PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT vs Golf GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 06:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

infected-mushroom έγραψε:
206kwn έγραψε:
λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα...... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

μηπως θελεις να δεις πως παει ενα γκολφ 1400 tsi με 250+ αλογακια?

αν εισαι απο αθηνα,στειλε μου πμ να κανονισουμε κανενα πατημα,γιατι εχω ακουσει πολλα γιαυτα τα 14αρια μοτερ βελτιωμενα,κ θα ηθελα να τα δω σε δραση Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 09:25:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αμε!!!! ποτε θα με πας βολτα???? Silly Silly Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 10:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206kwn έγραψε:
λοιπον παιδες μιας κ λετε για τα golf και τα 207 απλα εγω θα πω ενα πραγμα............ απλα ειχα σε υποληψη τα golf μεχρι που μια φορα ειχα παρει το 206gti ενος φιλου και ανοιξα με εναν αλλο φιλο που εχει το golf με τα 140.... ανοιξαμε ακριβως 800 μετρα... το παιδι εχει στο golf 17 ιντσες ζαντα και το 206 16 ιντσες ζαντα...... απλα απογοητευτηκα για το παιδι με το golf που πηγε και εδωσε τοσα λεφτα και νομιζει οτι ειναι και γρηγορος....... τα golf παιδες ειναι σκετη απογοητευση πραγματικα μονο το golf to gti αξιζει και ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα αλλα και παλι για τα 200+ αλογα που βγαζει δεν παει..... η peugeot στα ιδια αλογα, πολλες φορες και με λιγοτερα, θα ειναι παντα μπροστα πολλες κολωνες απο πολλες εταιριες.- τα 207 τα turbo ειναι κορυφη για τα λεφτα τους...... μην ασχολουμαστε με μα****ες οπως ειναι το golf το 1400 με τα 239082 αλογα........ ειναι τελειως gtp.... αυτα απο μενα...... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Ποιά, αυτά που καίνε λάδι σαν "ρου χου" και το DSG λίγο να το πειράξεις σπάει γιατί αντέχει μέχρι 26 κιλά ροπή;;;;8 στα 10 tsi έχουν προβλήμα γιατί είναι τόσο ζορισμένα που δεν αντέχουν.Λέτε στην VW να είναι μλκες που έριξαν την ιπποδύναμη στον νέο TSI από 170 σε 160;;;;;;;και μην ακούσω νόρμες καυσαερίων!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
infected-mushroom (apostolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 13:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
206kwn έγραψε:

αν εισαι απο αθηνα,στειλε μου πμ να κανονισουμε κανενα πατημα,γιατι εχω ακουσει πολλα γιαυτα τα 14αρια μοτερ βελτιωμενα,κ θα ηθελα να τα δω σε δραση Wink

αθηνα μενω φιλε μου... απο την αλλη βδομαδα οποια μερα θελεις και μπορεις ειμαι ευκαιρος... θα σου στειλω με π.μ το τηλ μου να μιλησουμε και να κανονισουμε
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 13:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vama51 έγραψε:
206kwn έγραψε:

Ποιά, αυτά που καίνε λάδι σαν "ρου χου" και το DSG λίγο να το πειράξεις σπάει γιατί αντέχει μέχρι 26 κιλά ροπή;;;;8 στα 10 tsi έχουν προβλήμα γιατί είναι τόσο ζορισμένα που δεν αντέχουν.Λέτε στην VW να είναι μλκες που έριξαν την ιπποδύναμη στον νέο TSI από 170 σε 160;;;;;;;και μην ακούσω νόρμες καυσαερίων!!!!!

εχω 38.000 χλμ δεν εχω καψει ουτε σταγονα λαδι παραπανω. το αμαξι το εχουνε φτιαξει εξολοκληρου ο στελιος με τον κριτωνα και μπορουνε να σου πουνε οι ιδιοι αν ειναι ολα οκ και αν εχω επισκευθει εστω και μια φορα τον μηχανικο για προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αν θα καει λαδι ειναι να μη σου τυχει.εχω ακουσει κ για αρκετα 207 που "τσιμπανε" λιγακι παραπανω.τωρα για την αξιοπιστια του μοτερ,δε ξερω,αν ειναι σφυριλατο παντως δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα Wink

ΥΓ θα τα πουμε απο κοντα εμεις Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 19:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
το αν θα καει λαδι ειναι να μη σου τυχει.εχω ακουσει κ για αρκετα 207 που "τσιμπανε" λιγακι παραπανω.τωρα για την αξιοπιστια του μοτερ,δε ξερω,αν ειναι σφυριλατο παντως δε νομιζω να εχει καποιο προβλημα Wink

ΥΓ θα τα πουμε απο κοντα εμεις Wink

δεν ειναι σφυρηλατο...! σου χω στειλει π.μ φιλε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης