Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Driver ///M (Άρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport
Ένταξη: 16 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 829
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 13:53:40 Θέμα δημοσίευσης: 207-"υφασμα" ταμπλό |
|
|
Παιδιά έχω την εξής απορία.
Επειδή το πάνω μέρος του ταμπλό στο 207 μου (αυτό που είναι από μαλακό πλαστικό που μοιάζει με ύφασμα) έχει αρκετές γρατζουνίτσες κλπ και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω, γνωρίζει κανείς ποιο είναι το κόστος του? Λογικά πάει όλο μαζί, από την πλευρά του συνοδηγού πάνω από τον εξαερισμό μέχρι τη μεριά του οδηγού, σωστά?
Δίνεται λοιπόν μόνο του σαν ανταλλακτικό, ή πάει μαζί με κάτι άλλο (αν και δε νομίζω αφού αν ανοίξει αερόσακος πχ λογικά θα χρειάζεται αντικατάσταση μόνο αυτό)?
Και αν ναι, ποιο περίπου είναι το κόστος του "υφάσματος" αυτού? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 14:42:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:00:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NoDsl έγραψε: | Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye |
Φίλε δεν πρόκειται να το κάνω μόνος μου γιατί πρέπει να βγει μεγάλο μέρος του ταμπλό για να γίνει η δουλειά και δεν με εμπιστεύομαι για κάτι τέτοιο.
Κανείς ρε παιδιά δε γνωρίζει πόσο κοστίζει το κομμάτι αυτό?
Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά με αυτά που ακούμε στην πεζώ, ποτέ δεν ξέρεις! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 17:49:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Driver ///M έγραψε: | NoDsl έγραψε: | Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye |
Φίλε δεν πρόκειται να το κάνω μόνος μου γιατί πρέπει να βγει μεγάλο μέρος του ταμπλό για να γίνει η δουλειά και δεν με εμπιστεύομαι για κάτι τέτοιο.
Φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα ακριβό, αλλά με αυτά που ακούμε στην πεζώ, ποτέ δεν ξέρεις! |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:16:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NoDsl έγραψε: | Driver ///M έγραψε: | NoDsl έγραψε: | Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye |
 |
Τι είναι τι φίλε μου?
Δηλαδή το "ύφασμα" αυτό κοστίζει 900 ευρώ ή μήπως στην τιμή περιλαμβάνεται όλη η κεντρική κονσόλα του ταμπλό??
Αν πάντως είναι μόνο το πάνω μέρος, ΕΛΕΟΣ!!
Αν χτύπα ξύλο ανοίξει ο αερόσακος ρε παιδιά, πέρα από τους αερόσακους θα πρέπει να δώσουμε 900 ευρώ μόνο για το σημείο αυτό του ταμπλό? Είναι δυνατόν? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:34:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτά είναι 3εις διαφορετικές βερζιόν του ταμπλό που βρήκα απο servicebox για το δικό σου.
Να ξέρεις οτι κάποια πράγματα πάνε πακέτο και απότι κατάλαβα αυτό στα 850 ας πούμε είναι μόνο το ταμπλό με την πλαστική βάση των tweeter χωρίς διακόπτες κλπ κλπ...
Κάνε account εδώ public.servicebox.peugeot.com και δές και μόνος σου
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 18:50:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Driver ///M έγραψε: | NoDsl έγραψε: | Driver ///M έγραψε: | NoDsl έγραψε: | Αν το κάνεις μόνος σου πάντως θέλω να αναφέρεις αναλυτικά πώς το έλυσες. ktnxbye |
 |
Τι είναι τι φίλε μου?
Δηλαδή το "ύφασμα" αυτό κοστίζει 900 ευρώ ή μήπως στην τιμή περιλαμβάνεται όλη η κεντρική κονσόλα του ταμπλό??
Αν πάντως είναι μόνο το πάνω μέρος, ΕΛΕΟΣ!!
Αν χτύπα ξύλο ανοίξει ο αερόσακος ρε παιδιά, πέρα από τους αερόσακους θα πρέπει να δώσουμε 900 ευρώ μόνο για το σημείο αυτό του ταμπλό? Είναι δυνατόν? |
Γιατι σου κανει εντυπωση? τσαμπα πραμα ειναι 
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 19:18:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γελοία πράγματα έχω να πω. Αν είναι για ένα ύφασμα της πλάκας να δίνουμε 900 ευρώ, που να ήταν και δέρμα! Με λίγα λόγια, ξεχνάω την αλλαγή που σκεφτόμουν, με τόσα χρήματα άλλωστε το ντύνω αλκαντάρα!
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες πάντως.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 19:34:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν και offtopic τελικα το sevice box μπορει να το έχει ο καθε ενας ? ή πρεπει να εισε του κλαδου - συνδρομη κτλ κτλ ?
Ευχαριστω
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Ιούν 2010, 23:28:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Driver ///M έγραψε: | Γελοία πράγματα έχω να πω. Αν είναι για ένα ύφασμα της πλάκας να δίνουμε 900 ευρώ, που να ήταν και δέρμα! Με λίγα λόγια, ξεχνάω την αλλαγή που σκεφτόμουν, με τόσα χρήματα άλλωστε το ντύνω αλκαντάρα!
Σε ποίο αυτοκίνητο έχεις δει να αλλάζει το ύφασμα του ταμπλό ?
Σε ποίο αυτοκίνητο που ο αερόσακος του συνοδηγού είναι ενσωματωμένος στο πάνω μέρος του ταμπλό όταν θα ανοίξει δεν θα χρειασθείς αλλαγή ταμπλό και όχι απλός το πλαστικό κάλυμμα ?
Το ξέρεις ότι στα πλαίσια τις εγγύησης σε όσα 207 αχνό φαινόταν ο αερόσακος συνοδηγού, άλλαζαν όλο το ταμπλό ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 10:33:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ένα από αυτά ήταν το 1.4 που είχα και μπορώ να το επιβεβαιώσω οτι μου άλλαξαν ταμπλό .
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 14:14:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ενα ταπετσερη θες να στο περασει οτι γουσταρεις... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 14:24:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Driver ///M έγραψε: | Γελοία πράγματα έχω να πω. Αν είναι για ένα ύφασμα της πλάκας να δίνουμε 900 ευρώ, που να ήταν και δέρμα! Με λίγα λόγια, ξεχνάω την αλλαγή που σκεφτόμουν, με τόσα χρήματα άλλωστε το ντύνω αλκαντάρα!
Σε ποίο αυτοκίνητο έχεις δει να αλλάζει το ύφασμα του ταμπλό ?
Σε ποίο αυτοκίνητο που ο αερόσακος του συνοδηγού είναι ενσωματωμένος στο πάνω μέρος του ταμπλό όταν θα ανοίξει δεν θα χρειασθείς αλλαγή ταμπλό και όχι απλός το πλαστικό κάλυμμα ?
Το ξέρεις ότι στα πλαίσια τις εγγύησης σε όσα 207 αχνό φαινόταν ο αερόσακος συνοδηγού, άλλαζαν όλο το ταμπλό ? |
Καταρχάς δεν έχω δει κανένα αυτοκίνητο να έχει τέτοιο "ύφασμα" στο πάνω μέρος του ταμπλό.
Επίσης, στη bmw που έχω, απ'ό,τι ξέρω αλλάζει μόνο το πάνω μέρος του ταμπλό σε περίπτωση που ανοίξει ο αερόσακος, όχι ολόκληρο το ταμπλό.
Αυτό πάλι που μου είπες για την εγγύηση, όχι δεν το ήξερα αλλά τι σχέση έχει? Εντωμεταξύ, σε καμία αντιπροσωπεία δεν με είχαν ενημερώσει γιατί και στο δικό μου φαίνεται και θα έπρεπε κανονικά να γίνει αλλαγή. Αλλά ο (ανύπαρκτος) επαγγελματισμός των εξουσιοδοτημένων της peugeot είναι γνωστός σε όλους μας, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Φίλε android, αυτή είναι και η καλύτερη λύση, αν και δεν έχει και τίποτα φοβερό το ταμπλό μου. Απλά επειδή είμαι λίγο ψείρας, έλεγα αν κόστιζε μέχρι κανα 200άρι να το άλλαζα. Αλλά για 900 ευρώ ούτε λόγος. Με τόσα χρήματα βάζω δερμάτινο σαλόνι, με ψευτουφάσματα του ταμπλό θα ασχολούμαι??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|