Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 06:54:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
infected-mushroom έγραψε: | 206kwn έγραψε: | λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα......  |
μηπως θελεις να δεις πως παει ενα γκολφ 1400 tsi με 250+ αλογακια? |
αν εισαι απο αθηνα,στειλε μου πμ να κανονισουμε κανενα πατημα,γιατι εχω ακουσει πολλα γιαυτα τα 14αρια μοτερ βελτιωμενα,κ θα ηθελα να τα δω σε δραση 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 09:25:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
infected-mushroom έγραψε: |
ναι αμε!!!! ποτε θα με πας βολτα???? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vama51 (Basilis) Μέλος

Peugeot 207 RC Overload
Ένταξη: 25 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 123 Τόπος: Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 10:36:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
infected-mushroom έγραψε: | 206kwn έγραψε: | λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα......  |
Ποιά, αυτά που καίνε λάδι σαν "ρου χου" και το DSG λίγο να το πειράξεις σπάει γιατί αντέχει μέχρι 26 κιλά ροπή;;;;8 στα 10 tsi έχουν προβλήμα γιατί είναι τόσο ζορισμένα που δεν αντέχουν.Λέτε στην VW να είναι μλκες που έριξαν την ιπποδύναμη στον νέο TSI από 170 σε 160;;;;;;;και μην ακούσω νόρμες καυσαερίων!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
infected-mushroom (apostolis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 24
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 13:34:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | infected-mushroom έγραψε: | 206kwn έγραψε: | λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα......  |
αν εισαι απο αθηνα,στειλε μου πμ να κανονισουμε κανενα πατημα,γιατι εχω ακουσει πολλα γιαυτα τα 14αρια μοτερ βελτιωμενα,κ θα ηθελα να τα δω σε δραση  |
αθηνα μενω φιλε μου... απο την αλλη βδομαδα οποια μερα θελεις και μπορεις ειμαι ευκαιρος... θα σου στειλω με π.μ το τηλ μου να μιλησουμε και να κανονισουμε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 13:36:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vama51 έγραψε: | infected-mushroom έγραψε: | 206kwn έγραψε: | λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα......  |
Ποιά, αυτά που καίνε λάδι σαν "ρου χου" και το DSG λίγο να το πειράξεις σπάει γιατί αντέχει μέχρι 26 κιλά ροπή;;;;8 στα 10 tsi έχουν προβλήμα γιατί είναι τόσο ζορισμένα που δεν αντέχουν.Λέτε στην VW να είναι μλκες που έριξαν την ιπποδύναμη στον νέο TSI από 170 σε 160;;;;;;;και μην ακούσω νόρμες καυσαερίων!!!!! |
εχω 38.000 χλμ δεν εχω καψει ουτε σταγονα λαδι παραπανω. το αμαξι το εχουνε φτιαξει εξολοκληρου ο στελιος με τον κριτωνα και μπορουνε να σου πουνε οι ιδιοι αν ειναι ολα οκ και αν εχω επισκευθει εστω και μια φορα τον μηχανικο για προβλημα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:27:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το αν θα καει λαδι ειναι να μη σου τυχει.εχω ακουσει κ για αρκετα 207 που "τσιμπανε" λιγακι παραπανω.τωρα για την αξιοπιστια του μοτερ,δε ξερω,αν ειναι σφυριλατο παντως δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα
ΥΓ θα τα πουμε απο κοντα εμεις
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:31:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | το αν θα καει λαδι ειναι να μη σου τυχει.εχω ακουσει κ για αρκετα 207 που "τσιμπανε" λιγακι παραπανω.τωρα για την αξιοπιστια του μοτερ,δε ξερω,αν ειναι σφυριλατο παντως δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα
ΥΓ θα τα πουμε απο κοντα εμεις |
δεν ειναι σφυρηλατο...! σου χω στειλει π.μ φιλε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|