PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Γενική κουβέντα για την βελτιωση του 207 ΤΗΡ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 44, 45, 46  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 14:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Όσο δεν εμφανίζονται αυτοκίνητα στο δρόμο και επίσης αποφεύγουν το συγκεκριμένο δυναμόμετρο, είναι κομματάκι δύσκολο να πιστέψεις όσα γράφονται.

Αχχχχχχχ.....πως και πως την περιμενουμε αυτη τη μερα!!!Να δουμε ολοι πια πως τρεχουν αυτα τα 250 αλογα του rc μονο με προγραμμα!! Laughing Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 14:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
salex έγραψε:

Όσο δεν εμφανίζονται αυτοκίνητα στο δρόμο και επίσης αποφεύγουν το συγκεκριμένο δυναμόμετρο, είναι κομματάκι δύσκολο να πιστέψεις όσα γράφονται.

Αχχχχχχχ.....πως και πως την περιμενουμε αυτη τη μερα!!!Να δουμε ολοι πια πως τρεχουν αυτα τα 250 αλογα του rc μονο με προγραμμα!! Laughing Laughing Laughing
Εχει και εξατμιση turboback καθως και φιλτρο πανελ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 16:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreaspunto έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
salex έγραψε:

Εχει και εξατμιση turboback καθως και φιλτρο πανελ.

Εστω...

Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 21:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
black7monster έγραψε:
.Οσο αναφορα σε αυτο που γραφεις για το1.7 αν σπασει φταιει ο μηχανικος,δεν νομιζω οτι το ειπε ετσι το παιδι στο ποστ που ειχε κανει τοτε,αλλα πραγματα εγραψε.

Κανεις λαθος...ετσι ακριβως το ειπε και το εννοουσε!Και δεν μιλαω για το νουμερο καθως ειναι απλως ενα παραδειγμα,αλλα για την φιλοσοφια..
Αφου εισαι λοιπον και συ μεγαλο παιδι και δεν σου χρειαζονται διευκρινησεις οπως πριν,καταλαβες τι συμβαινει! Wink

Διαβασε παρακατω και θα δεις πως το ειπε.....

Αν λιώσει/τρυπίσει πιστόνι, μπουζί κλπ, δηλαδή κάνω κάποια πατάτα με το μείγμα, με την ανάφλεξη - σαφώς και είναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ.

Αν όμως σπάσει μπιέλλα (από πολύ δύναμη), κόψει βαλβίδα (από υπερστροφία, λάθος χρονισμό), υπερστροφάρει τουρμπίνα (από λάθος υπολογισμό παροχής, a/r, πίεσης λειτουργίας) τι σχέση έχω ως προγραμματιστής με όλα αυτα;

Ναι,εχω καταλαβει τι παιζει....και το κραταω για μενα,αλλα δεν ειμαστε χθεσινοι...

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 22:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
black7monster έγραψε:
.Οσο αναφορα σε αυτο που γραφεις για το1.7 αν σπασει φταιει ο μηχανικος,δεν νομιζω οτι το ειπε ετσι το παιδι στο ποστ που ειχε κανει τοτε,αλλα πραγματα εγραψε.

Κανεις λαθος...ετσι ακριβως το ειπε και το εννοουσε!Και δεν μιλαω για το νουμερο καθως ειναι απλως ενα παραδειγμα,αλλα για την φιλοσοφια..
Αφου εισαι λοιπον και συ μεγαλο παιδι και δεν σου χρειαζονται διευκρινησεις οπως πριν,καταλαβες τι συμβαινει! Wink

Αν λιώσει/τρυπίσει πιστόνι, μπουζί κλπ, δηλαδή κάνω κάποια πατάτα με το μείγμα, με την ανάφλεξη - σαφώς και είναι ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ.

Αν όμως σπάσει μπιέλλα (από πολύ δύναμη), κόψει βαλβίδα (από υπερστροφία, λάθος χρονισμό), υπερστροφάρει τουρμπίνα (από λάθος υπολογισμό παροχής, a/r, πίεσης λειτουργίας) τι σχέση έχω ως προγραμματιστής με όλα αυτα;

Ναι,εχω καταλαβει τι παιζει....και το κραταω για μενα,αλλα δεν ειμαστε χθεσινοι...

Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινουμε..το ιδιο πραμα λεμε αλλα σου ξεφευγει κατι..τεσπα,επειδη μαλλον εσυ δεν εχεις διαβασει καλα,ολα αυτα τα ελεγε μαζι μου,οποτε καταλαβαινεις οτι τα διαβασα πιο καλα απο σενα! Wink

τελος αυτο..

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 09:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
black7monster έγραψε:

ayto Που λες δεν υπαρχει. πες σε ενα ανδριανακη ή ενα δημητριαδη (για να μην αναφερω αλλους) να σου κανουν αυτο το πραμα να δεις κλοτσιες που θα φας. γιατι φιλε μου οταν σπασει το αμαξι ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ. και επειδη συνηθως ο προγραμματιστης ειναι ο τελευταιος που βαζει χερι ειναι και ο πρωτος που λασπολογει ο κοσμος Confused
αρα οταν σα προγραμματιστης βλεπεις οτι κατι δε παει καλα (και θεωρω οτι καποιος εμπειρος θα το πιασει αμεσως απο τις ενδειξεις που εχει) το λες στο πελατη και το μηχανικο μαζι. και αν επιμενουν ας πανε στο καλο...
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 09:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
black7monster έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
black7monster έγραψε:

ayto Που λες δεν υπαρχει. πες σε ενα ανδριανακη ή ενα δημητριαδη (για να μην αναφερω αλλους) να σου κανουν αυτο το πραμα να δεις κλοτσιες που θα φας. γιατι φιλε μου οταν σπασει το αμαξι ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΗ. και επειδη συνηθως ο προγραμματιστης ειναι ο τελευταιος που βαζει χερι ειναι και ο πρωτος που λασπολογει ο κοσμος Confused
αρα οταν σα προγραμματιστης βλεπεις οτι κατι δε παει καλα (και θεωρω οτι καποιος εμπειρος θα το πιασει αμεσως απο τις ενδειξεις που εχει) το λες στο πελατη και το μηχανικο μαζι. και αν επιμενουν ας πανε στο καλο
...

Δηλαδη αν τσακισει καμια μπιελα,λεμε τωρα,φταιει ο προγραμματιστης???
Εγω στον Γιαννη εχω παει απειρες φορες,μα απειρες λεμε.Του λεει ο μηχανικος μου,Γιαννη το μοτερ ειναι τσιμεντο,φουσκωσε το.οκ???
Αν παθω ζημια(μπιελα,βαλβιδα,σπασει σασμαν,σπασει τουρμπινα...κ.α) ποιος φταιει???
Οταν απο την αρχη κατι δεν παει καλα το καταλαβαινουν ολοι,αν ομως εκει που ανεβαζει στροφες και πιεση κανει κρακ απο αστοχια υλικου η απο λαθος του μηχανικου στο δεσιμο του μοτερ δεν νομιζω οτι θα καταλογισω ευθυνες στον Γιαννη και στον καθε Γιαννη αλλα θα πιασω τον μηχανικο και θα του πω ρε λουκουμα τι εγινε εδω????
Ειπα και πριν οτι δεν ξερω τον Κυριλλο και σε καμια περιπτωση δεν τον υπερασπιζομαι αλλα καταθετω την δικη μου αποψη και απορια...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 09:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσυ λογικα τα λες και σωστα.

αλλα για ρωτα γιαννη και λοιπους ποσες φορες εσκασε καποιος μοτερ μετα απο π.χ 10-20-30μερες και ερχοταν και κλαιγοταν ή απειλουσε θεους και δαιμονες. και ξερεις καλα οτι οταν ο αλλος εχει σκασει χχχχχλεφτα και βλεπει ενα μοτερ φλαμπε ειναι θολωμενος και κατηγορει οποιο βρει μπροστα του. αδικο εχω?
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 10:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εσυ λογικα τα λες και σωστα.

αλλα για ρωτα γιαννη και λοιπους ποσες φορες εσκασε καποιος μοτερ μετα απο π.χ 10-20-30μερες και ερχοταν και κλαιγοταν ή απειλουσε θεους και δαιμονες. και ξερεις καλα οτι οταν ο αλλος εχει σκασει χχχχχλεφτα και βλεπει ενα μοτερ φλαμπε ειναι θολωμενος και κατηγορει οποιο βρει μπροστα του. αδικο εχω?

Δεν εχεις αδικο και δεν διαφωνουμε σε κατι,εγω απλα εκατσα και το εξεταζω γιατι πιστευω οτι αυτο που εγραψε τοτε ο Κυριλλος το εγραψε εννοωντας το οπως το καταλαβα εγω......Τωρα αν καποιος ανατιναξει ενα μοτερ αφου φυγει απο το δυναμομετρο παιζουν πολλα πραγματα ρολο,οπως το αδειο μας το κεφαλι πολλες φορες γιατι και μεις τα σκιζουμε και παραπανω απο οτι πρεπει.
Καποτε στην αττικη οδο ανατιναξα το rallye με 230 χλμ στο κοντερ γιατι κυνηγουσα ενα saxo απο την Ψαθα ως και μετα τα διοδιο της αττικης οπου εγινε η ανατιναξη(γενναια... Laughing ).Το πυρομετρο αναψε κοκκινο...εγω ομως το εγραψα κανονικα και το πιστονι εγινε πολτος..... η ξενερα ηταν απιστευτη...και το κεφαλι μου ηθελε σπασιμο!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 10:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αρα οταν σα προγραμματιστης βλεπεις οτι κατι δε παει καλα (και θεωρω οτι καποιος εμπειρος θα το πιασει αμεσως απο τις ενδειξεις που εχει) το λες στο πελατη και το μηχανικο μαζι. και αν επιμενουν ας πανε στο καλο...

====
Ακριβώς έτσι. Ακριβώς σε αυτές τις περιπτώσεις αναφέρομαι.

volvos έγραψε:
και ξερεις καλα οτι οταν ο αλλος εχει σκασει χχχχχλεφτα και βλεπει ενα μοτερ φλαμπε ειναι θολωμενος και κατηγορει οποιο βρει μπροστα του. αδικο εχω?

====
Όπως είπες.
Γι' αυτό Παναγιώτη, για να μη κατηγορεί όποιον βρεί μπροστά του, εγώ ΠΡΙΝ ακομπίσω τον εγκέφαλο, δηλώνω ξεκάθαρα τις ευθύνες μου. Αν του πελάτη ΔΕΝ του αρέσει ή αν ο μηχανικός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ γι' αυτά που έφτιαξε - ο πελάτης θα ψάξει άλλο προγραμματιστή. Έτσι κι αλλιώς κανένας δεν έρχεται με το ζόρι, και προς το παρόν οι περισσότεροι από αυτούς που έρχονται (μιλάω για 207) - είναι "δύσκολες περιπτώσεις" που είτε ήδη απέτυχαν οριστικά, είτε μείνανε δυσαρεστημένοι με τους άλλους προγραμματιστές (= κανείς δεν ξέρει υπό ποιες συνθήκες λειτουργούσε το μοτέρ και πόση ζωή του μένει).
Δεν δηλώνω άγιος ούτε θεός, δεν δηλώνω ξερόλας ούτε πανεμπειρία, δεν δηλώνω ότι έχω φτιάξει "εκατονδάδες", ζήτημα να έχω φτιάξει πάνω από 30, έχω όμως κάποιες αρχές τις οποίες τις λέω δημόσια και ευθέως. Αν αυτές οι αρχές σας δίνουν πάτημα να με ειρωνεύεστε και να γελάτε με την πάρτη μου - δικαίωμά σας, δημόσιο φόρουμ είναι. Έχετε ένα σοφό που λέει ότι γελάει αυτός που γελάει τελευταίος, και εγώ προσωπικά ακόμα κλαίω με μαύρο δάκρυ με αυτά που διαβάζω στα φόρουμ σε σχέση με αυτά που βλέπω προγραμματισμένα στους εγκεφάλους Sad
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 18:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες μας τι ακριβώς βλέπεις να ξερουμε και εμείς τι μας γίνεται

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
ps0f0r (Christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 14:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
black7monster έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
black7monster έγραψε:

Λεγωντας Ανδριανακη (μιας και τον ανεφερες εσυ επωνυμα) φανταζομαι μιλας για τον γνωστο Ανδριανακη (οπερ "Plex Tuning) που εσπαγε τα πρωτα Corsa το ενα μετα το αλλο μεσα σε 1500χλμ με καγκουροπιεσεις και overboost στον Θεο?
Ναι εχεις δικιο. Θα με πεταγε εξω απο το μαγαζι του πυξ-λαξ αμα του ζητουσα κατι τετοιο.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 14:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε αυτο εχεις απολυτο δικιο. αλλα δε νομιζω να αφησε κανενα χωρις αποζημιωση.

εδω ξερω περιπτωση με μεγκαν rs που του κλειδωσε τον εγκεφαλο και αναγκαστηκε να αγορασει ΟΛΟ το αμαξι γιατι δε βρισκανε εγκεφαλο στη ρενο......ξερεις πολλους που να εχουν τα αρχ**ια να το κανουν?

υ.γ. τον ανδιανακη ουτε απο φωτο δεν τον εχω δει και ουτε κανξερω που εχει δυναμομετρο. αλλα σεβομαι και εκτιμω τη δουλεια του

η μαγκια ειναι στις στραβες οχι στα ευκολα Cool [/img]
Επιστροφή στην κορυφή
ps0f0r (Christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 14:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο. αλλα δε νομιζω να αφησε κανενα χωρις αποζημιωση.

εδω ξερω περιπτωση με μεγκαν rs που του κλειδωσε τον εγκεφαλο και αναγκαστηκε να αγορασει ΟΛΟ το αμαξι γιατι δε βρισκανε εγκεφαλο στη ρενο......ξερεις πολλους που να εχουν τα αρχ**ια να το κανουν?

υ.γ. τον ανδιανακη ουτε απο φωτο δεν τον εχω δει και ουτε κανξερω που εχει δυναμομετρο. αλλα σεβομαι και εκτιμω τη δουλεια του

η μαγκια ειναι στις στραβες οχι στα ευκολα Cool

Laughing

Πονεμενη ιστορια, ας μην την επεκτεινουμε.

Το κινητο μου στην διαθεση σου να με παρεις εμενα ενα τηλ να σε ενημερωσω περαιτερω
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 17:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα ήταν καλό για όλους τους φίλους με 207 THP, να είχαμε ένα topic με τιμές αναβαθμίσεων, άνευ σχολιασμών?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 18:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
kane έγραψε:
Steve έγραψε:

Δυστυχώς όμως ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να γίνειΦυσικά και είναι δύσκολο να γίνει Στέλιο και συμφωνώ μαζί σου 100%.

Διότι, είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες!

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, βέβαια, όπως αναφέρεις παραπάνω, αν κάποτε δώσει γραπτή εγγύηση ο ανταγωνιστής σου, όντως, θα είναι ισχυρό δέλεαρ για όλο το καταναλωτικό κοινό με αποτέλεσμα να χάσεις κι άλλο κόσμο από αυτόν που έχεις ήδη χάσει με τα clopyright! Very happy Ετοιμάσου για ανεργίαααααααααααα Evil

χμμμ ξερεις κατι που δεν ξερουμε συνονοματε??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Νομιζω οτι τα "ΜΗ 100% ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΑ" πράγματα δεν ειναι σωστό να συζητιουνται σε αυτό το φορουμ...

μανθο εαν μιλαμε για το τι ειναι σωστο και τι οχι να συζητηται σε αυτο το φορουμ,τοτε πολλα των τελευταιων εβδομαδων θα ειχαν μπει σε...λοκ μοοντ.

Απλώς μεσα στο συμφερτο της ατερμονης θεωριας και προλογου που διαβαζω σε πολλα ποστ νεων μελων, δε βρήκα καποιο αντεπιχείρημα ωστε να μη σχολιασω το ποστ του αλλου σταυρου...

Ελπίζω να κατανοεις το σκεπτικο μου.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 20:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φυσικα και το καταλαβαίνω Σταυρε.
Ελπίζω κι εσυ να καταλαβαίνεις το δικό μου. Wink

mez έγραψε:
Δεν θα ήταν καλό για όλους τους φίλους με 207 THP, να είχαμε ένα topic με τιμές αναβαθμίσεων, άνευ σχολιασμών?

Πιστεψε με το λιγότερο που θα πρεπει να σε ενδιαφέρει σε αυτο το θέμα ειναι η τιμή. Ισως η τιμή σε σχεση με το τι παρέχει ο καθένας να ειχε νόημα, αλλα και πάλι αυτό ειναι σχετικό. Μια τιμή αλλωστε από μονη της δεν λέει τιποτα, αν δεν εχεις περισσότερες λεπτομέρειες/αποδείξεις/σχόλια κλπ

Και αυτο επειδη το πρόγραμμα δε ειναι κάτι "χειροπιαστό" όπως ειναι πχ ενα λάστιχο, μια ζάντα κλπ "fix" πραγματα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 09:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την ακρίβεια όλα με ενδιαφέρουν, αλλά μία λίστα τιμών θα μας βοηθούσε όλους για να ξέρουμε που βρισκόμαστε οικονομικά, γιατί οι βελτιωτές δεν πληρώνονται με κτήματα και ζωντανά!!! Laughing

Είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να αποφασίσει. Εγώ δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα στην υλοποίηση, απλά θα ενημερώνονται τα μέλη, τίποτα παραπάνω.

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 01:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο θα ΞΑΝΑ-συμμαζευτεί το τόπικ.
Θα (ξανα)παρακαλέσω να ειστε πολύ προσεκτικοι στο τι γραφετε δημόσια για την δουλεια οποιουδηποτε και να μπορείτε να αποδεικνύετε τα γραφόμενα σας.
ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ ποσταρισματα σε αυτο το φορουμ δεν εχουν καμμια δουλεια και μπορουν να φερουν σε πολυ δυσκολη θεση τους Υπευθυνους του Συλλόγου.

Εκ της MOD Team

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 09:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΞΑΝΑ-συμμαζευτηκε το τοπικ.
Μπορείτε να λυσετε την οποια μεταξυ σας απορία/περεξηγηση κλπ εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=339244#339244

Το παρών τόπιλκ αφορα "ΒΕΛΤΙΩΣΗ" και οχι "κοκορομαχίες" / "αντιδικίες" κλπ.

Εκ της MOD Team / MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 44, 45, 46  Επόμενη
Σελίδα 45 από 46

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης