Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ypovoleas (manos) Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT
Ένταξη: 26 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: thesaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 00:09:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απ'οτι βλεπω υπαρχει μια επιφυλαξη απο ολους,χωρις καμια προθεση ειρωνιας ομως και αυτο ειναι καλο.συμφωνω με τον λευτερη και τον στελιο οτι 250 στο rc με φπε δεν γινεται.....απλα δεν γινεται.τι δυναμομετρο ειναι αυτο,δεν ξερω!!!εκει ειναι που αρχιζω να εχω 'καποιες' επιφυλαξεις για τα 303 στο ιδιο δυναμομετρο...μακρι να εχει βρεθει η 'λυση' για τοσα αλογα,δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που να μην το θελει....απλα ο χρονος θα δειξει,μεχρι τοτε υπομονη!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
black7monster (Dimitris) Μέλος

106 rallye 8v
Ένταξη: 22 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 195 Τόπος: N.Φ.
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 00:58:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tο θεμα ειναι το safe mode και οχι το νουμερο της δυναμομετρησης.Αυτο ταλαιπωρει τοσο κοσμο καιρο τωρα και σε αυτο πρεπει να δωθει σημασια.Ας τελειωσει το αμαξι με το καλο και μετα βλεπουμε το ζητημα σε νεα βαση,οταν θα εχει ολοκληρωθει το project των παιδιων.
106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
turborabbit (Κύριλλος) Μέλος

Ένταξη: 06 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 178 Τόπος: Πάτρα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 08:01:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά κάνατε και σβύσατε τα πέρι Μαχα του Τάσου.
ΑΛΛΆ:
Σβύσατε τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ απαντήσεις μου στον Στέλιο;
Σβύσατε τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ απαντήσεις μου για τα safe modes?
Σβύσατε τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ πληροφορίες που έδωσα για την διαδικασία ρύθμισης και εναν σωρό άλλες ΤΕΧΝΙΚΕΣ πληροφορίες.
Και μετά υποστηρίζετε ότι ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ; Και όχι ΜΟΝΟΛΟΓΟ;
ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ ΚΛΠ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΒΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ;
Σόρρυ κιόλας, αλλά μετά από αυτό θέλετε ο κόσμος να νομίζει ότι δράτε αμερόληπτα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
denlafkas (dionisis) Μέλος

207rally2008
Ένταξη: 25 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 170 Τόπος: lefkada
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 08:57:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οπωs κ να γραφεται το <<σβηνω>>θεωρω οτι δεν υπηρχε κανενας λογος να σβηστουν τα τεχνικα ποστ...ΛΑΘΟΣ.........
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207rally2008
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:04:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17313&postdays=0&postorder=asc&start=640
πριν αρχισετε να ψαλετε ψαξτε και λιγο.
δεν εχει σβηστει τιποτα
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  | k γιατι δεν τα αφησατε εκει που ηταν; 
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:07:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γιατι αστροπελεκι μου αφορουν τα προβληματα που παρουσιαζονται σε 207 με μαμα τουρμπινα και κυριως στα rc αν σηκωσεις πολυ πιεση. δεν εχουν καμια σχεση με το προτζεκτ που παρουσιαζουν τα παιδια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:09:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: |
Εκείνος τα κατάφερε, μπράβο του λοιπόν γιατί έχει δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι είναι γιδοβοσκοί. |
====
Ευχαριστώ, αλλά αποφασίστε επιτέλους, μια γιδοβοσκοί... μια μηχανολόγοι ΕΜΠ... (joke)
salex έγραψε: | Στο τεχνικό μέρος:
Μάθαμε ότι αντέχει το 207 με 1.5πίεση. Μα αυτό το ξεραμε εδώ και πολύ καιρό, ήδη υπάρχει με μαμά τουρμπινες και βελτιωμένες. |
====
Με βελτιωμένες τουρμπίνες απ'οτι μαθαίνω όμως δεν καταφέρετε να κάνετε ούτε ένα άνοιγμα από χαμηλές στροφές χωρίς safe mode
salex έγραψε: | Το ενδιαφέρον είναι ότι ο έλεγχος πίεσης είναι απενεργοποιημένος γιατί έχει ξηλωθεί μηχανολογικά η βαλβίδα ελέγχου που έχουν τα υπόλοιπα 207 |
====
Ενεργοποιημένος είναι, απλώς ζητάει 1.5 μπαρ.
Το ξέρεις πολύ καλά ότι στους συγκεκριμένους εγκεφάλους αν η ζητουμενη δεν συμφωνεί με την πραγματική μπαίνει σε safe mode.
salex έγραψε: | και το αυτοκίνητο σηκώνει έτσι κι αλλιώς 1.5 χωρίς κανένας να μπορεί να το μειωσει - ούτε ο ίδιος ο εγκέφαλος αφού έχει ευνουχιστεί σε αυτό το θέμα. |
====
Λάθος
Μπορώ να την μειώσω και την μειώνω
Μετά τις 6000 κλείνω σιγά-σιγά την πεταλούδα (φαίνεται και στο διάγραμμα). Είπαμε τρελλός, αλλά όχι και 1.5 μπαρ στον κόφτη Έτσι κι αλλιώς τα 300 που ήταν ο πρώτος στόχος τα είδαμε (ναι, ναι στο μάχα που λέει περισσότερα απ'ότι πρέπει)
salex έγραψε: | Έτσι ο φίλος προγραμματιστής δεν έκανε τίποτα για να αντιμετωπίσει τα συνηθισμένα προβλήματα διαχείρισης ροπής/πίεσης. |
====
Ή έκανε τα διπλασια, καθώς δεν είχε την Ν75 να κάνει την δουλειά της μόνη της και έπρεπε να στρώσει σωστά και την ζητούμενη και να ενεργοποιείσει το boost control μέσω πεταλούδας...
Δεν πειράζει...πάντα υπάρχει και ο αντίλογος και ας με βλέπουν ακόμα "σκεπτικά" εδώ μέσα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207rally2008
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:14:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | γιατι αστροπελεκι μου αφορουν τα προβληματα που παρουσιαζονται σε 207 με μαμα τουρμπινα και κυριως στα rc αν σηκωσεις πολυ πιεση. δεν εχουν καμια σχεση με το προτζεκτ που παρουσιαζουν τα παιδια | πολυ ωραια αλλα ας το εγραφες απ την αρχη για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ...
ola ok |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:15:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και η απάντηση για τα safe modes είναι εδώ
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=335219#335219
Ζητώ συγνώμη από την διοικηση που νόμιζα ότι τα σβήσατε.
Ζητώ συγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη για την ανορθωγραφία μου - δεν έχω απολυτήριο ελληνικού λυκείου και στο ελληνικό πανεπιστήμιο η ορθογραφία μου δεν ενδιέφερε ιδιαίτερα κανέναν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:23:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  |
====
Διαφωνώ.
Αυτό που είδα ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ της κοινωνίας σας, είναι ότι σε αυτές τις 10 σελίδες "διαλόγου" ΥΠΕΡαποδείξατε ότι ο κάθε ένας που γράφει εδώ μέσε ΔΕΝ κρίνεται από τα γραφώμενά του, αλλά από τις βάσιμες αποδείξεις των πράξεών του που πρέπει να παραθέσει. Δεν είναι έτσι; Ξαναδιαβάστε παρακαλώ όλα όσα γράφτηκαν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:28:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωραια φερε το βραδυ το rc με τα 250 αλογα
απο ενα προγραμμα και μια εξατμιση
χωρις αλλαγη dp
χωρις αλλαγη ic
χωρις πειραγμα τουρμπινας
να δουμε τις πραξεις και τα λογια σου
απο τη στιγμη που παρουσιαζεις σα το πιο φυσιολογικο πραμα του κοσμου κατι που δεν εχει καταφερει ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ειναι λογικο να σου ζητανε τα παιδια πραξεις .
ο τροπος που μιλανε καποιοι ξερεις πολυ καλα οτι σε ολα τα φορουμ ειναι ιδιος και αναλογος τους επιπεδου τους. . . . με οτι σημαινει αυτο για το καθε ενα τους
η συνέχεια για το συγκεκριμένο 207RC εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=335622#335622 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:31:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλο ειναι να παραμεινετε ολοι στο θεμα του τοπικ και να σταματησουν ολες οι επιθετικες αντιπαραθεσεις παρακαλω.
Αν συνεχιστει θα βγαλουμε ο καθενα απο ενα 30αρι γερμανοπλυγωνο και θα χτυπαμε τα κεφαλια μας.
Ο καθενας μπορει να αισθανθει ανετα να πει την γνωμη του αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να μειωνει την γνωμη/δουλεια καποιου αλλου για κανενα λογο.
Στο κατω κατω ωριμοι ανθρωποι ειμαστε....θελω να πιστευω...
Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:05:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΛΟΙΠΟΝ
το παρον τόπικ υπάρχει για να παρουσιάσουν τα παιδιά την δουλεια τους στο συγκεκριμένο project 207 με την g28r.
Αν μη τι αλλο σεβαστείτε το.
Για το αλλο 207 (μιλάω για το 207 RC με τα οσα αλογα εχει ή δεν εχει - το οποίο αναφέρθηκε εδω σαν δείγμα δουλειας) καθως και για γενικότερη κουβέντα βελτίωσης συνεχίστε εδω.
τα ασχετα "χαζοποστ" διαγραφτηκαν
εκ της MOD Team
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:06:28, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...) Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...
Ένταξη: 16 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 1056 Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:26:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | ΛΟΙΠΟΝ
το παρον τόπικ υπάρχει για να παρουσιάσουν τα παιδιά την δουλεια τους στο συγκεκριμένο project 207 με την g28r.
Για το αλλο 207 (μιλάω για το 207 RC με τα οσα αλογα εχει ή δεν εχει - το οποίο αναφέρθηκε εδω σαν δείγμα δουλειας) καθως και για γενικότερη κουβέντα βελτίωσης συνεχίστε εδω.
εκ της MOD Team |

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:33:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | ΛΟΙΠΟΝ
εκ της MOD Team |
====
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε στο ξεκαθάρισμα.
Αν κάποιος θα κάνει οφφτόπικ ερώτηση, θα προσπαθώ να απαντάω με quote στο κατάλληλο θέμα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 09:36:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι αλλα νεα απο το μετωπο?πως παει το προτζεκτ?
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ypovoleas (manos) Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT
Ένταξη: 26 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: thesaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:52:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομιζω λευτερη σε 'καιει' πολυ το θεμα βλεπω σε κανενα χρονο αν ολα πανε καλα να ερχεσαι στις συναντησεις με 300 αλογακια και να ντρεπομαι να ερθω με τα 150 ταπεινα γαιδουρια χαχαχα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 15:58:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αστον να τον καιει...
Αν ο κυριος σαλεξ (sic) δεν αποφασισει να προχωρησει σε τετοιο προτζεκτ (και καλα θα κανει) τοτε κι ο αμπαλλος θα μεινει ως εχει.
Παρε μωρε μλκ λευτερη ενα σαξοραλλο 4πεταλουδο καροτσι,να τελειωνεις και ασε το 207 για τα ταξιδια...
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Σεπ 2009, 16:05:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: |
Αν ο κυριος σαλεξ (sic) δεν αποφασισει να προχωρησει σε τετοιο προτζεκτ (και καλα θα κανει) τοτε κι ο αμπαλλος θα μεινει ως εχει.
Παρε μωρε μλκ λευτερη ενα σαξοραλλο 4πεταλουδο καροτσι,να τελειωνεις και ασε το 207 για τα ταξιδια... |
Και θα προχωρησει και θα τον βοηθησω... Ειμαι υπο σκεψη.................................
Τι σαξοραλλο μωρε μλκ...εγω ειμαι κουλος!!Δεν ξερω απο τετοια 
Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|