PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Βοηθεια για μαρπιε 207 gt-rc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 18:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκεφτομαι να τοποθετησω κ εγω το bodykit απο το gti..ποσο κοστιζει περιπου???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Απρ 2009, 15:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:

εαν σου αρεσει στις φωτο παρα πολυ!!!!σου ευχομαι να μην το δεις και απο κοντα!!!θα τρεχεις να βρεις καποιον να στα φερει!!!!εγω τα εβαλα και εχω παθει πλακα!!!ειναι πανεμορφα φιλε...διακριτικα...και γενικα ειναι οτι λειπει απο το 207 για δειξει εξωτερικα!!!!!κριμα παντως που η ΕΔΩ peugeot δεν μας τα φερνει και κριμα που δεν γνωριζουν καν τι ειναι!!!!
κοστιζουν 170 τα πλαινα και 120 τα μπροστινα...χωρις μεταφορικα περιπου 100...και χωρις βαψιμο!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Απρ 2009, 18:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο που μπορω να προμηθευτω το bodykit για gti..???μονο απο εξωτερικο γινεται??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Απρ 2009, 19:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
Alexis22 έγραψε:

εαν σου αρεσει στις φωτο παρα πολυ!!!!σου ευχομαι να μην το δεις και απο κοντα!!!θα τρεχεις να βρεις καποιον να στα φερει!!!!εγω τα εβαλα και εχω παθει πλακα!!!ειναι πανεμορφα φιλε...διακριτικα...και γενικα ειναι οτι λειπει απο το 207 για δειξει εξωτερικα!!!!!κριμα παντως που η ΕΔΩ peugeot δεν μας τα φερνει και κριμα που δεν γνωριζουν καν τι ειναι!!!!
κοστιζουν 170 τα πλαινα και 120 τα μπροστινα...χωρις μεταφορικα περιπου 100...και χωρις βαψιμο!!!!

βάλε καμια φώτο βρε Χριστόφορε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2009, 16:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
απο που μπορω να προμηθευτω το bodykit για gti..???μονο απο εξωτερικο γινεται??

δυστηχως μονο απο εξωτερικο παιδια!!για αυτο και μας κοστιζουνε λιγο παραπανω γιατι ειναι τα μεταφορικα στη μεση!!!μονο απο εξωτερικο λοιπον και αρκετο δυσκολο γιατι θελει διαδικασια αλλα σε οποιον αρεσουνε αξιζει!!!!οσο για τις φωτογραφιες οταν βρω χρονο γιατι πνιγομαι και μπορεσει και ο μανθος να με βοηθησει θα σας τις ανεβασω!!!(τα ιδια πραγματα μπαινουνε και στο 207cc παιδια..το λεει στις οδηγιες που σου δινουν!!!!))

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 16:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σας σε ολους παιδια....εδω ειναι μερικες φωτο απο το γνησιο και εργοστασιο (πλαστικο παντα) body kit 207gti πσοσεξτε παιδια ΑΓΓΛΙΑΣ....μην εκτυπωσετε (οχι μονο αυτες,γενικα) και μην πατε καθολου με φωτο στις αντιπροσωπειες...δεν γνωριζουν τιποτα τα παλικαρια,τους ειναι αγνωστα-εμποριου πραγματα!!!δεν το εχουν στους καταλογους και γενικα δεν υπαρχει σαν αξεσουαρ ουτε απο γαλλια!!!!!!
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030857.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030831.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030856.jpg

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 17:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δώσε μας και καμιά πληροφορία αφου έκανες το κόπο και τα ψαξες, από που τα βρήκες τελικά?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 17:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ καλό...
μεγειες... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 15:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια χαρα σε ολους εσας!!απο οταν πρωτοκαβαλησα το 207 μου Very happy ψαχνομουνα να δω τι εξτρα βγαζει και εαν βγαζει η αντιπροσωπεια και μονο,και το λεω ετσι γιατι πολυεστερικα και χειροποιητες κατασκευες ειμαι αρνητικος πολυ!!καθως ψαχνομουνα εβλεπα φωτο απο το 207gti που ειναι το δικο μας rc λεγομενο!!!μου αρεσαν παρα πολυ τα μαρσπιε και ψαχνομουνα να δω πως θα το κανω να τα βρω,,μετα απο πολυ κοπο δεν χρειαζεται να αναφερω οποιος θελει μπορει να διαβασει παραπανω καταφερα και τα βρηκα απο εναν peugeot dealer στην αγγλια!!(ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ) αλλα πιστεψτε με εριξα πολυ κοπο και πολλα email μιας και δεν ηθελε κανενας να μου τα στειλει!!αυτος βεβαια μου πηρε και πολλα μεταφορικα αλλα δεν πειραζει η τρελα μας πληρωνετε τι να κανουμε!!!300 ευρω αγορα και αλλα 150 μεταφορικα πληρωσα..
υ.γ. εντελως πληροφοριακα μπορει καποια στιγμη εαν ψαχνεστε συνεχεια να βρειτε τα κοματια στο αγγλικο ebay αλλααααα ΔΕΝ τα στελνουν ελλαδα δεν γνωριζω γιατι!εαν τους στειλετε μηνυμα απεξω και οχι μεσω ebay message-respond και τους πειτε οτι θα πληρωσετε οτι μεταφορικα σας ζητησουνε μπορει να πουνε και ναι..αλλα πληρωμη παντα μεσω ebay invoice(τιμολογιο αγορας προς πληρωμη μεσω ebay)

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 17:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραίος... Wink Wink Wink

ερωτηση, σου ηρθαν βαμμένα ή τα εβαψες εσυ?

ειναι αρκετα μπερδεμένο ΑΛΛΑ...αν υπάρχει ενδιαφέρον από σεβαστό αριθμό μελών (ανω πχ των 2-3) μπορουμε να το κανονησουμε για κάποια ομαδικη αγορα με ενδεχομένως κάποια έκπτωση και σιγουρα λιγότερα ανα ατομο μεταφορικά...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 12:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ωραίος... Wink Wink Wink

ερωτηση, σου ηρθαν βαμμένα ή τα εβαψες εσυ?

ειναι αρκετα μπερδεμένο ΑΛΛΑ...αν υπάρχει ενδιαφέρον από σεβαστό αριθμό μελών (ανω πχ των 2-3) μπορουμε να το κανονησουμε για κάποια ομαδικη αγορα με ενδεχομένως κάποια έκπτωση και σιγουρα λιγότερα ανα ατομο μεταφορικά...

δυστηχως φιλε μανθο..μου ηρθανε αβαφτα,ΑΛΛΑ προσεξτε με,εναι ΠΛΑΣΤΙΚΟ απο την εταιρεια irmscher!!ποιοτητα ειναι απλα αψογη-απιστευτη!εω πρωτη φορα αγορασα τετοια πραγματα και εμεινα εκπλεικτος!οπως καταλαβαινεις φιλε μανθο η βαφη μπορει να κοστισε αλλα εκατσε πολυ ωραια!
οσο αφορα την αλλη ερωτηση που μου εκανες για το κοινο "group buy" deν ξερω και δεν γνωριζω!!αλλα ποτε μην λετε ποτε ετσι δεν ειναι?εαν θελετε πολυ ευχαριστως σας λεω αναλυτικα τι βηματα εκανα μιας και εκανα ερωτησεις πανω απο 10 επισημους peugeot dealer στην αγγλια μεσω μειλ και κανεις δεν ηθελε να μου τα στειλει Very happy να τα κανετε και εσεις (για 10 κοματια π.χ.) πιστευω οτι αξιζει τον κοπο παιδια..παρα πολυ

Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 11:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030857.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030831.jpg
http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030856.jpg[/quote]

πηρα και εγω μεταχειρ απο ebay αυτα , πως τα εβαλες με κολλα η με βιδες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 15:14:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spyros_rallye έγραψε:

πηρα και εγω μεταχειρ απο ebay αυτα , πως τα εβαλες με κολλα η με βιδες?

φιλε εχω περασει αρκετη ταλαιπωρια για να φταινε αυτα τα πραγματα...λοιπον εαν θελεις ακουσε με!!!τα πλαινα μπαινουν μονο με """παρμπριζοκολλα""" μαζι με τις κοψες τους στον μπροστινο πλαστικο θολο απο μεσα!!!τα δε μπροστινα ακουσε με για να μην τα χασεις στο δρομο και κλαις...θελουν κολλα=παρμπριζοκολλα παντα στο κατω μερος οπως τα κοιτας επανω στο αμαξι ++ και προσεξε καλα τι αλλο!!!ΠΕΡΤΣΙΝΙΑ μεγαλα σε μηκος τοποθετημενα τελειως απο κατω εκει που παταει το λαστιχο φαντασου,μην σε ανησυχει δεν φαινονται καθολου-ειδικοτερα εαν εχεις και λιγο χρωμα με ενα πινελακι και τα βαψεις δεν θα φαινονται ουτε εαν σκυψεις απο κατω.....
αυτα φιλε...καλοφορετα..αξιζουν παντως.!!!

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 18:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε χριστόφορε πολύ ωραία τα bodykit μπράβο για την επιλογή σου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης