Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
opcego Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 8
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 18:55:05 Θέμα δημοσίευσης: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 207 1.6 120 HP |
|
|
εδω και 3 μηνες το αυτοκινητο μετα το service των 20000 km,εχει αυξηθει η καταναλωση του σε 10,8 lit/100km απο 8 lit που ηταν πριν.σημερα το ειδαμε παλι το αυτοκινητο σε συνεργειο[μαλιστα επεμενα οτι δεν παει το αμαξι οπως πηγαινε και κοντευαν να με βγαλουν τρελλο επειδη εχω στην κατοχη μου και αλλο αυτοκινητο πιο γρηγορο και μου ελεγαν οτι εχω επηρεαστη απο το αλλο.]τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο ,εβαλαν το αμαξι να δουν τα καυσαερια και εβγαζε ρυπους [ειδικα υδρογονανθρακες],επισης οταν το αμαξι δουλευε σε νορμαλ πατημα γκαζιου εδειχνε μεγαλη καταναλωση ο υπολογιστης,μολις το πηγαινα ταπα,επεφτε παρα πολλη!!!!!![μακαρι να ηταν ετσι ].τελικα καταληξαμε οτι πρεπει να ειναι καταλυτης αλλα επειδη δεν τον εβγαλε βλαβη το διαγνωστικο ,δεν μπορει να αλλαχτει στην εγγυηση και πρεπει να περιμενουμε λιγο για να την βγαλει!!!!! ,παρακαλω τις γνωσεις σας,ειναι φυσιολογικο το μοτερ αυτο [1.6 120 ιππων] να εχει μεση καταναλωση 11 lit/100 km? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 18:59:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το φυσιολογικό σχετικό είναι, εγώ μπορώ να σου κάνω και κατανάλωση 15λ/100 με χιλιάρι.
Ψιλομούφες σου είπαν, εκτός αν εννοούσαν κάποιον λ και κατάλαβες λάθος.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
opcego Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 21:05:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Το φυσιολογικό σχετικό είναι, εγώ μπορώ να σου κάνω και κατανάλωση 15λ/100 με χιλιάρι.
Ψιλομούφες σου είπαν, εκτός αν εννοούσαν κάποιον λ και κατάλαβες λάθος. | συμφωνο μαζι σου ,απλα λεμε με νορμαλ τροπο οδηγησης,...ο λ αμα ειχε προβλημα, θα εβγαζε ενδειξη μεσα,παντος το αμαξι εχει ψοφησει....+ την αυξηση της καταναλωσης,χωρις καποια ενδειξη στο διαγνωστικο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 08:10:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με το ιδιο μοτορι μεσα στην αθηνα η καταναλωση ειναι σχεδον αδυνατη να παισει κατω απο το 10, με το ζορι 9.5(αλλα το βλεπω σπανιοτατα)...και με αλλαγμενο καταλυτη πριν 1 χρονο λογω προβληματος...
Σε ταξιδια ενα 7,5-8 με συντηρητικη οδηγηση πιανει...
Οποτε βλεπω φυσιολογικη τη καταναλωση σου ειδικα αν το ποδαρακι σου ειναι λιγο επιρρεπης..!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 10:22:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 207 1.6 120 HP |
|
|
opcego έγραψε: | ,επισης οταν το αμαξι δουλευε σε νορμαλ πατημα γκαζιου εδειχνε μεγαλη καταναλωση ο υπολογιστης,μολις το πηγαινα ταπα,επεφτε παρα πολλη!!!!! |
gemilonas (Γιώργος) Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 13 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 10:26:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλή σου ημέρα ,
Μερικές φορές η αύξηση κατανάλωσης είναι ένδειξη φθοράς των μπουζί . Βέβαια αυτό συμβαίνει στους δικούς μας κινητήρες που είναι τούρμπο .Και αν δεν αλλάξουμε μετά αρχίζουν τα antipollution faulty και άλλα τέτοια . Δεσ το λίγο.....
ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Νοέ 2009, 15:03:45 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ 207 1.6 120 HP |
|
|
recife_rallye έγραψε: | opcego έγραψε: | ,επισης οταν το αμαξι δουλευε σε νορμαλ πατημα γκαζιου εδειχνε μεγαλη καταναλωση ο υπολογιστης,μολις το πηγαινα ταπα,επεφτε παρα πολλη!!!!! |
opcego Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2009, 01:33:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυριο το παω για καταλυτη και θα σας πω..παντως εχω αλλο αυτοκινητο 300 αλογα περιπου και κινουμε στις ιδιες διαδρομες με το 207 και καιει περιπου 12 lit/100km ,και πριν λιγο το 207 ηταν περιπου στα 8,5 lit/100 km....αρα σιγουρα κατι τρεχει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mechanic (Θανασης) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 05 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 1594 Τόπος: Ελλαδα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2009, 08:06:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ταπεινη μου γνωμη,
οπως σου ειπαν και τα παιδια ανωθεν
ριξε μια ματια και στους αισθητηρες λ πριν κανεις αλλη κινηση.
(ισως θελουν καθαρισμα)
Οπως και για καλο και για κακο αν βαζεις απο ενα βενζιναδικο αλλαξε το
για ενα δυο γεμισματα...
(η τελος παντων σιγουρεψου οτι εχεις καθαρη βενζινη)
Καθως τα συμπτωματα που αναφερεις,
σαν πρωτη σκεψη παει το μυαλο καποιου στην ποιοτητα της βενζινης.
εγω να φανταστεις παω 17 χλμ μακρια απο το σπιτι μου για να βαλω βενζινη,
αλλα απο την ωρα που το αρχισα αυτο μεσα στην πολη
(με ηρεμη οδηγηση)
ο μεσος ορος καταναλωσης ειναι στα 8.5 λτ
Οπως και να εχει παντως,
ειτε εχεις μηχανικο θεμα, η απλα κακη βενζινη
η καταναλωση σου ειναι αδηκαιολογητα ψηλη.
εκτος και αν εισαι κοφτες φαναρι/φαναρι στη βουλιαγμενης  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
opcego Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Νοέ 2009, 00:55:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σιγουρα φιλε μου το καυσιμο ειναι βασικο κομματι στις επιδοσεις του αυτοκινητου...το εχω κανει και εγω να κανω 20 χιλιομετρα για να βαλω βενζινη,επισης καθε μοτερ δουλευει διαφορετικα με καθε καυσιμο...μου εχει συμβει να βαλω απο το χ πρατηριο και να μου βγαλει παραπανω χιλιομετρα απο το ψ πρατηριο...αισθητηρα λ το βλεπω δυσκολο γιατι πιστευω θα αναβε καποια ενδειξη..παντως καλο θα του κανω να τους καθαρισω...θα δουμε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gastone (Ηλίας) Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.6 120hp
Ένταξη: 03 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 20:58:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάτι θα συμβαίνει μάλλον , εκτός και αν ξαφνικά αλλάξες τρόπο οδήγησης και πας τέζα. Πάντος με το ίδιο μοντέλο εχω αλλάξει και καταλύτη και αισθητήρες λάμδα.....Χωρίς να οδηγώ πολύ γρήγορα έχω μέση κατανάλωση 8 όπως και εσυ πιο πριν |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
viola!!! Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Φεβ 2010 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Φεβ 2010, 15:16:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kalispera.
exw kai egw edw kai ena xrono ena 207CC, ektos apo tous apisteftous trigmous pou exei alla k to provlima me tis xiliades efthigramisis mexri na pigenei to amaksi efthia k oxi deksia, twra mou emfanise k to idio provlima me esena. edw kai 1-2 mhnes, i mixani akougete poli entona, exei pesei i epidosi tou kai apo 8,3 pou katanalone (panta midenizw xiliometra meta apo ka8e gemisma oste na elegxw) twra mou katanalonei 10/100. auti tin evdomada 8a to paw gia servis.
an exeis kapoio neo, epidi exei perasei k kairos ap'oti vlepw pou exeis anevasei to 8ema, se parakalw poli, enimeroseme gia na kserw pws na antimetopisw kai tous mixanikous.
s'euxaristw ek twn proterwn
viola
Σε παρακαλούμε όπως σταματήσεις να γράφεις με grenglish σεβόμενος\η τους κανόνες του forum. Σε περίπτωση που συνεχίσεις οι δημοσιεύσεις σου θα σβήνονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
εκ της mod team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|