PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θέλω την άποψη σας μάγκες!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

Ένταξη: 17 Σεπ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Θέλω την άποψη σας μάγκες! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν... Είμαι κάτοχος ενός 206 xs 16ν 2004 multiplex, μα δυστυχώς, επειδή γουστάρω το γκάζι, επέλεξα πριν ένα χρόνο να πάρω το 1400, για να μην κ**λώσω με το 1600 κ το στουκάρω... Sad Πολλή καλή φάση, από γυναίκα, με 45.000 χλμ. Άρχισα να το ψιλοφτιάχνω, δλδ σκόυπα, εξάτμιση για αρχή κ μετά φώτα πετάλια ανθρακονίματα κ γενικά περι αισθητικής... Ο πατέρας μου έχει συνεργείο κ όντας μέσα στα πράγματα αποφάσισα να παίξω λίγο με το καπάκι μου, αλλά διαπίστωσα οτι δν υπάρχουν έκκεντρα για τη ρόδα μου... Τη μετατροπή σε 1600 την απορρίπτω, γτ πολλά λεφτά για 20 αλόγατα παραπάνω! Οπότε εδώ είναι που έχω ανάγκη την άποψη σας αλάνια μου! Την περίπτωση του 206rc την ξεχνάμε γιατι δεν πάιζουν λεφτά ούτε για αγορά ούτε για παραπάνω τέλη, βενζίνες και τα συναφή! Οπότε μάγκες μου καταλήγουμε στο μοτέρ 1600 16ν το οπόιο μάλιστα έχει πολλεεεεεεεεεες προοπτικές Wink Κ ιδού το ερώτημα: 106 η 206? Γουστάρω 206 με τρέλα, οι καμπύλες του εξωτερικά αλλά κ το πλούσιο εσωτερικό του είναι απίστευτα αλλά κ γενίκα είναι πιο αμάξι (έχω οδηγήσει κ rallye), αλλά το rallye πάντα θα υπερέχει από άποψη βάρους. Nα θυσιάσω λοιπόν την άνεση μου κ την πολυτέλεια για το γκάζι? Θέλω τις απόψεις σας ώστε να μπορέσω να αποφασίσω γτ έχω κυριολεκτικά χάσει τον ύπνο μου... Να στε καλά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πώ φίλε μου ,αυτο μόνο εσύ μπορεις να το κρινεις να τα βάλεις ολα κάτω και να δεις προς τα που θα πάς.Αν και το 206 αν διαβασεις εδω μέσα μπορεί να το κάνεις αρκετα γρύγορο και να τα έχεις όλα,ενό το ραλλύ είναι γρύγορο μπορεί να γινει ακόμα πιο γρύγορο αλλα δεν γέινεται να το μακρυνης και να το κανεις 206,ουτε την άνεση που θα έχεις σε ενα 206.Πιστεύω να σε βοήθησα όσο μπορούσα.

Family Racing Team :D

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gr13 στις Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:33:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 23:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Leo περνα πρωτα απο εδω.....
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=339345#339345

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 00:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την άμμεση απόκριση. Λοιπόν το θέμα έιναι οτι λεφτά δν παίζουν πολλά αυτό τον καιρό, αλλά όυτε κ υπομονή. Αν ξανα πάρω 206 κ πουλήσω το δικό μου πιστεύω θα έχω ζημία 2000 στο χαλαρό. Και τι θα έχω? Ένα sec διαφορά και 20 άλογα? Ενω αν κάτσει φάση κάνα καλό rallaki θα έχω γκάζι έτοιμο κ στημένο Wink Aλλά θα μου λείψει τόσο το 206 μου Sad Μακάρι να έιχα τη δυνατότητα να κρατούσα κ τα δύο αλλά έχουμε στην οικογένεια ήδη τρία αυτοκίνητα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 01:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς άλλος παιδιά, την άποψη-συμβουλή του?

-Λοιπόν? 206 η 106?
-Εχμμμ... Και τα δύoοοοοοοοοο :p
Επιστροφή στην κορυφή
ntemis (Nicolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2009
Τόπος: Athens.Greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 10:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρες ενα τρακαρισμενο 106 και παρε μοτερ και ολα τα σιναφι.....θα σου βγει κανα 1000ρικο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 14:43:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλο αμάξι το ενα αλλο το αλλο...
τα χουμε συζητησει αρκετες φορεw
ριξε μια ματια εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6868
και εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10396

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 18:21:06    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Ντέμης, μήπως είσαι ο Νικόλας ο Ντεμίρης?? Αυτό που λες δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί γτ όπως είπα έχω το 2004 δλδ είναι multiplex Wink κ επομένως θα χρειαστεί κ πλεξόύδα ταμπλό απο 106 αλλά η οθόνη μου δε θα δουλέψει ύστερα πιθανόν κ ίσως ούτε κ το clima. Αν κάνω κάποιο λάθος κ κάποιος έχει κάνει την αντίστιχη μετατροπή ας με διορθώσει. Φίλε Μάνθο σε ευχαριστώ πολύ για τις παραπομπές σου, θα τις τσεκάρω Wink

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
ntemis (Nicolas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2009
Τόπος: Athens.Greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον....δεν λεω ωμορφο το 206 αλλα και το τιγρακι εχει τιν τρελα του!Ειμαι κατοχος 206 αλλα εχω οδιγισει tigra και μου εχει αφησει πολλυ καλεσ εντυποσεις.Σκεψουτο!Αν το tigra ειναι μοντελο 2000(το ξεχοριζεις απο το τριτο στοπ στο πισω τζαμι)και εχει καμια 100-110χιλ κμ παρτο τα 94 αλογακια του δεν θα σε αφησουν σε ησυχο!!.τωρα οσον αφορα τα 75 αλογακια του 206 μιν νομιζεισ πω ειναι και τοσο αδυναμο....δεν ειναι βεβεα για κοντρες αλλα πιστεβω πως στα καινουργια 90αρια στεκετε αξιοπρεπος διπλα τους(λεω για corsa,fiesta,207,ibiza,swift)...αλλα ειλικρινα σκεψου το για το tigra ειναι μια καλη και ομορφη επιλογη οπου δεν θα το μετανιωσεις!!και δωσε βαση και σε αυτο το TIGRA εχει ABS ενω το 206 Quicksilver 2001 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ABS!οπου για μενα ειναι ενασ σιμαντικος παραγοντασ ασφαλειας!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 02:53:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικόλα, μήπως είσαι ο Ντεμίρης με ένα 206 xs Μαύρο που έχουμε κοινό γνωστό το Νίκο? Όπως προανέφερα, το αμάξι μου είναι 2004 μοντέλο, δλδ multiplex. Αυτό σημαίνει πως έχει διαφορετική πλεξούδα ταμπλό σε σχέση με τα προγενέστερα 206 μη Multiplex, σενεπώς θεωρώ πως το clima κ η οθόνη ενδείξεων, ακόμα κ αν με αυτή τη μετατροπή που θα χρειαστεί κ ηλεκτρολόγο πραγματοποιηθεί, δε θα δουλέψουν σωστά (αν κάνω λάθος κ κάποιος έχει κάνει τη συγκεκριμένη μετατροπή ας με διορθώσει). Οπότε όπως είπα πολλά λεφτά για το τίποτα... Φίλε Μάνθο, σε ευχαριστώ για τις παραπομπές σου. Έχω οδηγήσει κ το rallye κ ανέφερα ξεκάθαρα οτι το ερώτημά μου είναι αν θα άξιζε να θυσιάσω την πολυτέλεια, τις ανέσεις κ τον άψογο σχεδιασμό με τις καμπύλες, για το γκάζι. Και μάλιστα να δώσω αμάξι τσίτα προσεγμένο (από γυναίκα το έιχα πάρει) για rallye που θα ναι stadar λιωμένο στο φουλ. Δε νομίζω να έχει κανείς τέτοιο αμάξι κ να το πηγαίνει στο χαλαρό. Αλλά με αρκετό ψάξιμο ίσως κ βρω όπως το θέλω. Επίσης γνωρίζω ότι το 206 μπορεί να φτάσει ψηλά σε ιπποδύναμη, αλλά τόνισα ότι το rallye θα είναι πάντα μπροστά λόγω βάρους κ στησίματος. Περιμένω τις απόψεις σας. Να στε καλά...

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 09:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεό αφου εχεις τοσο προσεγμένη καρότσα και αφου γουσταρεις το 206 σαν αμάξι "δυνάμωσε" το υπάρχον.
Αφου εισαι και μουλτιπλεξ τα πραγματα ειναι σαφως πιο ευκολα.
Μιας και εχετε συνεργείο οπότε το κόστος της εργσίας ειναι "δικό σας" μπορείς με 2000-2500 να βάλεις ενα 16άρι μοτερ από 206 μουλτιπλεξ και με λιγο σκάλισμα να φτάσεις τα 130+ αλογάκια

οσο για στησιμο, αν οδηγήσεις (σωστα) στημένο 206 θα δεις οτι μπορεί να κάνει "παπάδες"

σε εργοστασιακή μορφη οκ το 106 16ν ειναι σαφως πιο "πολεμικό" ή εστω το 206 1600 16ν ειναι πιο "πολιτικό", αλλα σε στημένη μορφη ειναι και τα 2 εξισου (ή εστω πολυ κοντα) ευχαριστα και διασκεδαστικά και το 206 σαφως πιο ασφαλες σε τρακαρισματα - αφηνω εξω την περίπτωση τοποθετησης κλουβιών μέσα κλπ αγωνιστικου εξοπλισμου.

Το καλήτερο θα ηταν βεβαια να μπορείς να κρατήσεις το 206 οπως το 'χεις για κάθε μέρα και να πάρεις ενα 106 για παιχνίδι...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 18:43:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Μάνθο ήσουν πολύ κατατοπιστηκός. Εμένα η σκέψη μου απλά ήταν ότι με περίπου τα ίδια λεφτά θα πάρω έτοιμο γκάζι. Αλλά μάλλον κλείνω προς το να κουμπώσω το μοτέρι απάνω κ να βρω μια άκρη να προγραμματίσω κ το immo στον εγκέφαλο του 1600 με το δικό μου κλειδί κ να το αφήσω έτσι μέχρι να ξαναπαίξουν λεφτά κ να σκαλίσω λίγο το καπάκι μου. Αλλά έχω σκεφτεί να κρατήσω το δικό μου σασμάν που είναι πιο κοντό από άλλα 1400 αλλά κ που θα πέσει κ κοντο για τον 1600. Κ βλέπουμε! Είναι καλή σκεψη αυτή η μπα? Βασικά έχω κ ένα κορονοπήνιο απο 1300 rallye αλλά δε ξέρω τι λέει αυτό...

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 23:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περι κιβωτιου σου απαντησα στο αλλο τοπικ που σωστα ανοιξες (θα κοιταξω αν υπαρχει αλλο σχετικο να το ενώσω πάντως)

περι ιμμομπιλαιζερ μαλλον χρειαζεσαι βοηθεια ηλεκτρολογους πεζω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 23:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο σε ευχαριστώ για όλα!

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
dimstef (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

-

Ένταξη: 20 Οκτ 2009
Τόπος: ilisia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 13:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα....θελω απεγνωσμενα την βοηθεια σας!!!λοιπον...θελω ννα αγορασω μεταχειρισμενο αυτοκινητο και μετα εχω καταληξει σε peugeot 206.προκειται να αγορασω ενα peugeot 206 xs 1400 μαυρο,'03,70000χιλιομετρα....η τιμη του ειναι 3800 και μου το εριξε στα 3500....ομως θελει οποσδηποτε ιμαντα μηχανης,λαστιχα καποια στιγμη,ακρομπαρο(οχι επειγον),δεν εχει περασει κτεο επειδη δεν το χρησιμοποιουσε και τελευαταια μου ειπε οτι του ανεβασε μια φορα θερμοκρασια αλλα του ειπαν οι μηχανικοι οτι σε αυτα τα αυτοκινητα ειναι συνηθες και απλα του αλλαξαν θερμοστατη(συνολο κανα 700 ευρω ακομα).τι λετε???εξωτερικα και εσωτερικα ειναι πολυ καλη κατασταση...

dimstef
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 14:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποτε κανει 4200 με 4300 το συγκεκριμενο...
1)ψαξε αν βρισκεις κατι καλυτερο με αυτα τα λεφτα (μεχρι 307 χτυπας)
2)καλο ειναι οτι εχει λιγα χιλιομετρα
3)κακο ειναι οτι μπορει να εχει κρυφα προβληματα/αναγκες π.χ φρενα λαδια
4)δε ξερουμε για εξτρα

Συμβουλη: μη το παρεις αν δε το περασει κτεο οχι αυτο αλλα γενικα ΙΧ (και νομικα ετσι πρεπει να γινει)

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 14:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και "βρωμιζουμε" το θεμα του παιδιου,Για εμενα πηγαινε το σε δικο σου μηχανικο και φαναρτζη πρωτα ...παντως καλο φαινεται απο τα λεγομενα..και xs..Αυτο που να προσεξεις ομως και στο λεω εντελως φιλικα σαν Παθων ειναι να δεις ακριβως ποσα χρηματα θες για να το μαζεψεις γιατι αν ειναι να το παρεις και να θες αλλα 1500 για μαζεματα του προηγουμενου...δεν πολυλεει.τωρα αν βρεις κατι καλο..οκ μαζι σου..

Υ.Γ: οσο για κρυφα προβληματα Smile
2 εβδομαδες μετα την αγορα αρχισε να κανει αυτο το σπαστικο γκρρρρρρρρ το οποιο ηταν απο ζημια του προηγουμενου σε ενα ρουλεμαν του σασμαν λογο αλοιωμενων βαλβολινων.κρυφη ζημια που κοστισε 700ε με τις ολες ζημιες που προκαλεσε.αρα ψαξτο.αξιζει να δωσεις και κανα 50αρι σε καναν καλο μαστορακο να το ψαξει λιγο περετερω...και οχι απλα οπτικα.

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
dimstef (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

-

Ένταξη: 20 Οκτ 2009
Τόπος: ilisia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 15:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι να περαστει οποσδηπωτε κτεο???και εκει δεν μπορει να λαδωσει και να το περασει μια χαρα???τελος παντων απο οτι καταλαβα με συμβουλευτε να μην το παρω και να περιμενω μηπως βρω κατι καλυτερο....σωστα??

dimstef
Επιστροφή στην κορυφή
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 21:38:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα φίλε μου. Τα χιλιόμετρα είναι λίγα αλλά δεν μπορείς να έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις εάν είναι πραγματικά. Τώρα ο ιμάντας χρονισμού αλλάζεται στα 60.000 Km κανονικά. Βέβαια κάποιοι τον αλλάζουν κ νωρίτερα διότι υποτίθεται ότι ο ιμάντας φθίρεται κ στο ρελαντι. Αν το αγοράσεις λοιπόν θα τον αλλάξεις επιτόπου. Τώρα γνώμη μου θα ήταν καλύτερα αν δεν το έχεις κάνει ήδη να κοιτάξει κάποιος το αμάξι μηχανικός κ φαναρτζής για να σου πει το κάτι παραπάνω. Όσων αφορά το κτέο πρέπει να γνωρίζεις ότι για να γίνει η μεταβίβαση θα πρέπει το αμάξι να έχει ήδη περάσει κτέο κ να έχει κ κάρτα καυσαερίων, διαφορετικά δε γίνεται. Η θερμοκρασία μη σε ανησυχεί. Η φλάτζα κεφαλής έχει κάποια ανοχή σε περιπτωση που ανέβει η θερμοκρασία αλλά δν είναι για πολλά πολλά διότι τα γαλλικά γενικά περνάνε λίγο λαδάκι στο κύκλωμα ψύξης, χωρίς αυτο να δημιουργεί πρόβλημα βέβαια. Κ η θερμοκρασία για να ξέρεις αρκετές φορές αγγίζει 100 κ δε λειτουργει απαραίτητα στους 90. Ελπίζω να σε βοήθησα κ ότι χρειαστείς ρώτα. Περιμένουμε νέα σου. Να σαι καλά...

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 10:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimstef έγραψε:
γιατι να περαστει οποσδηπωτε κτεο???και εκει δεν μπορει να λαδωσει και να το περασει μια χαρα???τελος παντων απο οτι καταλαβα με συμβουλευτε να μην το παρω και να περιμενω μηπως βρω κατι καλυτερο....σωστα??

αν ειναι με το που το παρεις να αρχιζεις να λαδωνεις...βραστα.
Οπως σου λεμε αν το παρεις πες του να το περασει και πηγαιντε το σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ να δουμε αν θα περασει αντικειμενικα το αμαξακι ή θα βγαλει και αλλα προβληματα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης