PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τριξιμο σε 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 18:49:05    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Τριξιμο σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες μετα απο 25k km αρχισε να τριζει το ταμπλο στη μερια του συνοδηγου. Το εχει ξαναδει κανεις αλλος αυτο?
Να ρισκαρω να παω αντιπροσωπια?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 20:00:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντουλαπάκι συνοδηγού καρντια μου;

Έχει μια πολύ ωραία κλειδαριά, να τραβάς τα μαλλιά σου! Δοκίμασε να της ρίξεις κανένα σπρέι για πλαστικά και θα λυθούν τα προβλήματά σου μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Φεβ 2010, 20:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η διαφορετικά άστο όπως είναι και θα φτιάξει μόνο του. Και εμένα δάκρυζε το παραθυρο πίσω απο τον οδηγό και μετά απο μια επική κακοκαιρία σταμάτησε... άβισσος τα peugeot...
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 02:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως δεν ειναι απο το ντουλαπακι αλλα απο καπου πιο 'βαθεια' απ οτι το εχω εντοπισει.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 19:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρη κι εμένα μου τα κάνει αυτά τα τριξίματα μετά τις 60000 χμ ακριβώς στο ίδιο σημείο που αναφέρεις.Έφταιγαν κατ'αρχάς τα λάστιχα που ήταν φιτίλια και όλοι οι κραδασμοί του δρόμου ήταν μέσα στο αμάξι.Αλλάχτηκαν τα λάστιχα και τα τριξίματα περιορίστηκαν ελαφρά, όχι όμως ότι σταμάτησαν τελείως.Φταίει επίσης το γεγονός των αλλάγών του καιρού.Το πρωί έχει κρύο, μαζεύουν τα πλαστικά και ακούγονται τριξίματα...το μεσημέρι ζεσταίνει ο καιρός , απλώνουν τα πλαστικά και δεν ακούγεται τίποτα...σε γενικές γραμμές αυτά θα τα έχουμε από δω και πέρα και ειδικά οι βελτιωμένοι διότι οι δυνάμεις που ασκούνται με τα γκάζια είναι μεγαλύτερες.
Φυσικά για όλα αυτά ευθύνεται ο Στέλιος που εγγυήθηκε μεν την αξιοπιστία του κινητήρα, όχι όμως και των πλαστικών του ταμπλώ Razz .Όπως ανέφερε κι ένας άλλος γρήγορος σε άλλο ποστ ότι φταίει ο Στέλιος που τα λάστιχα του φαγώθηκαν αμέσως μετά τη βελτίωση Razz
Συμπέρασμα:Στην παράκληση "Έλα Στέλιο δώσε κάτι ακόμα"...η απάντηση θα είναι ΟΧΙ διότι κινδυνεύετε από τριξίματα στο ταμπλώ και πού ξέρω εγώ και πού αλλού Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 20:31:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Νικο τι 'λαστιχα' ειναι αυτα που αλλαχτηκαν στο αμαξι σου?? Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος??
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λάστιχα Λευτέρη στις ρόδες όχι κάτι άλλο μην ταράζεσαι Very happy Michelin 205/45/17 88w σαν τα μαμά...δεν άλλαξα τίποτα απλά ξεφορτώθηκα 730ευρώ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαχαχαχαχαχα!! Θεος!

Εχουν σχεση τα ελαστικα ομως με το τριξιμο του ταμπλω?? Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:59:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι τους τελευταiους μηνες ακουγεται ενας θορυβος πισω απο τον οδηγο μεταξυ μεσαιας και πισω κολονας. Εχω λυσει σφυξει τα παντα τιποτα.....μολις προχωρησει λιγο τ αμαξι στα λιγα km μεσα στη πολη ακους τακ τακ κρακ και ολα αυτα τα ανατριχιαστικα..... Τι κοπιτσες εχω αλλαξει , τι αφρολεξ στα πλαστικα εκει που συναντουν τη λαμαρινα τα παντα ολα....δε μπορω να τον εντοιπισω τον θορυβο με τιποτα. Η πορτα δεν ειναι γιατι το κανει και με ανοιχτη, υποψιαζομαι οτι το κανει το πισω φινιστρινι οι αρθρωσεις που εχει και πιανουν στη κολονα....
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 10:22:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Εμενα παλι τους τελευταiους μηνες ακουγεται ενας θορυβος πισω απο τον οδηγο μεταξυ μεσαιας και πισω κολονας. Εχω λυσει σφυξει τα παντα τιποτα.....μολις προχωρησει λιγο τ αμαξι στα λιγα km μεσα στη πολη ακους τακ τακ κρακ και ολα αυτα τα ανατριχιαστικα..... Τι κοπιτσες εχω αλλαξει , τι αφρολεξ στα πλαστικα εκει που συναντουν τη λαμαρινα τα παντα ολα....δε μπορω να τον εντοιπισω τον θορυβο με τιποτα. Η πορτα δεν ειναι γιατι το κανει και με ανοιχτη, υποψιαζομαι οτι το κανει το πισω φινιστρινι οι αρθρωσεις που εχει και πιανουν στη κολονα....

A! και εμένα το έκανε πίσω από τον συνοδηγό, ακουγόνταν από το πίσω τζάμι, αλλά σταμάτησε, μάλλον λόγω χαμηλών θρμοκρασιών έσφυξε κάτι εκέι μέσα μάλλον.

Έχω παρατηρήσει ότι η κανονική θερμοκρασία για να μην ακούγεται ούτε ψύθυρος μέσα είναι 13-14 βαθμούς κελσίου Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 00:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρη, χαλάρωσαν οι βάσεις του ταμπλώ λόγω των Potenza μάλλον και θα'χεις κι εσύ αυτό τον αξιαγάπητο θόρυβο Sad

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 00:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
mathanas έγραψε:

A! και εμένα το έκανε πίσω από τον συνοδηγό, ακουγόνταν από το πίσω τζάμι, αλλά σταμάτησε, μάλλον λόγω χαμηλών θρμοκρασιών έσφυξε κάτι εκέι μέσα μάλλον.

Έχω παρατηρήσει ότι η κανονική θερμοκρασία για να μην ακούγεται ούτε ψύθυρος μέσα είναι 13-14 βαθμούς κελσίου Laughing Laughing Laughing Laughing

οχι το καλοκαιρι με 40αρες ειναι...ειδικα αν το χεις στον ηλιο
φουσκωνουν κ λιωνουν ολα κ δεν ακουγετε τπτ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 00:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Λευτέρη, χαλάρωσαν οι βάσεις του ταμπλώ λόγω των Potenza μάλλον και θα'χεις κι εσύ αυτό τον αξιαγάπητο θόρυβο Sad

Συμβιβαζομαστε και ζουμε με αυτο πλεον δηλαδη Sad Sad Sad ??
'Η εχουμε κανενα γιατροσοφι μηπως Wink ??
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 01:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σφήνωσε κάτι (συμπαγές αλλά και ελαστικό) ανάμεσα στο τζάμι και το πλαστικό του ταμπλώ στις δύο άκρες (εκεί που κατεβαίνουν οι πλαϊνές κολώνες). Φελλός, αρμαφλέξ 10mm, λάστιχο Φ10, ό,τι μπορείς να βρεις Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 03:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Σφήνωσε κάτι (συμπαγές αλλά και ελαστικό) ανάμεσα στο τζάμι και το πλαστικό του ταμπλώ στις δύο άκρες (εκεί που κατεβαίνουν οι πλαϊνές κολώνες). Φελλός, αρμαφλέξ 10mm, λάστιχο Φ10, ό,τι μπορείς να βρεις Wink

κατσε ρε συ γιατροδημοσθενη κατσε... Laughing Laughing Laughing Laughing
τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα τωρα...ρε που να παρει η ευχη τωρα και 5 μερες κανω το αμαξι βολτες καθε μερα διαφορετικα...εχω καταληξει να το κανω βολτα εχθες μολις μεχρι και χωρις καθισματα και ρεζερβες και τατοιαυτα για να δω τι κανει βολτες και τακ τουκ τουκ...αλλα τιποτα!!!παρακολουθουσα το τοπικ αλλα δεν ειχα αναφερει τιποτα για να μην μπερδευτω..
γιατροδημοσθενη λεγε...ξερασε τα ολα Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 10:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
mathanas έγραψε:

οχι το καλοκαιρι με 40αρες ειναι...ειδικα αν το χεις στον ηλιο
φουσκωνουν κ λιωνουν ολα κ δεν ακουγετε τπτ Laughing
Θα ακούς το τζάμι όμως επειδή θα έχει μαλακώσει η τσιμούχα... αλλά το χειμώνα που σκληραίνει δεν ακούς τίποτα!

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 10:36:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο το εχεις μελετησει το θεμα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 12:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Ποσο το εχεις μελετησει το θεμα!!!

Άκη δεν σε είπα, σε είπα?

Το καλοκαίρι αλλάζω τσιμούχες!

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 20:31:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει μηπως καποιος συναδελφος πως βγαινει αυτο το γ.... πλαστικο στη μεσαια κολονα το ασπρο ...... γιατι θα το σπασω !!!!!!!! Η φαση ειναι που σε ολα τα test διαβαζεις "απουσια τριγμων" για δες μετα απο 15 - 20.000km τι γινεται μεσα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Φεβ 2010, 23:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαδρομη Αθηνα - Πατρα το αμαξι ετριζε..... βασικα μονο στα διοδια σταμαγε Laughing Laughing Laughing Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης