Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Να τα αφήσω τα αυτοκόλλητα διακριτικα, ή να τα ξηλώσω??? |
Όχι μώρε, άφησε τα, του πάνε! |
|
50% |
[ 37 ] |
Καλύτερο χωρίς αυτά, ξήλωσέ τα! |
|
50% |
[ 37 ] |
|
Σύνολο Ψήφων : 74 |
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 16:48:11 Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! |
|
|
Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???
Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 17:07:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χωρις...
Εκτος του οτι ειναι τζαμπα ,το 207 δεν ειναι rallye.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manaros (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)
Ένταξη: 02 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 539 Τόπος: Χαιδαρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 17:41:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειδικα στο μαυρο και στο ασπρο πανε παρα πολυ!γιατι να τα βγαλεις;;ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσεις!εκτος και αν βαλεις του le mans!!
207 project Mini |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 19:05:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tha afhseis mono ta gramata rallye sta ftera...
bgalta ola
k to 207 apo pisw k to peugeot ase mono to leonta apla ayta theloyn aloifoyles k dwstoy tripsimo...mayro blepeis
sorry gia ta grammata eimai se netcafe |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 21:47:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ μόλις το παρέλαβα του εβγαλα όλα τα Rallye και αφησα μόνο τα "πολεμικά" χρώματα . . .
κατά την γνώμη μου ειναι καλύτερα έτσι (1 , 2 ). . .
οι τρείς χρωματιστές γραμμές του δίνουν επιθετικότητα !
. . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 22:15:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χωρις.το δικο μου δε κυκλοφορησε ουτε μια μερα με τα αυτοκολητα.ξηλωθηκαν απο την αντιπροσωπια πριν παραλαβω μετα απο εντολη μου 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 22:18:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσωπικα θα τα βγαλω μονο οταν αλλαξω εντελως τον χαρακτηρα του αυτοκινητου
Υ.Γ. Σε ασπρο του πανε πιο πολυ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
m@kis Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)
Ένταξη: 02 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 92
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 01:08:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! |
|
|
makis106 έγραψε: | Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???
Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye |
Φίλε, όπως νομίζεις - νιώθεις!
Εγώ έβγαλα τα διακριτικότατα αυτοκολλητάκια του Lemans από την πρώτη μερά...
... και σήμερα ξήλωσα το "207" και το "Lemans Series" και έχω μείνει με ένα λιοντάρι από πίσω και ένα από μπρος..
..έχω αρχίσει να σκέφτομαι και για το πίσω τώρα.. 
Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!
(Ayrton Senna) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 03:03:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | το 207 δεν ειναι rallye.  |
Ε είπαμε,
makis106 έγραψε: | Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye |
Πλάκα κάνω, στην πραγματικότητα το πιστεύω κ εγώ
Manaros έγραψε: | ειδικα στο μαυρο και στο ασπρο πανε παρα πολυ!γιατι να τα βγαλεις;;ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωσεις!εκτος και αν βαλεις του le mans!! |
Ναι όντως, σε αυτά τα δύο πιστεύω ότι πάνε περισσότερο απ τα υπόλοιπα. Του le mans όχι, είναι too much για τα γούστα μου.
android έγραψε: | tha afhseis mono ta gramata rallye sta ftera...
bgalta ola
k to 207 apo pisw k to peugeot ase mono to leonta apla ayta theloyn aloifoyles k dwstoy tripsimo...mayro blepeis |
Αν τα βγάλω έτσι το έχω σκεφτεί. Για αλοιφούλα no problem, ο αδερφός μου κάνει γυαλίσματα κερώματα κλπ.
smoki έγραψε: | Προσωπικα θα τα βγαλω μονο οταν αλλαξω εντελως τον χαρακτηρα του αυτοκινητου
|
Γι' αυτό το σκοπό ακριβώς σκέφτομαι να τα βγάλω, ωραία είναι, αλλα χωρίς αυτά δείχνει πιο σοβαρό και ειδικά το μαύρο.
m@kis έγραψε: | Φίλε, όπως νομίζεις - νιώθεις!
Εγώ έβγαλα τα διακριτικότατα αυτοκολλητάκια του Lemans από την πρώτη μερά... και σήμερα ξήλωσα το "207" και το "Lemans Series" και έχω μείνει με ένα λιοντάρι από πίσω και ένα από μπρος.. Blink
..έχω αρχίσει να σκέφτομαι και για το πίσω τώρα.. Rolling eyes Rolling eyes |
Καλά εσύ το ξεβράκωσες τελείως!
...Τhanks everybody! Keep voting 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 10:34:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τις απλες εκδοσεις...βγαλτε τα ολα....αλλα φιλε Μακη το lemans δεν ειναι συλεκτικο με αριθμο σειρας....???Το αν πειραξεις οτιδηποτε πανω του χανει την συλεκτικοτητα του.....αποψη μου παντα.....Θεωρω μαλ***α το γδυσιμο.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
m@kis Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)
Ένταξη: 02 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 92
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 15:34:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | Για τις απλες εκδοσεις...βγαλτε τα ολα....αλλα φιλε Μακη το lemans δεν ειναι συλεκτικο με αριθμο σειρας....???Το αν πειραξεις οτιδηποτε πανω του χανει την συλεκτικοτητα του.....αποψη μου παντα.....Θεωρω μαλ***α το γδυσιμο.... |
Ναι είναι συλλεκτικό .. ως προς τα αυτοκόλλητα και το νούμερο στο τιμόνι.. εεε το νούμερο το έχω... ακόμα.. 
Η διαφορά μεταξύ ενός άντρα και ενός παιδιού είναι... τα παιχνίδια!
(Ayrton Senna) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
207 GT HRAKLEIO (BASILIS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)
Ένταξη: 07 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 301 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 19:42:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! |
|
|
makis106 έγραψε: | Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???
Παρακαλώ ειλικρινή ψήφο και όχι κακεντρεχή σχόλια απο τους αμφισβητίες των 207 Rallye |
Φίλε μου Μάκη, η δική μου γνώμη είναι η εξής:
Kανονικά στις υπόλοιπες χώρες έκδοση Rallye δεν υφίσταται στα 207 (Καγκουριά του Έλληνα για να κάνει περισσότρες πωλήσεις)!
Επίσης σαν ομορφιά πιστεύω οτι είναι καλύτερο χωρίς τα αυτοκόλητα!
Η απόφαση δική σου , απλά να κάνεις οτι σου αρέσει εσένα!!!
Αυτό είναι που μετράει..!!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 18:37:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye, με τα αυτοκόλλητα ή χωρίς??? !!! |
|
|
207 GT HRAKLEIO έγραψε: | makis106 έγραψε: | Λοιπόν σκέφτομαι εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να βγάλω τα αυτοκόλλητα διακριτικά (ρίγες κλπ) απο το rallye μου, αν και θεωρώ ότι στο μαύρο πάνε καλύτερα απ ότι στα υπόλοιπα χρώματα, απλά σκέφτομαι μην το μετανοιώσω μετά! Για πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας, 207κηδες και μη, πως θεωρείτε ότι είναι πιο καλό στο μάτι???
Φίλε μου Μάκη, η δική μου γνώμη είναι η εξής:
Kανονικά στις υπόλοιπες χώρες έκδοση Rallye δεν υφίσταται στα 207 (Καγκουριά του Έλληνα για να κάνει περισσότρες πωλήσεις)!
Επίσης σαν ομορφιά πιστεύω οτι είναι καλύτερο χωρίς τα αυτοκόλητα!
Η απόφαση δική σου , απλά να κάνεις οτι σου αρέσει εσένα!!!
Αυτό είναι που μετράει..!!!
 |
Φίλε μου Βασίλη, να σου πω την αλήθεια λίγο με απασχολεί αν το 207 βγήκε Rallye σε άλλη χώρα, ούτως ή άλλως το μάτι του κόσμου το έχει συνηθίσει πια και δύσκολα θα το πει καγκούρικο, την στιγμή που βγήκε έτσι απο την αντιπροσωπεία και κυκλοφορούν τόσα. Ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο ή και περισσότερο εκκεντρικό είναι και το Le mans. Tώρα το αν αξίζει το 207 το προσωνύμιο Rallye, είναι μια άλλη ιστορία, την οποία και έχουμε χιλιοαναλύσει.
Το θέμα είναι τι αρέσει στον καθένα οπτικά και απ ότι φαίνεται (και απο την ψηφοφορία) οι απόψεις για το 207 διίστανται!
Σίγουρα θα κάνω αυτό που μου αρέσει, απλά επειδή πιστεύω ότι και έτσι και αλλιώς έχει τη χαρη του, με ενδιαφέρει πως το βλέπουν και οι υπόλοιποι, εγώ είμαι τυφλωμένος απο έρωτα!
Αν εννοείς τα αυτοκόλλητα, όχι. Αν εννοείς όλο το σετάκι, δλδ bodykit, ζάντες, +αυτοκόλλητα, τότε...
...Πάντως η μάχη της ψηφοφορίας είναι αμφίρροπη 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 22:16:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα παντος μου εχει περασει η ιδεα να βγάλω το Rallie απο πισω και απο πλαι και να αφισω μονο τα 3 χρωματα .
Ισως να βαλω τιποτα ασχετο εκει αλλα σιγουρα οχι κοκκινο .
Αν εβαζα κανενα μοντελιστικο http://samsrc.com/photogallery/JR%20DSM%20hires.JPG
και αναρωτιοσασταν τι ειναι αυτο το DSM της JR και το κανει στο 207 ?? :D
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 22:27:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MTerry έγραψε: | Εγώ μόλις το παρέλαβα του εβγαλα όλα τα Rallye και αφησα μόνο τα "πολεμικά" χρώματα . . .
κατά την γνώμη μου ειναι καλύτερα έτσι (1 , 2 ). . .
οι τρείς χρωματιστές γραμμές του δίνουν επιθετικότητα ! |
+1. 
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 08:31:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
@makis106 ε ή όλα ή τίποτα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ilias207Rallye (Ilias) Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans
Ένταξη: 03 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 397 Τόπος: Θεσ/νικη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 13:21:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Μακη, στην φωτογραφια της υπογραφης σου, το αμαξι φαινεται πανεμορφο. Του πανε πιστευω τα αυτοκολλητα και του δινουν μια πιο σπορ εμφανιση.
Τωρα αν δεν σαρεσουν ή τα βαρεθηκες, θα μπορουσες να τα βγαλεις ολα και να βαλεις στο πορτ μπαγκαζ ενα μεταλλικο σηματακι να γραφει 1,4 (καθαρα για παραπλανητικο σκοπο, ωστε να πικραινονται καποιοι υπεροπτες..) 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 13:30:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ilias207Rallye έγραψε: | Φιλε Μακη, στην φωτογραφια της υπογραφης σου, το αμαξι φαινεται πανεμορφο. Του πανε πιστευω τα αυτοκολλητα και του δινουν μια πιο σπορ εμφανιση.
Τωρα αν δεν σαρεσουν ή τα βαρεθηκες, θα μπορουσες να τα βγαλεις ολα και να βαλεις στο πορτ μπαγκαζ ενα μεταλλικο σηματακι να γραφει 1,4 (καθαρα για παραπλανητικο σκοπο, ωστε να πικραινονται καποιοι υπεροπτες..)  |
Όντως μου αρέσει και εμένα έτσι και ο μόνος λόγος για να τα βγάλω, θα είναι για να δείχνει πιο σοβαρό.
...Και μην νομίζεις και τώρα πικραίνονται οι υπερόπτες 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thesalos (Γιωργος) Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)
Ένταξη: 11 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 326 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Αύγ 2009, 18:54:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομιζω οτι ειναι πιο ωραιο χωρις τα γραμματα αλλα και χωρις τις ριγες. Εγω μεχρι στιγμης εχω ξηλωσει τα πισω και φαινεται πολυ πιο ωραιο. Ειναι θεμα χρονου να βγαλω και τα αλλα.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|