Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 18:48:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σκεφτομαι να τοποθετησω κ εγω το bodykit απο το gti..ποσο κοστιζει περιπου??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Απρ 2009, 15:43:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexis22 έγραψε: | σκεφτομαι να τοποθετησω κ εγω το bodykit απο το gti..ποσο κοστιζει περιπου??? |
εαν σου αρεσει στις φωτο παρα πολυ!!!!σου ευχομαι να μην το δεις και απο κοντα!!!θα τρεχεις να βρεις καποιον να στα φερει!!!!εγω τα εβαλα και εχω παθει πλακα!!!ειναι πανεμορφα φιλε...διακριτικα...και γενικα ειναι οτι λειπει απο το 207 για δειξει εξωτερικα!!!!!κριμα παντως που η ΕΔΩ peugeot δεν μας τα φερνει και κριμα που δεν γνωριζουν καν τι ειναι!!!!
κοστιζουν 170 τα πλαινα και 120 τα μπροστινα...χωρις μεταφορικα περιπου 100...και χωρις βαψιμο!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Απρ 2009, 18:10:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο που μπορω να προμηθευτω το bodykit για gti..???μονο απο εξωτερικο γινεται?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Απρ 2009, 19:53:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | Alexis22 έγραψε: | σκεφτομαι να τοποθετησω κ εγω το bodykit απο το gti..ποσο κοστιζει περιπου??? |
εαν σου αρεσει στις φωτο παρα πολυ!!!!σου ευχομαι να μην το δεις και απο κοντα!!!θα τρεχεις να βρεις καποιον να στα φερει!!!!εγω τα εβαλα και εχω παθει πλακα!!!ειναι πανεμορφα φιλε...διακριτικα...και γενικα ειναι οτι λειπει απο το 207 για δειξει εξωτερικα!!!!!κριμα παντως που η ΕΔΩ peugeot δεν μας τα φερνει και κριμα που δεν γνωριζουν καν τι ειναι!!!!
κοστιζουν 170 τα πλαινα και 120 τα μπροστινα...χωρις μεταφορικα περιπου 100...και χωρις βαψιμο!!!! |
βάλε καμια φώτο βρε Χριστόφορε!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2009, 16:58:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexis22 έγραψε: | απο που μπορω να προμηθευτω το bodykit για gti..???μονο απο εξωτερικο γινεται?? |
δυστηχως μονο απο εξωτερικο παιδια!!για αυτο και μας κοστιζουνε λιγο παραπανω γιατι ειναι τα μεταφορικα στη μεση!!!μονο απο εξωτερικο λοιπον και αρκετο δυσκολο γιατι θελει διαδικασια αλλα σε οποιον αρεσουνε αξιζει!!!!οσο για τις φωτογραφιες οταν βρω χρονο γιατι πνιγομαι και μπορεσει και ο μανθος να με βοηθησει θα σας τις ανεβασω!!!(τα ιδια πραγματα μπαινουνε και στο 207cc παιδια..το λεει στις οδηγιες που σου δινουν!!!!))
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 17:19:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δώσε μας και καμιά πληροφορία αφου έκανες το κόπο και τα ψαξες, από που τα βρήκες τελικά? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 17:46:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πολυ καλό...
μεγειες... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 15:39:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γεια χαρα σε ολους εσας!!απο οταν πρωτοκαβαλησα το 207 μου ψαχνομουνα να δω τι εξτρα βγαζει και εαν βγαζει η αντιπροσωπεια και μονο,και το λεω ετσι γιατι πολυεστερικα και χειροποιητες κατασκευες ειμαι αρνητικος πολυ!!καθως ψαχνομουνα εβλεπα φωτο απο το 207gti που ειναι το δικο μας rc λεγομενο!!!μου αρεσαν παρα πολυ τα μαρσπιε και ψαχνομουνα να δω πως θα το κανω να τα βρω,,μετα απο πολυ κοπο δεν χρειαζεται να αναφερω οποιος θελει μπορει να διαβασει παραπανω καταφερα και τα βρηκα απο εναν peugeot dealer στην αγγλια!!(ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ) αλλα πιστεψτε με εριξα πολυ κοπο και πολλα email μιας και δεν ηθελε κανενας να μου τα στειλει!!αυτος βεβαια μου πηρε και πολλα μεταφορικα αλλα δεν πειραζει η τρελα μας πληρωνετε τι να κανουμε!!!300 ευρω αγορα και αλλα 150 μεταφορικα πληρωσα..
υ.γ. εντελως πληροφοριακα μπορει καποια στιγμη εαν ψαχνεστε συνεχεια να βρειτε τα κοματια στο αγγλικο ebay αλλααααα ΔΕΝ τα στελνουν ελλαδα δεν γνωριζω γιατι!εαν τους στειλετε μηνυμα απεξω και οχι μεσω ebay message-respond και τους πειτε οτι θα πληρωσετε οτι μεταφορικα σας ζητησουνε μπορει να πουνε και ναι..αλλα πληρωμη παντα μεσω ebay invoice(τιμολογιο αγορας προς πληρωμη μεσω ebay)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 17:07:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωραίος...
ερωτηση, σου ηρθαν βαμμένα ή τα εβαψες εσυ?
ειναι αρκετα μπερδεμένο ΑΛΛΑ...αν υπάρχει ενδιαφέρον από σεβαστό αριθμό μελών (ανω πχ των 2-3) μπορουμε να το κανονησουμε για κάποια ομαδικη αγορα με ενδεχομένως κάποια έκπτωση και σιγουρα λιγότερα ανα ατομο μεταφορικά...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 12:13:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | ωραίος...
ερωτηση, σου ηρθαν βαμμένα ή τα εβαψες εσυ?
ειναι αρκετα μπερδεμένο ΑΛΛΑ...αν υπάρχει ενδιαφέρον από σεβαστό αριθμό μελών (ανω πχ των 2-3) μπορουμε να το κανονησουμε για κάποια ομαδικη αγορα με ενδεχομένως κάποια έκπτωση και σιγουρα λιγότερα ανα ατομο μεταφορικά... |
δυστηχως φιλε μανθο..μου ηρθανε αβαφτα,ΑΛΛΑ προσεξτε με,εναι ΠΛΑΣΤΙΚΟ απο την εταιρεια irmscher!!ποιοτητα ειναι απλα αψογη-απιστευτη!εω πρωτη φορα αγορασα τετοια πραγματα και εμεινα εκπλεικτος!οπως καταλαβαινεις φιλε μανθο η βαφη μπορει να κοστισε αλλα εκατσε πολυ ωραια!
οσο αφορα την αλλη ερωτηση που μου εκανες για το κοινο "group buy" deν ξερω και δεν γνωριζω!!αλλα ποτε μην λετε ποτε ετσι δεν ειναι?εαν θελετε πολυ ευχαριστως σας λεω αναλυτικα τι βηματα εκανα μιας και εκανα ερωτησεις πανω απο 10 επισημους peugeot dealer στην αγγλια μεσω μειλ και κανεις δεν ηθελε να μου τα στειλει να τα κανετε και εσεις (για 10 κοματια π.χ.) πιστευω οτι αξιζει τον κοπο παιδια..παρα πολυ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 15:14:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
spyros_rallye έγραψε: |
πηρα και εγω μεταχειρ απο ebay αυτα , πως τα εβαλες με κολλα η με βιδες? |
φιλε εχω περασει αρκετη ταλαιπωρια για να φταινε αυτα τα πραγματα...λοιπον εαν θελεις ακουσε με!!!τα πλαινα μπαινουν μονο με """παρμπριζοκολλα""" μαζι με τις κοψες τους στον μπροστινο πλαστικο θολο απο μεσα!!!τα δε μπροστινα ακουσε με για να μην τα χασεις στο δρομο και κλαις...θελουν κολλα=παρμπριζοκολλα παντα στο κατω μερος οπως τα κοιτας επανω στο αμαξι ++ και προσεξε καλα τι αλλο!!!ΠΕΡΤΣΙΝΙΑ μεγαλα σε μηκος τοποθετημενα τελειως απο κατω εκει που παταει το λαστιχο φαντασου,μην σε ανησυχει δεν φαινονται καθολου-ειδικοτερα εαν εχεις και λιγο χρωμα με ενα πινελακι και τα βαψεις δεν θα φαινονται ουτε εαν σκυψεις απο κατω.....
αυτα φιλε...καλοφορετα..αξιζουν παντως.!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2010, 18:56:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|