Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Να τα αφήσω τα αυτοκόλλητα διακριτικα, ή να τα ξηλώσω??? |
Όχι μώρε, άφησε τα, του πάνε! |
|
50% |
[ 37 ] |
Καλύτερο χωρίς αυτά, ξήλωσέ τα! |
|
50% |
[ 37 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 74 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
akis23 (AKIS) Τρελλαμένο μέλος

Fabia RS DSG etuned
Ένταξη: 01 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 579 Τόπος: SALONICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 19:08:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 19:38:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis23 έγραψε: | Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια. |
Σωστότατος...
Φυσικα για να μπορεις να εχεις αυτην την αποψη,πρεπει ειτε να γνωριζεις 5 πραματα για την αυτοκινηση, ειτε νασαι γεννημενος κοντα στο 80...
Ε εσυ εισαι...κοντα προς τα κατω 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 08:20:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
akis23 έγραψε: | Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια. |
ναι καλα θα ήθελες να έχεις περίπου το βάρος του clio ή του opc corsa...
1356 κιλά είσαι, και εγώ 1325...
Σταύρο θα έρθω στην ζυγαριά σου γιατί δεν το πιστεύω... 1325 κιλά το rc?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 08:22:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | akis23 έγραψε: | Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια. |
Σωστότατος...
Φυσικα για να μπορεις να εχεις αυτην την αποψη,πρεπει ειτε να γνωριζεις 5 πραματα για την αυτοκινηση, ειτε νασαι γεννημενος κοντα στο 80...
Ε εσυ εισαι...κοντα προς τα κατω  |
εγώ που είμαι του 1977 δεν τα ξυλώνω ρε! Αμαν πια 3 γραμμές τις έχετε θεοποιήσει. Τις θεωρώ πολύ όμορφες, σπάνε την μονοτονία του χρώματος. Λίγα αμάξια βάζουν ωραία αυτοκολλητάκια.
Την Κυριακή κλείνω 1 χρόνο στο psclub, κανόνισε κεράκια, και κοκορέτσι εκεί στο χωριό του φίλου σου!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 10:24:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέρα απ' το ό,τι το όνομα "Rallye" δε συνάδει με τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, πιστεύω ότι η σχεδίαση των τριών γραμμών, για να ταιριάζει με το σχεδιασμό του 207 θα έπρεπε να είναι διαφορετική. Όχι τόσο ελεύθερη, όπως είναι τώρα, που μοιάζει σε στυλ κάπως σαν γκραφιτάκι.
Ακόμη και στο 106 Rallye 1.6 - είτε ως 8v είτε ως 16v - δε μου άρεσαν πολύ. Οι αγαπημένες μου γραμμούλες ήταν στο 106 Rallye 1.3 - που ήταν πιο γραμμικές - και, φυσικά, τα παλαιότερα διακριτικά του 205 Rallye, από εποχής Peugeot - Talbot. (Σταύρο, μπορεί να είμαι του '85, αλλά όπως βλέπεις από ιστορία - μην πω αρχαιολογία - κάτι σκαμπάζω...).
Στο 207, πάντως, σίγουρα θα αφαιρούσα τα αυτοκόλλητα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω μέσα δεν έχει κάποιο διακριτικό "Rallye", σωστά; Άρα δεν υφίσταται το πρόβλημα ότι έξω δε θα έχει τίποτα και μέσα, δίπλα στο νίκελ πίνακα οργάνων, θα γράφει Rallye. Ακούς εκεί Rallye με νίκελ πίνακα οργάνων. (Συγγνώμη, δεν άντεξα.)
Τις προάλλες, πάντως, είδα ένα 207 έξω από το Αγρίνιο, λευκό, με μικρό κόκκινο λιοντραράκι στο πλάι - νομίζω στο μπροστά μέρος της πόρτας - και μου άρεσε αρκετά. Εν πάση περιπτώση, και επιστρέφοντας στο θέμα μας, δαγκωτό ΧΩΡΙΣ. 
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 15:07:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
+1  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 10:57:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν θυμαμαι αν γραφει στο φόρουμ, αλλα στην Κρήτη γνώρησα ενα κοπέλι που εχει ενα κοκκινο 207 ραλλυ στο οποίο εβαψε τις μαμα ζάντες ασπρες και τους εβαλε και το αυτοκολλητάκι του ραλλυ επάνω (σε λιγο μικρότερο μέγεθος και με μια μικρη σκια πίσω του) και πραγματικά εδειξε "αλλο αμάξι"
οκ "ραλλυ" με τη εννοια που εχουμε οι περισσότεροι στο μυαλο μας (βλεπε 106 και 205) δεν ειναι... (=ουσιαστικα ελαφρωμένο και με ουσιαστικα λιγότερο εξοπλισμο) παρόλα αυτά νομιζω οτι με μερικές τέτοιες μικρές "πινελιες" μπορει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα (λιγο) πιο "λουξ 207" (gt/rc/cc150)...
επίσης για εμένα το ραλλυ θα επρεπε να βγαίνει μονο σε απλά χρώματα και οχι μεταλλικα (με εξαίρεση ισως το μαυρο)
τα ραλλο αυτοκολλητα στα 207 με μεταλλικό χρώμα δεν μου αρέσουν γενικώς
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 14:21:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια το αμαξι στριβει και εχει γκάζι (ιδικα με προγραμμα) και εχει και οτι ελειπε απο το rallie κλιματισμο και βαρος για να παταει esp ωστε αν κανεις χωντρι λαλακια να σωση το τομαρι σου (θα επρεπε να βγένει) 17αρες ζαντες χρωμα που δεν ξεβαφει (μεταλικο) καθισματα ανετα που ΔΕ σπανε.
Τωρα αν εσεις θελετε να ειστε σε στροφιλικη που απο την αδρεναλινη ζεστενεσε ετσι και αλιος και το αμαξι να βράζει το τζαμι να μην ειναι αθερμικο και να στραβωνεστε εντελος και η φασαρια να σας αποσπα την προσοχη
τι να πω.
Επισης να υπενθιμισω οτι Rallye δεν ειναι το 0-400 αυτό ειναι drakster οχι rallye .
Εγω πάντος θελω να μπορω να παω γρηγορα και ανετα παντου χωρις να ειναι θεμα χρονου το ποτε θα συναντισω τον αγιο πετρο γιατι οι αεροσακοι ζυγιζουν και ναι με 6,5 " ηχεια για να ακουω μουσικη που και αυτά ζυγιζουν .
Δεν ειχα Rallie ειχα ενα AX 1.1 και ναι ειχε νευρο οτι και αν γινοταν το μαζευες κτλ κτλ αλλα μεχρι να παω καπου εκανα 2 μπάνια στο δρόμο αν ππηγενα πολυ ωρα γρηγορα κουραζομουν λογο της ζέστης το ανοικτο παραθυρο μου επερνε τα αυτια εβαζα ποιο δυνατα τι μουσικη και μυαλο για συγγεντρωση στην οδηγιση αφαντο καθως φασαρια +μουσικη+ ζεστη+ ενα καθισμα που εσπαγε ΜΟΝΙΜΑ που καθαρο μυαλο για να οδηγισεις γρηγορα .
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 14:53:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά όλα αυτά, και σίγουρα το αμάξι μου δεν θα ήθελα να είχε τίποτα λιγότερο απο αυτα που έχει, γιατί καλώς ή κακώς είναι καλες οι ανέσεις, η ασφάλεια, η ροπή και όλα αυτά που σου παρέχει. Απο κει και πέρα οι διαφωνίες έρχονται γιατί το αυτοκίνητο δεν είναι τόσο rallye, αλλα περισσότερο GT, ή τουλάχιστον δεν έχει τη φιλοσοφία των προγενέστερων rallye. Στην καλύτερη να το πεις ενα rallye της εποχής του, αλλα και πάλι πολύ του είναι.
Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 17:21:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγνώμη αλλα αν η μνημη μου δεν με απατάει τα πρωτα "γρηγορα" ηταν τα GT μετα τα ειπαν GTI και μετα ηρθε το group PSA με τα VTS και Rallye που απλά σκευτικαν ενα διαφορετικο ονομα για το GT τους αρεσε στον κοσμο επιασε κτλ κτλ .
Αυτο ειναι το Rallye ενα διαφημιστικο Trick του τμήματος Marketing που επιασε .
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 17:24:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το GT εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτηρισμό σπορ αυτοκινήτου. GT = grand turismo. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 19:49:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομιζω οτι αναφερθηκα στο παρελθόν καθως αναφερθικα στη γενηση του λογοτυπου Rallye οπου εχει γινει πολα χρόνια πριν .
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 02:15:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
όπως εχω γραψει και αλλου...εγω το 207 ραλλυ (προκειμένου να δικαιολογεί την ονομασία του) θα το ηθελα:
απο πλευρας εμφάνισης:
-> μονο σε απλά μοτοσπορτ χρώματα (που φυσικά και δεν θα ξεβαφαν - αυτό δεν εχει να κάνει με το αν ειναι μεταλλικο η οχι το χρώμα αλλά από την ιδια την συσταση της μπογιας και οχι με το αν εχει μεταλλικά στρασάκια μέσα)
-> με διαφορετικές ζάντες από το GT και κυρίως από το εντέλώς διαφορετικής φιλοσοφίας cc150 ή "εστω" τις ιδιες βαμμενες ασπρες ή μαυρες
-> με τα απλά φανάρια (οπως εχει)
και απο πλευράς "εξοπλισμου"
-> με πληρως απενεργοποιούμενο (κατα βουληση) ESP (όπως του 207RC)
-> με τους αερόσακους που έχει (γιατι η ασφάλεια ειναι ασφάλεια)
-> με ρεζερβα ανάγκης (και οχι κανονικη ζάντα)
-> ακομα και με απλό κλιματισμό (δεν ειναι "απαραίτητος" ο διζωνικός - εκτός και αν το βάρος ειναι το ιδιο)
-> χωρις το SSP (οχι οτι μας χαλάει κιολας αλλα και χωρις δεν τρεχει και τιποτα...)
και "ιδανικά" με ανάρτηση ιδια με του 207 RC και οχι ιδια με του GT...
αυτά 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 02:22:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με 207 Rally, made in Greece, by Lion Hellas, πολλα ζητας, πολλα ζητας...
Θα μπορουσε να γινει και τραγουδι...
χαχαχαχα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 00:23:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μανθο, τα φωτα στροφης θα τα ηθελα στο rallye. Του ταιριαζουν κιολας...με βαση αυτα που θα θελες/θελαμε να εχει
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot GT Q2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 06:30:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα φανάρια από τα μεγαλύτερα μοντέλα μπαίνουν και λειτουργούν, αλλά όχι με τα στροφής . . . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pepes (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

207 Rallye
Ένταξη: 09 Οκτ 2009 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 11:39:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιστευω οτι χωρις τα αυτοκολλητα ειναι καλυτερο...δν θα το κανω γιατι φοβαμαι μην αφησει σημαδια.Υπαρχει κανεις που τα ξηλωσε να μου λυσει την απορια?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 12:05:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
From day one..... 
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 12:21:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
(Ξανα) πείτε με κολλημένο, αλλά μετά από αυτό δεν τίθεται 207 RALLYE. Ούτε χωρίς φώτα στροφής, ούτε χωρίς λαμπάκι στον καθρέφτη στο σκιάδιο, ούτε χωρίς βελούδο στο τασάκι. Η μόνη περίπτωση που πιθανώς να με έπειθε ένα "207 RALLYE" θα ήταν αν κάπου στα χαρακτηριστικά έγραφε "net weight: 1050 kg" (και φυσικά χωρίς A/C, χωρίς όλα τα προαναφερθένα, με απενεργοποιίσιμο ESP κ.τ.λ.). Με αυτοκόλλητα και άλογα δε γίνεται ένα αμάξι σπορ. Ας μείνουν σε ένα διαχωρισμό GT/GTi. Αυτό ναι. Αλλά όχι RALLYE.
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
recife_rallye (lefos) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north
Ένταξη: 03 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 2420
|