PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 207 1.6 120 HP

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
opcego 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 18:55:05    Θέμα δημοσίευσης: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 207 1.6 120 HP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω και 3 μηνες το αυτοκινητο μετα το service των 20000 km,εχει αυξηθει η καταναλωση του σε 10,8 lit/100km απο 8 lit που ηταν πριν.σημερα το ειδαμε παλι το αυτοκινητο σε συνεργειο[μαλιστα επεμενα οτι δεν παει το αμαξι οπως πηγαινε και κοντευαν να με βγαλουν τρελλο επειδη εχω στην κατοχη μου και αλλο αυτοκινητο πιο γρηγορο και μου ελεγαν οτι εχω επηρεαστη απο το αλλο.]τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο ,εβαλαν το αμαξι να δουν τα καυσαερια και εβγαζε ρυπους [ειδικα υδρογονανθρακες],επισης οταν το αμαξι δουλευε σε νορμαλ πατημα γκαζιου εδειχνε μεγαλη καταναλωση ο υπολογιστης,μολις το πηγαινα ταπα,επεφτε παρα πολλη!!!!!![μακαρι να ηταν ετσι ].τελικα καταληξαμε οτι πρεπει να ειναι καταλυτης αλλα επειδη δεν τον εβγαλε βλαβη το διαγνωστικο ,δεν μπορει να αλλαχτει στην εγγυηση και πρεπει να περιμενουμε λιγο για να την βγαλει!!!!! Shocked Shocked Shocked ,παρακαλω τις γνωσεις σας,ειναι φυσιολογικο το μοτερ αυτο [1.6 120 ιππων] να εχει μεση καταναλωση 11 lit/100 km?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 18:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φυσιολογικό σχετικό είναι, εγώ μπορώ να σου κάνω και κατανάλωση 15λ/100 με χιλιάρι.

Ψιλομούφες σου είπαν, εκτός αν εννοούσαν κάποιον λ και κατάλαβες λάθος.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
opcego 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 21:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Το φυσιολογικό σχετικό είναι, εγώ μπορώ να σου κάνω και κατανάλωση 15λ/100 με χιλιάρι.

Ψιλομούφες σου είπαν, εκτός αν εννοούσαν κάποιον λ και κατάλαβες λάθος.
συμφωνο μαζι σου ,απλα λεμε με νορμαλ τροπο οδηγησης,...ο λ αμα ειχε προβλημα, θα εβγαζε ενδειξη μεσα,παντος το αμαξι εχει ψοφησει....+ την αυξηση της καταναλωσης,χωρις καποια ενδειξη στο διαγνωστικο Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 08:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το ιδιο μοτορι μεσα στην αθηνα η καταναλωση ειναι σχεδον αδυνατη να παισει κατω απο το 10, με το ζορι 9.5(αλλα το βλεπω σπανιοτατα)...και με αλλαγμενο καταλυτη πριν 1 χρονο λογω προβληματος...
Σε ταξιδια ενα 7,5-8 με συντηρητικη οδηγηση πιανει...
Οποτε βλεπω φυσιολογικη τη καταναλωση σου ειδικα αν το ποδαρακι σου ειναι λιγο επιρρεπης..!!!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 10:22:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 207 1.6 120 HP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

opcego έγραψε:
,επισης οταν το αμαξι δουλευε σε νορμαλ πατημα γκαζιου εδειχνε μεγαλη καταναλωση ο υπολογιστης,μολις το πηγαινα ταπα,επεφτε παρα πολλη!!!!!![

Βαλτε τον εγκεφαλο αναποδα για να δουλευει κανονικα...... Tease Tease

Πντως περαν της πλακας αυτα τα μοτερ ολο προβληματα ειναι βρε παιδι μου..μαλλον θελουν τουρμπισμα για να στρωσουν!!!

Τωρα οσον αφορα την καταναλωση,μην τρελαινεστε...11 λιτρα ειναι παααρα πολλα!Ουτε τα δικα μας δεν καινε τοσο εντος πολης(μιλαμε για νορμαλ συνθηκες παντα)

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 10:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή σου ημέρα ,

Μερικές φορές η αύξηση κατανάλωσης είναι ένδειξη φθοράς των μπουζί . Βέβαια αυτό συμβαίνει στους δικούς μας κινητήρες που είναι τούρμπο .Και αν δεν αλλάξουμε μετά αρχίζουν τα antipollution faulty και άλλα τέτοια . Δεσ το λίγο.....

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 15:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 207 1.6 120 HP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
opcego έγραψε:
,επισης οταν το αμαξι δουλευε σε νορμαλ πατημα γκαζιου εδειχνε μεγαλη καταναλωση ο υπολογιστης,μολις το πηγαινα ταπα,επεφτε παρα πολλη!!!!!![

Βαλτε τον εγκεφαλο αναποδα για να δουλευει κανονικα...... Tease Tease

Πντως περαν της πλακας αυτα τα μοτερ ολο προβληματα ειναι βρε παιδι μου..μαλλον θελουν τουρμπισμα για να στρωσουν!!!

Τωρα οσον αφορα την καταναλωση,μην τρελαινεστε...11 λιτρα ειναι παααρα πολλα!Ουτε τα δικα μας δεν καινε τοσο εντος πολης(μιλαμε για νορμαλ συνθηκες παντα)

Ναι καλά... Laughing Laughing
Φέρε το σε μένα εντός πόλης (εργάσιμες ώρες σε εγνατίες, τσιμισκές και δεν συμμαζεύεται με πήξιμο) να δεις πόσο φτάνει η κατανάλωση για πλάκα. Wink
Το 11 για πόλη φανερώνει γενικά μικρό ΜΟ ταχύτητας και αρκετό ρελαντί/σταμάτα-ξεκίνα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
opcego 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2009, 01:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυριο το παω για καταλυτη και θα σας πω..παντως εχω αλλο αυτοκινητο 300 αλογα περιπου και κινουμε στις ιδιες διαδρομες με το 207 και καιει περιπου 12 lit/100km Shocked ,και πριν λιγο το 207 ηταν περιπου στα 8,5 lit/100 km....αρα σιγουρα κατι τρεχει...
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2009, 08:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταπεινη μου γνωμη,
οπως σου ειπαν και τα παιδια ανωθεν
ριξε μια ματια και στους αισθητηρες λ πριν κανεις αλλη κινηση.
(ισως θελουν καθαρισμα)
Οπως και για καλο και για κακο αν βαζεις απο ενα βενζιναδικο αλλαξε το
για ενα δυο γεμισματα...
(η τελος παντων σιγουρεψου οτι εχεις καθαρη βενζινη)
Καθως τα συμπτωματα που αναφερεις,
σαν πρωτη σκεψη παει το μυαλο καποιου στην ποιοτητα της βενζινης.
εγω να φανταστεις παω 17 χλμ μακρια απο το σπιτι μου για να βαλω βενζινη,
αλλα απο την ωρα που το αρχισα αυτο μεσα στην πολη
(με ηρεμη οδηγηση)
ο μεσος ορος καταναλωσης ειναι στα 8.5 λτ

Οπως και να εχει παντως,
ειτε εχεις μηχανικο θεμα, η απλα κακη βενζινη
η καταναλωση σου ειναι αδηκαιολογητα ψηλη.
εκτος και αν εισαι κοφτες φαναρι/φαναρι στη βουλιαγμενης Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
opcego 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Νοέ 2009, 00:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα φιλε μου το καυσιμο ειναι βασικο κομματι στις επιδοσεις του αυτοκινητου...το εχω κανει και εγω να κανω 20 χιλιομετρα για να βαλω βενζινη,επισης καθε μοτερ δουλευει διαφορετικα με καθε καυσιμο...μου εχει συμβει να βαλω απο το χ πρατηριο και να μου βγαλει παραπανω χιλιομετρα απο το ψ πρατηριο...αισθητηρα λ το βλεπω δυσκολο γιατι πιστευω θα αναβε καποια ενδειξη..παντως καλο θα του κανω να τους καθαρισω...θα δουμε
Επιστροφή στην κορυφή
gastone (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 120hp

Ένταξη: 03 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 20:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι θα συμβαίνει μάλλον , εκτός και αν ξαφνικά αλλάξες τρόπο οδήγησης και πας τέζα. Πάντος με το ίδιο μοντέλο εχω αλλάξει και καταλύτη και αισθητήρες λάμδα.....Χωρίς να οδηγώ πολύ γρήγορα έχω μέση κατανάλωση 8 όπως και εσυ πιο πριν
Επιστροφή στην κορυφή
viola!!! 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 15:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kalispera.
exw kai egw edw kai ena xrono ena 207CC, ektos apo tous apisteftous trigmous pou exei alla k to provlima me tis xiliades efthigramisis mexri na pigenei to amaksi efthia k oxi deksia, twra mou emfanise k to idio provlima me esena. edw kai 1-2 mhnes, i mixani akougete poli entona, exei pesei i epidosi tou kai apo 8,3 pou katanalone (panta midenizw xiliometra meta apo ka8e gemisma oste na elegxw) twra mou katanalonei 10/100. auti tin evdomada 8a to paw gia servis.
an exeis kapoio neo, epidi exei perasei k kairos ap'oti vlepw pou exeis anevasei to 8ema, se parakalw poli, enimeroseme gia na kserw pws na antimetopisw kai tous mixanikous.
s'euxaristw ek twn proterwn
viola

Σε παρακαλούμε όπως σταματήσεις να γράφεις με grenglish σεβόμενος\η τους κανόνες του forum. Σε περίπτωση που συνεχίσεις οι δημοσιεύσεις σου θα σβήνονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.

εκ της mod team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης