PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Οθόνη 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Κάποιος από τους admin, αν μπορεί να μου βρει παρόμοιες συζητήσεις γιατί δεν έχω χρόνο να ψάξω !

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάς εσύ ο ίδιος από το συνεργείο να πάρεις την απάντηση και να τους βάλεις να μιλήσουν με την έκθεση !
Είναι λογικό να μην το γνωρίζουν στην έκθεση, οπότε μην αγχώνεσαι !

Το θέμα είναι οτι μίλησε με το συνεργείο για να μου δώσει την απάντηση ^&%&%@#$$!#$#&%^&

Νομιζω οτο βρηκα μια καλη δικαιολογια να αλαξω κασετοφωνο χωρις να με νιαζει η οθονη του αμαξιου Αν και βασικα θα ηθελα την παλια μου οθονη Sad

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούν 2009, 16:41:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Globalzero έγραψε:
Το δικο μου ειχε και mp3 και αυτοματα φωτα να και θα ηθελα να ειχα και το μετρητη πιεσης στα ελαστικα! Evil

Αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες έχουν όλα τα rallye, το mp3 παίζεται.
Mετρητη πιεσης δεν έχουν.

εγραψα για αυτοματα φωτα επειδη καποιος ρωτησε εαν βαζουν στο rallye.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 14:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η οθόνη που έχει το GT παίζει κανονικά αν την βάλεις στο rallye ή σε οποιοδήποτε άλλο που έχει την πιο απλή οθόνη? Υποστηρίζεται δηλαδή από το λογισμικό κανονικά?
Επίσης ξέρει κανείς τον κωδικό της οθόνης από το GT/sport pack/RC κτλ? Η ίδια δεν είναι για όλα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 18:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι λειτουργεί κανονικά και μπορείς να την τοποθετήσεις !
Η τιμή της είναι στα 120ε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 19:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

Μόνο 120 ευρώ??Εγώ την είχα για πολύ παραπάνω... Very happy
Γιάννη ξέρεις τον κωδικό της? Γιατί έχω βρεί μια από ένα τρακαρισμένο 207 και θα την πάρω ψιλοσκοτωμένη αν είναι αυτή, αλλά δεν ξέρω ποιά οθόνη είναι και πρέπει να του πώ τον κωδικό της για να δούμε..
Αλλιώς μάλλον θα πάρω από σένα μια...Δεν είναι και τόσα πολλά! Smile

Επίσης, λέμε τώρα αν ξέρει κανείς...μπαίνει εύκολα?Γιατί το κοίταξα λίγο αλλά δεν κατάλαβα πώς βγαίνουν οι αεραγωγοί..Θέλει Peugeot δηλαδή ή το κάνεις και μόνος σου? Μην σπάσω και τίποτα σαν άχρηστο ρεμάλι που είμαι και τρέχουμε.. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 19:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:

Είναι εύκολο να μας περιγράψει κάποιο μέλος τις επιπλέον δυνατότητες της οθόνης του GT ?

Επίσης, υπάρχει κάποια ένδειξη για θερμοκρασία λαδιού ή νερού? (μήπως αυτά γίνονται μόνο με το scangauge?)

Ευχαριστώ πολύ , ελπίζω να πάρουμε απάντηση από κάποιο μέλος με GT/RC (ή με rallye με αναβαθμισμένη οθόνη)

Ζώνη, όχι ποτό+οδήγηση, ΜΙΚΤΉ ασφάλεια
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 22:07:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οσο ξέρω, δεν την έχω βέβαια, δείχνει παραπάνω πληροφορίες ταυτόχρονα στην οθόνη, καλύτερα γραφικά, θερμοκρασίες κτλ δε δείχνει, δε ξέρω τι άλλο... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2010, 09:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτούσα αυτόν τον κατάλογο με αξεσουάρ από uk

http://www.robinsandday.co.uk/contentFiles/Accessory%20Brochures/207%20accessory%20brochure%20&%20price%20list%20June%202009.pdf

και είδα το παρακάτω

C' screen upgrade kit with iPod / MP3 connection kit - for
vehicles fitted with 'A'screen as standard.
VAR854 + VAR849 1.00 £226.08 £259.99

Αυτά υπάρχούν και Ελλάδα? Δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η Α screen και ποιά η C screen.. Και αυτό το Mp3 connection kit τι ακριβώς είναι..Το usb box ή άλλο πράγμα? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάϊ 2010, 22:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To service box έβγαλε το παρακάτω για την οθόνη του δικού μου αν δεν έκανα κάποιο τραγικό λάθος... Smile

http://img689.imageshack.us/i/othoni207rallye.jpg/

Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το service box, αλλά απ'ότι κατάλαβα αυτοί είναι οι κωδικοί της οθόνης.. Τώρα για το "διαμορφωμένο εξάρτημα" και το "εξάρτημα πρός διαμόρφωση" δεν κατάλαβαίνω ακριβώς τι είναι τι...

Ψάχνω κάτι αντίστοιχο για την οθόνη του GT/RC φαντάζομαι για να βρώ τον κωδικό... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2010, 22:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πάντος το παρατισα και βρηκα την δικαιολογια που "πάντα" εψαχνα ωστε να αλαξω rcd .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάϊ 2010, 23:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τι έβαλες?? Έβαλες άλλη οθόνη στη θέση της υπάρχουσας ή όχι? Μπά ε? Έβαλες το alpine τελικά? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 00:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
To service box έβγαλε το παρακάτω για την οθόνη του δικού μου αν δεν έκανα κάποιο τραγικό λάθος... Smile

Πρώτη φορά χρησιμοποίησα το service box, αλλά απ'ότι κατάλαβα αυτοί είναι οι κωδικοί της οθόνης.. Τώρα για το "διαμορφωμένο εξάρτημα" και το "εξάρτημα πρός διαμόρφωση" δεν κατάλαβαίνω ακριβώς τι είναι τι...

Ψάχνω κάτι αντίστοιχο για την οθόνη του GT/RC φαντάζομαι για να βρώ τον κωδικό... Rolling eyes

Το θεμα ειναι οτι και με vin απο GT μου εβγαλε την ιδια οθονη. Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 01:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Το θεμα ειναι οτι και με vin απο GT μου εβγαλε την ιδια οθονη. Laughing

Τραγικό...Μα τι στο καλό δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Very happy
Εγώ σε ρώτησα στους 4 τροχούς...Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Μάϊ 2010, 10:48:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έστειλα σήμερα τον πατέρα γιατί εγώ δεν μπορούσα, να βάλουν στην αντιπροσωπία την οθόνη του GT στο rallye μου.
Μίλησα τηλεφωνικά με τον μάστορα και μου είπε οτι είχε ένα θέμα και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει το διαγνωστικό με την οθόνη και μου είπε οτι κανονικά θέλει επικοινωνία με την Γαλλία έτσι ώστε να στείλουν κάποιου είδους κωδικό ώστε να την δεχτεί και να αφήσει την επικοινωνία κτλ.

Είπε οτι κάτι έκανε και το ξεγέλασε το σύστημα και την έβαλε αλλά δεν την έλεγξε πολύ καλά αν λειτουργούν όλα γιατί είχε δουλειά και δεν προλάβαινε..... Είδε οτι λειτουργεί ράδιο-θερμοκρασία κτλ. Μου είπε αν έχω κάποιο θέμα και δεν λειτουργεί κάτι να το ξαναπάω να το δούμε...
Πολύ φοβάμαι μήπως δεν λειτουργούν ενδείξεις για το trip, menu του αυτοκινήτου κτλ και τρέχω. Θα δείξει όταν γυρίσω σπίτι το απόγευμα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης