PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τουρμπινα garrett 28r σε 207 1,6Τ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 88, 89, 90  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 00:09:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ'οτι βλεπω υπαρχει μια επιφυλαξη απο ολους,χωρις καμια προθεση ειρωνιας ομως και αυτο ειναι καλο.συμφωνω με τον λευτερη και τον στελιο οτι 250 στο rc με φπε δεν γινεται.....απλα δεν γινεται.τι δυναμομετρο ειναι αυτο,δεν ξερω!!!εκει ειναι που αρχιζω να εχω 'καποιες' επιφυλαξεις για τα 303 στο ιδιο δυναμομετρο...μακρι να εχει βρεθει η 'λυση' για τοσα αλογα,δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που να μην το θελει....απλα ο χρονος θα δειξει,μεχρι τοτε υπομονη!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 00:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο θεμα ειναι το safe mode και οχι το νουμερο της δυναμομετρησης.Αυτο ταλαιπωρει τοσο κοσμο καιρο τωρα και σε αυτο πρεπει να δωθει σημασια.Ας τελειωσει το αμαξι με το καλο και μετα βλεπουμε το ζητημα σε νεα βαση,οταν θα εχει ολοκληρωθει το project των παιδιων.

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 08:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά κάνατε και σβύσατε τα πέρι Μαχα του Τάσου.

ΑΛΛΆ:
Σβύσατε τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ απαντήσεις μου στον Στέλιο;
Σβύσατε τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ απαντήσεις μου για τα safe modes?
Σβύσατε τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ πληροφορίες που έδωσα για την διαδικασία ρύθμισης και εναν σωρό άλλες ΤΕΧΝΙΚΕΣ πληροφορίες.

Και μετά υποστηρίζετε ότι ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ; Και όχι ΜΟΝΟΛΟΓΟ;
ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΚΛΠ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΒΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ;

Σόρρυ κιόλας, αλλά μετά από αυτό θέλετε ο κόσμος να νομίζει ότι δράτε αμερόληπτα;
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

Ένταξη: 25 Οκτ 2008
Τόπος: lefkada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 08:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπωs κ να γραφεται το <<σβηνω>>θεωρω οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να σβηστουν τα τεχνικα ποστ...ΛΑΘΟΣ.........

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 08:59:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17313&postdays=0&postorder=asc&start=640

πριν αρχισετε να ψαλετε ψαξτε και λιγο.
δεν εχει σβηστει τιποτα

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Evil
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17313&postdays=0&postorder=asc&start=640

πριν αρχισετε να ψαλετε ψαξτε και λιγο.
δεν εχει σβηστει τιποτα

k γιατι δεν τα αφησατε εκει που ηταν; Rolling eyes

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι αστροπελεκι μου αφορουν τα προβληματα που παρουσιαζονται σε 207 με μαμα τουρμπινα και κυριως στα rc αν σηκωσεις πολυ πιεση. δεν εχουν καμια σχεση με το προτζεκτ που παρουσιαζουν τα παιδια
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:09:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Εκείνος τα κατάφερε, μπράβο του λοιπόν γιατί έχει δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι είναι γιδοβοσκοί.

====
Ευχαριστώ, αλλά αποφασίστε επιτέλους, μια γιδοβοσκοί... μια μηχανολόγοι ΕΜΠ... (joke) Smile

salex έγραψε:
Στο τεχνικό μέρος:
Μάθαμε ότι αντέχει το 207 με 1.5πίεση. Μα αυτό το ξεραμε εδώ και πολύ καιρό, ήδη υπάρχει με μαμά τουρμπινες και βελτιωμένες.

====
Με βελτιωμένες τουρμπίνες απ'οτι μαθαίνω όμως δεν καταφέρετε να κάνετε ούτε ένα άνοιγμα από χαμηλές στροφές χωρίς safe mode Sad

salex έγραψε:
Το ενδιαφέρον είναι ότι ο έλεγχος πίεσης είναι απενεργοποιημένος γιατί έχει ξηλωθεί μηχανολογικά η βαλβίδα ελέγχου που έχουν τα υπόλοιπα 207

====
Ενεργοποιημένος είναι, απλώς ζητάει 1.5 μπαρ.
Το ξέρεις πολύ καλά ότι στους συγκεκριμένους εγκεφάλους αν η ζητουμενη δεν συμφωνεί με την πραγματική μπαίνει σε safe mode.

salex έγραψε:
και το αυτοκίνητο σηκώνει έτσι κι αλλιώς 1.5 χωρίς κανένας να μπορεί να το μειωσει - ούτε ο ίδιος ο εγκέφαλος αφού έχει ευνουχιστεί σε αυτό το θέμα.

====
Λάθος Smile
Μπορώ να την μειώσω και την μειώνω Smile
Μετά τις 6000 κλείνω σιγά-σιγά την πεταλούδα (φαίνεται και στο διάγραμμα). Είπαμε τρελλός, αλλά όχι και 1.5 μπαρ στον κόφτη Smile Έτσι κι αλλιώς τα 300 που ήταν ο πρώτος στόχος τα είδαμε (ναι, ναι στο μάχα που λέει περισσότερα απ'ότι πρέπει)

salex έγραψε:
Έτσι ο φίλος προγραμματιστής δεν έκανε τίποτα για να αντιμετωπίσει τα συνηθισμένα προβλήματα διαχείρισης ροπής/πίεσης.

====
Ή έκανε τα διπλασια, καθώς δεν είχε την Ν75 να κάνει την δουλειά της μόνη της και έπρεπε να στρώσει σωστά και την ζητούμενη και να ενεργοποιείσει το boost control μέσω πεταλούδας...

Δεν πειράζει...πάντα υπάρχει και ο αντίλογος και ας με βλέπουν ακόμα "σκεπτικά" εδώ μέσα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
denlafkas (dionisis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207rally2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
γιατι αστροπελεκι μου αφορουν τα προβληματα που παρουσιαζονται σε 207 με μαμα τουρμπινα και κυριως στα rc αν σηκωσεις πολυ πιεση. δεν εχουν καμια σχεση με το προτζεκτ που παρουσιαζουν τα παιδια
πολυ ωραια αλλα ας το εγραφες απ την αρχη για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ...

ola ok
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η απάντηση για τα safe modes είναι εδώ

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=335219#335219

Ζητώ συγνώμη από την διοικηση που νόμιζα ότι τα σβήσατε.
Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για την ανορθωγραφία μου - δεν έχω απολυτήριο ελληνικού λυκείου και στο ελληνικό πανεπιστήμιο η ορθογραφία μου δεν ενδιέφερε ιδιαίτερα κανέναν.
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

====
Διαφωνώ.
Αυτό που είδα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ της κοινωνίας σας, είναι ότι σε αυτές τις 10 σελίδες "διαλόγου" ΥΠΕΡαποδείξατε ότι ο κάθε ένας που γράφει εδώ μέσε ΔΕΝ κρίνεται από τα γραφώμενά του, αλλά από τις βάσιμες αποδείξεις των πράξεών του που πρέπει να παραθέσει. Δεν είναι έτσι; Ξαναδιαβάστε παρακαλώ όλα όσα γράφτηκαν...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια φερε το βραδυ το rc με τα 250 αλογα
απο ενα προγραμμα και μια εξατμιση
χωρις αλλαγη dp
χωρις αλλαγη ic
χωρις πειραγμα τουρμπινας

να δουμε τις πραξεις και τα λογια σου

απο τη στιγμη που παρουσιαζεις σα το πιο φυσιολογικο πραμα του κοσμου κατι που δεν εχει καταφερει ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ειναι λογικο να σου ζητανε τα παιδια πραξεις .

ο τροπος που μιλανε καποιοι ξερεις πολυ καλα οτι σε ολα τα φορουμ ειναι ιδιος και αναλογος τους επιπεδου τους. . . . με οτι σημαινει αυτο για το καθε ενα τους

η συνέχεια για το συγκεκριμένο 207RC εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=335622#335622
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο ειναι να παραμεινετε ολοι στο θεμα του τοπικ και να σταματησουν ολες οι επιθετικες αντιπαραθεσεις παρακαλω.
Αν συνεχιστει θα βγαλουμε ο καθενα απο ενα 30αρι γερμανοπλυγωνο και θα χτυπαμε τα κεφαλια μας.
Ο καθενας μπορει να αισθανθει ανετα να πει την γνωμη του αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να μειωνει την γνωμη/δουλεια καποιου αλλου για κανενα λογο.
Στο κατω κατω ωριμοι ανθρωποι ειμαστε....θελω να πιστευω...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:05:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΟΙΠΟΝ
το παρον τόπικ υπάρχει για να παρουσιάσουν τα παιδιά την δουλεια τους στο συγκεκριμένο project 207 με την g28r.
Αν μη τι αλλο σεβαστείτε το.

Για το αλλο 207 (μιλάω για το 207 RC με τα οσα αλογα εχει ή δεν εχει - το οποίο αναφέρθηκε εδω σαν δείγμα δουλειας) καθως και για γενικότερη κουβέντα βελτίωσης συνεχίστε εδω.

τα ασχετα "χαζοποστ" διαγραφτηκαν

εκ της MOD Team

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:06:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ
το παρον τόπικ υπάρχει για να παρουσιάσουν τα παιδιά την δουλεια τους στο συγκεκριμένο project 207 με την g28r.

Για το αλλο 207 (μιλάω για το 207 RC με τα οσα αλογα εχει ή δεν εχει - το οποίο αναφέρθηκε εδω σαν δείγμα δουλειας) καθως και για γενικότερη κουβέντα βελτίωσης συνεχίστε εδω.

εκ της MOD Team

Thumb Left Thumb Left Thumb Left Thumb Left

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
turborabbit (Κύριλλος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ

εκ της MOD Team

====
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε στο ξεκαθάρισμα.
Αν κάποιος θα κάνει οφφτόπικ ερώτηση, θα προσπαθώ να απαντάω με quote στο κατάλληλο θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 09:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι αλλα νεα απο το μετωπο?πως παει το προτζεκτ?

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω λευτερη σε 'καιει' πολυ το θεμα Laughing βλεπω σε κανενα χρονο αν ολα πανε καλα να ερχεσαι στις συναντησεις με 300 αλογακια και να ντρεπομαι να ερθω με τα 150 ταπεινα γαιδουρια Laughing χαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστον να τον καιει...

Αν ο κυριος σαλεξ (sic) δεν αποφασισει να προχωρησει σε τετοιο προτζεκτ (και καλα θα κανει) τοτε κι ο αμπαλλος θα μεινει ως εχει.

Παρε μωρε μλκ λευτερη ενα σαξοραλλο 4πεταλουδο καροτσι,να τελειωνεις και ασε το 207 για τα ταξιδια...

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 16:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:

Αν ο κυριος σαλεξ (sic) δεν αποφασισει να προχωρησει σε τετοιο προτζεκτ (και καλα θα κανει) τοτε κι ο αμπαλλος θα μεινει ως εχει.

Παρε μωρε μλκ λευτερη ενα σαξοραλλο 4πεταλουδο καροτσι,να τελειωνεις και ασε το 207 για τα ταξιδια...

Και θα προχωρησει και θα τον βοηθησω... Wink Ειμαι υπο σκεψη.................................

Τι σαξοραλλο μωρε μλκ...εγω ειμαι κουλος!!Δεν ξερω απο τετοια Laughing Laughing

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 88, 89, 90  Επόμενη
Σελίδα 9 από 90

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης