Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 18:49:05 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τριξιμο σε 207 |
|
|
Παιδες μετα απο 25k km αρχισε να τριζει το ταμπλο στη μερια του συνοδηγου. Το εχει ξαναδει κανεις αλλος αυτο?
Να ρισκαρω να παω αντιπροσωπια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 20:00:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ντουλαπάκι συνοδηγού καρντια μου;
Έχει μια πολύ ωραία κλειδαριά, να τραβάς τα μαλλιά σου! Δοκίμασε να της ρίξεις κανένα σπρέι για πλαστικά και θα λυθούν τα προβλήματά σου μέσα σε χρόνο ρεκόρ.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 20:19:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η διαφορετικά άστο όπως είναι και θα φτιάξει μόνο του. Και εμένα δάκρυζε το παραθυρο πίσω απο τον οδηγό και μετά απο μια επική κακοκαιρία σταμάτησε... άβισσος τα peugeot... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC κάποτε
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 02:45:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχως δεν ειναι απο το ντουλαπακι αλλα απο καπου πιο 'βαθεια' απ οτι το εχω εντοπισει....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 19:13:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λευτέρη κι εμένα μου τα κάνει αυτά τα τριξίματα μετά τις 60000 χμ ακριβώς στο ίδιο σημείο που αναφέρεις.Έφταιγαν κατ'αρχάς τα λάστιχα που ήταν φιτίλια και όλοι οι κραδασμοί του δρόμου ήταν μέσα στο αμάξι.Αλλάχτηκαν τα λάστιχα και τα τριξίματα περιορίστηκαν ελαφρά, όχι όμως ότι σταμάτησαν τελείως.Φταίει επίσης το γεγονός των αλλάγών του καιρού.Το πρωί έχει κρύο, μαζεύουν τα πλαστικά και ακούγονται τριξίματα...το μεσημέρι ζεσταίνει ο καιρός , απλώνουν τα πλαστικά και δεν ακούγεται τίποτα...σε γενικές γραμμές αυτά θα τα έχουμε από δω και πέρα και ειδικά οι βελτιωμένοι διότι οι δυνάμεις που ασκούνται με τα γκάζια είναι μεγαλύτερες.
Φυσικά για όλα αυτά ευθύνεται ο Στέλιος που εγγυήθηκε μεν την αξιοπιστία του κινητήρα, όχι όμως και των πλαστικών του ταμπλώ .Όπως ανέφερε κι ένας άλλος γρήγορος σε άλλο ποστ ότι φταίει ο Στέλιος που τα λάστιχα του φαγώθηκαν αμέσως μετά τη βελτίωση
Συμπέρασμα:Στην παράκληση "Έλα Στέλιο δώσε κάτι ακόμα"...η απάντηση θα είναι ΟΧΙ διότι κινδυνεύετε από τριξίματα στο ταμπλώ και πού ξέρω εγώ και πού αλλού  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC κάποτε
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 20:31:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Νικο τι 'λαστιχα' ειναι αυτα που αλλαχτηκαν στο αμαξι σου?? Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:16:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λάστιχα Λευτέρη στις ρόδες όχι κάτι άλλο μην ταράζεσαι Michelin 205/45/17 88w σαν τα μαμά...δεν άλλαξα τίποτα απλά ξεφορτώθηκα 730ευρώ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC κάποτε
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:36:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαχαχαχαχαχα!! Θεος!
Εχουν σχεση τα ελαστικα ομως με το τριξιμο του ταμπλω??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:59:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα παλι τους τελευταiους μηνες ακουγεται ενας θορυβος πισω απο τον οδηγο μεταξυ μεσαιας και πισω κολονας. Εχω λυσει σφυξει τα παντα τιποτα.....μολις προχωρησει λιγο τ αμαξι στα λιγα km μεσα στη πολη ακους τακ τακ κρακ και ολα αυτα τα ανατριχιαστικα..... Τι κοπιτσες εχω αλλαξει , τι αφρολεξ στα πλαστικα εκει που συναντουν τη λαμαρινα τα παντα ολα....δε μπορω να τον εντοιπισω τον θορυβο με τιποτα. Η πορτα δεν ειναι γιατι το κανει και με ανοιχτη, υποψιαζομαι οτι το κανει το πισω φινιστρινι οι αρθρωσεις που εχει και πιανουν στη κολονα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 10:22:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mathanas έγραψε: | Εμενα παλι τους τελευταiους μηνες ακουγεται ενας θορυβος πισω απο τον οδηγο μεταξυ μεσαιας και πισω κολονας. Εχω λυσει σφυξει τα παντα τιποτα.....μολις προχωρησει λιγο τ αμαξι στα λιγα km μεσα στη πολη ακους τακ τακ κρακ και ολα αυτα τα ανατριχιαστικα..... Τι κοπιτσες εχω αλλαξει , τι αφρολεξ στα πλαστικα εκει που συναντουν τη λαμαρινα τα παντα ολα....δε μπορω να τον εντοιπισω τον θορυβο με τιποτα. Η πορτα δεν ειναι γιατι το κανει και με ανοιχτη, υποψιαζομαι οτι το κανει το πισω φινιστρινι οι αρθρωσεις που εχει και πιανουν στη κολονα.... |
A! και εμένα το έκανε πίσω από τον συνοδηγό, ακουγόνταν από το πίσω τζάμι, αλλά σταμάτησε, μάλλον λόγω χαμηλών θρμοκρασιών έσφυξε κάτι εκέι μέσα μάλλον.
Έχω παρατηρήσει ότι η κανονική θερμοκρασία για να μην ακούγεται ούτε ψύθυρος μέσα είναι 13-14 βαθμούς κελσίου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 00:32:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λευτέρη, χαλάρωσαν οι βάσεις του ταμπλώ λόγω των Potenza μάλλον και θα'χεις κι εσύ αυτό τον αξιαγάπητο θόρυβο 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 00:49:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | mathanas έγραψε: | Εμενα παλι τους τελευταiους μηνες ακουγεται ενας θορυβος πισω απο τον οδηγο μεταξυ μεσαιας και πισω κολονας. Εχω λυσει σφυξει τα παντα τιποτα.....μολις προχωρησει λιγο τ αμαξι στα λιγα km μεσα στη πολη ακους τακ τακ κρακ και ολα αυτα τα ανατριχιαστικα..... Τι κοπιτσες εχω αλλαξει , τι αφρολεξ στα πλαστικα εκει που συναντουν τη λαμαρινα τα παντα ολα....δε μπορω να τον εντοιπισω τον θορυβο με τιποτα. Η πορτα δεν ειναι γιατι το κανει και με ανοιχτη, υποψιαζομαι οτι το κανει το πισω φινιστρινι οι αρθρωσεις που εχει και πιανουν στη κολονα.... |
A! και εμένα το έκανε πίσω από τον συνοδηγό, ακουγόνταν από το πίσω τζάμι, αλλά σταμάτησε, μάλλον λόγω χαμηλών θρμοκρασιών έσφυξε κάτι εκέι μέσα μάλλον.
Έχω παρατηρήσει ότι η κανονική θερμοκρασία για να μην ακούγεται ούτε ψύθυρος μέσα είναι 13-14 βαθμούς κελσίου  |
οχι το καλοκαιρι με 40αρες ειναι...ειδικα αν το χεις στον ηλιο
φουσκωνουν κ λιωνουν ολα κ δεν ακουγετε τπτ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC κάποτε
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 00:57:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | Λευτέρη, χαλάρωσαν οι βάσεις του ταμπλώ λόγω των Potenza μάλλον και θα'χεις κι εσύ αυτό τον αξιαγάπητο θόρυβο  |
Συμβιβαζομαστε και ζουμε με αυτο πλεον δηλαδη ??
'Η εχουμε κανενα γιατροσοφι μηπως ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 01:08:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σφήνωσε κάτι (συμπαγές αλλά και ελαστικό) ανάμεσα στο τζάμι και το πλαστικό του ταμπλώ στις δύο άκρες (εκεί που κατεβαίνουν οι πλαϊνές κολώνες). Φελλός, αρμαφλέξ 10mm, λάστιχο Φ10, ό,τι μπορείς να βρεις 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 03:49:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | Σφήνωσε κάτι (συμπαγές αλλά και ελαστικό) ανάμεσα στο τζάμι και το πλαστικό του ταμπλώ στις δύο άκρες (εκεί που κατεβαίνουν οι πλαϊνές κολώνες). Φελλός, αρμαφλέξ 10mm, λάστιχο Φ10, ό,τι μπορείς να βρεις  |
κατσε ρε συ γιατροδημοσθενη κατσε...
τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα τωρα...ρε που να παρει η ευχη τωρα και 5 μερες κανω το αμαξι βολτες καθε μερα διαφορετικα...εχω καταληξει να το κανω βολτα εχθες μολις μεχρι και χωρις καθισματα και ρεζερβες και τατοιαυτα για να δω τι κανει βολτες και τακ τουκ τουκ...αλλα τιποτα!!!παρακολουθουσα το τοπικ αλλα δεν ειχα αναφερει τιποτα για να μην μπερδευτω..
γιατροδημοσθενη λεγε...ξερασε τα ολα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 10:06:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: | mathanas έγραψε: | Εμενα παλι τους τελευταiους μηνες ακουγεται ενας θορυβος πισω απο τον οδηγο μεταξυ μεσαιας και πισω κολονας. Εχω λυσει σφυξει τα παντα τιποτα.....μολις προχωρησει λιγο τ αμαξι στα λιγα km μεσα στη πολη ακους τακ τακ κρακ και ολα αυτα τα ανατριχιαστικα..... Τι κοπιτσες εχω αλλαξει , τι αφρολεξ στα πλαστικα εκει που συναντουν τη λαμαρινα τα παντα ολα....δε μπορω να τον εντοιπισω τον θορυβο με τιποτα. Η πορτα δεν ειναι γιατι το κανει και με ανοιχτη, υποψιαζομαι οτι το κανει το πισω φινιστρινι οι αρθρωσεις που εχει και πιανουν στη κολονα.... |
Έχω παρατηρήσει ότι η κανονική θερμοκρασία για να μην ακούγεται ούτε ψύθυρος μέσα είναι 13-14 βαθμούς κελσίου  |
οχι το καλοκαιρι με 40αρες ειναι...ειδικα αν το χεις στον ηλιο
φουσκωνουν κ λιωνουν ολα κ δεν ακουγετε τπτ  | Θα ακούς το τζάμι όμως επειδή θα έχει μαλακώσει η τσιμούχα... αλλά το χειμώνα που σκληραίνει δεν ακούς τίποτα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis23 (AKIS) Τρελλαμένο μέλος

Fabia RS DSG etuned
Ένταξη: 01 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 579 Τόπος: SALONICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 10:36:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποσο το εχεις μελετησει το θεμα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 12:07:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis23 έγραψε: | Ποσο το εχεις μελετησει το θεμα!!! |
Άκη δεν σε είπα, σε είπα?
Το καλοκαίρι αλλάζω τσιμούχες!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 20:31:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξερει μηπως καποιος συναδελφος πως βγαινει αυτο το γ.... πλαστικο στη μεσαια κολονα το ασπρο ...... γιατι θα το σπασω !!!!!!!! Η φαση ειναι που σε ολα τα test διαβαζεις "απουσια τριγμων" για δες μετα απο 15 - 20.000km τι γινεται μεσα..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC κάποτε
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 23:21:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Διαδρομη Αθηνα - Πατρα το αμαξι ετριζε..... βασικα μονο στα διοδια σταμαγε  |