Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:24:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Κάποιος από τους admin, αν μπορεί να μου βρει παρόμοιες συζητήσεις γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω !
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάς εσύ ο ίδιος από το συνεργείο να πάρεις την απάντηση και να τους βάλεις να μιλήσουν με την έκθεση !
Είναι λογικό να μην το γνωρίζουν στην έκθεση, οπότε μην αγχώνεσαι ! |
Το θέμα είναι οτι μίλησε με το συνεργείο για να μου δώσει την απάντηση ^&%&%@#$$!#$#&%^&
Νομιζω οτο βρηκα μια καλη δικαιολογια να αλαξω κασετοφωνο χωρις να με νιαζει η οθονη του αμαξιου Αν και βασικα θα ηθελα την παλια μου οθονη 
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Globalzero (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 134 Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:41:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | Globalzero έγραψε: | Το δικο μου ειχε και mp3 και αυτοματα φωτα να και θα ηθελα να ειχα και το μετρητη πιεσης στα ελαστικα!  |
Αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες έχουν όλα τα rallye, το mp3 παίζεται.
Mετρητη πιεσης δεν έχουν. |
εγραψα για αυτοματα φωτα επειδη καποιος ρωτησε εαν βαζουν στο rallye. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 14:13:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η οθόνη που έχει το GT παίζει κανονικά αν την βάλεις στο rallye ή σε οποιοδήποτε άλλο που έχει την πιο απλή οθόνη? Υποστηρίζεται δηλαδή από το λογισμικό κανονικά?
Επίσης ξέρει κανείς τον κωδικό της οθόνης από το GT/sport pack/RC κτλ? Η ίδια δεν είναι για όλα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 18:12:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι λειτουργεί κανονικά και μπορείς να την τοποθετήσεις !
Η τιμή της είναι στα 120ε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 19:29:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Ναι λειτουργεί κανονικά και μπορείς να την τοποθετήσεις !
Μόνο 120 ευρώ??Εγώ την είχα για πολύ παραπάνω...
Γιάννη ξέρεις τον κωδικό της? Γιατί έχω βρεί μια από ένα τρακαρισμένο 207 και θα την πάρω ψιλοσκοτωμένη αν είναι αυτή, αλλά δεν ξέρω ποιά οθόνη είναι και πρέπει να του πώ τον κωδικό της για να δούμε..
Αλλιώς μάλλον θα πάρω από σένα μια...Δεν είναι και τόσα πολλά!
Επίσης, λέμε τώρα αν ξέρει κανείς...μπαίνει εύκολα?Γιατί το κοίταξα λίγο αλλά δεν κατάλαβα πώς βγαίνουν οι αεραγωγοί..Θέλει Peugeot δηλαδή ή το κάνεις και μόνος σου? Μην σπάσω και τίποτα σαν άχρηστο ρεμάλι που είμαι και τρέχουμε..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207gtmx Νέος χρήστης

207 RALLYE
Ένταξη: 09 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 92
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 19:58:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Ναι λειτουργεί κανονικά και μπορείς να την τοποθετήσεις !
Είναι εύκολο να μας περιγράψει κάποιο μέλος τις επιπλέον δυνατότητες της οθόνης του GT ?
Επίσης, υπάρχει κάποια ένδειξη για θερμοκρασία λαδιού ή νερού? (μήπως αυτά γίνονται μόνο με το scangauge?)
Ευχαριστώ πολύ , ελπίζω να πάρουμε απάντηση από κάποιο μέλος με GT/RC (ή με rallye με αναβαθμισμένη οθόνη)
Ζώνη, όχι ποτό+οδήγηση, ΜΙΚΤΉ ασφάλεια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 22:07:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απ'οσο ξέρω, δεν την έχω βέβαια, δείχνει παραπάνω πληροφορίες ταυτόχρονα στην οθόνη, καλύτερα γραφικά, θερμοκρασίες κτλ δε δείχνει, δε ξέρω τι άλλο...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2010, 22:02:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To service box έβγαλε το παρακάτω για την οθόνη του δικού μου αν δεν έκανα κάποιο τραγικό λάθος...
http://img689.imageshack.us/i/othoni207rallye.jpg/
Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το service box, αλλά απ'ότι κατάλαβα αυτοί είναι οι κωδικοί της οθόνης.. Τώρα για το "διαμορφωμένο εξάρτημα" και το "εξάρτημα πρός διαμόρφωση" δεν κατάλαβαίνω ακριβώς τι είναι τι...
Ψάχνω κάτι αντίστοιχο για την οθόνη του GT/RC φαντάζομαι για να βρώ τον κωδικό...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2010, 22:51:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω πάντος το παρατισα και βρηκα την δικαιολογια που "πάντα" εψαχνα ωστε να αλαξω rcd .
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2010, 23:22:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και τι έβαλες?? Έβαλες άλλη οθόνη στη θέση της υπάρχουσας ή όχι? Μπά ε? Έβαλες το alpine τελικά?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 00:46:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | To service box έβγαλε το παρακάτω για την οθόνη του δικού μου αν δεν έκανα κάποιο τραγικό λάθος...
Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το service box, αλλά απ'ότι κατάλαβα αυτοί είναι οι κωδικοί της οθόνης.. Τώρα για το "διαμορφωμένο εξάρτημα" και το "εξάρτημα πρός διαμόρφωση" δεν κατάλαβαίνω ακριβώς τι είναι τι...
Ψάχνω κάτι αντίστοιχο για την οθόνη του GT/RC φαντάζομαι για να βρώ τον κωδικό...  |
Το θεμα ειναι οτι και με vin απο GT μου εβγαλε την ιδια οθονη. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 01:17:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | ironman02 έγραψε: | To service box έβγαλε το παρακάτω για την οθόνη του δικού μου αν δεν έκανα κάποιο τραγικό λάθος...
Το θεμα ειναι οτι και με vin απο GT μου εβγαλε την ιδια οθονη.  |
Τραγικό...Μα τι στο καλό δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Εγώ σε ρώτησα στους 4 τροχούς... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2010, 10:48:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έστειλα σήμερα τον πατέρα γιατί εγώ δεν μπορούσα, να βάλουν στην αντιπροσωπία την οθόνη του GT στο rallye μου.
Μίλησα τηλεφωνικά με τον μάστορα και μου είπε οτι είχε ένα θέμα και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει το διαγνωστικό με την οθόνη και μου είπε οτι κανονικά θέλει επικοινωνία με την Γαλλία έτσι ώστε να στείλουν κάποιου είδους κωδικό ώστε να την δεχτεί και να αφήσει την επικοινωνία κτλ.
Είπε οτι κάτι έκανε και το ξεγέλασε το σύστημα και την έβαλε αλλά δεν την έλεγξε πολύ καλά αν λειτουργούν όλα γιατί είχε δουλειά και δεν προλάβαινε..... Είδε οτι λειτουργεί ράδιο-θερμοκρασία κτλ. Μου είπε αν έχω κάποιο θέμα και δεν λειτουργεί κάτι να το ξαναπάω να το δούμε...
Πολύ φοβάμαι μήπως δεν λειτουργούν ενδείξεις για το trip, menu του αυτοκινήτου κτλ και τρέχω. Θα δείξει όταν γυρίσω σπίτι το απόγευμα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|