Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
Ένταξη: 19 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 07:41:45 Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ 207RC |
|
|
Παιδια τωρα τελευταια ακουγεται ενας ηχος μπροστα, μαλλον αριστερα. Ειναι ηχος σαν να τριβονται δυο μεταλλα μεταξυ τους και το κανει και με ταχυτητα και χωρις ταχυτητα στο κιβωτιο και αναλογα με την ταχυτητα του αυτοκινητου πηγαινει και ο ρυθμος του ηχου. Επισης παρητηρητε οταν εχει ζεσταθει το αμαξι. Υπαρχει περιπτωση να ειναι τα τακακια? Κανενας καμια ιδεα κανενας πριν παω στα "σπιρτα" της PEUGEOT?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 08:42:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο κάνει όταν φρενάρεις; Γιατί το μόνο τέτοιο θόρυβο που έχω ακούσει εγώ είναι απο τα φρένα.
Μάλλον είναι θέμα υλικών γιατί γενικά και οι δίσκοι έχουν χαρακιές απο τα τακάκια μάλλον. Οι πίσω είναι πιο smooth. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 09:03:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NoDsl έγραψε: | Στο κάνει όταν φρενάρεις; Γιατί το μόνο τέτοιο θόρυβο που έχω ακούσει εγώ είναι απο τα φρένα.
Μάλλον είναι θέμα υλικών γιατί γενικά και οι δίσκοι έχουν χαρακιές απο τα τακάκια μάλλον. Οι πίσω είναι πιο smooth. |
Οχι δεν μου το κανει οταν φρεναρω. Το κανει οταν ας πουμε κυλαει το αυτοκινητο. απλως σκεφτωμαι μηπως εφαπτεται ελαφρια ο δισκος με το τακακι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akis1987 (akis) Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 304
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 09:53:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αμα το χεις μαμησει στις φρενιες λογικα θα ακους ενα ηχο σαν τρενο σε σιδηροδρομο αλλιως ειναι κατι αλλο...
back to action... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:08:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis1987 έγραψε: | αμα το χεις μαμησει στις φρενιες λογικα θα ακους ενα ηχο σαν τρενο σε σιδηροδρομο αλλιως ειναι κατι αλλο... |
Εχω κανει 24.000χλμ και δεν εχω αλλαξει τακακια και εχω κανει καποια καλλα φραναρισματα λες να ειναι απο εκει ο ηχος? ειναι λογικο να ειναι αυτο αφου το κανει οταν δεν φρεναρω?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:09:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αμα ακους ενα ηχο σαν να σερνεται κατι σιδερο με σιδερο μαλλον δισκοπλακα η βρισκει κανα τακακι αλλιως ειναι κατι αλλο...
back to action... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:15:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
με τα πεζο ολες οι ζημιες ειναι ενα μυστηριο...τι περιοχη εισαι φιλε???
back to action... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:34:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis1987 έγραψε: | με τα πεζο ολες οι ζημιες ειναι ενα μυστηριο...τι περιοχη εισαι φιλε??? |
Οντως ακουγεται σαν σιδερο να τριβεται με σιδερο λες να ειναι φρενα ε? μακαρι να ειναι αυτο και οχι κατι αλλο Με την PEUGEOT εχεις δικιο ολα ειναι πιθανα ειμαι Αθηνα, κεντρο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 11:00:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ayrton έγραψε: | NoDsl έγραψε: | Στο κάνει όταν φρενάρεις; Γιατί το μόνο τέτοιο θόρυβο που έχω ακούσει εγώ είναι απο τα φρένα.
Οχι δεν μου το κανει οταν φρεναρω. Το κανει οταν ας πουμε κυλαει το αυτοκινητο. απλως σκεφτωμαι μηπως εφαπτεται ελαφρια ο δισκος με το τακακι. |
Οταν στο κανει δοκιμασε να πατησεις ελαφρα φρενο. Αν σταματήσει ο ηχος τοτε ειναι απο εκει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 11:45:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | ayrton έγραψε: | NoDsl έγραψε: | Στο κάνει όταν φρενάρεις; Γιατί το μόνο τέτοιο θόρυβο που έχω ακούσει εγώ είναι απο τα φρένα.
Οχι δεν μου το κανει οταν φρεναρω. Το κανει οταν ας πουμε κυλαει το αυτοκινητο. απλως σκεφτωμαι μηπως εφαπτεται ελαφρια ο δισκος με το τακακι. |
Οταν στο κανει δοκιμασε να πατησεις ελαφρα φρενο. Αν σταματήσει ο ηχος τοτε ειναι απο εκει... |
Σωστα!!! θα το δοκιμασω! αλλιως τι αλλο μπορει να ειναι ρε γα**το! παιζει να ειναι το διαφορικο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 11:57:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα δεν καταλαβα αν στο κανει συνεχεια, η σταματαει και αρχιζει...
Μηπως ειναι κανενα σωληνακι που ακουμπαει σε κανενα ημιαξονιο πχ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 12:23:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Τελικα δεν καταλαβα αν στο κανει συνεχεια, η σταματαει και αρχιζει...
Μηπως ειναι κανενα σωληνακι που ακουμπαει σε κανενα ημιαξονιο πχ? |
Το εχω παρατηρησει οταν το αμαξι εχει ζεσταθει αρκετα απο ζωρισμα. με κατεβασμενο παραθυρο και με πολυ λιγα χιλιομετρα ακουγετα μεταλικος ηχος σαν χσσσσ χσσσσ χσσσ χσσσσσ χσσσσ σαν να τριβεται μεταλλο! πριν απο λιγο καιρο περασα δυο σαμαρακια απο αυτα που βαζουν στα στενα για να μην τρεχουν οι γκαζακιδες πολυ γρηγορα γιατι δεν τα προσεξα, λες να την εκανα εκει?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206 OMG
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 13:12:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιζει να εχει κουνηθει κατι...
Σηκλωσε το αν εχεις την δυνατοτητα να δεις...
Και κανε και αυτο π σου ειπα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 13:17:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | παιζει να εχει κουνηθει κατι...
Σηκλωσε το αν εχεις την δυνατοτητα να δεις...
Και κανε και αυτο π σου ειπα.. |
Ok thank's ελπιζω να ειναι κατι απλο και οσο το δυνατον πιο.......ανεξοδο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zaf (Antonis) Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) sport pack
Ένταξη: 18 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 121 Τόπος: Περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 22:53:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το ιδιο κανει και εμενα οταν ειναι ζεστο ειδικα μετα απο σκισιμο και ακουγετε με λιγα χιλιομετρα 
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 08:30:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mou το κανει και εμενα αδερφε το αναφερα σε ενα ποστ με σφυριγμα φρενων....δεν το κανει παντα...το κανει σε τυχαιες στιγμες ακριβως οπως το λες οχι πολυ θορυβο και οχι παντα.Το πηγα στην πεζο στην επαρχια που ημουν και μου ειπε δεν ειναι τπτ κανουν λιγο θορυβο τα τακακια και ας μην παταω φρενο....εχω κοντα 6κ.Τωρα παραπερα....στον οπτικο ελενχο των 5κ δεν μου ειπαν τπτ.....αλλα θα το αναθερω στις 10κ που θα το παω.
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton Φανατικό μέλος

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 10:05:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Byakuya έγραψε: | Mou το κανει και εμενα αδερφε το αναφερα σε ενα ποστ με σφυριγμα φρενων....δεν το κανει παντα...το κανει σε τυχαιες στιγμες ακριβως οπως το λες οχι πολυ θορυβο και οχι παντα.Το πηγα στην πεζο στην επαρχια που ημουν και μου ειπε δεν ειναι τπτ κανουν λιγο θορυβο τα τακακια και ας μην παταω φρενο....εχω κοντα 6κ.Τωρα παραπερα....στον οπτικο ελενχο των 5κ δεν μου ειπαν τπτ.....αλλα θα το αναθερω στις 10κ που θα το παω. |
Οποτε υπαρχουν και αλλοι με τον ιδιο θορυβο παρουσιαζεται μετα απο σκισιματακι και με λιγα χιλιομετρα και ας μην παταω φρενο, αυτα ακριβως τα χαρακτηριστικα παρουσιαζονται και σε εμενα!!! Μια αλλαγη εμπρος τακακια θα μας αποκλεισει την εκδοχη φρενων. Απο την αλλη ομως να το παρουσιασει σε εμενα με 23.800χλμ το θεωρω λογικο αλλα σε εσενα με μολις 6.000χλμ ειναι λιγο υποπτο, εκτος εαν πλακωνεσε συνεχεια στα φρενα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 LeMans 0012
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 10:16:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mου ειπε οτι πατησαν τα τακακια....μου το πρωτοεμφανισε μετα απο βουνισια διαδρομη , τα τακακια οπως μου ειπε δεν εχουν φθαρει...απλα κανει μια φυσιολογικη επαφη....σε αλλους ακουγεται και σε αλλους οχι.Αυτα μου ειπε με απολυτη σιγουρια γιατι τον ρωτησα πολλακις εαν υπαρχει προβλημα λογο του οτι ηθελα να κανω ταξιδι διακοπων την ιδια μερα.Θα ρωτησω ξανα κατα τις 10κ(στην αθηνα αυτη την φορα) και θα επανελθω σε περιπτωση που αλλαξει κατι.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rubal Μέλος

207 THP
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 159
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:10:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τπτ δεν ειναι το κανει και το δικο μου αμα ζεσταθουν τα φρενα και το κανανε και τα 2 προυγουμενα αυτοκινητα μου ακομα και με καινουργιους δισκους - τακακια.
relax.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 LeMans 0012
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:57:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ετσι μου ειπαν και εμενα...αλλα μου μπηκαν ζουζουνια τωρα και θα το παω την Δευτερα στην peugeot στην Λ.Αλεξ. να το δουνε και αυτοι...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|