Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS 2005
Ένταξη: 29 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 22
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 11:18:19 Θέμα δημοσίευσης: Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων |
|
|
Καλημερα
το προβλημα που εχω ειναι με την οθονη πολλαπλων ενδειξεων, καθως αυτη "κολλαει".
βαζω cd να παιξει.Σταματαω το cd και το βγαζω και κατοπιν σβηνω την μηχανη του αυτοκινητου.Στην οθονη δειχνει ακομα το τραγουδι, την δειαρκεια και το σηματακι πως παιζει cd, ακομα και με σβηστη μηχανη!!!
Τι γινεται στην περιπτωση αυτη????
το αυτοκινητο ειναι 4 μηνων, 206 XS multiplex μοντελο 2005
ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν
Αλεξανδρος
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 14:48:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα Αλέξανδρε και καλώς ήρθες.
Ερώτηση = μιλάμε για το <<μαμά>> r/cd ή για κάποιο after market με αντάπτορα για την οθόνη???
Άν είναι το εργοστασιακό και επειδή έχεις εγγύηση εγώ θα σου έλεγα να το πας σε κάποιο επίσημο service και να το ελεγξουν.
Λογικά το πρόβλημα είναι ή στην οθόνη ή στην BSI.
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:10:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σου αλεξανδρε και καλωσηρθες στο club.Ηθελα να σε ρωτησω αν αυτο γινεται συνεχεια η περιστασιακα?Αυτο γιατι και γω στο δικο μου που εχω το εργοστασικο cd player καμια φορα ακομα και μετα το σβησιμο της μηχανης η οθονη παραμενει ανοιχτη για μερικα λεπτα και μετα σωηνει μονη της....Δεν ειναι κατι για να σε αγχωσει....ενα μικρο κολληματακι ειναι.Αλλα αν στο κανει συνεχεια καλο θα ηταν να κοιταξεις τις εξοδους του και στη χειροτερη των περιπτωσεων το BSI.Παντως αν σε ανακουφιζει κατι τετοιο......σου λεω οτι εγο προσωπικα θα ευχαριστουσα τον θεο εαν ειχα μονο τετοια προβληματακια.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:15:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι το μαμα r/cd
το κανει περιστασιακα (3 φορες μεχρι σημερα)και αυτη την στιγμη που γραφω ειναι η οθονη κολλημενη εδω και 5 ωρες! Την πρωτη φορα εβγαλα καλωδια μπαταριας και ισιωσε ενω την δευτερη μετα 2 μερες ισιωσε μονο του!!!
τι να πω, αυριο εκλεισα ραντεβου στην peugeot του Πειραια για να το δουν
κατα τα αλλα δεν ειναι το μονο προβλημα δυστηχως αλλα με λιγη υπομονη και επιμονη τα εφτιαξα (μαλλον)
καλως σας βρηκα παιδια
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:33:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mαλιστα....οποτε καλα θα κανεις να το κοιταξεις στην αντιπροσωπεια γιατι φαινεται οτι δεν ειναι ενα απλο κολληματακι....εμενα 2-3 φορες που το εκανε εσβησε μετα απο λιγο μονο του......τι να πω.....μακαρι να μην εχεις αλλα ρε αλεκο...! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 10:54:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα
τα νεοτερα μετα την επισκεψη στην αντιπροσωπια ειναι επαναπρογραμματισμος BSI.
Το προβλημα λυθηκε!
πιθανη αιτια κατα τον μηχανικο "Ο @@ρας που εβαλε τον συναγερμο τα εκανε μπαχαλο, καλο ειναι να τον βγαλεις και να τον ξαναεγκαταστησεις.Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να το ξανακανει αν δεν τον ξαναεγκαταστησεις"
Ο συναγερμος ειναι αυτος που μου δοσανε με το αυτοκινητο και η εγκατασταση εγινε σε αντιπροσωπια που το αγορασα.
Ευχαριστω πολυ τα παιδια στην Peugeot του Πειραια που μου λυσανε το προβλημα γρηγορα και χωρις πολλα πολλα.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 16:16:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμμμμ....μαλλον θα εννοεις τον συναγερμο της Gemini σωστα???Εμενα αυτον μου εκαναν δωρο λες να το κανει και σε μενα εξαιτιας του συναγερμου???Παντως μιλαμε για τον πλεον απαραδεκτο συναγερμο!!!Καλυτερα να εδενα ενα pit bull στο αμαξι παρα αυτο!!!Μακαρι παντως Αλεξανδρε να μη χρειαστει να τον ξαναεγκαταστησεις και να μπει παλι στο χειρουργειο το αμαξι....Οσο λιγοτερα χερια το πιανουν το αμαξι τοσο καλυτερα για αυτο και για μας.....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 16:03:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε περιπτωση που παω για επανεγκατασταση λεω να βαλω τον συναγερμο που δινει η peugeot!
ξερω πως δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα με το multiplex που μπλεξαμε αντε να βγαλεις ακρη!
οχι τιποτα αλλο, να μην χασω εγγυηση φοβαμαι!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
saura Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 84 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 22:25:26 Θέμα δημοσίευσης: S.O.S.Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio-cd)) |
|
|
Κάτοχος Peugeot 206 1.6XS (Φεβρουάριος 2002). Eδώ και 3 ημέρες η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio cd, ρολόι, θερμοκρασία κτλ.) στην κορυφή της κονσόλας έχει χωριστεί από πλευράς φωτεινότητας στα δύο. Η μισή έχει normal φωτισμό και η υπόλοιπη πιο υποτονικό... ( Είτε με έιτε χωρίς τα φώτα αναμένα η οθόνη έχει διαφορετικό φωτισμό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή πιο είναι το κόστος του συγκεκριμένου ανταλλακτικού??? πριν απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο της PEUGEOT? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bouboulis (Δημήτρης) Μέλος

307 1.4 XS
Ένταξη: 18 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 103 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 23:18:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχα πάθει το ίδιο πράγμα μια φορά που έμεινε το αμάξι για πολλή ώρα στον ήλιο. Δοκίμασε να το χτυπήσεις ελαφριά 2-3 φορές και το πιο πιθανό είναι να στρώσει. Σε εμένα πάντως έστρωσε. 
Have Fun!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 00:24:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: S.O.S.Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio-c |
|
|
saura έγραψε: | Κάτοχος Peugeot 206 1.6XS (Φεβρουάριος 2002). Eδώ και 3 ημέρες η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio cd, ρολόι, θερμοκρασία κτλ.) στην κορυφή της κονσόλας έχει χωριστεί από πλευράς φωτεινότητας στα δύο. Η μισή έχει normal φωτισμό και η υπόλοιπη πιο υποτονικό... ( Είτε με έιτε χωρίς τα φώτα αναμένα η οθόνη έχει διαφορετικό φωτισμό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή πιο είναι το κόστος του συγκεκριμένου ανταλλακτικού??? πριν απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο της PEUGEOT? |
Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα 3 λαμπάκια τα οποία ευθύνονται για τον φωτισμό της οθόνης. Ίσως κάποιο κάηκε ή δεν πατάει καλά. Το να το χτυπήσεις ελαφριά όπως λέει και ο bouboulis και να φτιάξει, ισχύει στην περίπτωση που δεν πατάει καλά. Είναι μια καλή λύση.
Η καλύτερη λύση είναι αφού βγάλεις τα πλαστικά και πάρεις την οθόνη στο χέρι σου, να αλλάξεις και τα 3 λαμπάκια με καινούρια (ή έστω όσα έχουν καεί), με κόστος 1€ (εγώ πάντως, όσες φορές έχω πάει να πάρω λαμπάκι, μου το έχουν δώσει χωρίς να πάρουν λεφτά, 0,20€ κοστίζει νομίζω). Γιατί όπως φτίαχνει με ένα χτύπημα και πατάει καλά, σε μια λακούβα ίσως έχεις πάλι τα ίδια.
Αν το πρόβλημα συνεχιστεί και μετά την αλλαγή στα λαμπάκια (που δε νομίζω), τότε πας στην αντιπροσωπεία.
Στην περίπτωση που θες να στα αλλάξουν αυτοί τα λαμπάκια, εξαρτάται από τον ηλεκτρολόγο...αν θέλει στο κάνει χωρίς να πάρει λεφτά (μιας και είναι υπόθεση ενός λεπτού). Αλλιώς δεν ξέρω πόσο.
Αν δε φταίνε τα λαμπάκια...τότε δε γνωρίζω! 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 01:59:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To καινουριο topic S.O.S.Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio-cd)) του/της saura μεταφερθηκε και συνεχιζεται εδω.
STELIOS
Mod Team
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206xs2 (Γρηγόρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 02 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 273 Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 22:22:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, σήμερα μου κόλλησε η ένδειξη του trip computer.
Πατάω το κουμπί για να αλλάξει, αλλά τίποτα... Έχει μείνει στην μέση κατανάλωση και απ' ό,τι κατάλαβα λειτουργεί, δηλαδή αλλάζει τιμή, απλά δεν μπορώ να μεταβώ στην επόμενη ένδειξη. Λογικά φταίει το κουμπί...
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Πάω για αλλαγή όλου του δεξιού μοχλού και αν ναι ξέρει κάποιος κόστος? Δεν έχω αυτόματους υαλοκαθαριστήρες πάντως.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 23:48:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο γαλλικο φορουμ του 307 ( www.forum307.com ) έχει ένα θέμα για επισκευή του κουμπιού. 
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206xs2 (Γρηγόρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 02 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 273 Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 14:25:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Στο γαλλικο φορουμ του 307 ( www.forum307.com ) έχει ένα θέμα για επισκευή του κουμπιού.  |
Τίποτα σε αγγλικό υπάρχει? Μου βάζεις δύσκολα τώρα...
Thanx anyway!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|