PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μετά από 2 106rallye τι αγοράζω? 206 1,6 GTI ή C2 VTS?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
billf (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 GTi

Ένταξη: 19 Δεκ 2005
Τόπος: Παγκράτι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 20:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 1.6 gti VS C2 1.6 VTS

Παιδιά, μετά από δύο 106 rallye (το δεύτερο μου το κλέψανε πριν 10 μέρες Twisted evil) είμαι ανάμεσα στα 2 αυτά αυτοκίνητα.

Μετά τα 2 ραλύ προσπαθώ να καταλάβω αν θα με ικανοποιήσει το 206 1.6 gti (όσο αυτό είναι δυνατόν αφού ραλύ δεν είναι με τίποτα).

Παρακαλώ για τις γνώμες σας ειδικά όσοι το έχετε οδηγήσει.

Να πάω σε τρίτο peugeot ή να πάω στην "αδελφή"¨εταιρεία; ιδού η απορία μου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 21:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίλη καλώς ήρθες..
Τα 106 που είχες τι ήταν??

Ιδίως αν ήταν 16ν το 206 16ν θα σου φανεί ικανοποιητικά αργό και σε γκάζι και σε αίσθηση (βέβαια όλα διορθώνονται αλλά προς το παρόν μιλάμε για "μαμά", τελείως "μαμά", με φτιάξιμο είναι "αλλουνού παπά ευαγγέλιο"...)

Φυσικά το 206 είναι έτη φωτός μπροστά στο θέμα άνεσης/χώρων/ασφάλειας από το 106...

Για κάτι αντίστοιχο σε επιδόσεις όμως πρέπει να κοιτάξεις τουλάχιστον από 2λιτρο 206 (gti 2,0 16v 138ps) και πάνω (RC)...

Το C2 VTS υποτίθεται ότι είναι πιο γρήγορο από το 206 1,6 16ν αλλά τελικά οι διαφορές είναι πολύ μικρές στο δρόμο και πολύ μεγάλες σε χώρους/άνεση/εμφάνιση (υπέρ του 206 κατά την γνώμη μου)

Θα σου πρότεινα να οδηγήσεις ή έστω να σε κάνουν βόλτα πριν αγοράσεις οτιδήποτε γιατί το 106 ήταν ένα ιδιαίτερο σε άισθηση κηρίως και μετά σε αποτελεσματικότητα αυτοκίνητο και δύσκολα όσοι οδηγούν πρώτα αυτό μετά βρήσκουν κάτι άλλο που να το γουστάρουν τόσο πολύ... Wink

Για δοκιμές εδώ είμαστε... Rolling eyes Cool

(μια λεπτομέρεια το 2,0lt 206 GTi σταμάτησε πρόσφατα να παράγεται και δεν ξέρω αν θα μπορείς να το βρεις καινούργιο πλέον...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 21:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α. οδηγησε τα . ειδικα το 206.(το c2 εγω το θεωρω ακριβο)
β. οδηγησε το φιεστα στ......
γ.οδηγησε το ιμπιζα fr
δ. τι σου αρεσε στο 106? το γκαζι η το στριψιμο.απαντωντας στο δ μαλλον βλεπεις που εισαι β η γ.
Επιστροφή στην κορυφή
billf (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 23:09:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
τι σου αρεσε στο 106? το γκαζι η το στριψιμο.

Το στρίψιμο θέλω περισσότερο. Και προσπαθώ να βρω αν το 206 1.6 gti ή το c2 vts πλησιάζει πιο πολύ το rallye σε αυτό τον τομέα.

(είχα το 1,3 και το 1,6 16v)
Επιστροφή στην κορυφή
billf (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 23:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
.. γιατί το 106 ήταν ένα ιδιαίτερο σε άισθηση κηρίως και μετά σε αποτελεσματικότητα αυτοκίνητο και δύσκολα όσοι οδηγούν πρώτα αυτό μετά βρήσκουν κάτι άλλο που να το γουστάρουν τόσο πολύ... Wink...

Τα είπες όλα φίλε μου.
Επιστροφή στην κορυφή
billf (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 23:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κάτι ακόμα...το 206 1.6 gti έχει το ίδιο ακριβώς στήσιμο και γεωμετρία στην ανάρτηση με το 206 1.6 dynamic ή υπάρχουν διαφορές;
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 10:21:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα τα ιδια ειναι τα 206...
αμα οδηγησεις ενα fiesta st kai ena 206 θα βρεις την απαντηση και τα παραπανω λεφτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 10:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

billf έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι ακόμα...το 206 1.6 gti έχει το ίδιο ακριβώς στήσιμο και γεωμετρία στην ανάρτηση με το 206 1.6 dynamic ή υπάρχουν διαφορές;

Μέχρι πρίν απο λίγο καιρό που το GTI ερχόταν με 15άρες ζάντες , σίγουρα είχε το ίδιο στήσιμο.Απο Νοέμβριο και μετά που το GTI έρχεται με 16άρες , δέν ξέρω άν έχει αλλάξει κάτι.(άν και δέν το νομίζω βέβαια.)

Υ.γ= υποθέτω ότι και για το Dynamic ενδιαφέρεσαι για 3πορτη έκδοση??

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 10:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

(μια λεπτομέρεια το 2,0lt 206 GTi σταμάτησε πρόσφατα να παράγεται και δεν ξέρω αν θα μπορείς να το βρεις καινούργιο πλέον...)

Άααααααααα , κάτι υπάρχει ακόμα!!!! Wink

Επίσης Βασίλη,εάν είναι να επιλέξεις τελικά το 1,6 gti ΒΡΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα 1950€ που έχει διαφορά και πάρε το 2λιτρο.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 11:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

billf έγραψε:

Μετά τα 2 ραλύ προσπαθώ να καταλάβω αν θα με ικανοποιήσει το 206 1.6 gti (όσο αυτό είναι δυνατόν αφού ραλύ δεν είναι με τίποτα).

Βασίλη,θα σε απογοητεύσει πλήρως το 206.
Σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα 2 προηγούμενα όπλα σου (άντε ,το λιοντάρι μπροστά),εκτός και αν έχεις πάρει απόφαση να ηρεμίσεις οδηγικά και να απολαμβάνεις χαλαρά τις βόλτες σου.
Τότε ναι,με το καλό να το πάρεις.
Σε κάθε άλλη περίπτωση θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που το πήρες.
Έχουν πέσει και άλλοι ραλάκιδες στην ίδια παγίδα και μετά ψάχνουν να βρούν αναρτήσεις,ράβδους κλπ μπάς και αγριέψει το αμάξι.

Αυτή είναι η αλήθεια έξω απο τα δόντια.
Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 11:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί δεν παίρνεις με 12000Ε ένα μεταχειρισμένο 206 gti 2000cc
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 11:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βεβαια οφειλω να ομολογησω μιας και ειμαι απο τους πιο γκρινιαρηδες εδω οτι με λιγο ως πολυυυ ψαξιμο γινεται δολοφονος το αμαξι αλλα θες...

1200 ευρω μοτερ- εκκεντρ απο 106 +προγραμμα για να ζωντανεψει
800 αναρτηση πεζο σπορτ
200 αντιστρεπτικες
150 τοποθετηση-ευθυγραμμιση αναρτηση
400 λαστιχα

εφτασες τα 2750 +15600 καπου εχει καινουργιο = 18350

ποσο εχει το φιεστα Wink (ουτε λαστιχα δε θες εχει κατι θεικα pzero πανω)

τα ιδια ισχυουν και για c2 ......

αν δεν εχεις τοσα παρε dynamique δηλ. το παλιο xs και ξεκινα να ψαχνεις...

υ.γ μπορεις να παρεις και το 1007rc Splat Splat Splat
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 11:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο έχει το fiesta έχει και το 2λιτρο GTI (και πιο λίγο μάλιστα...)

Τέλος πάντων...

Βασίλη δεν μας είπες αν μιλάς για αγορά μεταχειρισμένου ή καινούργιου?
Όπως επίσης και αν προτίθεσε να "ανέβεις" σε κιβικά.

Αν πας για used πάντως "παίζει" και το 306 GTI-6, ενώ για καινούργιο εγώ θα περίμενα και το 207 GTI (1,6T...)

Τα εκτός Γαλλίας δεν μας αφορούν... Laughing (αστειεύομαι) Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 20 Δεκ 2005, 11:36:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 11:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μανθο νομιζεις οτι συγκρινεται το φιεστα με το 206 2.0???

αν ψαχνεις μεταχειρ. πουλιεται ενα 206 1.6 ετοιμο ετσι οπως επρεπε να ειναι μαμα με κατω απο 50000χλμ του dimzaf ειναι ψαξε αγγελιες...
καιγεται και να το πουλησει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 11:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγκρίνονται (γιατί για εμένα δεν έχει σημασία μόνο το στρίψιμο που στην τελική διορθώνεται με λίγο έως πολύ ψάξιμο, αλλά και η εμφάνιση "έσω και έξω" ή οποία δεν διορθώνεται με τίποτα...)

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 11:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό, χρυσό το C2, αλλά αυτό το απαράδεκτο με το καπώ άβαφο από την εσωτερική πλευρά του (σηκώνεις και φαίνεται το αστάρι μόνο), το ότι γυρνάς να κοιτάξεις πίσω και από τα κενά των καθισμάτων των συνεπιβατών βλέπεις το πορτ μπαγκάζ, καθώς και ότι αν μπώ εγώ στο αμάξι αυτομάτως γίνεται για 3 άτομα (έλλειψη χώρων), με έκαναν να το απορρίψω όσο κι αν το συμπάθησα στο test drive Smile (Δεν είχε βγει τότε το VTS) Rolling eyes

Εμμέσως δηλαδή προσπαθώ να σου πώ ότι σε εμφάνιση και χώρους (και επιδόσεις Cool ) στα ίδια λεφτά θα προτιμούσα ένα 206 Very happy

Όσον αφορά τις απόψεις για άλλα αμάξια, (κάποιοι κολλημένοι με την μπάλα και τα fiesta όπως volvos και ultra-one Razz Twisted evil ) περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Το 206 έχει υπάρξει το πιο εμπορικό μοντέλο της κατηγορίας του και έχουνε βγει χίλια μύρια ανταλλακτικά βελτίωσης, και εμφάνισης, οπότε αποκλείεται να μην του ράψεις ένα κοστουμάκι στα μέτρα σου αν βέβαια έχεις τον απαραίτητο προϋπολογισμό Cool

Δεν λέω βέβαια πως μπορείς να το κάνεις ίδιο στην συμπεριφορά με το 106, αλλά και να το καταφέρεις στο 80%, θα έχεις πληρώσει άλλο ένα 206 Very happy

Αυτά Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 12:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι θα σου ελεγα να δεις το colt 1.500 κιβυκα με 150 αλογα στα 18.000 ευρο δεν σας χαλασε νομιζω??? Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 12:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
βεβαια οφειλω να ομολογησω μιας και ειμαι απο τους πιο γκρινιαρηδες εδω οτι με λιγο ως πολυυυ ψαξιμο γινεται δολοφονος το αμαξι αλλα θες...

Ναμαι και εγω..... Ίσως ο πιο γκρινιάρης από όλους!!!! Laughing

Φίλε billf, σαν πρόην ιδιοκτήτης ενός 309GTi 1.9 και νυν ενός 206 GTi 1.6 έχω να σου πω τα εξής (απόψεις μου):

1. Ξέχνα ότι ξέρεις από τα οδηγικά χαρακτηριστικά των πιο παλιών μοντέλων της Πεζώ. ΚΑΜΟΙΑ σχέση το 206.

2. Πάρε το 206 αν δεν σε ενοχλεί η κακή θέση οδήγησης, ο κακός επιλογέας και το κάκιστο, αργό, χαλαρό, ασαφές, ανακριβές και "τζιποειδές" τιμόνι του και η αστάθεια στο φρενάρισμα με πολλά.

3. Το 206 αναρτησιακά βελτιώνεται εύκολα ανκαι είναι αρκετά καλό από μαμά. Με 22άρες αντιστρεπτικές μπρος-πίσω, ακραξόνια PS-Sport και καλύτερα αμορτισέρ μόνο πιστεύω μπορεί να γίνει πάρα πολύ καλό.

4. Το τιμόνι είναι χαμένη υπόθεση. Αν είδες τις συζητήσεις σε άλλα ποστ, εγώ προσωπικά το θεωρώ ένα από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου (και οδηγω 18 χρόνια). Έχει μεγάλο τζόγο σαν τζίπ, είναι χαλαρό, ασαφές, πολύ ανακριβές και είναι υπερβολικά αργό χωρίς να κόβει και πολύ. Επιπλέον είναι πολύ κακά τοποθετημένο (εκτός αν έχεις πολύ μακριά χέρια και κοντά πόδια).
Όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει aftermarket λύση για άλλη κρεμαγιέρα. Ούτε καν η Quaife δεν φτιάχνει γρήγορη κρεμαγιέρα για το 206. (Φτιάχνει για άλλα όμως...)

5. ΟΔΗΓΗΣΕ το 206 πριν το πάρεις!!!!!!

6. ΟΔΗΓΗΣΕ επίσης το Φιέστα S και ST αν έχεις τα χρήματα!!!!

7. Σύγκρινε το 206 με τα Φιέστα και αποφάσισε με το πιο σου δίνει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και την καλύτερη αίσθηση οδηγικά...........

Αυτά......

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 12:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Το 206 έχει υπάρξει το πιο εμπορικό μοντέλο της κατηγορίας του και έχουνε βγει χίλια μύρια ανταλλακτικά βελτίωσης, και εμφάνισης, οπότε αποκλείεται να μην του ράψεις ένα κοστουμάκι στα μέτρα σου αν βέβαια έχεις τον απαραίτητο προϋπολογισμό Cool

Αν καταφέρεις να βρεις γρήγορη κρεμαγιέρα για το 206 να μου τρυπήσεις τη μύτη!!!!!! Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 13:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

c2 με κλειστα τα ματια!!

Arrow εχει 15 αλογα παραπανω!
Arrow για μενα ειναι ποιο ομορφο
Arrow μοιαζει ποιο πολυ στο 106
Arrow το εχει ενας φιλος μου και το εχω οδηγησει και τρελαθηκα...που να δεις τωρα που το εκανε περιπου 143 αλογα.....αχ....
Arrow ποιο σπορ

ΑΥΤΑ!!

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης