PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ 207RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 07:41:45    Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΗΧΟΣ 207RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια τωρα τελευταια ακουγεται ενας ηχος μπροστα, μαλλον αριστερα. Ειναι ηχος σαν να τριβονται δυο μεταλλα μεταξυ τους και το κανει και με ταχυτητα και χωρις ταχυτητα στο κιβωτιο και αναλογα με την ταχυτητα του αυτοκινητου πηγαινει και ο ρυθμος του ηχου. Επισης παρητηρητε οταν εχει ζεσταθει το αμαξι. Υπαρχει περιπτωση να ειναι τα τακακια? Κανενας καμια ιδεα κανενας πριν παω στα "σπιρτα" της PEUGEOT?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 08:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο κάνει όταν φρενάρεις; Γιατί το μόνο τέτοιο θόρυβο που έχω ακούσει εγώ είναι απο τα φρένα.
Μάλλον είναι θέμα υλικών γιατί γενικά και οι δίσκοι έχουν χαρακιές απο τα τακάκια μάλλον. Οι πίσω είναι πιο smooth.
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 09:03:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Στο κάνει όταν φρενάρεις; Γιατί το μόνο τέτοιο θόρυβο που έχω ακούσει εγώ είναι απο τα φρένα.
Μάλλον είναι θέμα υλικών γιατί γενικά και οι δίσκοι έχουν χαρακιές απο τα τακάκια μάλλον. Οι πίσω είναι πιο smooth.

Οχι δεν μου το κανει οταν φρεναρω. Το κανει οταν ας πουμε κυλαει το αυτοκινητο. απλως σκεφτωμαι μηπως εφαπτεται ελαφρια ο δισκος με το τακακι.

Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 09:53:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα το χεις μαμησει στις φρενιες λογικα θα ακους ενα ηχο σαν τρενο σε σιδηροδρομο αλλιως ειναι κατι αλλο...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1987 έγραψε:
αμα το χεις μαμησει στις φρενιες λογικα θα ακους ενα ηχο σαν τρενο σε σιδηροδρομο αλλιως ειναι κατι αλλο...

Εχω κανει 24.000χλμ και δεν εχω αλλαξει τακακια Embarassed και εχω κανει καποια καλλα φραναρισματα Cool λες να ειναι απο εκει ο ηχος? ειναι λογικο να ειναι αυτο αφου το κανει οταν δεν φρεναρω?

Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα ακους ενα ηχο σαν να σερνεται κατι σιδερο με σιδερο μαλλον δισκοπλακα η βρισκει κανα τακακι αλλιως ειναι κατι αλλο...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τα πεζο ολες οι ζημιες ειναι ενα μυστηριο...τι περιοχη εισαι φιλε???

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 10:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1987 έγραψε:
με τα πεζο ολες οι ζημιες ειναι ενα μυστηριο...τι περιοχη εισαι φιλε???

Οντως ακουγεται σαν σιδερο να τριβεται με σιδερο λες να ειναι φρενα ε? μακαρι να ειναι αυτο και οχι κατι αλλο Very happy Με την PEUGEOT εχεις δικιο ολα ειναι πιθανα Sad ειμαι Αθηνα, κεντρο.

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 11:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
NoDsl έγραψε:

Οχι δεν μου το κανει οταν φρεναρω. Το κανει οταν ας πουμε κυλαει το αυτοκινητο. απλως σκεφτωμαι μηπως εφαπτεται ελαφρια ο δισκος με το τακακι.

Οταν στο κανει δοκιμασε να πατησεις ελαφρα φρενο. Αν σταματήσει ο ηχος τοτε ειναι απο εκει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 11:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
ayrton έγραψε:
NoDsl έγραψε:

Οταν στο κανει δοκιμασε να πατησεις ελαφρα φρενο. Αν σταματήσει ο ηχος τοτε ειναι απο εκει...

Σωστα!!! θα το δοκιμασω! αλλιως τι αλλο μπορει να ειναι ρε γα**το! Confused παιζει να ειναι το διαφορικο?

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 11:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα δεν καταλαβα αν στο κανει συνεχεια, η σταματαει και αρχιζει...
Μηπως ειναι κανενα σωληνακι που ακουμπαει σε κανενα ημιαξονιο πχ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 12:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Τελικα δεν καταλαβα αν στο κανει συνεχεια, η σταματαει και αρχιζει...
Μηπως ειναι κανενα σωληνακι που ακουμπαει σε κανενα ημιαξονιο πχ?

Το εχω παρατηρησει οταν το αμαξι εχει ζεσταθει αρκετα απο ζωρισμα. με κατεβασμενο παραθυρο και με πολυ λιγα χιλιομετρα ακουγετα μεταλικος ηχος σαν χσσσσ χσσσσ χσσσ χσσσσσ χσσσσ Confused σαν να τριβεται μεταλλο! πριν απο λιγο καιρο περασα δυο σαμαρακια απο αυτα που βαζουν στα στενα για να μην τρεχουν οι γκαζακιδες Cool πολυ γρηγορα γιατι δεν τα προσεξα, λες να την εκανα εκει?

Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 13:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιζει να εχει κουνηθει κατι...
Σηκλωσε το αν εχεις την δυνατοτητα να δεις...
Και κανε και αυτο π σου ειπα..
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 13:17:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
παιζει να εχει κουνηθει κατι...
Σηκλωσε το αν εχεις την δυνατοτητα να δεις...
Και κανε και αυτο π σου ειπα..

Ok thank's Wink ελπιζω να ειναι κατι απλο και οσο το δυνατον πιο.......ανεξοδο Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
zaf (Antonis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) sport pack

Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 22:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο κανει και εμενα οταν ειναι ζεστο ειδικα μετα απο σκισιμο και ακουγετε με λιγα χιλιομετρα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 08:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mou το κανει και εμενα αδερφε το αναφερα σε ενα ποστ με σφυριγμα φρενων....δεν το κανει παντα...το κανει σε τυχαιες στιγμες ακριβως οπως το λες οχι πολυ θορυβο και οχι παντα.Το πηγα στην πεζο στην επαρχια που ημουν και μου ειπε δεν ειναι τπτ κανουν λιγο θορυβο τα τακακια και ας μην παταω φρενο....εχω κοντα 6κ.Τωρα παραπερα....στον οπτικο ελενχο των 5κ δεν μου ειπαν τπτ.....αλλα θα το αναθερω στις 10κ που θα το παω.

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 10:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byakuya έγραψε:
Mou το κανει και εμενα αδερφε το αναφερα σε ενα ποστ με σφυριγμα φρενων....δεν το κανει παντα...το κανει σε τυχαιες στιγμες ακριβως οπως το λες οχι πολυ θορυβο και οχι παντα.Το πηγα στην πεζο στην επαρχια που ημουν και μου ειπε δεν ειναι τπτ κανουν λιγο θορυβο τα τακακια και ας μην παταω φρενο....εχω κοντα 6κ.Τωρα παραπερα....στον οπτικο ελενχο των 5κ δεν μου ειπαν τπτ.....αλλα θα το αναθερω στις 10κ που θα το παω.

Οποτε υπαρχουν και αλλοι με τον ιδιο θορυβο Sad παρουσιαζεται μετα απο σκισιματακι και με λιγα χιλιομετρα και ας μην παταω φρενο, αυτα ακριβως τα χαρακτηριστικα παρουσιαζονται και σε εμενα!!! Μια αλλαγη εμπρος τακακια θα μας αποκλεισει την εκδοχη φρενων. Απο την αλλη ομως να το παρουσιασει σε εμενα με 23.800χλμ το θεωρω λογικο αλλα σε εσενα με μολις 6.000χλμ ειναι λιγο υποπτο, εκτος εαν πλακωνεσε συνεχεια στα φρενα.

Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 10:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mου ειπε οτι πατησαν τα τακακια....μου το πρωτοεμφανισε μετα απο βουνισια διαδρομη , τα τακακια οπως μου ειπε δεν εχουν φθαρει...απλα κανει μια φυσιολογικη επαφη....σε αλλους ακουγεται και σε αλλους οχι.Αυτα μου ειπε με απολυτη σιγουρια γιατι τον ρωτησα πολλακις εαν υπαρχει προβλημα λογο του οτι ηθελα να κανω ταξιδι διακοπων την ιδια μερα.Θα ρωτησω ξανα κατα τις 10κ(στην αθηνα αυτη την φορα) και θα επανελθω σε περιπτωση που αλλαξει κατι.

Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τπτ δεν ειναι το κανει και το δικο μου αμα ζεσταθουν τα φρενα και το κανανε και τα 2 προυγουμενα αυτοκινητα μου ακομα και με καινουργιους δισκους - τακακια. Wink

relax....
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:57:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι μου ειπαν και εμενα...αλλα μου μπηκαν ζουζουνια τωρα και θα το παω την Δευτερα στην peugeot στην Λ.Αλεξ. να το δουνε και αυτοι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης