PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

'braking system faulty' σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 19:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μονάδα του ABS στα 207 βρίσκετε ακριβός πίσω από το προβολάκι του οδηγού και κάτω από το ράμφος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 22:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πάρετε ballasts με αντιπαρασιτικά φίλτρα Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 23:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω βάλει TRIFA and Xenon Hellas με κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι θέμα ballast ή εγκατάστασης ή ιδιοτροπίας του αυτοκινήτου !
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 23:04:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ή μάλλον συνδιασμός όλων Very happy

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 02:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση Wink

Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject Laughing

φιλε μου...εχω μια μεγαλη απορια..μολις γυρισα σπιτι απο ενα τρελο "χωσιμο" για μια μεγαλη αρκετα διαδρομη...χρειαστηκε να βαλω το cruise...ε δεν εμπαινε ρε φιλε..πρωτη φορα στα χρονικα...σταματαω στην ακρη μετα απο 5 με 6 προσπαθειες..σβηνω ξανααναβω το παταω τιποτα παλι...καθως πηγα να παρκαρω ξανα break system faulty αλλα φαντασου οτι μονο που ισα ισα το ειδα..εσβησε κατευθειαν!!οταν παρκαρα για κανενα μισαωρο μετα ξαναεθνικο
και εμπαινε κανονικοτατα-ολα κανονικα...σβηνω ξανααναβω παλι δεν εμπαινε!!!
jim τα φωτα σου φιλε....fynos και εσυ....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 07:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που λέει ο Δημήτρης το έχεις κάνει ?
Αν όχι πήγαινε για το πλεξουδάκι !
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot ηρακλειου κρητης.....μαυρα μεσανυχτα!!!τελος!!!
η απαντηση σε ολα ξερετε ποια ητανε?
μας εχουν πει να μην βαζουμε χερι σε ""πειραγμενα"".ουτε βαλιτσακι για χρονισμο δεν εχουνε...ουτε την βλαβη των φρενων δεν μπορουνε να εξηγησουνε διοτι ξερετε κατι""""δεν τους εχει ξανασυμβει λεει"""
αυτα...
μαλλον που θα ανεβω αθηνα για διακοπες τελικα μαζι με το gt να τελειωνουμε!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:26:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σίγουρο είναι ότι δεν τους έχει ξανά τύχει και όχι ότι είναι πειραγμένο !
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Το σίγουρο είναι ότι δεν τους έχει ξανά τύχει και όχι ότι είναι πειραγμένο !

σου λεω γιαννη...επρεπε να δεις συμπεριφορα!!αστα να πανε!!την επομενη φορα που θα παω θα βαλω στο i-phone που εχω το μαγνητοφωνο-προγραμμα που εχει να σας ανεβασω την συνομιλια να σκασετε στα γελια απο τους ασχετους!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρίμα, θα έπρεπε να είναι περισσότερο οργανωμένοι σε ένα μεγάλο νησί.
Άλλο συνεργείο δεν υπάρχει ?
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 18:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει το δικό μας στο Ρέθυμνο που μέχρι πριν δυο μήνες ήταν επίσημο Peugeot.Τώρα όχι πια αλλά τα παιδιά εδώ είναι πολύ εξυπηρετικά.Χριστόφορε ξέχασα να στο πω.Δεν το φέρνεις το αμάξι μια βόλτα από δω μπας και βγάλουν άκρη οι δικοί μας? Τουλάχιστον δε θα σου πουν αρλούμπες...αν ξέρουν κάτι θα το κάνουν ...αν δεν ξέρουν θα το ψάξουν τουλάχιστον...
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 00:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Χριστόφορε, να σου στείλουμε παιδί μου ένα σετάκι διακόπτη-πλεξουδάκι με οδηγίες εγκατάστασης να το κάνεις μόνος σου? Κι άσε τους να λένε ό,τι θέλουν.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 13:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Ρε Χριστόφορε, να σου στείλουμε παιδί μου ένα σετάκι διακόπτη-πλεξουδάκι με οδηγίες εγκατάστασης να το κάνεις μόνος σου? Κι άσε τους να λένε ό,τι θέλουν.

μαλιστα...και το ρωτας?στειλε μου pm κινητο και τα λεμε!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 13:58:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Υπάρχει το δικό μας στο Ρέθυμνο που μέχρι πριν δυο μήνες ήταν επίσημο Peugeot.Τώρα όχι πια αλλά τα παιδιά εδώ είναι πολύ εξυπηρετικά.Χριστόφορε ξέχασα να στο πω.Δεν το φέρνεις το αμάξι μια βόλτα από δω μπας και βγάλουν άκρη οι δικοί μας? Τουλάχιστον δε θα σου πουν αρλούμπες...αν ξέρουν κάτι θα το κάνουν ...αν δεν ξέρουν θα το ψάξουν τουλάχιστον...

ευχαριστως...να ερθω να κερασεις και καφε!!μιας και μαρεσει και η διαδρομη Laughing Laughing
και τελικα αυτο που καταλαβα εδω κατω νικο ειναι για αλλη μια φορα η ασχετοσυνη και τα χερια ψηλα λεγοντας """μα δεν μας εχει τυχει"""
οι βλακες.......

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση Wink

Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject Laughing

φιλε μου...εχω μια μεγαλη απορια..μολις γυρισα σπιτι απο ενα τρελο "χωσιμο" για μια μεγαλη αρκετα διαδρομη...χρειαστηκε να βαλω το cruise...ε δεν εμπαινε ρε φιλε..πρωτη φορα στα χρονικα...σταματαω στην ακρη μετα απο 5 με 6 προσπαθειες..σβηνω ξανααναβω το παταω τιποτα παλι...καθως πηγα να παρκαρω ξανα break system faulty αλλα φαντασου οτι μονο που ισα ισα το ειδα..εσβησε κατευθειαν!!οταν παρκαρα για κανενα μισαωρο μετα ξαναεθνικο
και εμπαινε κανονικοτατα-ολα κανονικα...σβηνω ξανααναβω παλι δεν εμπαινε!!!
jim τα φωτα σου φιλε....fynos και εσυ....
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Στο είπα τότε στο ξαναλέω και τώρα "ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙ ΒΑΛΒΙΔΑ"

Αμα πάς να βάλεις κρουζ σου βγάζει παυλιτσες να αναβοσβήνουν...σβήνεις το αμάξι ξανα βάζεις όλα κομπλέ για λίγο μέχρι να ξαναδιαβάσει το σφαλματάκι(πότε στιγμιαία πότε σαν φουλ βλάβη που σου βγάζει STOP)

Όσο για την αντ/πια πες τους να πάνε να γ....... γιατι υπάρχει οδηγία δε πα να έχεις GT35 και 500+ άλογα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στο αλλάξουν. Δεν εχει να κάνει ουτε με χρηση ούτε με συντήριση ούτε με τίποτα είναι αστοχία εξ αρχής ΤΕΛΟΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χριστόφορε έχεις πμ.

Όσο για το πρόβλημα, όπως τα λέει ο Jim είναι.

Για την ιστορίς, το έχω αλλάξει δύο φορές. Την πρώτη όταν είχα 1 χρόνο το αυτοκίνητο και σταμάτησε να δουλεύει το κρουζ. Τότε πλεξουδάκι δεν υπήρχε.
Τη δεύτερη το άλλαξα προαιρετικά γιατί διαπίστωσα μια σποραδική πτώση της απόδοσης άνευ λόγου. Και με την αλλαγή διορθώθηκε κι αυτό. Εγκαταστάθηκε και το πλεξουδάκι. Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 03:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερες....τελικα πηγα και αγορασα παιδια αυτο το περιβοητο """"βαλβιδακι""""
οταν πηγα τους ειπα για ολα τα παραπανω σχετικα που ειχαν αναφερθει απο τους καλους φιλους...και που τα ειχα δει και εγω στο αμαξι μου το πως ειναι....
η απαντηση ειναι οτι αλλαζει μονο το βαλβιδακι λενε...και μαλιστα οταν επεμενα και για πλεξουδακι με ειπαν για αλλα μια φορα ""ηλιθιο""
το πλερωσα με περιπου 10 ευρω το πηρα αρων αρων και εφυγα..εκατσα και το εβαλα μονος μου...
και τελος καλο ολα καλα...τωρα ειναι οκ και φωτα πισω και cruise και βλεπουμε για αλλα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 06:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σε εμένα το "Braking system faulty" μου έχει ανάψει δύο φορές. Και τις δύο στο ίδιο ακριβώς σημείο, δηλαδή πηγαίνοντας στην πίστα των Σερρών κάτω ακριβώς από την χαμηλή γεφυρούλα που περνάει το τρένο. Μάρτυς μου ο Kane! Λέτε να αναγνωρίζει ότι πάω πίστα και να μπαίνει σε Σερρες Mode?

Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 12:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Μάρτυς μου ο Kane! Λέτε να αναγνωρίζει ότι πάω πίστα και να μπαίνει σε Σερρες Mode?

λεςςςςςς....καλη ατακα του οχηματος ε?σαν να θελει να κλαψει λιγο πριν φτασεις!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 13:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Μάρτυς μου ο Kane! Λέτε να αναγνωρίζει ότι πάω πίστα και να μπαίνει σε Σερρες Mode?

λεςςςςςς....καλη ατακα του οχηματος ε?σαν να θελει να κλαψει λιγο πριν φτασεις!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχα! πλάκα πλάκα, στον 1,5 χρόνο που έχω το όχημα 2 φορές το έχει κάνει μόνο. Τις δύο στο ίδιο ακριβώς μέρος Λετε να υπάρχι κάτι εκεί που εμποδίζει την λειτουργία του ABS στο 207?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης