PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Να τα αφήσω τα αυτοκόλλητα διακριτικα, ή να τα ξηλώσω???
Όχι μώρε, άφησε τα, του πάνε!
50%
 50%  [ 37 ]
Καλύτερο χωρίς αυτά, ξήλωσέ τα!
50%
 50%  [ 37 ]
Σύνολο Ψήφων : 74

Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 16:48:11    Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???

Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye Exclamation Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 17:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις...
Εκτος του οτι ειναι τζαμπα Wink ,το 207 δεν ειναι rallye. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 17:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδικα στο μαυρο και στο ασπρο πανε παρα πολυ!γιατι να τα βγαλεις;;ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσεις!εκτος και αν βαλεις του le mans!!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 19:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tha afhseis mono ta gramata rallye sta ftera...
bgalta ola
k to 207 apo pisw k to peugeot ase mono to leonta apla ayta theloyn aloifoyles k dwstoy tripsimo...mayro blepeis

sorry gia ta grammata eimai se netcafe
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 21:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ μόλις το παρέλαβα του εβγαλα όλα τα Rallye και αφησα μόνο τα "πολεμικά" χρώματα . . .
κατά την γνώμη μου ειναι καλύτερα έτσι (1 , 2 ). . . Very happy
οι τρείς χρωματιστές γραμμές του δίνουν επιθετικότητα !

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 22:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις.το δικο μου δε κυκλοφορησε ουτε μια μερα με τα αυτοκολητα.ξηλωθηκαν απο την αντιπροσωπια πριν παραλαβω μετα απο εντολη μου Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 22:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικα θα τα βγαλω μονο οταν αλλαξω εντελως τον χαρακτηρα του αυτοκινητου
Υ.Γ. Σε ασπρο του πανε πιο πολυ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 01:08:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???

Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye Exclamation Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz

Φίλε, όπως νομίζεις - νιώθεις!

Εγώ έβγαλα τα διακριτικότατα αυτοκολλητάκια του Lemans από την πρώτη μερά...

... και σήμερα ξήλωσα το "207" και το "Lemans Series" και έχω μείνει με ένα λιοντάρι από πίσω και ένα από μπρος.. Blink

..έχω αρχίσει να σκέφτομαι και για το πίσω τώρα.. Rolling eyes Rolling eyes

Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 03:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
το 207 δεν ειναι rallye. Laughing

Ε είπαμε,
makis106 έγραψε:
Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye

Πλάκα κάνω, στην πραγματικότητα το πιστεύω κ εγώ Wink

Manaros έγραψε:
ειδικα στο μαυρο και στο ασπρο πανε παρα πολυ!γιατι να τα βγαλεις;;ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσεις!εκτος και αν βαλεις του le mans!!

Ναι όντως, σε αυτά τα δύο πιστεύω ότι πάνε περισσότερο απ τα υπόλοιπα. Του le mans όχι, είναι too much για τα γούστα μου.

android έγραψε:
tha afhseis mono ta gramata rallye sta ftera...
bgalta ola
k to 207 apo pisw k to peugeot ase mono to leonta apla ayta theloyn aloifoyles k dwstoy tripsimo...mayro blepeis

Αν τα βγάλω έτσι το έχω σκεφτεί. Για αλοιφούλα no problem, ο αδερφός μου κάνει γυαλίσματα κερώματα κλπ. Wink

smoki έγραψε:
Προσωπικα θα τα βγαλω μονο οταν αλλαξω εντελως τον χαρακτηρα του αυτοκινητου

Γι' αυτό το σκοπό ακριβώς σκέφτομαι να τα βγάλω, ωραία είναι, αλλα χωρίς αυτά δείχνει πιο σοβαρό και ειδικά το μαύρο.

m@kis έγραψε:
Φίλε, όπως νομίζεις - νιώθεις!

Εγώ έβγαλα τα διακριτικότατα αυτοκολλητάκια του Lemans από την πρώτη μερά... και σήμερα ξήλωσα το "207" και το "Lemans Series" και έχω μείνει με ένα λιοντάρι από πίσω και ένα από μπρος.. Blink
..έχω αρχίσει να σκέφτομαι και για το πίσω τώρα.. Rolling eyes Rolling eyes

Καλά εσύ το ξεβράκωσες τελείως! Laughing Thumb Left

...Τhanks everybody! Keep voting Exclamation Thumbs Up

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 10:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τις απλες εκδοσεις...βγαλτε τα ολα....αλλα φιλε Μακη το lemans δεν ειναι συλεκτικο με αριθμο σειρας....???Το αν πειραξεις οτιδηποτε πανω του χανει την συλεκτικοτητα του.....αποψη μου παντα.....Θεωρω μαλ***α το γδυσιμο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 15:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Για τις απλες εκδοσεις...βγαλτε τα ολα....αλλα φιλε Μακη το lemans δεν ειναι συλεκτικο με αριθμο σειρας....???Το αν πειραξεις οτιδηποτε πανω του χανει την συλεκτικοτητα του.....αποψη μου παντα.....Θεωρω μαλ***α το γδυσιμο....

Ναι είναι συλλεκτικό Confused .. ως προς τα αυτοκόλλητα και το νούμερο στο τιμόνι.. εεε το νούμερο το έχω... ακόμα.. Laughing Laughing Laughing

Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!

(Ayrton Senna)
Επιστροφή στην κορυφή
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 19:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Φίλε μου Μάκη, η δική μου γνώμη είναι η εξής:
Kανονικά στις υπόλοιπες χώρες έκδοση Rallye δεν υφίσταται στα 207 (Καγκουριά του Έλληνα για να κάνει περισσότρες πωλήσεις)!
Επίσης σαν ομορφιά πιστεύω οτι είναι καλύτερο χωρίς τα αυτοκόλητα!
Η απόφαση δική σου , απλά να κάνεις οτι σου αρέσει εσένα!!!
Αυτό είναι που μετράει..!!!
Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 08:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω να το κάνετε έτσι!

http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup1.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis2.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis1.jpg
http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup2.jpg

http://coches.cope.es/images/peugeot/207-super-2000/207rcup/207-super-2000_4_1024.jpg

καλά η τελευταία φωτό είναι...

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 18:37:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 GT HRAKLEIO έγραψε:
makis106 έγραψε:

Φίλε μου Μάκη, η δική μου γνώμη είναι η εξής:
Kανονικά στις υπόλοιπες χώρες έκδοση Rallye δεν υφίσταται στα 207 (Καγκουριά του Έλληνα για να κάνει περισσότρες πωλήσεις)!
Επίσης σαν ομορφιά πιστεύω οτι είναι καλύτερο χωρίς τα αυτοκόλητα!
Η απόφαση δική σου , απλά να κάνεις οτι σου αρέσει εσένα!!!
Αυτό είναι που μετράει..!!!
Wink Laughing

Φίλε μου Βασίλη, να σου πω την αλήθεια λίγο με απασχολεί αν το 207 βγήκε Rallye σε άλλη χώρα, ούτως ή άλλως το μάτι του κόσμου το έχει συνηθίσει πια και δύσκολα θα το πει καγκούρικο, την στιγμή που βγήκε έτσι απο την αντιπροσωπεία και κυκλοφορούν τόσα. Ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο ή και περισσότερο εκκεντρικό είναι και το Le mans. Tώρα το αν αξίζει το 207 το προσωνύμιο Rallye, είναι μια άλλη ιστορία, την οποία και έχουμε χιλιοαναλύσει.
Το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα οπτικά και απ ότι φαίνεται (και απο την ψηφοφορία) οι απόψεις για το 207 διίστανται!
Σίγουρα θα κάνω αυτό που μου αρέσει, απλά επειδή πιστεύω ότι και έτσι και αλλιώς έχει τη χαρη του, με ενδιαφέρει πως το βλέπουν και οι υπόλοιποι, εγώ είμαι τυφλωμένος απο έρωτα! Love Love Love Laughing Laughing Razz

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Εγώ λέω να το κάνετε έτσι!

http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup1.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis2.jpg
http://media.paultan.org/paris2006/207rcupparis1.jpg
http://news.hspn.com/content_images/2006/old/207rcup2.jpg

http://coches.cope.es/images/peugeot/207-super-2000/207rcup/207-super-2000_4_1024.jpg

καλά η τελευταία φωτό είναι...

Αν εννοείς τα αυτοκόλλητα, όχι. Αν εννοείς όλο το σετάκι, δλδ bodykit, ζάντες, +αυτοκόλλητα, τότε... Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

...Πάντως η μάχη της ψηφοφορίας είναι αμφίρροπη Exclamation Laughing Laughing Razz Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 22:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντος μου εχει περασει η ιδεα να βγάλω το Rallie απο πισω και απο πλαι και να αφισω μονο τα 3 χρωματα Wink .

Ισως να βαλω τιποτα ασχετο εκει αλλα σιγουρα οχι κοκκινο .

Αν εβαζα κανενα μοντελιστικο http://samsrc.com/photogallery/JR%20DSM%20hires.JPG

και αναρωτιοσασταν τι ειναι αυτο το DSM της JR και το κανει στο 207 ?? :D

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 22:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
Εγώ μόλις το παρέλαβα του εβγαλα όλα τα Rallye και αφησα μόνο τα "πολεμικά" χρώματα . . .
κατά την γνώμη μου ειναι καλύτερα έτσι (1 , 2 ). . . Very happy
οι τρείς χρωματιστές γραμμές του δίνουν επιθετικότητα !

+1. Wink

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 08:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@makis106 ε ή όλα ή τίποτα...

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 13:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Μακη, στην φωτογραφια της υπογραφης σου, το αμαξι φαινεται πανεμορφο. Του πανε πιστευω τα αυτοκολλητα και του δινουν μια πιο σπορ εμφανιση.
Τωρα αν δεν σαρεσουν ή τα βαρεθηκες, θα μπορουσες να τα βγαλεις ολα και να βαλεις στο πορτ μπαγκαζ ενα μεταλλικο σηματακι να γραφει 1,4 (καθαρα για παραπλανητικο σκοπο, ωστε να πικραινονται καποιοι υπεροπτες..) Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 13:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ilias207Rallye έγραψε:
Φιλε Μακη, στην φωτογραφια της υπογραφης σου, το αμαξι φαινεται πανεμορφο. Του πανε πιστευω τα αυτοκολλητα και του δινουν μια πιο σπορ εμφανιση.
Τωρα αν δεν σαρεσουν ή τα βαρεθηκες, θα μπορουσες να τα βγαλεις ολα και να βαλεις στο πορτ μπαγκαζ ενα μεταλλικο σηματακι να γραφει 1,4 (καθαρα για παραπλανητικο σκοπο, ωστε να πικραινονται καποιοι υπεροπτες..) Thumb right

Όντως μου αρέσει και εμένα έτσι και ο μόνος λόγος για να τα βγάλω, θα είναι για να δείχνει πιο σοβαρό.
...Και μην νομίζεις και τώρα πικραίνονται οι υπερόπτες Wink Laughing Laughing Laughing Thumb right

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 18:54:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι ειναι πιο ωραιο χωρις τα γραμματα αλλα και χωρις τις ριγες. Εγω μεχρι στιγμης εχω ξηλωσει τα πισω και φαινεται πολυ πιο ωραιο. Ειναι θεμα χρονου να βγαλω και τα αλλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης