Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 19:52:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η μονάδα του ABS στα 207 βρίσκετε ακριβός πίσω από το προβολάκι του οδηγού και κάτω από το ράμφος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 22:48:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να πάρετε ballasts με αντιπαρασιτικά φίλτρα 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 23:01:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω βάλει TRIFA and Xenon Hellas με κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι θέμα ballast ή εγκατάστασης ή ιδιοτροπίας του αυτοκινήτου ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 23:04:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ή μάλλον συνδιασμός όλων 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 02:43:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim207GT έγραψε: |
Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση
Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject  |
φιλε μου...εχω μια μεγαλη απορια..μολις γυρισα σπιτι απο ενα τρελο "χωσιμο" για μια μεγαλη αρκετα διαδρομη...χρειαστηκε να βαλω το cruise...ε δεν εμπαινε ρε φιλε..πρωτη φορα στα χρονικα...σταματαω στην ακρη μετα απο 5 με 6 προσπαθειες..σβηνω ξανααναβω το παταω τιποτα παλι...καθως πηγα να παρκαρω ξανα break system faulty αλλα φαντασου οτι μονο που ισα ισα το ειδα..εσβησε κατευθειαν!!οταν παρκαρα για κανενα μισαωρο μετα ξαναεθνικο
και εμπαινε κανονικοτατα-ολα κανονικα...σβηνω ξανααναβω παλι δεν εμπαινε!!!
jim τα φωτα σου φιλε....fynos και εσυ....

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 07:16:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό που λέει ο Δημήτρης το έχεις κάνει ?
Αν όχι πήγαινε για το πλεξουδάκι ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:23:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
peugeot ηρακλειου κρητης.....μαυρα μεσανυχτα!!!τελος!!!
η απαντηση σε ολα ξερετε ποια ητανε?
μας εχουν πει να μην βαζουμε χερι σε ""πειραγμενα"".ουτε βαλιτσακι για χρονισμο δεν εχουνε...ουτε την βλαβη των φρενων δεν μπορουνε να εξηγησουνε διοτι ξερετε κατι""""δεν τους εχει ξανασυμβει λεει"""
αυτα...
μαλλον που θα ανεβω αθηνα για διακοπες τελικα μαζι με το gt να τελειωνουμε!!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:26:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το σίγουρο είναι ότι δεν τους έχει ξανά τύχει και όχι ότι είναι πειραγμένο ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:46:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Το σίγουρο είναι ότι δεν τους έχει ξανά τύχει και όχι ότι είναι πειραγμένο ! |
σου λεω γιαννη...επρεπε να δεις συμπεριφορα!!αστα να πανε!!την επομενη φορα που θα παω θα βαλω στο i-phone που εχω το μαγνητοφωνο-προγραμμα που εχει να σας ανεβασω την συνομιλια να σκασετε στα γελια απο τους ασχετους!!!!!!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 16:49:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κρίμα, θα έπρεπε να είναι περισσότερο οργανωμένοι σε ένα μεγάλο νησί.
Άλλο συνεργείο δεν υπάρχει ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 18:52:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχει το δικό μας στο Ρέθυμνο που μέχρι πριν δυο μήνες ήταν επίσημο Peugeot.Τώρα όχι πια αλλά τα παιδιά εδώ είναι πολύ εξυπηρετικά.Χριστόφορε ξέχασα να στο πω.Δεν το φέρνεις το αμάξι μια βόλτα από δω μπας και βγάλουν άκρη οι δικοί μας? Τουλάχιστον δε θα σου πουν αρλούμπες...αν ξέρουν κάτι θα το κάνουν ...αν δεν ξέρουν θα το ψάξουν τουλάχιστον... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 00:58:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε Χριστόφορε, να σου στείλουμε παιδί μου ένα σετάκι διακόπτη-πλεξουδάκι με οδηγίες εγκατάστασης να το κάνεις μόνος σου? Κι άσε τους να λένε ό,τι θέλουν.
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 13:56:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | Ρε Χριστόφορε, να σου στείλουμε παιδί μου ένα σετάκι διακόπτη-πλεξουδάκι με οδηγίες εγκατάστασης να το κάνεις μόνος σου? Κι άσε τους να λένε ό,τι θέλουν. |
μαλιστα...και το ρωτας?στειλε μου pm κινητο και τα λεμε!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 13:58:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos68 έγραψε: | Υπάρχει το δικό μας στο Ρέθυμνο που μέχρι πριν δυο μήνες ήταν επίσημο Peugeot.Τώρα όχι πια αλλά τα παιδιά εδώ είναι πολύ εξυπηρετικά.Χριστόφορε ξέχασα να στο πω.Δεν το φέρνεις το αμάξι μια βόλτα από δω μπας και βγάλουν άκρη οι δικοί μας? Τουλάχιστον δε θα σου πουν αρλούμπες...αν ξέρουν κάτι θα το κάνουν ...αν δεν ξέρουν θα το ψάξουν τουλάχιστον... |
ευχαριστως...να ερθω να κερασεις και καφε!!μιας και μαρεσει και η διαδρομη
και τελικα αυτο που καταλαβα εδω κατω νικο ειναι για αλλη μια φορα η ασχετοσυνη και τα χερια ψηλα λεγοντας """μα δεν μας εχει τυχει"""
οι βλακες.......
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:38:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | Jim207GT έγραψε: |
Να περάσεις από μία Peugeot να σου αλλάξουν βαλβίδα και πλεξουδάκι στο πετάλ του φρένου υπάρχει και σχετική οδηγία από τη μαμά εταιρία και νομίζω οτι στο καλύπτει και αφού έχεις περάσει από εγγύηση
Για φαντάσου εμένα που το έκανε όταν πήγαινα τάπα σε στροφοδιαδρομή.....έψαχνα το eject  |
φιλε μου...εχω μια μεγαλη απορια..μολις γυρισα σπιτι απο ενα τρελο "χωσιμο" για μια μεγαλη αρκετα διαδρομη...χρειαστηκε να βαλω το cruise...ε δεν εμπαινε ρε φιλε..πρωτη φορα στα χρονικα...σταματαω στην ακρη μετα απο 5 με 6 προσπαθειες..σβηνω ξανααναβω το παταω τιποτα παλι...καθως πηγα να παρκαρω ξανα break system faulty αλλα φαντασου οτι μονο που ισα ισα το ειδα..εσβησε κατευθειαν!!οταν παρκαρα για κανενα μισαωρο μετα ξαναεθνικο
και εμπαινε κανονικοτατα-ολα κανονικα...σβηνω ξανααναβω παλι δεν εμπαινε!!!
jim τα φωτα σου φιλε....fynos και εσυ....
 |
Στο είπα τότε στο ξαναλέω και τώρα "ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙ ΒΑΛΒΙΔΑ"
Αμα πάς να βάλεις κρουζ σου βγάζει παυλιτσες να αναβοσβήνουν...σβήνεις το αμάξι ξανα βάζεις όλα κομπλέ για λίγο μέχρι να ξαναδιαβάσει το σφαλματάκι(πότε στιγμιαία πότε σαν φουλ βλάβη που σου βγάζει STOP)
Όσο για την αντ/πια πες τους να πάνε να γ....... γιατι υπάρχει οδηγία δε πα να έχεις GT35 και 500+ άλογα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στο αλλάξουν. Δεν εχει να κάνει ουτε με χρηση ούτε με συντήριση ούτε με τίποτα είναι αστοχία εξ αρχής ΤΕΛΟΣ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

e-tuned
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:55:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χριστόφορε έχεις πμ.
Όσο για το πρόβλημα, όπως τα λέει ο Jim είναι.
Για την ιστορίς, το έχω αλλάξει δύο φορές. Την πρώτη όταν είχα 1 χρόνο το αυτοκίνητο και σταμάτησε να δουλεύει το κρουζ. Τότε πλεξουδάκι δεν υπήρχε.
Τη δεύτερη το άλλαξα προαιρετικά γιατί διαπίστωσα μια σποραδική πτώση της απόδοσης άνευ λόγου. Και με την αλλαγή διορθώθηκε κι αυτό. Εγκαταστάθηκε και το πλεξουδάκι. 
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 03:19:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερες....τελικα πηγα και αγορασα παιδια αυτο το περιβοητο """"βαλβιδακι""""
οταν πηγα τους ειπα για ολα τα παραπανω σχετικα που ειχαν αναφερθει απο τους καλους φιλους...και που τα ειχα δει και εγω στο αμαξι μου το πως ειναι....
η απαντηση ειναι οτι αλλαζει μονο το βαλβιδακι λενε...και μαλιστα οταν επεμενα και για πλεξουδακι με ειπαν για αλλα μια φορα ""ηλιθιο""
το πλερωσα με περιπου 10 ευρω το πηρα αρων αρων και εφυγα..εκατσα και το εβαλα μονος μου...
και τελος καλο ολα καλα...τωρα ειναι οκ και φωτα πισω και cruise και βλεπουμε για αλλα

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 06:48:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν σε εμένα το "Braking system faulty" μου έχει ανάψει δύο φορές. Και τις δύο στο ίδιο ακριβώς σημείο, δηλαδή πηγαίνοντας στην πίστα των Σερρών κάτω ακριβώς από την χαμηλή γεφυρούλα που περνάει το τρένο. Μάρτυς μου ο Kane! Λέτε να αναγνωρίζει ότι πάω πίστα και να μπαίνει σε Σερρες Mode?

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 12:43:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SAKIS-LEMANS έγραψε: | Μάρτυς μου ο Kane! Λέτε να αναγνωρίζει ότι πάω πίστα και να μπαίνει σε Σερρες Mode?
 |
λεςςςςςς....καλη ατακα του οχηματος ε?σαν να θελει να κλαψει λιγο πριν φτασεις!!!!!!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 13:00:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | SAKIS-LEMANS έγραψε: | Μάρτυς μου ο Kane! Λέτε να αναγνωρίζει ότι πάω πίστα και να μπαίνει σε Σερρες Mode?
 |
λεςςςςςς....καλη ατακα του οχηματος ε?σαν να θελει να κλαψει λιγο πριν φτασεις!!!!!!!!!  |
χαχαχα! πλάκα πλάκα, στον 1,5 χρόνο που έχω το όχημα 2 φορές το έχει κάνει μόνο. Τις δύο στο ίδιο ακριβώς μέρος Λετε να υπάρχι κάτι εκεί που εμποδίζει την λειτουργία του ABS στο 207?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|