PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Να τα αφήσω τα αυτοκόλλητα διακριτικα, ή να τα ξηλώσω???
Όχι μώρε, άφησε τα, του πάνε!
50%
 50%  [ 37 ]
Καλύτερο χωρίς αυτά, ξήλωσέ τα!
50%
 50%  [ 37 ]
Σύνολο Ψήφων : 74

Συγγραφέας Μήνυμα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 19:08:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 19:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Ξηλωμα απο την πρωτη μερα. Δεν υπαρχει Rallye με διζωνικο κλιματισμο, 17αρες και 1260 κιλα βαρος. Αποψη μου βεβαια.

Σωστότατος...

Φυσικα για να μπορεις να εχεις αυτην την αποψη,πρεπει ειτε να γνωριζεις 5 πραματα για την αυτοκινηση, ειτε νασαι γεννημενος κοντα στο 80...

Ε εσυ εισαι...κοντα προς τα κατω Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 08:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

ναι καλα θα ήθελες να έχεις περίπου το βάρος του clio ή του opc corsa...

1356 κιλά είσαι, και εγώ 1325... Crying or Very sad

Σταύρο θα έρθω στην ζυγαριά σου γιατί δεν το πιστεύω... 1325 κιλά το rc?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 08:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
akis23 έγραψε:

Σωστότατος...

Φυσικα για να μπορεις να εχεις αυτην την αποψη,πρεπει ειτε να γνωριζεις 5 πραματα για την αυτοκινηση, ειτε νασαι γεννημενος κοντα στο 80...

Ε εσυ εισαι...κοντα προς τα κατω Laughing Laughing Laughing

εγώ που είμαι του 1977 δεν τα ξυλώνω ρε! Laughing Αμαν πια 3 γραμμές τις έχετε θεοποιήσει. Τις θεωρώ πολύ όμορφες, σπάνε την μονοτονία του χρώματος. Λίγα αμάξια βάζουν ωραία αυτοκολλητάκια.

Την Κυριακή κλείνω 1 χρόνο στο psclub, κανόνισε κεράκια, και κοκορέτσι εκεί στο χωριό του φίλου σου!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 10:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρα απ' το ό,τι το όνομα "Rallye" δε συνάδει με τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, πιστεύω ότι η σχεδίαση των τριών γραμμών, για να ταιριάζει με το σχεδιασμό του 207 θα έπρεπε να είναι διαφορετική. Όχι τόσο ελεύθερη, όπως είναι τώρα, που μοιάζει σε στυλ κάπως σαν γκραφιτάκι.

Ακόμη και στο 106 Rallye 1.6 - είτε ως 8v είτε ως 16v - δε μου άρεσαν πολύ. Οι αγαπημένες μου γραμμούλες ήταν στο 106 Rallye 1.3 - που ήταν πιο γραμμικές - και, φυσικά, τα παλαιότερα διακριτικά του 205 Rallye, από εποχής Peugeot - Talbot. (Σταύρο, μπορεί να είμαι του '85, αλλά όπως βλέπεις από ιστορία - μην πω αρχαιολογία - κάτι σκαμπάζω...).

Στο 207, πάντως, σίγουρα θα αφαιρούσα τα αυτοκόλλητα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω μέσα δεν έχει κάποιο διακριτικό "Rallye", σωστά; Άρα δεν υφίσταται το πρόβλημα ότι έξω δε θα έχει τίποτα και μέσα, δίπλα στο νίκελ πίνακα οργάνων, θα γράφει Rallye. Ακούς εκεί Rallye με νίκελ πίνακα οργάνων. (Συγγνώμη, δεν άντεξα.)

Τις προάλλες, πάντως, είδα ένα 207 έξω από το Αγρίνιο, λευκό, με μικρό κόκκινο λιοντραράκι στο πλάι - νομίζω στο μπροστά μέρος της πόρτας - και μου άρεσε αρκετά. Εν πάση περιπτώση, και επιστρέφοντας στο θέμα μας, δαγκωτό ΧΩΡΙΣ. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Αύγ 2009, 15:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 10:57:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θυμαμαι αν γραφει στο φόρουμ, αλλα στην Κρήτη γνώρησα ενα κοπέλι που εχει ενα κοκκινο 207 ραλλυ στο οποίο εβαψε τις μαμα ζάντες ασπρες και τους εβαλε και το αυτοκολλητάκι του ραλλυ επάνω (σε λιγο μικρότερο μέγεθος και με μια μικρη σκια πίσω του) και πραγματικά εδειξε "αλλο αμάξι"

οκ "ραλλυ" με τη εννοια που εχουμε οι περισσότεροι στο μυαλο μας (βλεπε 106 και 205) δεν ειναι... (=ουσιαστικα ελαφρωμένο και με ουσιαστικα λιγότερο εξοπλισμο) παρόλα αυτά νομιζω οτι με μερικές τέτοιες μικρές "πινελιες" μπορει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα (λιγο) πιο "λουξ 207" (gt/rc/cc150)... Wink

επίσης για εμένα το ραλλυ θα επρεπε να βγαίνει μονο σε απλά χρώματα και οχι μεταλλικα (με εξαίρεση ισως το μαυρο)

τα ραλλο αυτοκολλητα στα 207 με μεταλλικό χρώμα δεν μου αρέσουν γενικώς

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 14:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια το αμαξι στριβει και εχει γκάζι (ιδικα με προγραμμα) και εχει και οτι ελειπε απο το rallie κλιματισμο και βαρος για να παταει esp ωστε αν κανεις χωντρι λαλακια να σωση το τομαρι σου (θα επρεπε να βγένει) 17αρες ζαντες χρωμα που δεν ξεβαφει (μεταλικο) καθισματα ανετα που ΔΕ σπανε.

Τωρα αν εσεις θελετε να ειστε σε στροφιλικη που απο την αδρεναλινη ζεστενεσε ετσι και αλιος και το αμαξι να βράζει το τζαμι να μην ειναι αθερμικο και να στραβωνεστε εντελος και η φασαρια να σας αποσπα την προσοχη
τι να πω.

Επισης να υπενθιμισω οτι Rallye δεν ειναι το 0-400 αυτό ειναι drakster οχι rallye .

Εγω πάντος θελω να μπορω να παω γρηγορα και ανετα παντου χωρις να ειναι θεμα χρονου το ποτε θα συναντισω τον αγιο πετρο γιατι οι αεροσακοι ζυγιζουν και ναι με 6,5 " ηχεια για να ακουω μουσικη που και αυτά ζυγιζουν .

Δεν ειχα Rallie ειχα ενα AX 1.1 και ναι ειχε νευρο οτι και αν γινοταν το μαζευες κτλ κτλ αλλα μεχρι να παω καπου εκανα 2 μπάνια στο δρόμο αν ππηγενα πολυ ωρα γρηγορα κουραζομουν λογο της ζέστης το ανοικτο παραθυρο μου επερνε τα αυτια εβαζα ποιο δυνατα τι μουσικη και μυαλο για συγγεντρωση στην οδηγιση αφαντο καθως φασαρια +μουσικη+ ζεστη+ ενα καθισμα που εσπαγε ΜΟΝΙΜΑ που καθαρο μυαλο για να οδηγισεις γρηγορα .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 14:53:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά όλα αυτά, και σίγουρα το αμάξι μου δεν θα ήθελα να είχε τίποτα λιγότερο απο αυτα που έχει, γιατί καλώς ή κακώς είναι καλες οι ανέσεις, η ασφάλεια, η ροπή και όλα αυτά που σου παρέχει. Απο κει και πέρα οι διαφωνίες έρχονται γιατί το αυτοκίνητο δεν είναι τόσο rallye, αλλα περισσότερο GT, ή τουλάχιστον δεν έχει τη φιλοσοφία των προγενέστερων rallye. Στην καλύτερη να το πεις ενα rallye της εποχής του, αλλα και πάλι πολύ του είναι.
Για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 17:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη αλλα αν η μνημη μου δεν με απατάει τα πρωτα "γρηγορα" ηταν τα GT μετα τα ειπαν GTI και μετα ηρθε το group PSA με τα VTS και Rallye που απλά σκευτικαν ενα διαφορετικο ονομα για το GT τους αρεσε στον κοσμο επιασε κτλ κτλ .
Αυτο ειναι το Rallye ενα διαφημιστικο Trick του τμήματος Marketing που επιασε .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 17:24:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το GT εδώ και μερικά χρόνια δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτηρισμό σπορ αυτοκινήτου. GT = grand turismo.
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Αύγ 2009, 19:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι αναφερθηκα στο παρελθόν καθως αναφερθικα στη γενηση του λογοτυπου Rallye Wink οπου εχει γινει πολα χρόνια πριν .

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 02:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως εχω γραψει και αλλου...εγω το 207 ραλλυ (προκειμένου να δικαιολογεί την ονομασία του) θα το ηθελα:

απο πλευρας εμφάνισης:
-> μονο σε απλά μοτοσπορτ χρώματα (που φυσικά και δεν θα ξεβαφαν - αυτό δεν εχει να κάνει με το αν ειναι μεταλλικο η οχι το χρώμα αλλά από την ιδια την συσταση της μπογιας και οχι με το αν εχει μεταλλικά στρασάκια μέσα)
-> με διαφορετικές ζάντες από το GT και κυρίως από το εντέλώς διαφορετικής φιλοσοφίας cc150 ή "εστω" τις ιδιες βαμμενες ασπρες ή μαυρες
-> με τα απλά φανάρια (οπως εχει)

και απο πλευράς "εξοπλισμου"
-> με πληρως απενεργοποιούμενο (κατα βουληση) ESP (όπως του 207RC)
-> με τους αερόσακους που έχει (γιατι η ασφάλεια ειναι ασφάλεια)
-> με ρεζερβα ανάγκης (και οχι κανονικη ζάντα)
-> ακομα και με απλό κλιματισμό (δεν ειναι "απαραίτητος" ο διζωνικός - εκτός και αν το βάρος ειναι το ιδιο)
-> χωρις το SSP (οχι οτι μας χαλάει κιολας αλλα και χωρις δεν τρεχει και τιποτα...)

και "ιδανικά" με ανάρτηση ιδια με του 207 RC και οχι ιδια με του GT...

αυτά Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Αύγ 2009, 02:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 207 Rally, made in Greece, by Lion Hellas, πολλα ζητας, πολλα ζητας...

Θα μπορουσε να γινει και τραγουδι...
χαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 00:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο, τα φωτα στροφης θα τα ηθελα στο rallye. Του ταιριαζουν κιολας...με βαση αυτα που θα θελες/θελαμε να εχει

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Αύγ 2009, 06:30:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα φανάρια από τα μεγαλύτερα μοντέλα μπαίνουν και λειτουργούν, αλλά όχι με τα στροφής . . . .
Επιστροφή στην κορυφή
pepes (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rallye

Ένταξη: 09 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 11:39:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω οτι χωρις τα αυτοκολλητα ειναι καλυτερο...δν θα το κανω γιατι φοβαμαι μην αφησει σημαδια.Υπαρχει κανεις που τα ξηλωσε να μου λυσει την απορια??
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 12:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

From day one..... Laughing Laughing Laughing

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 12:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(Ξανα) πείτε με κολλημένο, αλλά μετά από αυτό δεν τίθεται 207 RALLYE. Ούτε χωρίς φώτα στροφής, ούτε χωρίς λαμπάκι στον καθρέφτη στο σκιάδιο, ούτε χωρίς βελούδο στο τασάκι. Η μόνη περίπτωση που πιθανώς να με έπειθε ένα "207 RALLYE" θα ήταν αν κάπου στα χαρακτηριστικά έγραφε "net weight: 1050 kg" (και φυσικά χωρίς A/C, χωρίς όλα τα προαναφερθένα, με απενεργοποιίσιμο ESP κ.τ.λ.). Με αυτοκόλλητα και άλογα δε γίνεται ένα αμάξι σπορ. Ας μείνουν σε ένα διαχωρισμό GT/GTi. Αυτό ναι. Αλλά όχι RALLYE.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 13:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
From day one..... Laughing Laughing Laughing

+1...πολυ ομορφοτερο κατα την ταπεινη μου αποψη Smile

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης