Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
207 GT HRAKLEIO (BASILIS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)
Ένταξη: 07 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 301 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:46:58 Θέμα δημοσίευσης: S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Λοιπόν παιδιά ακούστε να δείτε τι μου έκανε σήμερα το πρωί το GT μου:
κατά τις 12 ώρα ξεκίνησα για Αγια πελαγία (όσοι είναι από Ηράκλειο ξέρουν) για μπανακι στη θάλασσα..το σημείο αυτό χαρακτηρίζετε από ανηφόρες (με στροφές) - λίγο πριν την αγ.πελαγία..Εκει λοιπόν ενώ πήγαινα με 4η και 2.000 - 2.500 χσλ και με το που πήγα να το τουρμπισω μου έκανε ρετάρισα και έναν ήχο παράξενο μεταλλικό πολύ εντονο!!!κατεβαζω 3η και του ξαναδίνω, και μου κάνει ακριβώς το ίδιο...φοβήθηκα και σταματάω ανοίγω καπό αλλά τίποτα ευτυχώς από τα όσα μπορούσα να καταλαβω..εσκυψα κάτω από το αμάξι πάλι δεν φάνηκε κατι..ξεκιναω λοιπόν κ πάλι αλλά δεν του έπαιζα στο δρομο..κανω μπανακι (απτόητος) και στο γυρισμό το δοκίμαζα και δεν μου το ξανάκανε..
να σημειώσω ότι προχτές έβγαλα το κιτ εισαγωγής και έχω το εργοστασιακό πάνω (μου φαίνεται ότι με χοάνη ήταν πολύ καλύτερη η ροπή και χαμηλά και ψηλά)..!
Επίσης να πω ότι όταν ξεκίνησα το πρωί δεν είχα σταλιά βενζίνα και σταμάτησα και έβαλα ..μήπως φταίει η βενζίνη?
Τι μπορεί να ειναι..?το χετε ξανακούσει αυτό?
Αγχώθηκααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 207 GT HRAKLEIO στις Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:03:30, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:53:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό λέγεται νερωμένη βενζίνη! Θα το μάθεις γιατί θα το ξανακούσεις τέκνον μου... Πυράκια στη χειρότερη βαθμίδα.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 16:59:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ούφ!!!
ευτυχώς ρε Στελάρα!
ευτυχώς που ίσως να μην ειναι κατι χειρότερο..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 207 GT HRAKLEIO στις Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:45:35, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
France_8v (Άγγελος) Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)
Ένταξη: 13 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:31:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι Βασίλη ευτυχώς που μπήκε λίγο νεράκι στα πιστόνια σου γιατί τώρα το καλοκαίρι το χρειάζονται! Μας δουλεύεις ρε φίλε?
Να σου πω τι γνώμη μου για τα βενζινάδικα?Αν κ δεν είναι του παρόντος γιατί είμαι σου προτείνω να βάζεις ΜΟΝΟ από εταιρικά βενζινάδικα κ να μην δοκιμάζεις απ' όπου σε βολεύει επειδή είναι στο δρόμο σου...
Αυτά από 'μένα... Αλάνιιιιιιιιιιι.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 17:43:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι Εταιρικά ρε Αγγελε?
Μόλις βρεθούμε απο κοντά θα σου πω απο ποιον Μ@Λ@ΚΑ έβαλα!!!!!Οι κ@ριόληδες, δε φτάνει που ναι η τιμή στα ύψη, την νερώνουν κιόλας..
Και το "ευτυχώς" το είπα γιατί θα μπορούσε να ήταν κατι πολύ χειρότερο..
Ας ελπίσω δηλαδή..το βράδυ που θα πέσει λίγο η θερμοκρασία θα το δοκιμάσω για να δω αν το ξανακάνει...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιούλ 2009, 18:37:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασίλη το έχει κάνει και μένα αυτό μια φορά, πριν μερικούς μήνες, συμπτωματικά (?) και μένα σε γκάζωμα επάνω σε στροφή. Δεν το έχει ξανακάνει, αλλα δεν δημιουργήθηκε και κάποιο πρόβλημα, μην αγχώνεσαι.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 08:15:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακάρι να μην είναι τίποτα...
Χτες βράδυ του έπαιξα ενα δυο γκαζιές αλλα δεν το ξανάκανε..Το μόνο που παρατήρησα ήταν στο τούρμπισμα 3ης 1-2 κομπιάσματα, αλλα μετα απο μερικά πατήματα δεν είχε πρόβλημα..Τι να πω..
Μάλλον όπως είπε και ο Στέλιος "νερομένη βενζίνη"..Μόλις την κάψει και ξαναβάλω απο το βενζινάδικο που έβαζα πάντα θα δούμε αν ήταν απο την βενζίνη..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 08:33:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα παντως που το ειχε κανει αυτο μερικες φορες,ηταν το κλαπετο της waste gate της τουρμινας,καπου κολαγε στο ανοιγμα κ ο μεταλλικος θορυβος που εκανε ηταν σα να χτυπουσε κατι κατω απο την εξατμηση.κ αυτα στις χαμηλες στροφες.λιγο γρασσο θερμοκρασιας κ ουτε που μου το ξανακανε 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jim0004 (dimitris) Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 22 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 11:04:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα εκοβε στις 2.500 στροφες κυριως, εκανε ενα ηχο δυνατο μεταλικο για 1 δευτερολεπτο και ταυτοχρονα ηταν σαν να μην ειχα γκαζι. Στην αρχη γινοταν σπανια μια τον μηνα και νομιζα οτι ηταν βενζινη, τελευταια το εκανε συνεχεια. Ειχα 18.000 Km και τελικα ηταν μπουζι. Αλλαγη στην εγγυηση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 13:27:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δημήτρη πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που σου άλλαξαν μπουζί στην εγγύηση...
18000χλμ είναι μπόλικα για τα μπουζί μας. Χρειάζεται να αντικαθιστώνται τόσο συχνά ή και συχνότερα, άσχετα αν η Peugeot δηλώνει 40.000χλμ διάστημα αλλαγής (ή 60.000 χλμ αν το αυτοκίνητο δεν κινείται συχνά).
Γιατί στην Ελλάδα η βενζίνη δεν έχει καμία σχέση με ό,τι υπάρχει στη Γαλλία.
Συνήθως μπουζί, φρένα, δίσκος κλπ θεωρούνται αναλώσιμα για αυτό και δεν καλύπτονται από εγγύηση ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 14:31:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω απορία πως το μπουζι θεωρειται αναλώσιμο και πως μπορει εσυ να το καταστρεψεις? Ας πουμε οπως μπορεις να βγαλεις off τον δισkο διοτι στις ανηφόρες αντι να πατας φρενο εισαι γκαζι συμπλεκτη. Με το μπουζι τι κανεις δλδ και ειναι αναλώσιμο?
Θα μας τρελανουν..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 16:48:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
France_8v έγραψε: | Ναι Βασίλη ευτυχώς που μπήκε λίγο νεράκι στα πιστόνια σου γιατί τώρα το καλοκαίρι το χρειάζονται! Μας δουλεύεις ρε φίλε?
Να σου πω τι γνώμη μου για τα βενζινάδικα?Αν κ δεν είναι του παρόντος γιατί είμαι σου προτείνω να βάζεις ΜΟΝΟ από εταιρικά βενζινάδικα κ να μην δοκιμάζεις απ' όπου σε βολεύει επειδή είναι στο δρόμο σου...
Αυτά από 'μένα... Αλάνιιιιιιιιιιι.... |
ασε τον μωρε αγγελε ασε τον!!!τι να του πει κανεις του κυριου βασιλη..οτι και να του πουμε μυαλο δεν βαζει!!!τουσ λες μονο 100αρα και αυτος βαζει σκ**α,,του λες να μην το αφηνει αδειογια να ξεχαστει και να θελει να παει βολτα και αυτος κανει τα αντιθετα απο ολα!!!!
γνωμη μου παιδια ειναι οτι το ντεποζιτο πρεπει να γεμιζετε μονο απο ενα βενζιναδικο αλλα πως?να το δουλευεις μεχρι τα 3/4 και να το αφηνεις να παει μεχρι το 1/4 οχι παρακατω!!!δηλαδη πρεπει να τελειωσει τελειως τελειως να πας για βενζινα!!!και αυτο σε καμια βολτα επανω και να βαλεις σκ**α!!!
αχ ρε βασιλη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιούλ 2009, 20:22:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
έτυχε έτυχε φίλε Χριστόφορε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλη φορά δεν ξανάχει όμως..Μόνο απο ένα βενζινάδικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα δεν μου το ξανάκανε ευτυχώς..του κανα τα πατηματάκια του..αλλα όλα οκ!!!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jim0004 (dimitris) Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 22 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 13:51:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στελιο μου τα αλλαξαν τα μπουζι εγγυηση γιατι οταν το ειχα παει στο χρονο για service, τα Χριστουγεννα , ειχα 12.000Km και ζητησα να αλλαξω και μπουζι και μου ελεγαν οχι ρε αδερφε... και ειναι καινουριο... και αλλαγη γινεται στα 40.000Km... λες και βαριοντουσαν να τα αλλαξουν, λες και δεν θα τα πληρωνα... Το αστειο ηταν οτι το ξαναπηγα στα 15.000Km για θορυβο-τριγμους στο τιμονι (πληροφοριακα απλα του εβαλαν γρασσο συμφωνα με οδηγια peugeot Γαλλια) και ζητησα να αλλαξω παλι μπουζι γιατι εκανε που και που τις διακοπες και η απαντηση ηταν και παλι οχι τα μπουζι, κοιτα να προσεξεις τις βενζινες. Αστα, νομιζω οτι εχουμε μπλεξει με τα επισημα συνεργεια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 15:04:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστός... Πολύ καλά έκανες τότε.
Όχι τίποτε άλλο, αναλόγως με το πόσο κακή είναι η βενζίνη σε κάθε τόπο (ή βενζινάδικο) μειώνεται ο χρόνος ζωής των μπουζί.
Ιδανικά, με γαλλική βενζίνη 98 οκτανίων (που είναι η χειρότερη διαθέσιμη σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη) και εργοστασιακό πρόγραμμα το διάστημα αλλαγής είναι 40.000χλμ.
Ωστόσο με λίγη καλή ελληνική βενζίνη 95 οκτανίων από ένα βενζινάδικο στου κίτσου τη μάνα, όλα γίνονται! Και τα αδύνατα δυνατά...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos68 (Νίκος) Μέλος

Peugeot 207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Ρέθυμνο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 11:19:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασίληηη...βάλε βγάλε εισαγωγές...άνοιξε κλείσε καπάκια...φάε διαφορετικά φαγητά 95 ή 100 οκτανίων τα μπέρδεψε ο εγκέφαλός σου και δεν ήξερε τι να πρωτοθυμηθεί για να δώσει τις σωστές εντολές.Ε τον ξύπνησες και πρωί για μπάνιο και κλώτσησε ο κακόμοιρος...χαχαχαχα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 21:45:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχαχαχαχα..!!!!
θα συμφωνήσω με τα όσα είπες παραπάνω Νίκο φίλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όμως να πω οτι όσον αφορά την βενζίνη απο τότε που έβαλα το πρόγραμμα βάζω μόνο 100άρα Shell..απλά έτυχε εκείνο το πρωινό και έβαλα απο άλλο πρατήριο που μάλλον είχε περισσότερο νερό παρά καύσιμο... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
France_8v (Άγγελος) Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)
Ένταξη: 13 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 18:57:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαχαχαα θα συμφωνήσω με τον φίλο salex για τα περί καυσίμων .
Βασίλη κ εγώ πάντα 100άρα έβαζα μέχρι που αναγκάστηκα μια 'μέρα να βάλω απλή επειδή ήμουν σε χωριό κ δεν είχαν 100άρα.Από 'κει ξεκίνησαν όλα με τα πυράκια κ συνεχίζουν βασιλικά..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|