Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 15:36:52 Θέμα δημοσίευσης: 120€ για αλλαγή κλειδιού? |
|
|
Πολλα δεν ειναι? Τοσα μου ζητανε απο την αντιπροσωπεια για το 2ο κλειδι (οχι το βασικο) επειδη χαλασε. Το πηγα μπας και ειναι μπαταρια αλλα και παλι δεν παιζει, οποτε το πηγα στην αντιπροσωπεια, δοκιμασαν να το επαναπρογραμματισουν αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται και οτι μαλλον χαλασε η πλακετα. Εγω, για να μην σκασω τωρα 120€ κερατιατικα, μπορω να κανω κατι μονος μου? Αν το παω το κλειδι πουθενα αλλου μπορουνε να κανουνε κατι? Δεν μου ειναι και τοσο χρησιμο το κλειδι απλα αν παθει κατι και το βασικο μου κλειδι, θα πρεπει να περιμενω κανα 2 βδομαδες μεχρι να ερθει το καινουργιο κλειδι απο Γαλλια...
StreetRacing is NOT a crime! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 16:32:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παρα πολλα ειναι αλλα αν χαλασε η πλακετα τοτε τη πετας κ βαζεις αλλη, δλδ αλλαζεις κλειδι. Τωρα δε ξερω αν μπορεις να κανεις κατι να το επιδιορθωσεις. Βγαλε καμια φωτο τη πλακετα αν θες να τη δω κ το συζηταμε.
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 106xs (Σωτηρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet
Ένταξη: 18 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 492 Τόπος: Somewhere In Time
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 23:06:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την ζημιά στην έβγαλε ξαφνικά ή σταδιακά δεν λειτουργούσε σωστά?Έχει χτυπηθεί-έχει πέσει νερό ή κάτι τέτοιο?Απ'ότι ξέρω δεν χαλάνε πολύ εύκολα.Δεν νομίζω να το βρείς και πολύ πιο φτηνά απο την τιμή που σου είπανε εκτός και αν ψαχτείς ebay,όλο και κάτι θα παίζει.
Το δίνουν ακριβά επειδή έχει την πλακέτα διαφορετικά σαν κλειδί μόνο του είναι αρκετά φτηνό.
Τέλος Εποχής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 01:48:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε αν και δεν πολυαναλυσες την φαση που σου ετυχε για να καταλαβουμε...πηγαινε σε ενα κλειδαρα ""ψαγμενο"" και θα σου βγαλει την ""λαμα"" μονο απο το παλιο κλειδι και θα στην βαλει σε ενα καινουργιο...αλλα εαν δεν γινετε και αυτο θα σου βγαλει ενα αντικλειδι απο την αρχη καμια 40αρια ευρω και πας αντιπροσωπεια και στο κωδικοποιουνε απο την αρχη-εαν δεν μπορει αυτος ο ιδιος!!
το μονο σιγουρο ειναι οτι εφοσον εχεις το αρχικο κλειδι μαζι σου μην φοβασαι τιποτα φιλε μου!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 11:12:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα ειχε χαλασει ο τηλεχειρισμος απο το κλειδι
απο toyota avensis του 98
και μου ειχανε πει πριν χρονια 160ευρω για αντικατασταση
(στην toyota) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
groupN (Μπαμπης) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v
Ένταξη: 18 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 00:42:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν δεν εχεις συναγερμο, πας και βαζεις ενα καινουριο και εχεις και τηλεχειρισμο και συναγερμο με 150-180 ευρω. ετσι εκανα εγω γιατι ειχα μονο ενα και χαλασαν τα κουμπια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 10:27:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον επειδη πολυαναλυθηκε το θεμα με το κλειδι...και επειδη εγω πριν μερικους μηνες ειχα φαει τρελη φρικη (πραγμα το οποιο το εχουμε ξανασυζητησει σε αλλα ποστ)
οποιος θελει γνησιο κλειδι peugeot αντιπροσωπειας μπορει ευκολα να μιλησει με τον fynos να σας το φερει απο τον επισημο συνεργατη που ψωνιζει γνησια ανταλλακτικα,συγκεκριμενα εγω το ειχα παρει 105ευρω το γνησιο με το τηλεχειρισμο,μετα θελει κωδικοποιηση σε αντιοπροσωπεια και εαν εισαι εντος εγγυησης μαλλον δεν σου παιρνουν και λεφτα!!!αυτα!!αλλα και εαν σε χρεωσουνε το κοστος ειναι μικρο,εμενα 10 ευρω μου πηρανε!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannhs13 (giannhs) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 44
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:07:16 Θέμα δημοσίευσης: hi |
|
|
αν δεν σου εχει σπασει η δεν εχει βραχει,παρε το καινουριο κλειδι και αλλαξε την πλακετα καθως και το μαγνητακι που εχει ψηλα και δεν χρειαζεται προγραμματισμο.μπορεις μα το κανεις και μονος σου
GIA PANTA PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|