Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pistolas (STATHIS) Μέλος

207 Le man
Ένταξη: 09 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 169 Τόπος: Λαρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:21:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η σχέση υπάρχει οταν το μοτέρ αρχίζει και σφύγκει λόγο πίεσης και δεν μπορει να βγάλει σωστά τα καυσαέρια....
Και δεν είναι και λίγα τα μοτέρ που έστριψαν μπιέλλα!!!!!
και τα έμβολα επίσης μετόσα πυράκια που βλέπουν όταν η τουρμπίνα γίνεται παντζάρι λόγο μη σωστής εξαγωγής!!!!
Άνετα δεν νομίζω και με 95αρα ειδικά!!!!
Αν είσαι τόσο σίγουρος για την δουλειά σου γιατί δεν δίνεις και 1-2 χρόνια εγγύση στο μοτερ???????????
Και ακριβώς για το λόγο οτι δεν ειστε revo mtm πρέπει να συμβιβάζεσται με μικρές πιέσης και να έχετε ανταγωνισμο όχι πρώτο στάδιο 1.45 bar και με μαμα intercooler!!!!
Και κ΄τι ακόμη!!!!! 1.45 Bar σε πλαστική εισαγωγη?????για καθημερινή χρήση??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
turborabbit (Κύριλλος) Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 178 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:22:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Η πεταλούδα ΔΕΝ ρυθμίζει την πίεση. |
====
Η αλήθεια είναι με συμφέρει να το πιστεύεις αυτό.
+1 λοιπόν, δεν ρυθμίζει την πίεση
salex έγραψε: | 218 άλογα λοιπόν στο 1.05bar. Όλα αυτά χωρίς intercooler. |
====
Σωστά
salex έγραψε: | Τα δικά μας ρε γμτ γιατί βγάζουν με stock περιφερειακά και 1.1 και 1.2 μόλις και μετά βίας 210 στα ράουλα της λύπης; |
====
Let me guess...
1) Φταίει το πρόγραμμα;
2) "Φταίνε" "τα ράουλα της λύπης";
Παράθεση: | Παράθεση: | Όταν το GT μου είχε 1.1bar στις 6000rpm με τη μαμά τουρμπίνα του, έβγαζα στα Σπάτα 204 αλόγατα.
====
1) Δεν είναι ίδια η τουρμπίνα
2) Δεν είναι ίδιο το πρόγραμμα
|
Είναι όμως ίδια πίεση στον ίδιο κινητήρα! |
====
Δηλαδή ίδια μάζα αέρα δίνει στο 1bar η τουρμπίνα που είναι στο 75% efficiency με μία που για την ίδια πίεση είναι τερματισμένη και είναι στο 50% efficiency με τις υπόλοιπες συνθήκες σταθερες; ΟΚ, ότι πείς. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:23:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ έχω προτείνει Στέλιο όπως και άλλα παιδιά να γίνουν δοκιμές στο δρόμο να δούμε τι παίζει αλλά από ότι φένεται δεν μας κάνουν την τιμή...
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:24:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | Κυριλε εσύ βγάζεις πιο περίεργα και πιο μεγάλα νούμερα από εμάς ...
Άρα η προσκληση στο μαχα ισχύει..... |
====
Και εσείς βγάζετε πιο μικρά από εμένα Που εγώ δεν μετράω στο κάτω-κάτω σε ένα και μόνο αποκλειστικά δυναμόμετρο, αλλά σε όποιο προκύψει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pistolas (STATHIS) Μέλος

207 Le man
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:25:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενα διάγραμμα απο TAT δυναμόμετρο θα ήταν πολύ καλό αλλα είναι απογοήτευση τα άλογα που δίχνει οπότε!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:28:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
turborabbit έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κυριλε εσύ βγάζεις πιο περίεργα και πιο μεγάλα νούμερα από εμάς ...
====
Και εσείς βγάζετε πιο μικρά από εμένα Που εγώ δεν μετράω στο κάτω-κάτω σε ένα και μόνο αποκλειστικά δυναμόμετρο, αλλά σε όποιο προκύψει... |
που πολυ καλά κανουν ΟΛΟΙ και μετράνε εκει,ωστε να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης ολων των παιδιων που εχουν βελτιωμενο αυτ/το ΕΙΤΕ με προγραμμα των e-tuners,ειτε με προγραμμα του αδριανακη,ειτε του σαλια,του μαλια,του λαγου,του αλεκου,του μαστρομητσου κτλ κτλ κτλ...
ΠΟΥ το περιεργο? ισα ισα πολλοι κανουν τις κοτες,και δν μετριουνται εκει,γιατι μετά εχει καζουρα...
Οπως για παραδειγμα εγω με ενα "μαμα" περιπου σαξο,των 137 ταπεινων αλογων μαχα, που κανει πλακα με κατι αλλα των 150 των υπολοιπων δυναμομετρων.
Αν βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει θα καταλαβεις γιατι ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιουν ολοι ενα δυναμομετρο του ιδιου τυπου με τις ιδιες ρυθμισεις...
Τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα ή του γραπτου αερα αν θελεις...
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:28:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
turborabbit έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κυριλε εσύ βγάζεις πιο περίεργα και πιο μεγάλα νούμερα από εμάς ...
====
ας προκύψει μία μέρα τοτε και στο μαχα...
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:33:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: |
Τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα ή του γραπτου αερα αν θελεις... |
====
Οτι πείς. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:34:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kostas207rc έγραψε: | turborabbit έγραψε: | kostas207rc έγραψε: | Κυριλε εσύ βγάζεις πιο περίεργα και πιο μεγάλα νούμερα από εμάς ...
====
ας προκύψει μία μέρα τοτε και στο μαχα... |
====
Παλαιώτερα μόνο εκεί μέτραγα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:37:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και τι σε εμποδίζει να μετρήσεις άλλη μία τότε?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pistolas (STATHIS) Μέλος

207 Le man
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:42:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pistolas έγραψε: | Η σχέση υπάρχει οταν το μοτέρ αρχίζει και σφύγκει λόγο πίεσης και δεν μπορει να βγάλει σωστά τα καυσαέρια....
Και δεν είναι και λίγα τα μοτέρ που έστριψαν μπιέλλα!!!!!
και τα έμβολα επίσης μετόσα πυράκια που βλέπουν όταν η τουρμπίνα γίνεται παντζάρι λόγο μη σωστής εξαγωγής!!!!
Άνετα δεν νομίζω και με 95αρα ειδικά!!!!
Αν είσαι τόσο σίγουρος για την δουλειά σου γιατί δεν δίνεις και 1-2 χρόνια εγγύση στο μοτερ???????????
Και ακριβώς για το λόγο οτι δεν ειστε revo mtm πρέπει να συμβιβάζεσται με μικρές πιέσης και να έχετε ανταγωνισμο όχι πρώτο στάδιο 1.45 bar και με μαμα intercooler!!!!
Και κ΄τι ακόμη!!!!! 1.45 Bar σε πλαστική εισαγωγη?????για καθημερινή χρήση??? |
ανεφερα κατι και δεν απαντήσατε!!!!!
Καλή η λογομαχία αλλα...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 15:57:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pistolas έγραψε: | Η σχέση υπάρχει οταν το μοτέρ αρχίζει και σφύγκει λόγο πίεσης και δεν μπορει να βγάλει σωστά τα καυσαέρια.... |
====
Δηλαδή από backpressure εξάτμισης γίνονται μπανάνα οι μπιέλλες;
pistolas έγραψε: | Και δεν είναι και λίγα τα μοτέρ που έστριψαν μπιέλλα!!!!! |
====
Άλλα 207άρια RC με 1.45 πίεση και μαμά εξάτμιση;
pistolas έγραψε: | και τα έμβολα επίσης μετόσα πυράκια που βλέπουν όταν η τουρμπίνα γίνεται παντζάρι λόγο μη σωστής εξαγωγής!!!! |
====
Τα πυράκια που τα μέτρησες;
pistolas έγραψε: | Άνετα δεν νομίζω και με 95αρα ειδικά!!!! |
====
ΟΚ
pistolas έγραψε: | Αν είσαι τόσο σίγουρος για την δουλειά σου γιατί δεν δίνεις και 1-2 χρόνια εγγύση στο μοτερ??????????? |
====
Ποίος είπε ότι δεν δίνω;
Όταν και αν με το καλό γίνω "επίσημα αναγνωρισμένος" και θα ανακοινώσω "ποιός είμαι και τι κάνω" - θα γίνει και αυτό.
Νομίζω ότι η γραπτή εγγύηση στα μοτέρ είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει από τους εγχώριους βελτιωτές.
pistolas έγραψε: | Και ακριβώς για το λόγο οτι δεν ειστε revo mtm πρέπει να συμβιβάζεσται με μικρές πιέσης και να έχετε ανταγωνισμο όχι πρώτο στάδιο 1.45 bar και με μαμα intercooler!!!! |
====
Τελικά ο ανταγωνισμός σε πείραξε; Ότι είναι 1.45 αντί των 1.2;
Ή τα υποθετικά προβλήματα;
pistolas έγραψε: | Και κ΄τι ακόμη!!!!! 1.45 Bar σε πλαστική εισαγωγη?????για καθημερινή χρήση??? |
====
Ναι με πλαστική εισαγωγή για καθημερινή χρήση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pistolas (STATHIS) Μέλος

207 Le man
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 16:14:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οκ όταν αναγνωριστείς όπως λες θα και θα μου δώσεις γραπτή εγγύση κια όχι για το 1.45 αλλα για 1.2 που θέλω.
θα ρθώ να κάνω πρόγραμμα και στο δικό μου RC by turborabbit.....και μακάρι για όλου μας να είσαι ο καλύτερος....
Οσο για τις μπιέλλες ξέρεις πολύ καλα οτι στρίβουν απο τη ροπη.....δηλαδη ροπη στρεψης.....
Και κάτι ακόμη δεν φτοιάχνεις πρόγραμμα με τι λογική οτι ΘΑ!Βαλει εξάτμιση θα βάλει Intercooler......Θαααα.....
Οι θερμοκρασίες εισαγωγής που καατέγρεψες ήταν φυσιολογικές??????????
Και δεν νομίζω ειλικρινά να είναι υποθετικά τα προβλήματα...
Απλά είναι μελλοντικά.
Και αν θες τωρα να ξεκινήσεις πρέπει να σκέφτεσαι το μέλλον.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 17:16:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pistolas έγραψε: | Οκ όταν αναγνωριστείς όπως λες θα και θα μου δώσεις γραπτή εγγύση κια όχι για το 1.45 αλλα για 1.2 που θέλω.
|
Στάθη +1 σε όσα γράφεις. Κανείς δεν ξέρει αν με αυτές τις πιέσεις θα τα κλάψουμε κάποτε. Για αυτό χρειάζεται σύνεση και ταπεινότητα, αφού κανένας μας δεν ξέρει πόσο σχεδιάστηκαν να αντέχουν οι μπιέλες και τα πιστόνια.
Βέβαια, υπάρχουν επαγγελματίες όπως ο φίλος μας απο πάνω που το λένε ξεκάθαρα: "Αν ο μηχανικός πει 1.7bar και σπάσει τότε φταίει ο μηχανικος".
Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον! Και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι μου οι πελάτες! Και τα ξαδέρφια τους. Και τα ανήψια τους και όλο τους το σόι!
Δυστυχώς όμως ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να γίνει.
Όπως επίσης να τον δούμε στα Σπάτα.
Ή να δούμε τα 230 άγρια άτια του να πατάνε τα 205.
Υπάρχει μια αιτία για τα πάντα, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο που διαβάζω είναι δικαιολογίες.
Όσο δεν εμφανίζονται αυτοκίνητα στο δρόμο και επίσης αποφεύγουν το συγκεκριμένο δυναμόμετρο, είναι κομματάκι δύσκολο να πιστέψεις όσα γράφονται.
Αλλά ακόμη και στο δρόμο να φανούν, εξακολουθούν να ισχύουν όσα έγραψε ο Στάθης για τις μπιέλες και τα πιστόνια. Μια κόντρα είναι μόνο ενδειξη, όχι απόδειξη.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pistolas (STATHIS) Μέλος

207 Le man
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 22:26:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
H απόδωση το γκαζιού βελτιώνεται με το πρόγραμμα η θέλει sprintbooster????
Ας μας απαντήσουν οι ειδικοί...
Διότι το περιμένω αν είναι να το ακυρώσω γιατί σίγουρα κάπου θα κάνω πρόγραμμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 09:01:37 Θέμα δημοσίευσης: a |
|
|
οποιος ξαναγραψει κατι ασχετο με το τοπικ θα σβηνεται επι τοπου χωρις καμια προειδοποιηση
προς το παρόν τα ασχετα ποστ μεταφερθηκαν εδω
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ το φορουμ μας
εκ της Mod team
volvos |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 10:28:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2pistolas. Νομίζω πως είδα το πρωϊ κάποιο ποστ που ρώταγες για sprint booster (μάλλον έφυγε μαζί με τα οφφτοπικ).
Ναι, είναι δυνατόν "προγραμματιστικά" να γίνει πιο "άγρια" η απόκριση στο γκάζι. Μπορεί να ρυθμιστεί να ανοίγει και 100% όταν πατάς μόλις 10%, βέβαια όσο πιο "άργια" γίνεται, τόσο πιο on-off γίνεται και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου (βάσανο όταν θες να πηγαίνεις ήρεμα το ταξιδάκι σου). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 10:43:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το επανεφερα εκείνο το ποστ εδω
ωραια υπογραφη 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
black7monster (Dimitris) Μέλος

106 rallye 8v
Ένταξη: 22 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 195 Τόπος: N.Φ.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Σεπ 2009, 11:16:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | pistolas έγραψε: | Οκ όταν αναγνωριστείς όπως λες θα και θα μου δώσεις γραπτή εγγύση κια όχι για το 1.45 αλλα για 1.2 που θέλω.
|
Στάθη +1 σε όσα γράφεις. Κανείς δεν ξέρει αν με αυτές τις πιέσεις θα τα κλάψουμε κάποτε. Για αυτό χρειάζεται σύνεση και ταπεινότητα, αφού κανένας μας δεν ξέρει πόσο σχεδιάστηκαν να αντέχουν οι μπιέλες και τα πιστόνια.
Βέβαια, υπάρχουν επαγγελματίες όπως ο φίλος μας απο πάνω που το λένε ξεκάθαρα: "Αν ο μηχανικός πει 1.7bar και σπάσει τότε φταίει ο μηχανικος".
Για αυτό όταν αρχίσει να δίνει γραπτή εγγύηση ο κούνελος θα βάλω κι εγώ πρόγραμμα σε εκείνον! Και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι μου οι πελάτες! Και τα ξαδέρφια τους. Και τα ανήψια τους και όλο τους το σόι!
Δυστυχώς όμως ξέρουμε ότι αυτό είναι δύσκολο να γίνει.
Όπως επίσης να τον δούμε στα Σπάτα.
Ή να δούμε τα 230 άγρια άτια του να πατάνε τα 205.
Υπάρχει μια αιτία για τα πάντα, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο που διαβάζω είναι δικαιολογίες.
Όσο δεν εμφανίζονται αυτοκίνητα στο δρόμο και επίσης αποφεύγουν το συγκεκριμένο δυναμόμετρο, είναι κομματάκι δύσκολο να πιστέψεις όσα γράφονται.
Αλλά ακόμη και στο δρόμο να φανούν, εξακολουθούν να ισχύουν όσα έγραψε ο Στάθης για τις μπιέλες και τα πιστόνια. Μια κόντρα είναι μόνο ενδειξη, όχι απόδειξη. |
Δεν υπαρχει λογος για τετοιου ειδους ποστ,κατα την γνωμη μου.Ο καθενα ς εχει μυαλο και μπορει να κρινει τι παιζει,απο αυτα που ποσταρει ο καθενας.Μεγαλα παιδια ειμαστε.
Δεν υποστηριζω κανεναν καθως δεν γνωριζω κανεναν σας.Οσο αναφορα σε αυτο που γραφεις για το1.7 αν σπασει φταιει ο μηχανικος,δεν νομιζω οτι το ειπε ετσι το παιδι στο ποστ που ειχε κανει τοτε,αλλα πραγματα εγραψε.
Για τα αλογα που δινει ο καθενας σας κριτης ειναι ο πελατης και ο δρομος,οχι το δυναμομετρο.
106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 14:37:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
black7monster έγραψε: | .Οσο αναφορα σε αυτο που γραφεις για το1.7 αν σπασει φταιει ο μηχανικος,δεν νομιζω οτι το ειπε ετσι το παιδι στο ποστ που ειχε κανει τοτε,αλλα πραγματα εγραψε.
|
Κανεις λαθος...ετσι ακριβως το ειπε και το εννοουσε!Και δεν μιλαω για το νουμερο καθως ειναι απλως ενα παραδειγμα,αλλα για την φιλοσοφια..
Αφου εισαι λοιπον και συ μεγαλο παιδι και δεν σου χρειαζονται διευκρινησεις οπως πριν,καταλαβες τι συμβαινει! 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|