PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βελτιωση κυλινδροκεφαλης TU5J4
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 17:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Βελτιωση κυλινδροκεφαλης TU5J4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και θα το εκανα ετσι και αλλιως με αφορμη ενα μοτερ που ετοιμαζεται,ιδου οι πρωτες φωτο απο μια εντελως μαμα κεφαλη 106 16v.
Πολλες ατελειες χυτευσης αλλα και μικρα περιθωρια βελτιωσης πλην του κλασσικου γυαλισματος...
Σε θαλαμο καυσης δεν βρηκα κατι αξιολογο που να θελει βελτιωση οποτε αυτο που μενει ειναι αυλοι εισαγωγης/εξαγωγης.
Στην εισαγωγη η δουλεια ειναι λιγη σε αντιθεση με την εξαγωγη που εχει αρκετα περιθωρια ακομα...

Μαμα κεφαλη μετα απο αμμοβολη
http://img101.imageshack.us/i/1001715.jpg/
http://img641.imageshack.us/i/1001716d.jpg/

Μαμα αυλοι εισαγωγης
http://img341.imageshack.us/i/1001719v.jpg/
http://img31.imageshack.us/i/1001720x.jpg/

Μαμα αυλοι εξαγωγης
http://img693.imageshack.us/i/1001730e.jpg/
http://img97.imageshack.us/i/1001732.jpg/
http://img97.imageshack.us/i/1001727.jpg/
http://img532.imageshack.us/i/1001722w.jpg/

Μαμα αυλος εισαγωγης vs βελτιωμενο αυλο εισαγωγης
http://img641.imageshack.us/i/1001745r.jpg/

Βελτιωμενοι αυλοι εισαγωγης
http://img31.imageshack.us/i/1001747s.jpg/
http://img31.imageshack.us/i/1001747s.jpg/

Βελτιωμενοι αυλοι εξαγωγης
http://img532.imageshack.us/i/1001731b.jpg/
http://img686.imageshack.us/i/1001729c.jpg/

Θαλαμος καυσης
http://img101.imageshack.us/i/1001724f.jpg/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pughell στις Παρ 18 Ιούν 2010, 00:17:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 17:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εργοστασιακος αυλος vs επεξεργασμενος(αν και οχι σε τελικη μορφη).

http://img641.imageshack.us/i/1001745r.jpg/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pughell στις Παρ 18 Ιούν 2010, 00:18:06, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
106PT52.5 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 18:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλη η παρουσιαση. Εχω ηδηδ δυο αποριες αν θες μου τις λυνεις. Πριν την κατεργασια με τι την εχεις καθαρισει κατι σαν αμμοβολη υαλοβολη? Και τι εργαλειο χρησιμοποιεις για την επεξεργασια που κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 20:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,ακριβως οπως υπεθεσες,με αμμοβολη. Thumb Left
Μπορει να μην ειναι ο ιδανικοτερος τροπος καθαρισματος αλλα με τις επικαθησεις που αποκτουν μετα απο τοσα χρονια,εγω προσωπικα δεν αντεχω την μουργα/σκονη που βγαζει κατα την κατεργασια,για αυτο και την στελνω για αμμοβολη και μετα κανω οτι θελω. Neutral

Περι εργαλειου,ενα μηχανηματακι τυπου Dremel χρησιμοποιω.Περιπου 20Ε κανει και το ειχα παρει απο τα Alex Pack. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 20:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να και τα δυο ουσιαστικοτερα προβληματα που εντοπισα στους αυλους εισαγωγης.

Το ενα με την ατελεια που κανει γωνια λογο χυτευσης δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα,το αλλο ομως με την γωνια που κανει η εδρα της βαλβιδας με τον αυλο,ειναι αρκετα μεγαλο φαουλ... Sad

Η λυση του πρωτου προβληματος ειναι πολυ ευκολη,του δευτερου ομως ειναι καπως πιο δυσκολη καθως ο αυλος ειναι ηδη πιο φαρδυς απο την εδρα,οποτε πρεπει να τροχιστει το εσωτερικο τμημα της εδρας ωστε να γινει σχεδον "προσωπο" με τον αυλο,αν και αυτο αλλαζει κατα πολυ την γωνια ροης του μιγματος αφου ενω κανονικα θα επρεπε να κινειται παραλληλα ως προς το στελεχος της βαλβιδας ακριβως οταν φτανει στην εδρα,αυτο "γυριζει" και προς τα μεσα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Pughell στις Παρ 18 Ιούν 2010, 00:19:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 20:40:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο αν καταλαβα καλα αυτη η δουλεια μπορει να γινει και απο εμας ετσι δεν ειναι Confused δηλαδη στο μοτερ μου (με 100.000 χλμ) καλο θα ειναι να το καθαρισω (206)...η λεω π@π@ριες Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 20:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε,εννοειται οτι μπορει να γινει απο τον καθενα μας,απλα θελει πολυ προσοχη(μιας και δεν ειναι αναστρεψιμη εργασια),υπομονη και αρκετες ωρες εργασιας. Wink

Οσο αφορα το 206,επειδη εχει αλλη κεφαλη,δεν ξερω τι ακριβως περιθωρια θα εχει αλλα θα το μαθω σχετικα συντομα(εντος τριμηνου δηλαδη) μιας και θα κανω κατι αναλογο σε κεφαλη 206.
Κραταω μια επιφυλαξη για τις πιθανες ατελειες που μπορει να εχει εκεινος ο τυπος κεφαλης...
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 20:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Στελιο αν καταλαβα καλα αυτη η δουλεια μπορει να γινει και απο εμας ετσι δεν ειναι Confused δηλαδη στο μοτερ μου (με 100.000 χλμ) καλο θα ειναι να το καθαρισω (206)...η λεω π@π@ριες Question Question

Ο Στέλιος όπως αναφέρει εδώ και κάποια χρόνια (μου έκανε πλύση εγκεφάλου Laughing ), το δικό μας το καπάκι δεν θέλει τέτοιες κατεργασίες. Wink

Άλλο να το καθαρίσεις από την "λάσπη" που έχει πιάσει. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 20:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο δεν παιρνω και ορκο για την απολυτη τελειοτητα της κεφαλης του 206 μιας και ατελειες χυτευσης θα εχει σιγουρα.
Απο μια αλλη που ετυχε να δω χωρις βαλβιδες επανω,θυμαμαι πολυ καλα οτι σε καμια περιπτωση δεν ειχε τετοιες "χοντραδες" σαν αυτην του 106 αλλα αμα δεν την δεις εντελως λυμενη και χωρις οδηγους βαλβιδων επανω,δεν μπορεις να πεις στο 100% οτι ειναι το απολυτο.

Απο pdf της Citroen Sport που εχω διαβασει,στο C2 R2 που χρησιμοποιει τετοια κεφαλη(απο 206),κοβουν εντελως τους οδηγους βαλβιδας ωστε να ερθουν "προσωπο" με τους αυλους και γυαλιζουν καλα τους αυλους απο τα μπιμπικια.

Τωρα αν κανει καπου γωνιες στους αυλους και κατα ποσο τους εξαλειφουν,δεν το λεω με σιγουρα αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα το κανουν.
Απλα οπως ειπα,επειδη με το ματι δεν φαινεται καν και με τον οδηγο βαλβιδας δεν μπορεις να βαλεις δαχτυλο στον αυλο(μην αρχισετε τα σχολια Laughing ) για να καταλαβεις πιθανες ατελειες,μεχρι να παρω μια εντελως λυμμενη κεφαλη 206 στα χερια μου,διατηρω μια μικρη επιφυλαξη.

Απο οτι βλεπω παντως στο προκειμενο παραδειγμα της κεφαλης του 106,αξιζει να γινει καποια δουλεια σε περιπτωση που εχουμε μια δευτερη κεφαλη στα χερια μας. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 21:12:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προφανως ουτε εγω ξερω αν το δικο μας εχει τις ατελειες του 106...αλλα σε καθε περιπτωση πιστευω οτι ειναι καλο να γινει(αρκει να ξερεις τι κανεις και οχι πειραμματα) Wink και εννοω για να βγει η βρωμια που σιγουρα αν βγει (και πολυ παραπανω αν εξομαλυνθουν και οι οποιες ατελειες μπορει να υπαρχουν αν υπαρχουν)θα λεμε σιγουρα για μια αναζωογονηση του μοτερ και φανταζομαι και μια πιο ομαλη λειτουργια του Laughing Laughing αρα υπο αυτες τις προυποθεσεις οτι δηλαδη ξερουμε τι κανουμε...μονο καλο θα μπορει να κανει Wink Εν αναμονη λοιπον για να δει ο Στελιος μια δικια μας κεφαλη και να συμπερανει Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 21:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια βασικη παρατηρηση.
Στην συγκεκριμενη κεφαλη,οπως και σε αυτην του 206 που θα πιασω συντομα στα χερια μου,τους οδηγους των βαλβιδων θα τους κανω οπως λεει η Citroen Sport αλλα προκειται για αγωνιστικο μοτερ.

Για ενα βολτισιο μοτερ δεν θα το προτεινα,οχι τουλαχιστον τοσο πολυ,μιας και οι επικαθησεις θα ειναι σαφως αυξημενες λογο χρησης και συνθηκων λειτουργιας οποτε καλυτερα να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 14:40:21    Θέμα δημοσίευσης: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20099 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με αυτη την δουλεια που εκανες ειναι σαν να μην εκανεσ τιποτα μολις τα καταφερω θα βαλω φοτος να δεις πως γινετε η ροικη εξεληξη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 14:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν εγραψα πουθενα οτι τελειωσε η ολη κατεργασια που σκοπευω να κανω αλλα και ασχετα με αυτο,δεν σκοπευω να επεκταθω σε αμφιβολλα αποτελεσματα... Sad
Εχω στα χερια μου και μια κεφαλη που ειναι αναλογα προετοιμασμενη για να δουλεψει με Kent PT52 αλλα θεωρω τραγικο τον τροπο με τον οποιο διαμορφωθηκε(και ειναι κιολας απο γνωστο μηχανικο της Αθηνας). Confused
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 17:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία δουλίτσα Στέλιο, δε σου κρύβω ότι μου έτρεξε λίγο σαλάκι Laughing

Με ποιά μύτη του dremel τρως τα εξογκώματα? Με μπλε πέτρα-μπαλάκι ή με φυλαράκι(=η γνωστή "μαργαρίτα" από φύλα σμυριγδόπανου)?

Μετά λογικά θα το φας με ντουκοχαρτάκι και τέλος με κετσέ και σμυριγδαλυφή για να γίνει καθρέφτης?

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 18:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Homework... Laughing Laughing Laughing

Δεν χρησιμοποιω πετρα αλλα γυαλοχαρτο σε κυλινδρικο σχημα.
Εχει ενα λαστιχενιο "κεφαλακι" που περναει το γυαλοχαρτο,σφιγγεις μια βιδα και διογκωνεται οποτε το γυαλοχαρτο στηριζεται χωρις προβλημα.
Βασικα ταινια ειναι σε κυλινδρικο σχημα.
Περι φινιρισματος,δεν βαζω σμυριγδαλοιφη γιατι ειμαι υπερ μιας θεωριας που θελει το τελειο γυαλισμα να αλλιωνει την ροη.
Οποτε αφηνω καποιες ελαχιστες ατελειες απλα εξαλειφω τα εντονα μπιμπικια και τις προεξοχες.
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάλαβα, εσύ χρησιμοποιείς αυτό

Νομίζω ότι με αυτό (το φυλαράκι που έλεγα πριν) θα κάνεις πιό εύκολα και πιό καλά τη δουλειά σου μιάς και δεν έχει επίπεδη επιφάνεια επαφής όπως το κυλινδράκι και σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στις καμπύλες. Μετά θα έπαιζα με κάτι τέτοιο το οποίο ουσιαστικά είναι σαν σκληρό scotchbrite οπότε αφήνει μιά κάποια αγριάδα στην επιφάνεια... Wink

Αφού είμαι dremelάκιας, τι να κάνουμε Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 19:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Φυλαρακι" ειχα χρησιμοποιησει παλιοτερα σε εναν ανταπτορα για Renault και τον ειχε κανει εντελως σκ@τ@ γιατι ειναι πολυ χοντρο και γδερνει. Sad
Με τις ταινιες βρηκα την υγεια μου γιατι δεν πληγωνουν τον αυλο και αν περασεις μετα και βουρτσα,γινεται λουλουδι. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 20:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη και εγω με ενα ιδιο σαν του Στελιου δουλεψα την κεφαλη του 205 Wink

Για το dremel δεν βρηκα κατι σαν το δικο σου για το μεγεθος της τρυπας της εισαγωγης - εξαγωγης..... μαλλον μονο για τρυπανι βρησκεις κατι τοσο μεγαλο....

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 20:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω ρε γμτ... διατηρώ επιφυλάξεις όσον αφορά την επίπεδη επιφάνεια επαφής του κιλυνδρακίου. Αλλά αφού το έχεις δοκιμάσει στην πράξη και παίζει, η θεωρία πάει στον κουβά Laughing

Πάντως υπάρχει φυλαράκι για dremel (όχι μάρκας dremel) που ξεκινάει από 10mm διάμμετρο και με σκληρότητα από 80 (πολύ σκληρό) εώς 250 (πολύ λεπτο), ενδεχομένως και λεπτότερο.

Ζάχο, όταν έρθεις σπίτι, θύμισέ μου να σου δείξω ένα που έχω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάϊ 2010, 21:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη θυμησε μου οταν θα ερθω σπιτι να φερω την κεφαλη Smile (για να το δουμε στην πραξη Razz )

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης