PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207...Rallye/GT/RC... vs ...the world...!! "part 1"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 98, 99, 100  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 06:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανονιστε κ με τους αλλους,απο βδομαδα κατεβαινει το team απο χαλκιδα,κ θα εχουμε αρκετα πατηματα.αρκει να μη μας τα χαλασει ο καιρος παλι... Confused

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 11:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ άσε τα πατήματα και ετοιμάσου για την εκδρομή που κανονίζουμε

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 18:41:05    Θέμα δημοσίευσης: aa Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα ασχετα από εδω μεταφέρθηκαν εδω:

Εκ τησ MOD Team
MEMSound

Εγω πως παταω με 180 αλογα προ εξατμισης τα 200 των 207 και εχω προγραμμα απο τον "σουβλατζη" που τους πηρα ολους τηλεφωνο ξενους αξιοπιστους και καλα οικους για προγραμμα και δεν ξεραν την τυφλα τους και οι αλλοι ελληνες προγραμματιστες δεν ξεραν καν το μονtελο και υσικα στις ερωτησεις που τους υπεβαλλα δεν μπορουσαν να απαντησουν..Δεν τρωμε κουτοχορτο και βελτιωνω οχηματα για την προσωπικη μου ευχαριστση χρονια και ξερω να ξεχωριζω το σκαρτο απο το καλο.Ο εμπαιγμος προς τον κυριλλο ειναι εμπαιγμος και προς αυτους που εχουν το προγραμμα της overload.δεν καταλαβαινω τον πολεμο προς τον κυριλλο??Στο δρομο φαινονται τα αλογα και τα παραλογα.Γιατι σπανε τα αυτοκινητα εχετε καποιο παραδειγμα??Δοξα το θεο εχω 16000 κοντρες βολτες ταξιδια μετρησεις σε περιοδικο και ολα καλα..
Επιστροφή στην κορυφή
ROUKETASPUG (Ιωαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Γαιδουρι GARY GTI limited edition

Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:16:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

andreaspunto έγραψε:
Εγω πως παταω με 180 αλογα προ εξατμισης τα 200 των 207 και εχω προγραμμα απο τον "σουβλατζη" που τους πηρα ολους τηλεφωνο ξενους αξιοπιστους και καλα οικους για προγραμμα και δεν ξεραν την τυφλα τους και οι αλλοι ελληνες προγραμματιστες δεν ξεραν καν το μονtελο και υσικα στις ερωτησεις που τους υπεβαλλα δεν μπορουσαν να απαντησουν..Δεν τρωμε κουτοχορτο και βελτιωνω οχηματα για την προσωπικη μου ευχαριστση χρονια και ξερω να ξεχωριζω το σκαρτο απο το καλο.Ο εμπαιγμος προς τον κυριλλο ειναι εμπαιγμος και προς αυτους που εχουν το προγραμμα της overload.δεν καταλαβαινω τον πολεμο προς τον κυριλλο??Στο δρομο φαινονται τα αλογα και τα παραλογα.Γιατι σπανε τα αυτοκινητα εχετε καποιο παραδειγμα??Δοξα το θεο εχω 16000 κοντρες βολτες ταξιδια μετρησεις σε περιοδικο και ολα καλα..

Giati αυτο ειναι μονο? κανενα 207 δεν εχει αλλαξει προγραμματιστη? απο τον ΜΕΝ να παει στον ΔΕ??? οεο??? μηπως ειδε και αποτελεσμα? οεο?

Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει νιτρο και τα πιανει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:21:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROUKETASPUG έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

Giati αυτο ειναι μονο? κανενα 207 δεν εχει αλλαξει προγραμματιστη? απο τον ΜΕΝ να παει στον ΔΕ??? οεο??? μηπως ειδε και αποτελεσμα? οεο?
Ειναι μια αληθεια αυτο φιλε μου
Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

Ένταξη: 09 Ιούν 2009
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:33:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ φίλε.....
Είπα μακάρι να είναι ο καλυτερος όλοι το θέλουμε....
αλλα 16.000 δεν είναι πολλα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ROUKETASPUG (Ιωαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pistolas έγραψε:
ΟΚ φίλε.....

Ενω safe mode για κανα τριμηνο ειναι καλα?
Δεν ειμαι υπερ του ενος ή του αλλου, αλλα κατα του μονοπωλειου, γιατι ζημιωμενοι βγαινουμε ολοι εμεις..

Οσο για εγγυησεις :

ΣΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΡΑΒΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙ(ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο Γ@ΜΑΩ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ), ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΡΟΥΚΕΤΑΣ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1
ούτε εγω είμαι του μονοπόλιου και απλά ψάχνω εδω και τρεις μήνες για πρόγραμμα και εχω φρικάρει με αυτά που ακούω!!!
Δεν θέλω να γαμαω θέλω λίγη περισότερη δύναμη απλά....
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pistolas έγραψε:
ΟΚ φίλε.....
θα γινουν και αλλα.Δεν θελω να ειμαι off topic αλλα παντα υπαρχουν αυτοι που θα δοκιμασουν πρωτοι απο καποιους αλλους και μετα οι αλλοι θα βαλουν ανεξοδα και χωρις ιχνος κοπου οτι εβαλαν αυτοι που μοχθησαν και κουραστηκαν γι αυτο(αναφερομαι στην βελτιωση)..Ετος 2001 xt 600 καινουριο μετα απο 5 μηνες παιρνω την αποφαση να το κανω σφυρηλατο με μηχανικα καρμπυρατερ.Ολοι γελαγαν και κοροιδευαν ξερεις θα σπασει κτλ κτλ αποτελεσμα πουληθηκε το 2003 με 75000 χιλιομετρα βολτες ταξιδια καθημερινη μετακινηση απειρες κοντρες και κυκλοφορει ακομη καθημερινα με 140000 χιλιομετρα και τσιτωμενο..Ενα παραδειγμα σου ανεφερα..
Επιστροφή στην κορυφή
ROUKETASPUG (Ιωαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 19:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pistolas έγραψε:
+1
ούτε εγω είμαι του μονοπόλιου και απλά ψάχνω εδω και τρεις μήνες για πρόγραμμα και εχω φρικάρει με αυτά που ακούω!!!

δεν θες λιγη.. αν ηθελες λιγη, πεισε τον ευατο σου οτι πηρες ενα ατμοδφαιρικο και το κεναες τουρμπατο... ευχ;αριστημενος? ο=χι! Θες οσο γινετε περισσοτερο... ποτε δεν ειναι αρκετη φιλε.. συνιθιζεις και θες περισσοτερο.. αν θες λιγη, δωστο και παρε rc.. μαμα... εχει παραπανω..

Φιλικα!! Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROUKETASPUG έγραψε:
pistolas έγραψε:
+1

δεν θες λιγη.. αν ηθελες λιγη, πεισε τον ευατο σου οτι πηρες ενα ατμοδφαιρικο και το κεναες τουρμπατο... ευχ;αριστημενος? ο=χι! Θες οσο γινετε περισσοτερο... ποτε δεν ειναι αρκετη φιλε.. συνιθιζεις και θες περισσοτερο.. αν θες λιγη, δωστο και παρε rc.. μαμα... εχει παραπανω..

Φιλικα!! Very happy Very happy
Σωστος!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:05:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω είχα xr 600 1 σταδιο
saxo μπουμπάκι
saxo pt51
saxo τετραπετάλουδο....
απλά βαρέθηκα να πληρώνω υποσχέσεις........
RC εχω.........
Και θέλω απλά λίγη δύναμη αυτό.
Αν θέλω να βγάλω γούστα εχω GSX-R 1000 K7....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pistolas στις Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:13:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pistolas έγραψε:
και γω είχα xr 600 1 σταδιο
saxo μπουμπάκι
saxo pt51
saxo τετραπετάλουδο....
απλά βαρέθηκα να πληρώνω υποσχέσεις........
RC εχω.........
Και θέλω απλά λίγη δύναμη αυτό
Και γω ρε φιλε ειχα crypton,xt 600,fazer 600,r6,saxo φπε και μετα αυτο.Μεγαλωσαμε δεν θελουμε το extreme αλλα κατι που να μας δημιουργει χαμογελο λιγο παραπανω απο το stock.120 ps ειχε το punto 186 εχει τωρα και ειμαι πιο χαρουμενος χωρις να υστερω σε κατι απ οτι ειχα και οταν ημουν stock(αναφερομαι σε στην αξιοπιστια που συνεπαγεται στην καθημερινη απροβληματιστη μετακινηση).
Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:17:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδή λες overload με λίγα λόγια?????
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Στάθη δεν ψάχνεις μόνο λίγη δύναμη παραπάνω...ψάχνεις και αξιοπιστία.Και δυστυχώς για όλους τους άλλους η αξιοπιστία βρίσκεται στο δίδυμο etuners.Τους είδαμε από κοντά, μιλήσαμε μαζί τους, τους ζαλίσαμε με ανόητες ερωτήσεις, τους πήραμε τηλ. άσχετες ώρες, μας έβαλαν στο δικό τους αυτοκίνητο να δούμε πώς πάει, δεν μας έταξαν παπάδες με πετραχήλια, δεν μας έδωσαν πιέσεις για μια δυο βόλτες, μας έμαθαν ότι το 207 δεν είναι κοντράδικο αυτοκίνητο.....και ...και...θα μπορούσα να γράψω κι άλλα...όμως έχουν ήδη χιλιοειπωθεί...Το δικό μου μετά από 50000 χλμ δεν έχει κάνει κιχ...ζήτησα κι εγώ παραπάνω πιέσεις...πήρα όμως παραπάνω αξιοπιστία!!!!!!....και είμαι ικανοποιημένος απ'αυτό.Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας, αλλιώς θα ήταν η Πυθία.Τα παιδιά όμως ξέρουν τι χρειάζεται ο καθένας μας... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pistolas έγραψε:
δηλαδή λες overload με λίγα λόγια?????
Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου εδω καταθετουμε αποψεις.Εξαλλου ολοι εχουμε κριτικη σκεψη και μπορουμε να επιλεξουμε το προιον που μας ικανοποιει και καλυπτει ολες τις εκφανσεις της λειτουργιας του αυτοκινητου μας. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Φίλε Στάθη δεν ψάχνεις μόνο λίγη δύναμη παραπάνω...ψάχνεις και αξιοπιστία.Και δυστυχώς για όλους τους άλλους η αξιοπιστία βρίσκεται στο δίδυμο etuners.Τους είδαμε από κοντά, μιλήσαμε μαζί τους, τους ζαλίσαμε με ανόητες ερωτήσεις, τους πήραμε τηλ. άσχετες ώρες, μας έβαλαν στο δικό τους αυτοκίνητο να δούμε πώς πάει, δεν μας έταξαν παπάδες με πετραχήλια, δεν μας έδωσαν πιέσεις για μια δυο βόλτες, μας έμαθαν ότι το 207 δεν είναι κοντράδικο αυτοκίνητο.....και ...και...θα μπορούσα να γράψω κι άλλα...όμως έχουν ήδη χιλιοειπωθεί...Το δικό μου μετά από 50000 χλμ δεν έχει κάνει κιχ...ζήτησα κι εγώ παραπάνω πιέσεις...πήρα όμως παραπάνω αξιοπιστία!!!!!!....και είμαι ικανοποιημένος απ'αυτό.Το μέλλον δεν το ξέρει κανένας, αλλιώς θα ήταν η Πυθία.Τα παιδιά όμως ξέρουν τι χρειάζεται ο καθένας μας... Smile
Το εχουν κανει και αλλοι αυτο.Δεν χρειαζετε να σε πεισουν οι tuners οτι δεν ειναι γρηγορο αυτοκινητο το 207 εχεις δικη σου κριση να υποθεσω για να εισαι σε θεση να γνωριζεις οτι καθε τετοιο αυτοκινητο δεν ειναι κοντραδικο.Ειναι καθημερινα αυτοκινητα βολτας λιγο πιο γρηγορα απο τις απλες εκδοσεις.Για τις παραπανω πιεσεις δεν το σχολιαζω η μια κουβεντα φερνει την αλλη και θα γινουμε μαλλιοκουβαρα..
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και φυσικα οτι μπορει ενα αυτοκινητο να ειναι αξιοπιστο και ταυτοχρονα και δυνατουτσικο γρηγορουτσικο..Αλλιως θα ειχαμε ολοι + 1 αλογο και 0,1 κιλο ροπης γιατην πληρη αξιοπιστια.
Επιστροφή στην κορυφή
ROUKETASPUG (Ιωαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Φίλε Στάθη δεν ψάχνεις μόνο λίγη δύναμη παραπάνω...ψάχνεις και αξιοπιστία.Και δυστυχώς για όλους τους άλλους η αξιοπιστία βρίσκεται στο δίδυμο etuners.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ "ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!" καλα, μετοχες εχουμε στην οβερλοουντ και στην καθε οβερλοουντ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γιατι δυστηχως??? Μηπως εσυ εχεις τιποτα μετοχες στο "διδυμο των ε-τιουνερς...??" Ακου δυσρηχως... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ παρεξηγουμε εγω προγραμμα revlimit εχω... καμια σχεση με οβερλοουντ... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΜΣ...ναι, θα βαλω την γατα μου να πειραζει μια καμηλα μπας και κλαψει ο κροκοδειλος... οτι ανναι..
¨"τους ειδαμε... τους καναμε χαζες ερωτησεις.." νουβελα ειναι αυτο...

Επιστροφή στην κορυφή
pistolas (STATHIS)
Μέλος
Μέλος

207 Le man

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Σεπ 2009, 20:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτσε ρε αντρέα με 66+ άλογα πρώτο στάδιο μου λες οτι είσαι αξιόπιστος????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 98, 99, 100  Επόμενη
Σελίδα 85 από 100

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης