Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Panos_Rallye207 (Panos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 02 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 00:36:16 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Αλλαγή κοντέρ για rallye 207 |
|
|
Γειά σας παιδιά!Θέλω να αλλάξω το λευκό κοντέρ που έχει το ραλί μαμά!Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πού να ψάξω???Ευχαριστώ....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 01:57:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μαλλον ενδιαφερεσαι για του rc και εσυ!!! μονο εαν εισαι τυχερος και το βρεις μεταχειρισμενο για να γλυτωσεις καποια χρηματα(πραγμα πολυ δυσκολο καθως οταν βγει τετοια αγγελια δεν κραταει και πολυ!!)!!!!...α και μονο καινουργιο με καποια εκπτωση εαν τα καταφερεις να το παρεις απο αντιπροσωπεια...δεν νομιζω απο καπου αλλου!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 09:25:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ontws tou rc eixa sto myalo mou...Alla an dn vrw apo rc dn yparxei kanena katasthma-site klp me sxedia kantran????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 09:36:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To χρώμα μόνο σε ενοχλεί δλδ? Το ότι γράφει μέχρι 220 και τερματίζει δεν σε ενδιαφέρει να το αλλάξεις? Γιατί ακόμη και αν βάλεις αυτοκόλλητο (που κατα τη γνώμη μου δε λέει), πάλι τα ίδια χλμ θα δείχνει...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 11:08:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό είναι το βασικότερο ψηλέ...Και το θέμα ειναι οτι πλέον δέν τερματίζει στα 220 γιαυτό θέλω να το αλλάξω...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμουσα.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Σεπ 2009, 11:23:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Panos_Rallye207 έγραψε: | Αυτό είναι το βασικότερο ψηλέ...Και το θέμα ειναι οτι πλέον δέν τερματίζει στα 220 γιαυτό θέλω να το αλλάξω...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμουσα.. |
εγω το πηρα με του rc το αμαξι μου ωραια...εχω δει πως ειναι το δικο σας και μπορω να πω οτι η διαφορα δεν συγκρινετε ειναι τεραστια!!η γνωμη μου για σενα ειναι αυτη που σου ειπα..μην ψαχνεισ τιποτα απεξω..μονο του rc ουτε αυτοκολλητα ουτε τιποτα..εαν θα κανεις κινησειες με αυτοκολλητα και τετοια θα το μετανιωσεις αργοτερα!!βρες ενα τροπο να το ψωνισεις με καποια εκπτωση απο αντιπροσωπεια καινουργιο (350 ευρω)...αξιζει τα λεφτα του!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alex_lionheart (alex) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye
Ένταξη: 24 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 11
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:01:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερα...λιγο παλιο το τοπικ αλλα χρειαζομαι μια απαντηση.. γνωριζει καποιος αν σε μεταχειρισμενο κοντερ rc τα χιλιομετρα που εχει πανω μορω να τα σβησω και να περασω τα δικα μου και γενικα αν υπαρχει περιπτωση να μου εμφανιστει καποιο προβλημα απο την αλλαγη του κοντερ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Άπορος (Προγραμματισμένος) Μέλος

207 rallye
Ένταξη: 15 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 130
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:50:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν τα σβήνεις.Το μεταχειρισμένο καντράν θα εμφανίσει τα χλμ του αυτοκινήτου σου ή τα χλμ του αυτοκινήτου από το οποίο προέρχεται.Όποιο από τα δύο αυτοκίνητα έχει τα περισσότερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 18:52:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alex_lionheart έγραψε: | καλησπερα...λιγο παλιο το τοπικ αλλα χρειαζομαι μια απαντηση.. γνωριζει καποιος αν σε μεταχειρισμενο κοντερ rc τα χιλιομετρα που εχει πανω μορω να τα σβησω και να περασω τα δικα μου και γενικα αν υπαρχει περιπτωση να μου εμφανιστει καποιο προβλημα απο την αλλαγη του κοντερ  |
με απλα λογια για να σου βγαλει σωστα χλμ οταν το βαλεις το κοντερ που θα παρεις πρεπει να χει πιο λιγα χλμ απο αυτα που εχεις εσυ στο αμαξι σου και θα περασουν αυτοματα απο τον εγκεφαλο στο κοντερ...
προσοχη αν εχει παραπανω το κοντερ την εκατσες...θα κρατησει τα παραπανω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alex_lionheart (alex) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye
Ένταξη: 24 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 11
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2011, 19:40:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | alex_lionheart έγραψε: | καλησπερα...λιγο παλιο το τοπικ αλλα χρειαζομαι μια απαντηση.. γνωριζει καποιος αν σε μεταχειρισμενο κοντερ rc τα χιλιομετρα που εχει πανω μορω να τα σβησω και να περασω τα δικα μου και γενικα αν υπαρχει περιπτωση να μου εμφανιστει καποιο προβλημα απο την αλλαγη του κοντερ  |
με απλα λογια για να σου βγαλει σωστα χλμ οταν το βαλεις το κοντερ που θα παρεις πρεπει να χει πιο λιγα χλμ απο αυτα που εχεις εσυ στο αμαξι σου και θα περασουν αυτοματα απο τον εγκεφαλο στο κοντερ...
προσοχη αν εχει παραπανω το κοντερ την εκατσες...θα κρατησει τα παραπανω |
ευχαριστω πολυ δεν το ηξερα αυτο το πολυ πολυ να περιμενω αλλες 10.000χλμ και να το περασω μετα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|