Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 21:08:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χμμμ ξερεις κατι που δεν ξερουμε συνονοματε??? 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kane στις Τρι 29 Σεπ 2009, 12:11:02, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 22:45:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | salex έγραψε: | Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον! Και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι μου οι πελάτες! Και τα ξαδέρφια τους. Και τα ανήψια τους και όλο τους το σόι!
Δυστυχώς όμως ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να γίνει. | Φυσικά και είναι δύσκολο να γίνει Στέλιο και συμφωνώ μαζί σου 100%.
Διότι, είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες!
Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, βέβαια, όπως αναφέρεις παραπάνω, αν κάποτε δώσει γραπτή εγγύηση ο ανταγωνιστής σου, όντως, θα είναι ισχυρό δέλεαρ για όλο το καταναλωτικό κοινό με αποτέλεσμα να χάσεις κι άλλο κόσμο από αυτόν που έχεις ήδη χάσει με τα clopyright! Ετοιμάσου για ανεργίαααααααααααα  |
αμεσως εσυ ...ο ανθρωπος ηθελε απλα να δει αν ειναι safe το προγραμμα για καλο δικο μας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Σεπ 2009, 13:11:59 Θέμα δημοσίευσης: a |
|
|
Νομιζω οτι τα "ΜΗ 100% ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΑ" πράγματα δεν ειναι σωστό να συζητιουνται σε αυτό το φορουμ...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 29 Σεπ 2009, 11:17:27, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
turborabbit (Κύριλλος) Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 178 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 14:08:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | salex έγραψε: | ….Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον!.... |
….είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες! |
====
Μάλιστα.
Ξεκινώντας να γράφω στο φόρουμ αυτό, υποψιαζόμουν την αρνητική αντιμετώπιση προς τα γραφόμενα μου, λόγω της κατάλληλης «προεργασίας» που υπέστη. Πράγμα που σαφώς και επιβεβαιώθηκε από τα πρώτα μου ποστς. Όταν λοιπόν ακόμα «λίγη η ζημιά» είχαν τα ποστς μου εδώ μέσα (με «ψεύτικα» διαγράμματα από «άκυρα» δυναμόμετρα) τρέξατε να με βγάλετε ψεύτη και τα αυτοκίνητα ανύπαρκτα, προκαλούσατε δημόσια και με ΠΜ για κόντρες κοκ. Όταν δε, μερικά από αυτά τα «ανύπαρκτα» αυτοκίνητα τελικά δείξανε λίγο (όσο πατάει η γάτα) τα δοντάκια τους, και μετά από μια μέρα σιγής, το status άλλαξε στο «ανεπιθύμητο πρόσωπο». Η αλήθεια είναι πως περίμενα δικαιολογίες του τύπου «περιμένετε και θα σπάσουν», «είναι ξυραφισμένα» κλπ.
Είναι θλιβερό όμως να διαβάζω τα γραπτά των φίλων/οπαδών/υποστηρικτών ενός ανταγωνιστή περί αντιγραφής (που δε νομίζω να τα βγάζουν μόνοι τους από το μυαλό τους),
- όταν ο ίδιος o ανταγωνιστής αυτός δηλώνει δημόσια ότι τα 207 δεν μπορούν να περάσουν το όριο των 240 ίππων λόγω αδυναμίας πολλαπλασιαστών ενώ σας παρουσιάζω 303 «ψεύτικα» (έστω 283 μετρημένα),
- όταν ο ίδιος o ανταγωνιστής αυτός στα 207 του έχει κοψίματα, misfires και safe modes στις ψηλές στροφές μόλις πάει να σηκώσει κάποια σοβαρή πίεση ενώ κανένα δικό μου δεν έχει τέτοιο θέμα,
- όταν ο ίδιος o ανταγωνιστής αυτός δηλώνει δημόσια ότι δουλεύει με μείγμα 11.8 στις μεσαίες και 11.1 «ξερό» ψηλά ενώ τελικά έχει 13 στις μεσαίες και 11.6 ψηλά και ξαφνικά με αφρούς στο στόμα υποστηρίζει ότι μείγμα 13:1 με 1.7bar πίεση υπερπλήρωσης είναι ΜΙΑ ΧΑΡΆ…
Και αρκετά ακόμα…
Είναι θλιβερό να διαβάζω μπηχτές περί μαύρου Σεπτέμβρη και παγκόσμιου recession όταν μετακομίζω σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και ενώ περιμένω (ο χομπύστας!) δικό μου δυναμόμετρο…
Είναι θλιβερό να διαβάζω, πόσο εύκολα και ανώδυνα τελικά μερικοί εδώ μέσα μετατρέπουν την λέξη ΑΓΝΟΙΑ σε λέξη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ…
Επειδή όμως βλέπω ότι συνεχίζετε να είστε κάθετα και αρνητικά προκατελλημένοι εναντίον μου, θέλοντας να «σπάσω τον πάγο», αφιερώνω λοιπόν τους παρακάτω στίχους σ’αυτούς τους «λίγους και εκλεκτούς» που κοιμούνται και σκέφτονται νέους τρόπους να με προσβάλλουν, να με μειώσουν και δεν ξέρω ποια άλλη κακία να κάνουν.
http://tbr.gr/ps.mp3
ΥΓ. Αφού προηγηθεί συνεννόηση με τους συνεταίρους, αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα, και εφόσον μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια αντίδραση από την διοίκηση, διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά για την συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROUKETASPUG (Ιωαννης) Νέος χρήστης

Γαιδουρι GARY GTI limited edition
Ένταξη: 02 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 19:47:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως στο καλο αντιγραφεις ενα προγραμμα οταν ο καθενας το κλειδωνει???
Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει νιτρο και τα πιανει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 21:08:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κύριλε θα σου πω κάτι εντελώς φιλικά...
Το να μας λες συνεχώς για μείγματα,αριθμούς και πεταλούδες πίστεψε με δεν μας αφορούν γιατί απλά δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από αυτά οι πιο πολλοί είναι κάτι το οποίο το έχεις σπουδάσει προφανώς και είναι και η δουλειά σου.Εμάς δεν μας αφορά και πιστεύω καταλαβαίνεις τον λόγο.
Οπότε ανούσια παλεύεις τόσο καιρό να αποδείξεις πράγματα μέσα από αριθμούς(δεν ενοώ άλογα).
Όσο αναφορά τους etuners μην ξεχνάς ότι από μόνος σου μπήκες στην διαδικασία σύγκρισης με τα ποστ που έγραφες.
Αν η δουλειά που κάνεις είναι πραγματικά καλή θα φανεί στον μέλον δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθεση με ανταγωνιστές.
Στο κάτω κάτω εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το 90% των 207 thp είναι προγραμματισμένα από Κρίτωνα και Στέλιο και αυτό το ξέρεις και εσύ καλά.
επήσεις γνωρίζοντας αρκετό κόσμο με 207 κανένας δεν έχει να πει κακή κουβέντα για το πρόγραμμα των e-tuners.
Εμένα πιο πολύ θα με προβλημάτιζε αυτό παρά το πως θα κινηθώ νομικά για συκοφαντίες και λοιπά...
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 21:10:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
post edited by MOD Team
Αφηστε το ΔΣ να λυνει τετοια θεματα με τον τρόπο που γνωρίζει.
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Δευ 28 Σεπ 2009, 22:19:59, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 21:25:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον κυριλλε και καθε κυριλλε που διαβαζει το φορουμ...
Ολον αυτον τον μηνα προσπαθω να βγαλω μια ακρη,που φυσικα μεσες ακρες ολοι μας εχουμε καταλαβει...
ΠΟΥ ησουν φιλε μου ΟΛΟΝ αυτον τον καιρο που τα Χ,Ψ παιδια,οπου παιδια βλ. τους e-tuners,τον ανδριανακη,τον τον τον, προγραμματιζαν 207 ραλλυ (με το νεο εγκεφαλο) και ας μη ξεχασω το πιο σημαντικο 207 ΡΣ ?
Που ησουν οταν καποιοι απο δω μεσα σε πηραν τηλεφωνο προσφατως για προγραμματισμο 207 ρς την εποχή που ΜΟΝΟ e-tuners ειχαν ξεκλειδωσει τον εγκεφαλο και ειπες "φιλε ακομη δν μπορω να ασχοληθω με 207 ρς" , ας μιλησει και ο ιδιος που στο ρωτησε.
Ολα αυτα πολυ ή λιγο ποσώς με ενδιαφέρουν,απλως το αναφερω για να μην νομιζουν μερικοι ευπιστοι πως ανακαλυψες τον τροχο.
Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι πως απτο πουθενα,εμφανιστηκαν 5-10 χρηστες στο φορουμ,ενας εσυ φυσικα, και παμπολλοι αλλοι υποστηρικτές σου και εγινε το φορουμ ενα μικρο μπουρδελο.
ΟΠΩΣ σου ξανάπα σε παλιοτερο ποστ μου,και δικιο να χεις και καλυτερος προγραμματιστης νασαι επιπεδου Φ1, το δικιο σου θα το χασεις, γιατι δεν εχεις τροπο, και ολοι μα ολοι βλεπουν τον τελευταιο καιρό τι γινεται.
Να μιλησω και για μενα προσωπικα? το στελιο το γνωρισα σα στελιο απτο σαξοκλαμπ,τον ξαναβρηκα στο πςκλαμπ, τον συμπαθησα "ιντερνετικα",γνωριστηκαμε απο κοντα κτλ κτλ...Οποτε μπορω κι εχω μια πληρη αποψη για το ατομο του,που αυτα που γραφει αντικατοπτριζουν το χαρακτηρα του...(και παλι αν εχω λαθος θα το δειξει ο χρονος)
Κατι που εσύ δεν μπορείς να το κάνεις,τουλάχιστο με αυτο το τροπο...
Να σου το πω και πιο αναλυτικα...
ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ που σχολιαζεις αρνητικα συνεδελφο σου (που δεν ειστε,γιατι εσυ ανεφερες οτι εισαι χομπιστας και οτι μαζι με αλλους εχεις μια "εταιρια") ειναι το χειριστο ολων...Αυτο ειναι το πιο χονδροειδες λαθος καποιου "επαγγελματια".
Δεν θυμαμαι να αναφεραν ποτε oi e-tuners, "α φιλε μη πας εκει,ελα σε μενα που ειμαι και επισημος συνεργατης του κλαμπ,εκεινος δεν ειναι καλος,ελα σε μας", κατι που εσύ εμμέσως κάνεις...
Φανταζεσαι να κανω εγω μια συνεργασια εδω μεσα στο κλαμπ,και να πω "συντασσω τοπογραφικα" αλλα μην πατε στο σπυρο-sps γιατι τα κανει μπαλαμουτι ολα?
Ελπιζω να πιανεις το σκεπτικο μου...
Οπως ξαναπα,η εμπιστοσυνη κερδίζεται με το χρονο,και ο στελιος - κριτωνας την εχουν κερδισει τουλάχιστο εδω μεσα, και 20 πελατες που του στειλα εγω και αλλοι τοσοι που του στειλανε φιλοι και γνωστοι μου, δεν γυρισαν να μου πουνε "ρε μαλ**α σταυρο,τι απατεωνες ειναι αυτοι που μας εστειλες..."
Αυτα απο μενα παιδια...
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 21:35:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δε μπορω να καταλαβω τι εχει γινει τωρα?γιατι ολη αυτη η αναταραχη?δε νομιζω οτι ειμαστε μικρα παιδια,κ ο καθενας μας(εφοσον εχουμε παρει κ ενα αμαξι) μπορουμε να αποφασισουμε κ που θα το παμε για βελτιωση,κ υπευθυνοι θα ειμαστε μονο εμεις
παντα φιλικα κ με προσπαθεια να ηρεμησουν λιγακι τα πνευματα.
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 22:02:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | δε νομιζω οτι ειμαστε μικρα παιδια,κ ο καθενας μας(εφοσον εχουμε παρει κ ενα αμαξι) μπορουμε να αποφασισουμε κ που θα το παμε για βελτιωση,κ υπευθυνοι θα ειμαστε μονο εμεις
|
Εισαι λαθος εδω βαγγελη μου..υπαρχουν εδω μεσα παιδια που δεν εχουν τεκμηριωμενη αποψη στο θεμα αυτο και αναζητουν μια λυση και μια εξηγηση που θα τους πεισει για το τι να κανουν..δεν ειναι ολοι σαν εσενα και καποιους αλλους που γνωριζουν 5 πραγματα και ξερουν εμπειρικα πως θα κινηθουν!
Η παραμικρη τοποθετηση επι του θεματος απο οποιονδηποτε μπορει να τους επιρεασει..
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Σεπ 2009, 22:19:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
turborabbit έγραψε: | ΥΓ. Αφού προηγηθεί συνεννόηση με τους συνεταίρους, αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα, και εφόσον μέχρι τότε δεν υπάρξει κάποια αντίδραση από την διοίκηση, διατηρώ το δικαίωμα να κινηθώ νομικά για την συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκα. |
Γενικώς καθένας ειναι ελευθερος να κάνει οτι θέλει κι εσυ φυσικά, πρόσεξε ομως μην εμπλέξεις σε οτι κάνεις τον Συλλογο μπερδευοντας ή συγχέοντας ή ανακατευοντας (ενδεχομένως και χωρις να το καταλάβεις) τα ποστ/λεγόμενα του όποιου χρήστη με την επίσημη θεση του Συλλόγου.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 07:48:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
turborabbit (Κύριλλε),
αφού απαντήσεις στα ερωτήματα του kane, θα ήθελα βέβαια να απαντήσεις και σε κάποια άλλα ερωτήματα.
Κυρ 06 Σεπ, 2009 20:03 κάνεις την θεαματική σου είσοδο με το 1ο σου post, ενώ 21:03, μόλις 1 ώρα αργότερα, συστήνεσαι ως συνέταιρος/συνιδιοκτήτης της Overload (μιας που χρησιμοποιείς την φράση "έχουμε"). 1 ώρα πιο μετά περίπου, κάνεις πρόταση για λίστα συνεργασιών... Ο χρόνος είναι χρήμα βέβαια, και δείχνεις να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.
Ακολούθως, σου εξηγεί ο μισητός για εσένα και ανταγωνιστής συνάδελφος, με τεχνικούς όρους, για ποιούς λόγους ΔΕΝ είναι δυνατό να ισχύουν τα όσα γράφεις. Εσύ επιμένεις, θέλοντας να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως αποδιοπομπαίο τράγο ότι όλοι σε κατακρίνουμε κλπ. κλπ.
Λογικό δεν είναι, από την στιγμή που, όπως είπες, είσαι προγραμματιστής, να ΜΗΝ έχεις μηχανολογικές γνώσεις ώστε να μπορείς να εξηγήσεις?
Αλήθεια, για να είσαστε 3 άτομα σε μια επιχείρηση, αυτό ονομάζεται Ανώνυμος εταιρία (εκτός κι αν δεν είσαστε και οι 3 σας μέσα στην επιχείρηση, αλλά πνευματικά και μόνο). Δ.Σ. έχετε? Εγγυητική στην τράπεζα (150.000 ευρώ) καταθέσατε? Γραφήκατε στο Φ.Ε.Κ. όταν ιδρυθήκατε?
Κόψατε ποτέ κάποια Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, για να δούμε και εμείς πώς είναι αυτά τα χαρτάκια? Σφραγίδα εταιρίας, έχετε?
Επίσης, όπως παρουσιάζεις τα καλά, δεν θα ήταν πρέπον να παρουσιάσεις και τα άσχημα? Γιατί αποσύρθηκε η προσφορά σου από το seatclub καθώς και έγινε ban στον λογαριασμό σου?
Τέλος, πόσο καιρό γνωρίζεσαι με τον Thomas από εδώ μέσα και τί σχέση έχεις με το 207 του?
Και, επειδή είσαι αρκετά νέος στον χώρο των δικαστικών και των μηνύσεων, σου κάνω μια απλή χρονική τοποθέτηση των γεγονότων: κάνεις την μήνυση, ορίζεται στο 1 με 1μιση έτος η εκδίκαση, η αντίθετη πλευρά παίρνει αναβολή, και πάμε για άλλο 1 έτος. Αμέσως αμέσως, είμαστε στα 2 έτη, χωρίς να έχει συζητηθεί η υπόθεση.
Φυσικά, στα 2-2,5 έτη που θα γίνει το δικαστήριο, θα πρέπει να περιμένεις να βγεί και η απόφαση, μισό με ένα χρόνο ακόμα.
Άρα 3-3,5 έτη με μια απόφαση που, είναι αμφίβολο, αν θα βγει στο τέλος υπέρ σου. Και φυσικά, αν σε κάποια από τις 2 πλευρές, δεν υπάρχει συμφωνία, υπάρχει το δικαίωμα της έφεσης όπως γίνεται συνέχεια σε όλα τα δικαστήρια. Οπότε βάλε ξανά την ιστορία από την αρχή, και μετά χαράς, πας στα 5 με 5μιση χρόνια περίπου.
Οπότε ξεκινάς σήμερα την μήνυση, και τα ξαναλέμε σε 5-5μιση χρόνια, στα οποία θα έχεις ζητήσει 5ψήφιο ποσό, και ΑΝ τυχόν βγει υπέρ σου το δικαστήριο σου, θα πας σε 4ψήφιο ποσό ύστερα από την έφεση (για να μην πω το 3ψήφιο). Και? Τί θα γίνει? Με αυτό το ποσό βέβαια, αποκαθίσταται η υπόληψη σου, και είναι σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ ε? Βασικά, στα 5-5,5 χρόνια, ίσως να μην υπάρχει καν η overload ακόμα και να έχει φύγει από τον χάρτη γενικότερα
Αν όμως αυτό που πας να κάνεις γυρίσει και σε βρει μπούμερανγκ? Αν βγεις χρεωμένος αντί για κερδισμένος? Θα το αντέξεις? Είσαι έτοιμος?
Επίσης, καλό θα ήταν να κάνεις αγωγή αντί για μήνυση, μιας και έχεις να "επιτεθείς" με συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά ανάλογα με το ύψος του ποσού που θα ζητήσεις, θα έχεις και το ανάλογο δικόσημο. Μην βλέπεις αυτά τα 5.000.000 ευρώ που ζητάνε στις τηλεοράσεις και χαίρεσαι. Έχουν ήδη δώσει τα 500.000 ευρώ σε δικόσημο και μόνο.
Αν βέβαια το κρίνεις σκόπιμο, ξεκίνα τα "νομικά για συκοφαντίες και λοιπά", και μην ανησυχείς, εδώ είμαστε όλοι. Και αν το συνεχίσεις έτσι, ίσως να ξεκινήσουμε εμείς τα νομικά πρώτοι, πριν από εσένα.
Και είμαστε περισσότεροι από εσένα, και έχουμε αρκετά λεφτά για πέταμα Και μάντεψε, δεν έχουμε καμία σχέση με το Δ.Σ., ούτε με τον Σύλλογο!
Φιλικά, Σταύρος. 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τρι 29 Σεπ 2009, 10:14:27, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 09:39:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επισης κυριλλε επειδη παρακολουθω και το vw club θα ηθελα να μου δωσεις και εδω μια επισημη απαντηση στο θεμα με συγκεκριμενο tsi Που υπηρχε εκει στο οποιο παλι ελεγες οτι δουλευει τερμα φτωχο και μετρηθηκε αρκετα πιο νορμαλ με wideband εξατμισης με αποτελεσμα να σφαχτειτε με το κριτωνα.
συμπερασμα εγω ακομα δεν εβγαλα για εκεινη την ιστορια
επισης μη ξεχνας κατι πολυ βασικο. etuners εδω εχουν φτιαξει πανω απο 200αυτοκινητα. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν εσπασε. αυτο για να κανει το Δ.Σ καποιον συνεργατη ειναι απο τα σημαντικοτερα. εμας χεστηκαμε αν ειναι καποιος μπρος στις κοντρες . αυτο που μας νοιαζει ειναι η προστασια των μελων μας και για αυτο και φοβομαστε παντα σε καθε νεα συνεργασια.
δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο 'η κατι περιεργο - κακοηθες?
υ.γ. δεν ανηκω σε κανενα δ.σ εδω μεσα. απλο μελος ειμαι και mod στα τεχνικα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 10:35:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | turborabbit (Κύριλλε),
αφού απαντήσεις στα ερωτήματα του kane, θα ήθελα βέβαια να απαντήσεις και σε κάποια άλλα ερωτήματα.
Κυρ 06 Σεπ, 2009 20:03 κάνεις την θεαματική σου είσοδο με το 1ο σου post, ενώ 21:03, μόλις 1 ώρα αργότερα, συστήνεσαι ως συνέταιρος/συνιδιοκτήτης της Overload (μιας που χρησιμοποιείς την φράση "έχουμε"). 1 ώρα πιο μετά περίπου, κάνεις πρόταση για λίστα συνεργασιών... Ο χρόνος είναι χρήμα βέβαια, και δείχνεις να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο.
Ακολούθως, σου εξηγεί ο μισητός για εσένα και ανταγωνιστής συνάδελφος, με τεχνικούς όρους, για ποιούς λόγους ΔΕΝ είναι δυνατό να ισχύουν τα όσα γράφεις. Εσύ επιμένεις, θέλοντας να παρουσιάσεις τον εαυτό σου ως αποδιοπομπαίο τράγο ότι όλοι σε κατακρίνουμε κλπ. κλπ.
Λογικό δεν είναι, από την στιγμή που, όπως είπες, είσαι προγραμματιστής, να ΜΗΝ έχεις μηχανολογικές γνώσεις ώστε να μπορείς να εξηγήσεις?
Αλήθεια, για να είσαστε 3 άτομα σε μια επιχείρηση, αυτό ονομάζεται Ανώνυμος εταιρία (εκτός κι αν δεν είσαστε και οι 3 σας μέσα στην επιχείρηση, αλλά πνευματικά και μόνο). Δ.Σ. έχετε? Εγγυητική στην τράπεζα (150.000 ευρώ) καταθέσατε? Γραφήκατε στο Φ.Ε.Κ. όταν ιδρυθήκατε?
Κόψατε ποτέ κάποια Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, για να δούμε και εμείς πώς είναι αυτά τα χαρτάκια? Σφραγίδα εταιρίας, έχετε?
Επίσης, όπως παρουσιάζεις τα καλά, δεν θα ήταν πρέπον να παρουσιάσεις και τα άσχημα? Γιατί αποσύρθηκε η προσφορά σου από το seatclub καθώς και έγινε ban στον λογαριασμό σου?
Τέλος, πόσο καιρό γνωρίζεσαι με τον Thomas από εδώ μέσα και τί σχέση έχεις με το 207 του?
Και, επειδή είσαι αρκετά νέος στον χώρο των δικαστικών και των μηνύσεων, σου κάνω μια απλή χρονική τοποθέτηση των γεγονότων: κάνεις την μήνυση, ορίζεται στο 1 με 1μιση έτος η εκδίκαση, η αντίθετη πλευρά παίρνει αναβολή, και πάμε για άλλο 1 έτος. Αμέσως αμέσως, είμαστε στα 2 έτη, χωρίς να έχει συζητηθεί η υπόθεση.
Φυσικά, στα 2-2,5 έτη που θα γίνει το δικαστήριο, θα πρέπει να περιμένεις να βγεί και η απόφαση, μισό με ένα χρόνο ακόμα.
Άρα 3-3,5 έτη με μια απόφαση που, είναι αμφίβολο, αν θα βγει στο τέλος υπέρ σου. Και φυσικά, αν σε κάποια από τις 2 πλευρές, δεν υπάρχει συμφωνία, υπάρχει το δικαίωμα της έφεσης όπως γίνεται συνέχεια σε όλα τα δικαστήρια. Οπότε βάλε ξανά την ιστορία από την αρχή, και μετά χαράς, πας στα 5 με 5μιση χρόνια περίπου.
Οπότε ξεκινάς σήμερα την μήνυση, και τα ξαναλέμε σε 5-5μιση χρόνια, στα οποία θα έχεις ζητήσει 5ψήφιο ποσό, και ΑΝ τυχόν βγει υπέρ σου το δικαστήριο σου, θα πας σε 4ψήφιο ποσό ύστερα από την έφεση (για να μην πω το 3ψήφιο). Και? Τί θα γίνει? Με αυτό το ποσό βέβαια, αποκαθίσταται η υπόληψη σου, και είναι σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ ε? Βασικά, στα 5-5,5 χρόνια, ίσως να μην υπάρχει καν η overload ακόμα και να έχει φύγει από τον χάρτη γενικότερα
Αν όμως αυτό που πας να κάνεις γυρίσει και σε βρει μπούμερανγκ? Αν βγεις χρεωμένος αντί για κερδισμένος? Θα το αντέξεις? Είσαι έτοιμος?
Επίσης, καλό θα ήταν να κάνεις αγωγή αντί για μήνυση, μιας και έχεις να "επιτεθείς" με συγκεκριμένα στοιχεία. Αλλά ανάλογα με το ύψος του ποσού που θα ζητήσεις, θα έχεις και το ανάλογο δικόσημο. Μην βλέπεις αυτά τα 5.000.000 ευρώ που ζητάνε στις τηλεοράσεις και χαίρεσαι. Έχουν ήδη δώσει τα 500.000 ευρώ σε δικόσημο και μόνο.
Αν βέβαια το κρίνεις σκόπιμο, ξεκίνα τα "νομικά για συκοφαντίες και λοιπά", και μην ανησυχείς, εδώ είμαστε όλοι. Και αν το συνεχίσεις έτσι, ίσως να ξεκινήσουμε εμείς τα νομικά πρώτοι, πριν από εσένα.
Και είμαστε περισσότεροι από εσένα, και έχουμε αρκετά λεφτά για πέταμα Και μάντεψε, δεν έχουμε καμία σχέση με το Δ.Σ., ούτε με τον Σύλλογο!
Φιλικά, Σταύρος.  |
====
Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο.
Όσο συνεζίχεις να με αποκαλείς δημόσια κλέφτη - διάλογος δεν μπορεί να υπάρχει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 10:45:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | επισης κυριλλε επειδη παρακολουθω και το vw club θα ηθελα να μου δωσεις και εδω μια επισημη απαντηση στο θεμα με συγκεκριμενο tsi Που υπηρχε εκει στο οποιο παλι ελεγες οτι δουλευει τερμα φτωχο και μετρηθηκε αρκετα πιο νορμαλ με wideband εξατμισης με αποτελεσμα να σφαχτειτε με το κριτωνα.
συμπερασμα εγω ακομα δεν εβγαλα για εκεινη την ιστορια |
====
Οι μετρήσεις που κάναμε (αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν) επαληθεύτηκαν από τους ίδιους που μου επιτέθηκαν περί απάτης (βέβαια άνδρες δεν υπάρχουν, συγνώμη δεν βγήκε κανένας να ζητήσει). Απλώς ξαφνικά το μείγμα 13:1 με 1.7bar πίεση έγινε «έτσι πρέπει, είναι καλό» (ενώ παλιά δηλώνανε περί 11.8:1). Την υπόλοιπη εξέλιξη της ιστορίας μπορείς να τα διαβάσεις ίδιος στο vwclub μιας και το παρακολουθείς.
volvos έγραψε: | επισης μη ξεχνας κατι πολυ βασικο. etuners εδω εχουν φτιαξει πανω απο 200αυτοκινητα. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν εσπασε. αυτο για να κανει το Δ.Σ καποιον συνεργατη ειναι απο τα σημαντικοτερα. εμας χεστηκαμε αν ειναι καποιος μπρος στις κοντρες . αυτο που μας νοιαζει ειναι η προστασια των μελων μας και για αυτο και φοβομαστε παντα σε καθε νεα συνεργασια.
δε νομιζω οτι λεω κατι παραλογο 'η κατι περιεργο - κακοηθες? |
====
Δεν είπα πουθενά το αντίθετο.
Ούτε διαφώνησα με την επίσημη στάση του ΔΣ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 10:48:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
turborabbit έγραψε: | ====
Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο.
Όσο συνεζίχεις να με αποκαλείς δημόσια κλέφτη - διάλογος δεν μπορεί να υπάρχει. | Στα παραπάνω που κάνεις παράθεση δεν σε αποκάλεσα δημόσια κλέφτη, άσχετα με το αν θέλεις να το λαμβάνεις έτσι.
Διάλογος φυσικά και δεν μπορεί να υπάρχει, αφού σου έχουν γίνει τόσες ερωτήσεις και δεν έχεις δώσει απάντηση ακόμα! Όταν αρχίσεις να δίνεις απαντήσεις και με την σειρά σου να κάνεις ερωτήσεις, τότε θα γίνει διάλογος!
Είμαστε όλοι εν αναμονή λοιπόν 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τρι 29 Σεπ 2009, 10:49:22, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 10:48:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν θυμαμαι καλα σε κανενα ποστ του ο Στεβε δεν σε αποκαλεσε κλεφτη....γενικα μια τοποθετηση εκανε και δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται στο ονομα σου ή στο ψευδονυμο , εκτος απο το τελευταιο ποστ οπου δεν βλεπω να σε αποκαλει "κλεφτη".
Φιλικα Χαρης
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 11:01:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: |
ΠΟΥ ησουν φιλε μου ΟΛΟΝ αυτον τον καιρο που τα Χ,Ψ παιδια,οπου παιδια βλ. τους e-tuners,τον ανδριανακη,τον τον τον, προγραμματιζαν 207 ραλλυ (με το νεο εγκεφαλο) και ας μη ξεχασω το πιο σημαντικο 207 ΡΣ ?
Που ησουν οταν καποιοι απο δω μεσα σε πηραν τηλεφωνο προσφατως για προγραμματισμο 207 ρς την εποχή που ΜΟΝΟ e-tuners ειχαν ξεκλειδωσει τον εγκεφαλο και ειπες "φιλε ακομη δν μπορω να ασχοληθω με 207 ρς" , ας μιλησει και ο ιδιος που στο ρωτησε.
Ολα αυτα πολυ ή λιγο ποσώς με ενδιαφέρουν,απλως το αναφερω για να μην νομιζουν μερικοι ευπιστοι πως ανακαλυψες τον τροχο. |
====
Εννοείται ότι σε ενδιαφέρουν αλλιώς δεν θα τα έγραφες.
Και εννοείται ότι δεν ανακάλυψα τροχό.
Το αντίθετο προσπαθώ να πω, δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό και δεν χρειάζεται να φτιάξεις 207 207άρια για να μάθεις πως σηκώνεις την πίεση χωρίς misfires, safe modes, λαμπάκια και τις υπόλοιπες σαχλαμάρες.
Ναι, μόλις τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά, κακό είναι;
Δεν έπρεπε δηλαδή;
Δεν έπρεπε να μηλίσω καθόλου αν δεν φτιάξω 207 207άρια και εγώ;
Έπρεπε και εγώ να παίζω με τις ψευτοπιέσεις στο <50% δυνατοτήτων τουρμπίνας;
Μήπως έπρεπε να ζητήσω και άδεια από το κλάμπ για να φτιάχνω τον σωστό σπινθήρα ώστε να μην έχω misfires ?
Να μη ρυθμίζω σωστά την διαχείρηση πίεσης ώστε να μη πεύτει το safe?
Να μη παραμεπροποιώ τα οικολογικά flags ώστε να μην έχω σφάλμα καταλύτη στα decat?
Πείτε το ρε παιδια ξεκάθαρα, μη προσπαθείτε να μου το πείτε έμμεσα.
Σας έχω κουράσει, κάνω κακό στο φόρουμ;
Είναι το φόρουμ του Στέλιου και όποιος έχει άλλη άποψη είναι persona non grata ?
Μέχρι και κλέφτη με λέτε τώρα, τι άλλο θα ακούσω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Σεπ 2009, 11:03:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Byakuya έγραψε: | Αν θυμαμαι καλα σε κανενα ποστ του ο Στεβε δεν σε αποκαλεσε κλεφτη....γενικα μια τοποθετηση εκανε και δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται στο ονομα σου ή στο ψευδονυμο , εκτος απο το τελευταιο ποστ οπου δεν βλεπω να σε αποκαλει "κλεφτη".
Φιλικα Χαρης |
Εδώ φίλε μου. Ξεκάθαρα.
Steve έγραψε: | salex έγραψε: | ….Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον!.... |
….είναι χοντράδα να πας να πληρώσεις το ίδιο σου το πρόγραμμα σε κάποιον που αντιγράφει τα προγράμματα σου από τους ίδιους σου τους πελάτες! |
Μή μου πείς μόνο ότι δεν πήγαινε σε μένα ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|