεφτητε οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο ουτε τα μισα λεφτα δεν ειναι απο τα τερατα με τα πολλα αλογα.

Συμφωνω και επευξανω για οτι αφορα το ραλλυ (106)...Τετοιο αμαξι δεν ξαναβγαινει!!Απλα δεν νομιζω να φοβηθηκαν οι Ιαπωνες το 1.6 122 αλογα οταν το 1996 ειχαν το v-tec 1.6 160 αλογα(και δυναμομετρημενα)οχι παπαδες...Στο περιοδικο evo δυναμομετρησαν civic v-tec με 163.000 χλμ και εβγαλε 164 αλογα ΤΡΟΧΟ...Τωρα οσον αφορα το στριψιμο ..ο γαλλος παντα ηταν μπροστα σε αυτον το τομεα,δεν το συζηταω..Και για να απαντησω στο παλικαρι που ρωτησε αν θεωρω οτι ειναι η οχι τεχνολογικο επιτευγμα οι κινητηρες π.χ TSI...Απο τη στιγμη που το κανανε οι Ιαπωνες 15 χρονια πιο πριν και χωρις τουρμπο...ΝΑΙ θεωρω οτι ειναι απλα 15 χρονια πισω...γιατι και αλογα ειχαν,και αξιοπιστα ειχαν και ηταν και ατμοσφαιρικα ηταν ;)Επισης ΝΟΜΙΖΩ οτι το 307 ειναι 1180 κιλα(μπορει να κανω και λαθος Embarassed ) [/u]

Φοβερο μοτερ το vti πραγματικα διαμαντενιο αλλα την δυναμη την απιδιδε ψηλα και βεβαια μην ξεχνας ηταν πανακριβο για την εποχη του και απλησιαστο για αγορα σε σχεση με το rally.
Καλα δεν το συζηταμε για στροφες το πραγμα που κανανε οσοι αγοραζανε vti ηταν να αλλαξουν αναρτηση αρα και αλλο επανω η τιμη του.
Μην ξεχναμε το χειροτερο απο ολα παλιο πλαστικουρα σε ολο το μεγαλιο της (για να μην ξεχνας οτι πηρες γιαπωνεζικο αφου τα λεφτα εχουν πεσει στο μοτερ απο τους japanezous Very happy )

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 21:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΩΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι εγινε εδω περα?
διαβασα κατι...τρελα...ας πω και εγω την αποψη μου..!
1ον. το S2000 καθοτι πισωκουνα ξεκιναει πολυ καλυτερα απο τουρμπατο προσθιοκινητο για πολλους
και απλους λογους,θεμα φυσικης...και οχι μονο,διαβαστε.
2ον. το χαμηλο προφιλ υστερει στην εκκινηση.
3ον.ενα γρηγορο αμαξι και μια γρηγορη μηχανη σε καλα χερια κανουν καλη
κοντρα αλλα σε δρομο με στροφες...το αυτοκινητο θα ειναι μπροστα.
4ον ακομα και στην πιστα πιθανον το αυτοκινητο να ειναι μπροστα...εξαρταται
τον σχεδιασμο της πιστας και την ψυχη...
5ον ειναι πιθανον ενα κουπρα με ενα ζευγαρι καλα χερια να ειναι μπροστα
απο ενα evo ή ενα focus και δεν ειναι απαραιτητο οι οδηγοι του focus και
του evo να ειναι κουλοι...δεν λεω οτι το κουπρα ειναι καλυτερο αυτοκινητο
αλλα γινεται!
6ον τι τουρμπο...τι ατμοσφαιρα...?στην κοντρα το καλυτερο και ο καλυτερος
κερδιζουν
Αυτα...απλα αποψεις ειναι οσα λεμε και οχι απαραιτητα το σωστο!
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 22:53:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
ετσι για την ιστορια επειδη για μενα το 106 rallye 1600 122 αλογα ειναι απο τα καλυτερα αυτοκινητα που βγηκανε ποτε στην κατηγορια και οχι μονο. Η γιαπωνεζοι το ζηλεψανε πολυ και ξερετε στην δικια τους πιατσα τι λεγανε οταν τελειωνανε τις συγκεντρωσεις τους παμε να φαμε κανα Γαλλικο ουτε ιταλικο ουτε γερμανικο γιατι ξερουνε οτι κυκλοφορουν Rallye πολυ δυνατα που τρομοκρατουν τους Γιαπωνεζους. Δεν θελω να φερω παραδειγματα αρκετοι απο εμας ζησαμε της καλες εποχες κοντρες στην βουτα Very happy και ζουμε βεβαια και εαν σκεφτητε οτι το συγκεκριμενο αυτοκινητο ουτε τα μισα λεφτα δεν ειναι απο τα τερατα με τα πολλα αλογα.

Συμφωνω και επευξανω για οτι αφορα το ραλλυ (106)...Τετοιο αμαξι δεν ξαναβγαινει!!Απλα δεν νομιζω να φοβηθηκαν οι Ιαπωνες το 1.6 122 αλογα οταν το 1996 ειχαν το v-tec 1.6 160 αλογα(και δυναμομετρημενα)οχι παπαδες...Στο περιοδικο evo δυναμομετρησαν civic v-tec με 163.000 χλμ και εβγαλε 164 αλογα ΤΡΟΧΟ...Τωρα οσον αφορα το στριψιμο ..ο γαλλος παντα ηταν μπροστα σε αυτον το τομεα,δεν το συζηταω..Και για να απαντησω στο παλικαρι που ρωτησε αν θεωρω οτι ειναι η οχι τεχνολογικο επιτευγμα οι κινητηρες π.χ TSI...Απο τη στιγμη που το κανανε οι Ιαπωνες 15 χρονια πιο πριν και χωρις τουρμπο...ΝΑΙ θεωρω οτι ειναι απλα 15 χρονια πισω...γιατι και αλογα ειχαν,και αξιοπιστα ειχαν και ηταν και ατμοσφαιρικα ηταν ;)Επισης ΝΟΜΙΖΩ οτι το 307 ειναι 1180 κιλα(μπορει να κανω και λαθος Embarassed ) [/u]

Φοβερο μοτερ το vti πραγματικα διαμαντενιο αλλα την δυναμη την απιδιδε ψηλα και βεβαια μην ξεχνας ηταν πανακριβο για την εποχη του και απλησιαστο για αγορα σε σχεση με το rally.
Καλα δεν το συζηταμε για στροφες το πραγμα που κανανε οσοι αγοραζανε vti ηταν να αλλαξουν αναρτηση αρα και αλλο επανω η τιμη του.
Μην ξεχναμε το χειροτερο απο ολα παλιο πλαστικουρα σε ολο το μεγαλιο της (για να μην ξεχνας οτι πηρες γιαπωνεζικο αφου τα λεφτα εχουν πεσει στο μοτερ απο τους japanezous Very happy )

Οπα!Τι εγινε εδω?Πανικος Shocked Φιλε μου τα ιδια πραγματα λεμε απλα απο αλλη σκοπια ο καθενας...Εκει που καταληγω εγω ειναι πως οτι ζητησεις παιρνεις αν θες π.χ το ταδε απο ενα αμαξι παιρνεις το ταδε αμαξι...αν θες κατι αλλο παιρνεις το αλλο αμαξι κ.λπ κ.λ.π.....Εκει που απλα κανω ενσταση ειναι περι 0-100 και αλλες ιστοριες και ποσα αλογα λεει ο κατασκευαστης κ.λ.π...Στον δρομο φαινονται ολα οταν συγκρινεις αμαξια με παραπλησια αλογα και παραπλησιες επιδοσεις..αυτα μην τα κοιτας και τοσο Wink Σκεψου οτι οι 9/10 στην Ελλαδα αγοραζουν αμαξι με κυριο γνωμονα την ομορφια...
Τωρα για αυτα που γραφτηκαν πιο πανω τι να κατσω να πρωτοπω Shocked Ο καθενας εχει την γνωμη του και φυσικα αυτο ειναι σεβαστο Smile Απλα για την συγκριση ενος R1(βρηκατε και μηχανακι να συγκρινετε) και ενος αυτοκινητου(δεν μιλαμε για supercars) οποιος εχει οδηγησει η τουλαχιστον γνωριζει απο μοτοσυκλετες δεν θα μπορουσε να το πει αυτο...Αν παρουμε π.χ τις Σερρες...μονο στην ευθεια το R1 θα εχει εξαφανιστει αντε πιαστο εσυ μετα...το θεμα ειναι οτι χεραδες με αμαξια υπαρχουν αρκετοι..αν πετυχεις οδηγο R1 που ΞΕΡΕΙ να οδηγαει τοτε για να το πιασεις..θελεις τον Μασσα..καλως η κακως συγκριση δεν υφισταται...Η R1 στις Σερρες μπορι να πεσει κατω απο το 1.25"...Τι να λεμε τωρα???? Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιούλ 2010, 23:15:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε συναδελφοι μηπως θα επρεπε να κανουμε μια ανασυγκροτηση και αρχισουμε να παινευουμε και λιγο το σπιτακι μας λεω τωρα εγω δεν ξερω εαν συμφωνητε? ενταξει ειπαμε αρκετα για τους γιαπωνεζους ενταξει εχουν πολλα καλα αλλα και πολλα κακα τα γνωριζουμε και δεν χρειαζεται να γινεται υπενθιμηση γιατι απλα ειναι κουραστικο να ακους τα ιδια και τα ιδια. Επειδη εγω ανοιξα το θεμα η ερωτηση μου ηταν για συγκεκριμενα μοντελα γιατι αυτη η τραγικη μειωση στις επιδοσεις? δεν θελω να ακουσω για βαρος γιατι οι ιδιοι ειπαμε εδω μεσα για την δυναμη των γιαπωνεζων κ.λ.π τεχνογνωσια στα μοτερ, ατμοσφαιρικη δυναμη κ.α κ.α κ.α που πηγε σε αυτα τα μοντελα η δυναμη?

Ολοι εδω μεσα θελω να πιστευω οτι εχουμε πεζο γιατι τα απλα τα γουσταρουμε τωρα εαν υπαρχουν καποιοι που ειναι ξεκαρφωτοι και εχουν απλα κανει μια εγγραφη ετσι για πλακα μεγια τους με χαρα τους.
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον πεζουκλα μου ο οποιος ειναι και ο δευτερος που ειχα συνεχομενα εδω και 15 χρονια μετα το 106 xs 1400.
Εχω να σας πω οτι κανενα απο τα δυο αυτοκινητα δεν μου περασε καν απο το μυαλο να εχω μετανιωσει που τα εχω αγορασει.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 00:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα συγκρινω R1 με κουπρα ρε παιδια...αν ειναι δυνατον
αλλα και το R1 δεν ειναι απλο μηχανακι....ετσι?
δηλαδη αν βαλεις στην πιστα R1 με...GT2 ή CARRERA GT και πολλα αλλα
θα βγαλεις ακρη νομιζετε?και τα 3 παραγωγης δεν ειναι? Whistling
το GT2 ας πουμε εχει πεσει κατω απο 1.25 στα μεγαρα και εκανε 1.28
με ελληνα συντακτη περιοδικου οδηγο που ειναι στο μεσο ορο χωρις να ξερει να σεταρει το αμαξι οπως πρεπει και διχως να μπορει να το παει το οχημα με γραμμες με τα ηλεκτρονικα off...!!
αρα κοινως ανοιξαμε θεμα που καταληγει σε ατοπο...
ολα καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 09:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Απλα για την συγκριση ενος R1(βρηκατε και μηχανακι να συγκρινετε) και ενος αυτοκινητου(δεν μιλαμε για supercars) οποιος εχει οδηγησει η τουλαχιστον γνωριζει απο μοτοσυκλετες δεν θα μπορουσε να το πει αυτο...Αν παρουμε π.χ τις Σερρες...μονο στην ευθεια το R1 θα εχει εξαφανιστει αντε πιαστο εσυ μετα...

Δυστυχως φιλε μου ακριβως το αντιθετο ισχυει.
Αυτοκινητο με ιδια αναλογικα κιλων/ιππο , ειναι πιο γρηγορο απο το μηχανακι στις περισσοτερες (αν οχι σε ολες) τις πιστες. Wink

Οποτε στο ελληνικο σαπουνι κ στη συγκεκριμενη διαδρομη που ειπα , απορω γιατι -παρολο που εχετε γνωσεις κ απο τους 2 κοσμους- δεν σας φαινεται εφικτο , με διαφορα βεβαια στα κιλα/ιππο αλλα με 3 ροδες παραπανω... . (Δεν πειραζει , δεν θα κατσω να πεισω κανεναν πισω απο το πληκτρολογιο... κ οσοι γνωριζουν ειναι αρκετοι , δεν ειναι αναγκη ολοι να τα ξερουμε ολα Laughing )

Επισης το R1 τη συγκεκριμενη εποχη ηταν το καλυτερο μηχανακι (κατα μεσο ορο) , οχι το πιο γρηγορο στην ευθεια αλλα το πιο φιλικο κ εν τελει γρηγορο υπο Κ.Σ. , αρα το "βρηκατε μηχανακι να συγκρινετε" ειναι καπως υπερβολικο θα ελεγα. Rolling eyes

Για τα αλογα κ τις επιδοσεις που συζηταμε περι 1600ριων , δεν θα ελεγα οτι καποιο μοτερ δεν βγαζει τα αλογα του , απλα διαφορες στο βαρος , την κλιμακωση καθως κ στον τροπο που αποδιδει το καθενα ροπη κ ιπποδυναμη ειναι αρκετα ωστε σε ψευτοπατημα να φανει η υπεροχη του ενος 'η του αλλου , μιας κ το καθενα θελει τον τροπο του.

Επισης πραγματικοι χρονοι 0-100 π.χ. 10,2 κ 10,8 ειναι αρκετα μεγαλη διαφορα στο ματι , οσο κ αν το 0,6 του δευτερολεπτου την κανει να φαινεται μικρη. Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 09:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ας ποσταρω κι εγω το οφτοπικ μου γιατι ζηλεψα

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης