PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - ΜΟΤΕΡ 1.6 16V ΣΕ 1.3 8V....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106rallye16v (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 23 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 13:44:08    Θέμα δημοσίευσης: 106 - ΜΟΤΕΡ 1.6 16V ΣΕ 1.3 8V.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο φορουμ και εχω 1 ραλλυ 1.3 και θελω να το κανω 1.6.16v!εχω βρει μοτερ ολα κομπλε...θελω να ροτισω εαν μπορω να το διλωσω....help mε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
106rallye16v (akis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 23 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 16:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΜΟΤΕΡ 1.6 16V ΣΕ 1.3 8V.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106rallye16v έγραψε:
γεια σας παιδια...ειμαι καινουργιος στο φορουμ και εχω 1 ραλλυ 1.3 και θελω να το κανω 1.6.16v!εχω βρει μοτερ ολα κομπλε...θελω να ροτισω εαν μπορω να το διλωσω....help mε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 17:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε γενικες γραμμες χρειαζεται χαρτι αγοραςοτι δεν ειναι κλεμμενο), τιμολογιο μηχανικου για την τοποθετηση και μετα κτεο...
ρωτα στο υπουργειο για λεπτομερειες...
παντως γινεται, δεν εχεις προβλημα...
υπολογιζε στα 300ε Idea

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
106_xr (ΣΠΥΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye turbo

Ένταξη: 10 Απρ 2009
Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 20:31:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια τετοια μεταροπη σε 16β ποσο πατεντα θελει σε πλεξουδα για να μπει επανω????θελει πατεντα σε πλεξουδα του μοτερ η του αμαξιου?μιας και εχω βαλει μοτερ 13αρι πανω στο αμαξι το οποιο ειναι xsi και ηθελε 1-2 καλωδια φτιαξιμο στην πλεξουδα του αμαξιου αλλα οχι πολλα πραγματα.αν μπαινει ευκολα τοτε να το δοκιμασω να δω τι γινεται.λογικα στην πλεξουδα του μοτερ δν νομιζω.για ριξτε καμια βοηθεια και πειτε....... Question

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 21:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πλεξουδα του αμαξωματος δεν θελει τιποτα,ολα ειναι στην πλεξουδα του μοτερ.
Απλα οτι και να εχεις τωρα(με εξαιρεση μια συγκεκριμενη πλεξουδα),θελει ηλεκτρολογο για να στα κανει να δουλεψουν... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
106_xr (ΣΠΥΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye turbo

Ένταξη: 10 Απρ 2009
Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιαν 2010, 21:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε φιλε Στελιο γιατι πνιγηκα τωρα.ορταν αγοραζεις ενα μοτερ με την πλεξουδα του δν σου ερχεται κομπλε?δλδ εγω οταν αλλαξα το μοτερ μου απο το 1,4 και εβαλα το 1,3 δν εκανα απολυτως τπτ μονο εκτος απο 2 καλωδια στην ασφαλειωθηκη πανω απο την μπαταρια.οποτε αν παρω κομπλε το μοτερ με την πλεξουδα του και τον εγκεφαλο εννωειται και παρω το μπαλαγκο να το ριξω επανω θα εχω διαφορες απο το 8β???πρεπει να παει σε ηλεκτρολογο?μιας και νομιζω οτι οι φυσες του 8β με το 16β ειναι σχεδον ιδιες.και συγνωμη αν σε πριζω....... Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιαν 2010, 10:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου καλημερα και καλη βδομαδα...
Δυτυχως δεν ειναι ετσι... Plug&play ειναι μονο στα ιδιας χρονολογιας - γενιας ...

Οι φυσες σου μπορει να ειναι ιδιες στο σχημα και να κουμπωνουν επανω αλλα οι αντιστοιχιες των καλωδιων ειναι τελειως διαφορετικες ... + οτι τα παλια μας εχουν 15 καλωδια ενω τα αλλα 20 κατι ....

γενικα... ηλεκτρολογο Confused
και κοιτα να ειναι σωστος και να σου βγαλει και μια φυσα για την διαγνωση γιατι οι πιο πολλοι απλα δεν .....

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιαν 2010, 10:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ακριβως τα λεει ο Ζαχος ειναι... Sad

Αμα το δικο σου ειναι γνησιο XSi 1400 φοραει ηλεκτρικα Bosch.
Οταν εβαλες το 1300αρι μοτερ λογικα θα "παντρεψες" την πλεξουδα μηχανης του 1300 με αυτην του αμαξωματος του XSi.

Τωρα στην περιπτωση του 16v θα πρεπει να παντρεψεις παλι την νεα πλεξουδα του 1600 με αυτην του XSi,ψιλοπικρα δηλαδη...
Δεν ειναι κατι που δεν γινεται ή δυσκολο,απλα θελει δουλεια,καλο ηλεκτρολογο και κανεναν 300Ε περιπου. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιαν 2010, 13:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστοί κι οι δύο...κοίταξε μην πας να γλιτώσεις 50-60 ευρώ και δεν σου βάλει π.χ διάγνωση ή η πλεξούδα είναι κεντημένη χωρίς κολήσεις ή διάφορα άλλα γιατί περα από τα χρήματα μπλέκεις...
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 08:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπολόγισε επίσης ότι θα του κάνεις του μοτέρ ένα σέρβις και αλλαγή ιμάντα χρονισμού για να είσαι σίγουρος...

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 11:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

greenpug106 έγραψε:
Υπολόγισε επίσης ότι θα του κάνεις του μοτέρ ένα σέρβις και αλλαγή ιμάντα χρονισμού για να είσαι σίγουρος...

+10000
ιμαντα και τρομπα νερου ! Wink

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης