PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αλλαγή κοντέρ για rallye 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Panos_Rallye207 (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 00:36:16    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αλλαγή κοντέρ για rallye 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά!Θέλω να αλλάξω το λευκό κοντέρ που έχει το ραλί μαμά!Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πού να ψάξω???Ευχαριστώ.... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 01:57:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον ενδιαφερεσαι για του rc και εσυ!!! μονο εαν εισαι τυχερος και το βρεις μεταχειρισμενο για να γλυτωσεις καποια χρηματα(πραγμα πολυ δυσκολο καθως οταν βγει τετοια αγγελια δεν κραταει και πολυ!!)!!!!...α και μονο καινουργιο με καποια εκπτωση εαν τα καταφερεις να το παρεις απο αντιπροσωπεια...δεν νομιζω απο καπου αλλου!! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Panos_Rallye207 (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 09:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ontws tou rc eixa sto myalo mou...Alla an dn vrw apo rc dn yparxei kanena katasthma-site klp me sxedia kantran?????
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 09:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To χρώμα μόνο σε ενοχλεί δλδ? Το ότι γράφει μέχρι 220 και τερματίζει δεν σε ενδιαφέρει να το αλλάξεις? Γιατί ακόμη και αν βάλεις αυτοκόλλητο (που κατα τη γνώμη μου δε λέει), πάλι τα ίδια χλμ θα δείχνει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Panos_Rallye207 (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 11:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι το βασικότερο ψηλέ...Και το θέμα ειναι οτι πλέον δέν τερματίζει στα 220 γιαυτό θέλω να το αλλάξω...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμουσα..
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 11:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Panos_Rallye207 έγραψε:
Αυτό είναι το βασικότερο ψηλέ...Και το θέμα ειναι οτι πλέον δέν τερματίζει στα 220 γιαυτό θέλω να το αλλάξω...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμουσα..

εγω το πηρα με του rc το αμαξι μου ωραια...εχω δει πως ειναι το δικο σας και μπορω να πω οτι η διαφορα δεν συγκρινετε ειναι τεραστια!!η γνωμη μου για σενα ειναι αυτη που σου ειπα..μην ψαχνεισ τιποτα απεξω..μονο του rc ουτε αυτοκολλητα ουτε τιποτα..εαν θα κανεις κινησειες με αυτοκολλητα και τετοια θα το μετανιωσεις αργοτερα!!βρες ενα τροπο να το ψωνισεις με καποια εκπτωση απο αντιπροσωπεια καινουργιο (350 ευρω)...αξιζει τα λεφτα του!!!! Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alex_lionheart (alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye

Ένταξη: 24 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα...λιγο παλιο το τοπικ αλλα χρειαζομαι μια απαντηση.. Very happy γνωριζει καποιος αν σε μεταχειρισμενο κοντερ rc τα χιλιομετρα που εχει πανω μορω να τα σβησω και να περασω τα δικα μου Question Question Question και γενικα αν υπαρχει περιπτωση να μου εμφανιστει καποιο προβλημα απο την αλλαγη του κοντερ Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Άπορος (Προγραμματισμένος)
Μέλος
Μέλος

207 rallye

Ένταξη: 15 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν τα σβήνεις.Το μεταχειρισμένο καντράν θα εμφανίσει τα χλμ του αυτοκινήτου σου ή τα χλμ του αυτοκινήτου από το οποίο προέρχεται.Όποιο από τα δύο αυτοκίνητα έχει τα περισσότερα
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alex_lionheart έγραψε:
καλησπερα...λιγο παλιο το τοπικ αλλα χρειαζομαι μια απαντηση.. Very happy γνωριζει καποιος αν σε μεταχειρισμενο κοντερ rc τα χιλιομετρα που εχει πανω μορω να τα σβησω και να περασω τα δικα μου Question Question Question και γενικα αν υπαρχει περιπτωση να μου εμφανιστει καποιο προβλημα απο την αλλαγη του κοντερ Question Question

με απλα λογια για να σου βγαλει σωστα χλμ οταν το βαλεις το κοντερ που θα παρεις πρεπει να χει πιο λιγα χλμ απο αυτα που εχεις εσυ στο αμαξι σου και θα περασουν αυτοματα απο τον εγκεφαλο στο κοντερ...
προσοχη αν εχει παραπανω το κοντερ την εκατσες...θα κρατησει τα παραπανω
Επιστροφή στην κορυφή
alex_lionheart (alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye

Ένταξη: 24 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 19:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
alex_lionheart έγραψε:

με απλα λογια για να σου βγαλει σωστα χλμ οταν το βαλεις το κοντερ που θα παρεις πρεπει να χει πιο λιγα χλμ απο αυτα που εχεις εσυ στο αμαξι σου και θα περασουν αυτοματα απο τον εγκεφαλο στο κοντερ...
προσοχη αν εχει παραπανω το κοντερ την εκατσες...θα κρατησει τα παραπανω

ευχαριστω πολυ δεν το ηξερα αυτο το πολυ πολυ να περιμενω αλλες 10.000χλμ και να το περασω μετα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης