PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπασμενο γραναζι 5ης... :?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 12:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Σπασμενο γραναζι 5ης... :? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,
προχθες ενω κινούμουν με το 206cc μου, πεταει την 5η. δοκιμαζω ξανα , την πεταει παλι.. μετα στην επομενη προσπάθεια δεν υπήρχε 5η..

Απο τοτε η 5η δεν υπάρχει, και απο το κιβώτιο ακουω που και που θορύβους σαν να κυκλοφορούν μεταλικα κομματάκια εκει μεσα (σπασμενο γραναζι.. ? )

λογικα σκεφτηκα κατευθείαν αλαγή σασμαν. Αλλα ο STeves μου ειπε οτι η 5η ταχυτητα ειναι εκτός χελώνας σε ενα κουτι κολημένο πανω στην χελώνα. Ισχύει αυτό? και αν ναι υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω ΟΛΗ την αλλαγή του σασμαν? υπάρχει γρανάζι 5ης σαν ανταλακτικό απο μόνο του?

ΥΓ. μεταχειρα σασμαν ποσο παει?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 13:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι υπαρχει....
Απο 450 (καρπουζι) μεχρι 650-700 με καλο rebuild
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 14:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο γραναζι 5ης θα πρεπει να αλλαξεις...δεν υπαρχει λογος να μπεις στο τριπακι να αγορασεις αλλο σασμαν...μια μεταχειρισμενη πεμπτη θα βρεις και θα βαλεις και τελος!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 14:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RUBY TUESDAY Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing [/list]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 14:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με κομματια μεταλλου να γυριζουν μεσα στο σαζμαν, εγω θα το αλλαζα όλο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 16:29:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:

+1
αλλα πρωτα θα το ανοιγα να δω τι παίζει και τι εχει χαλάσει...
βεβαια για να γίνει αυτό (για να ελεγθει εσωτερικα) πρέπει να κατέβει το σασμαν...
οπότε μιας και τα ιδια εργατικά πληρώσεις ουτως ή αλλως βάζεις κι ενα νέο σετ δισκο/πλατο/ρουλεμαν
κι ενα κ/π 16/65 (πχ) μπας και "ξυπνήσει" λίγο το CC σου (που του χεις βάλει και τις 17άρες) και θα εισαι σουπερ Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 22:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να κάνεις επισκευή του σασμάν πάνω στο αυτοκίνητο αφού είναι μόνο η πέμπτη ταχύτητα
τώρα τα γρέζια θα καταλήξουν σιγά σιγά στο μαγνήτη
αν όλα είναι οκ αλλάζεις και τι βαλβολίνη μια φορά μετά από πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα και όλα οκ

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 11:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

+1
αλλα πρωτα θα το ανοιγα να δω τι παίζει και τι εχει χαλάσει...
βεβαια για να γίνει αυτό (για να ελεγθει εσωτερικα) πρέπει να κατέβει το σασμαν...
οπότε μιας και τα ιδια εργατικά πληρώσεις ουτως ή αλλως βάζεις κι ενα νέο σετ δισκο/πλατο/ρουλεμαν
κι ενα κ/π 16/65 (πχ) μπας και "ξυπνήσει" λίγο το CC σου (που του χεις βάλει και τις 17άρες) και θα εισαι σουπερ Wink Wink Wink

Κοινός δίνω 1600€ και ειμαι οκ!! δεν εχω χρηματα τοσα αυτο το διάστημα ορε!! μου τα εφαγαν οι αλοδαπές!! Wink

μεταχειρισμένη 5η που θα βρώ? απο κανένα διαλυμένο σασμαν??

Επίσης , αφού η 5η ειναι εκτός σασμαν τότε και τα κομάτια του γραναζιου δεν θα πρεπει λογικά να ειναι εκτος σασμαν ? το οτι τα ακούω μαλλον αφείλεται στο οτι γυρνανε μεσα στο κουτάκι της 5ης εξω απο την χελώνα. αρα δεν μαμανε τα γραναζια των άλλον ταχυτήτων..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 11:56:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα το ποστ για τις σχεσεις και το κ/π , αν κατάλαβα καλά τώρα εχω 17/64 ? και με 16/65 θα ειναι ποιο άγριο αλλα θα καιω παραπάνω?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:07:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Επίσης , αφού η 5η ειναι εκτός σασμαν τότε και τα κομάτια του γραναζιου δεν θα πρεπει λογικά να ειναι εκτος σασμαν ? το οτι τα ακούω μαλλον αφείλεται στο οτι γυρνανε μεσα στο κουτάκι της 5ης εξω απο την χελώνα. αρα δεν μαμανε τα γραναζια των άλλον ταχυτήτων..

Γιατι,οταν αλλαζεις βαλβολινες,αλλες βαζεις στο υπολοιπο σασμαν,και αλλες στην 5η; Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι και αυτό... Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 11:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν βάλω απο 1400αρι 3πορτο σασμάν δεν θα ειμαι οκ? με κ/π 16/65 δεν ειναι αυτό? οι τιμές για μεταχειρισμένα σασμαν ειναι συνήθος με το κορονοπήγιο μαζι?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης