PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

120€ για αλλαγή κλειδιού?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 15:36:52    Θέμα δημοσίευσης: 120€ για αλλαγή κλειδιού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλα δεν ειναι? Τοσα μου ζητανε απο την αντιπροσωπεια για το 2ο κλειδι (οχι το βασικο) επειδη χαλασε. Το πηγα μπας και ειναι μπαταρια αλλα και παλι δεν παιζει, οποτε το πηγα στην αντιπροσωπεια, δοκιμασαν να το επαναπρογραμματισουν αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται και οτι μαλλον χαλασε η πλακετα. Εγω, για να μην σκασω τωρα 120€ κερατιατικα, μπορω να κανω κατι μονος μου? Αν το παω το κλειδι πουθενα αλλου μπορουνε να κανουνε κατι? Δεν μου ειναι και τοσο χρησιμο το κλειδι απλα αν παθει κατι και το βασικο μου κλειδι, θα πρεπει να περιμενω κανα 2 βδομαδες μεχρι να ερθει το καινουργιο κλειδι απο Γαλλια...

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 16:32:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρα πολλα ειναι αλλα αν χαλασε η πλακετα τοτε τη πετας κ βαζεις αλλη, δλδ αλλαζεις κλειδι. Τωρα δε ξερω αν μπορεις να κανεις κατι να το επιδιορθωσεις. Βγαλε καμια φωτο τη πλακετα αν θες να τη δω κ το συζηταμε.

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 23:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την ζημιά στην έβγαλε ξαφνικά ή σταδιακά δεν λειτουργούσε σωστά?Έχει χτυπηθεί-έχει πέσει νερό ή κάτι τέτοιο?Απ'ότι ξέρω δεν χαλάνε πολύ εύκολα.Δεν νομίζω να το βρείς και πολύ πιο φτηνά απο την τιμή που σου είπανε εκτός και αν ψαχτείς ebay,όλο και κάτι θα παίζει.
Το δίνουν ακριβά επειδή έχει την πλακέτα διαφορετικά σαν κλειδί μόνο του είναι αρκετά φτηνό.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 01:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε αν και δεν πολυαναλυσες την φαση που σου ετυχε για να καταλαβουμε...πηγαινε σε ενα κλειδαρα ""ψαγμενο"" και θα σου βγαλει την ""λαμα"" μονο απο το παλιο κλειδι και θα στην βαλει σε ενα καινουργιο...αλλα εαν δεν γινετε και αυτο θα σου βγαλει ενα αντικλειδι απο την αρχη καμια 40αρια ευρω και πας αντιπροσωπεια και στο κωδικοποιουνε απο την αρχη-εαν δεν μπορει αυτος ο ιδιος!!
το μονο σιγουρο ειναι οτι εφοσον εχεις το αρχικο κλειδι μαζι σου μην φοβασαι τιποτα φιλε μου!! Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 11:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα ειχε χαλασει ο τηλεχειρισμος απο το κλειδι
απο toyota avensis του 98
και μου ειχανε πει πριν χρονια 160ευρω Confused για αντικατασταση
(στην toyota)
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 00:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν εχεις συναγερμο, πας και βαζεις ενα καινουριο και εχεις και τηλεχειρισμο και συναγερμο με 150-180 ευρω. ετσι εκανα εγω γιατι ειχα μονο ενα και χαλασαν τα κουμπια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 10:27:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον επειδη πολυαναλυθηκε το θεμα με το κλειδι...και επειδη εγω πριν μερικους μηνες ειχα φαει τρελη φρικη (πραγμα το οποιο το εχουμε ξανασυζητησει σε αλλα ποστ)
οποιος θελει γνησιο κλειδι peugeot αντιπροσωπειας μπορει ευκολα να μιλησει με τον fynos να σας το φερει απο τον επισημο συνεργατη που ψωνιζει γνησια ανταλλακτικα,συγκεκριμενα εγω το ειχα παρει 105ευρω το γνησιο με το τηλεχειρισμο,μετα θελει κωδικοποιηση σε αντιοπροσωπεια και εαν εισαι εντος εγγυησης μαλλον δεν σου παιρνουν και λεφτα!!!αυτα!!αλλα και εαν σε χρεωσουνε το κοστος ειναι μικρο,εμενα 10 ευρω μου πηρανε!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannhs13 (giannhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6

Ένταξη: 24 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:07:16    Θέμα δημοσίευσης: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν σου εχει σπασει η δεν εχει βραχει,παρε το καινουριο κλειδι και αλλαξε την πλακετα καθως και το μαγνητακι που εχει ψηλα και δεν χρειαζεται προγραμματισμο.μπορεις μα το κανεις και μονος σου

GIA PANTA PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης