PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS 2005

Ένταξη: 29 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 11:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα
το προβλημα που εχω ειναι με την οθονη πολλαπλων ενδειξεων, καθως αυτη "κολλαει".
βαζω cd να παιξει.Σταματαω το cd και το βγαζω και κατοπιν σβηνω την μηχανη του αυτοκινητου.Στην οθονη δειχνει ακομα το τραγουδι, την δειαρκεια και το σηματακι πως παιζει cd, ακομα και με σβηστη μηχανη!!!
Τι γινεται στην περιπτωση αυτη????
το αυτοκινητο ειναι 4 μηνων, 206 XS multiplex μοντελο 2005
ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν
Αλεξανδρος

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 14:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα Αλέξανδρε και καλώς ήρθες.
Ερώτηση = μιλάμε για το <<μαμά>> r/cd ή για κάποιο after market με αντάπτορα για την οθόνη???

Άν είναι το εργοστασιακό και επειδή έχεις εγγύηση εγώ θα σου έλεγα να το πας σε κάποιο επίσημο service και να το ελεγξουν.
Λογικά το πρόβλημα είναι ή στην οθόνη ή στην BSI.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου αλεξανδρε και καλωσηρθες στο club.Ηθελα να σε ρωτησω αν αυτο γινεται συνεχεια η περιστασιακα?Αυτο γιατι και γω στο δικο μου που εχω το εργοστασικο cd player καμια φορα ακομα και μετα το σβησιμο της μηχανης η οθονη παραμενει ανοιχτη για μερικα λεπτα και μετα σωηνει μονη της....Δεν ειναι κατι για να σε αγχωσει....ενα μικρο κολληματακι ειναι.Αλλα αν στο κανει συνεχεια καλο θα ηταν να κοιταξεις τις εξοδους του και στη χειροτερη των περιπτωσεων το BSI.Παντως αν σε ανακουφιζει κατι τετοιο......σου λεω οτι εγο προσωπικα θα ευχαριστουσα τον θεο εαν ειχα μονο τετοια προβληματακια..... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι το μαμα r/cd
το κανει περιστασιακα (3 φορες μεχρι σημερα)και αυτη την στιγμη που γραφω ειναι η οθονη κολλημενη εδω και 5 ωρες! Την πρωτη φορα εβγαλα καλωδια μπαταριας και ισιωσε ενω την δευτερη μετα 2 μερες ισιωσε μονο του!!!
τι να πω, αυριο εκλεισα ραντεβου στην peugeot του Πειραια για να το δουν
κατα τα αλλα δεν ειναι το μονο προβλημα δυστηχως αλλα με λιγη υπομονη και επιμονη τα εφτιαξα (μαλλον)

καλως σας βρηκα παιδια

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Οκτ 2005, 15:33:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mαλιστα....οποτε καλα θα κανεις να το κοιταξεις στην αντιπροσωπεια γιατι φαινεται οτι δεν ειναι ενα απλο κολληματακι....εμενα 2-3 φορες που το εκανε εσβησε μετα απο λιγο μονο του......τι να πω.....μακαρι να μην εχεις αλλα ρε αλεκο...!
Επιστροφή στην κορυφή
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 10:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα
τα νεοτερα μετα την επισκεψη στην αντιπροσωπια ειναι επαναπρογραμματισμος BSI.
Το προβλημα λυθηκε!
πιθανη αιτια κατα τον μηχανικο "Ο @@ρας που εβαλε τον συναγερμο τα εκανε μπαχαλο, καλο ειναι να τον βγαλεις και να τον ξαναεγκαταστησεις.Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να το ξανακανει αν δεν τον ξαναεγκαταστησεις"
Ο συναγερμος ειναι αυτος που μου δοσανε με το αυτοκινητο και η εγκατασταση εγινε σε αντιπροσωπια που το αγορασα.
Ευχαριστω πολυ τα παιδια στην Peugeot του Πειραια που μου λυσανε το προβλημα γρηγορα και χωρις πολλα πολλα.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Οκτ 2005, 16:16:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμμ....μαλλον θα εννοεις τον συναγερμο της Gemini σωστα???Εμενα αυτον μου εκαναν δωρο λες να το κανει και σε μενα εξαιτιας του συναγερμου???Παντως μιλαμε για τον πλεον απαραδεκτο συναγερμο!!!Καλυτερα να εδενα ενα pit bull στο αμαξι παρα αυτο!!!Μακαρι παντως Αλεξανδρε να μη χρειαστει να τον ξαναεγκαταστησεις και να μπει παλι στο χειρουργειο το αμαξι....Οσο λιγοτερα χερια το πιανουν το αμαξι τοσο καλυτερα για αυτο και για μας..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
alexnir (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Οκτ 2005, 16:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε περιπτωση που παω για επανεγκατασταση λεω να βαλω τον συναγερμο που δινει η peugeot!
ξερω πως δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα με το multiplex που μπλεξαμε αντε να βγαλεις ακρη!
οχι τιποτα αλλο, να μην χασω εγγυηση φοβαμαι!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 22:25:26    Θέμα δημοσίευσης: S.O.S.Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio-cd)) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτοχος Peugeot 206 1.6XS (Φεβρουάριος 2002). Eδώ και 3 ημέρες η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio cd, ρολόι, θερμοκρασία κτλ.) στην κορυφή της κονσόλας έχει χωριστεί από πλευράς φωτεινότητας στα δύο. Η μισή έχει normal φωτισμό και η υπόλοιπη πιο υποτονικό... Sad( Είτε με έιτε χωρίς τα φώτα αναμένα η οθόνη έχει διαφορετικό φωτισμό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή πιο είναι το κόστος του συγκεκριμένου ανταλλακτικού??? πριν απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο της PEUGEOT?
Επιστροφή στην κορυφή
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Οκτ 2005, 23:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα πάθει το ίδιο πράγμα μια φορά που έμεινε το αμάξι για πολλή ώρα στον ήλιο. Δοκίμασε να το χτυπήσεις ελαφριά 2-3 φορές και το πιο πιθανό είναι να στρώσει. Σε εμένα πάντως έστρωσε. Wink

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 00:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: S.O.S.Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio-c Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saura έγραψε:
Κάτοχος Peugeot 206 1.6XS (Φεβρουάριος 2002). Eδώ και 3 ημέρες η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio cd, ρολόι, θερμοκρασία κτλ.) στην κορυφή της κονσόλας έχει χωριστεί από πλευράς φωτεινότητας στα δύο. Η μισή έχει normal φωτισμό και η υπόλοιπη πιο υποτονικό... Sad( Είτε με έιτε χωρίς τα φώτα αναμένα η οθόνη έχει διαφορετικό φωτισμό. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή πιο είναι το κόστος του συγκεκριμένου ανταλλακτικού??? πριν απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο της PEUGEOT?

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις τα 3 λαμπάκια τα οποία ευθύνονται για τον φωτισμό της οθόνης. Ίσως κάποιο κάηκε ή δεν πατάει καλά. Το να το χτυπήσεις ελαφριά όπως λέει και ο bouboulis και να φτιάξει, ισχύει στην περίπτωση που δεν πατάει καλά. Είναι μια καλή λύση. Very happy

Η καλύτερη λύση είναι αφού βγάλεις τα πλαστικά και πάρεις την οθόνη στο χέρι σου, να αλλάξεις και τα 3 λαμπάκια με καινούρια (ή έστω όσα έχουν καεί), με κόστος 1€ (εγώ πάντως, όσες φορές έχω πάει να πάρω λαμπάκι, μου το έχουν δώσει χωρίς να πάρουν λεφτά, 0,20€ κοστίζει νομίζω). Γιατί όπως φτίαχνει με ένα χτύπημα και πατάει καλά, σε μια λακούβα ίσως έχεις πάλι τα ίδια. Wink
Αν το πρόβλημα συνεχιστεί και μετά την αλλαγή στα λαμπάκια (που δε νομίζω), τότε πας στην αντιπροσωπεία. Smile

Στην περίπτωση που θες να στα αλλάξουν αυτοί τα λαμπάκια, εξαρτάται από τον ηλεκτρολόγο...αν θέλει στο κάνει χωρίς να πάρει λεφτά (μιας και είναι υπόθεση ενός λεπτού). Αλλιώς δεν ξέρω πόσο.

Αν δε φταίνε τα λαμπάκια...τότε δε γνωρίζω! Sad

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2005, 01:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To καινουριο topic S.O.S.Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (radio-cd)) του/της saura μεταφερθηκε και συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 22:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, σήμερα μου κόλλησε η ένδειξη του trip computer.

Πατάω το κουμπί για να αλλάξει, αλλά τίποτα... Έχει μείνει στην μέση κατανάλωση και απ' ό,τι κατάλαβα λειτουργεί, δηλαδή αλλάζει τιμή, απλά δεν μπορώ να μεταβώ στην επόμενη ένδειξη. Λογικά φταίει το κουμπί...

Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Πάω για αλλαγή όλου του δεξιού μοχλού και αν ναι ξέρει κάποιος κόστος? Δεν έχω αυτόματους υαλοκαθαριστήρες πάντως.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 23:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο γαλλικο φορουμ του 307 ( www.forum307.com ) έχει ένα θέμα για επισκευή του κουμπιού. Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 14:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Στο γαλλικο φορουμ του 307 ( www.forum307.com ) έχει ένα θέμα για επισκευή του κουμπιού. Cool

Τίποτα σε αγγλικό υπάρχει? Μου βάζεις δύσκολα τώρα... Wink

Thanx anyway!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης