PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-"υφασμα" ταμπλό

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 13:53:40    Θέμα δημοσίευσης: 207-"υφασμα" ταμπλό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχω την εξής απορία.
Επειδή το πάνω μέρος του ταμπλό στο 207 μου (αυτό που είναι από μαλακό πλαστικό που μοιάζει με ύφασμα) έχει αρκετές γρατζουνίτσες κλπ και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω, γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος του? Λογικά πάει όλο μαζί, από την πλευρά του συνοδηγού πάνω από τον εξαερισμό μέχρι τη μεριά του οδηγού, σωστά?

Δίνεται λοιπόν μόνο του σαν ανταλλακτικό, ή πάει μαζί με κάτι άλλο (αν και δε νομίζω αφού αν ανοίξει αερόσακος πχ λογικά θα χρειάζεται αντικατάσταση μόνο αυτό)?
Και αν ναι, ποιο περίπου είναι το κόστος του "υφάσματος" αυτού?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 14:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye

Φίλε δεν πρόκειται να το κάνω μόνος μου γιατί πρέπει να βγει μεγάλο μέρος του ταμπλό για να γίνει η δουλειά και δεν με εμπιστεύομαι για κάτι τέτοιο.

Κανείς ρε παιδιά δε γνωρίζει πόσο κοστίζει το κομμάτι αυτό?
Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά με αυτά που ακούμε στην πεζώ, ποτέ δεν ξέρεις!
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
NoDsl έγραψε:

Φίλε δεν πρόκειται να το κάνω μόνος μου γιατί πρέπει να βγει μεγάλο μέρος του ταμπλό για να γίνει η δουλειά και δεν με εμπιστεύομαι για κάτι τέτοιο.

Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά με αυτά που ακούμε στην πεζώ, ποτέ δεν ξέρεις!

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
NoDsl έγραψε:

Τι είναι τι φίλε μου?
Δηλαδή το "ύφασμα" αυτό κοστίζει 900 ευρώ ή μήπως στην τιμή περιλαμβάνεται όλη η κεντρική κονσόλα του ταμπλό??
Αν πάντως είναι μόνο το πάνω μέρος, ΕΛΕΟΣ!!

Αν χτύπα ξύλο ανοίξει ο αερόσακος ρε παιδιά, πέρα από τους αερόσακους θα πρέπει να δώσουμε 900 ευρώ μόνο για το σημείο αυτό του ταμπλό? Είναι δυνατόν?
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι 3εις διαφορετικές βερζιόν του ταμπλό που βρήκα απο servicebox για το δικό σου.

Να ξέρεις οτι κάποια πράγματα πάνε πακέτο και απότι κατάλαβα αυτό στα 850 ας πούμε είναι μόνο το ταμπλό με την πλαστική βάση των tweeter χωρίς διακόπτες κλπ κλπ...

Κάνε account εδώ public.servicebox.peugeot.com και δές και μόνος σου

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
NoDsl έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
NoDsl έγραψε:

Τι είναι τι φίλε μου?
Δηλαδή το "ύφασμα" αυτό κοστίζει 900 ευρώ ή μήπως στην τιμή περιλαμβάνεται όλη η κεντρική κονσόλα του ταμπλό??
Αν πάντως είναι μόνο το πάνω μέρος, ΕΛΕΟΣ!!

Αν χτύπα ξύλο ανοίξει ο αερόσακος ρε παιδιά, πέρα από τους αερόσακους θα πρέπει να δώσουμε 900 ευρώ μόνο για το σημείο αυτό του ταμπλό? Είναι δυνατόν?

Γιατι σου κανει εντυπωση? τσαμπα πραμα ειναι Rotfl

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 19:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γελοία πράγματα έχω να πω. Αν είναι για ένα ύφασμα της πλάκας να δίνουμε 900 ευρώ, που να ήταν και δέρμα! Με λίγα λόγια, ξεχνάω την αλλαγή που σκεφτόμουν, με τόσα χρήματα άλλωστε το ντύνω αλκαντάρα!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πάντως..
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 19:34:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και offtopic τελικα το sevice box μπορει να το έχει ο καθε ενας ? ή πρεπει να εισε του κλαδου - συνδρομη κτλ κτλ ?

Ευχαριστω

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 23:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Γελοία πράγματα έχω να πω. Αν είναι για ένα ύφασμα της πλάκας να δίνουμε 900 ευρώ, που να ήταν και δέρμα! Με λίγα λόγια, ξεχνάω την αλλαγή που σκεφτόμουν, με τόσα χρήματα άλλωστε το ντύνω αλκαντάρα!

Σε ποίο αυτοκίνητο έχεις δει να αλλάζει το ύφασμα του ταμπλό ?
Σε ποίο αυτοκίνητο που ο αερόσακος του συνοδηγού είναι ενσωματωμένος στο πάνω μέρος του ταμπλό όταν θα ανοίξει δεν θα χρειασθείς αλλαγή ταμπλό και όχι απλός το πλαστικό κάλυμμα ?

Το ξέρεις ότι στα πλαίσια τις εγγύησης σε όσα 207 αχνό φαινόταν ο αερόσακος συνοδηγού, άλλαζαν όλο το ταμπλό ?
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 10:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα από αυτά ήταν το 1.4 που είχα Sad και μπορώ να το επιβεβαιώσω οτι μου άλλαξαν ταμπλό .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 14:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα ταπετσερη θες να στο περασει οτι γουσταρεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 14:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

Σε ποίο αυτοκίνητο έχεις δει να αλλάζει το ύφασμα του ταμπλό ?
Σε ποίο αυτοκίνητο που ο αερόσακος του συνοδηγού είναι ενσωματωμένος στο πάνω μέρος του ταμπλό όταν θα ανοίξει δεν θα χρειασθείς αλλαγή ταμπλό και όχι απλός το πλαστικό κάλυμμα ?

Το ξέρεις ότι στα πλαίσια τις εγγύησης σε όσα 207 αχνό φαινόταν ο αερόσακος συνοδηγού, άλλαζαν όλο το ταμπλό ?

Καταρχάς δεν έχω δει κανένα αυτοκίνητο να έχει τέτοιο "ύφασμα" στο πάνω μέρος του ταμπλό.
Επίσης, στη bmw που έχω, απ'ό,τι ξέρω αλλάζει μόνο το πάνω μέρος του ταμπλό σε περίπτωση που ανοίξει ο αερόσακος, όχι ολόκληρο το ταμπλό.

Αυτό πάλι που μου είπες για την εγγύηση, όχι δεν το ήξερα αλλά τι σχέση έχει? Εντωμεταξύ, σε καμία αντιπροσωπεία δεν με είχαν ενημερώσει γιατί και στο δικό μου φαίνεται και θα έπρεπε κανονικά να γίνει αλλαγή. Αλλά ο (ανύπαρκτος) επαγγελματισμός των εξουσιοδοτημένων της peugeot είναι γνωστός σε όλους μας, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.

Φίλε android, αυτή είναι και η καλύτερη λύση, αν και δεν έχει και τίποτα φοβερό το ταμπλό μου. Απλά επειδή είμαι λίγο ψείρας, έλεγα αν κόστιζε μέχρι κανα 200άρι να το άλλαζα. Αλλά για 900 ευρώ ούτε λόγος. Με τόσα χρήματα βάζω δερμάτινο σαλόνι, με ψευτουφάσματα του ταμπλό θα ασχολούμαι?? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης